Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Kort efter festen fyldte jeg 17 og afsluttede folkeskolens 10. klasse, hvorefter jeg havde et ønske om at komme i lære som kok. Der i tresserne var det ved at blive mode at blive kok så det var svært at finde en læreplads som også kunne leve op til de forventninger jeg havde til jobbet. Det bekymrede mine forældre lidt så hele familien var engagerede i projektet.

Til min store glæde var det min faster der fandt et hotel i den by hvor hun boede som manglede en ny lærling som jeg så søgte og fik lov at starte på prøve. Til min mors store lettelse tilbød min faster at jeg kunne bo hos hende. Min far kørte mig til det mørke Jylland og jeg glædede mig for jeg havde fundet ud af at stedet var en af de fineste hoteller i landsdelen skønt det lå langt ude på den vestjyske hede.
Min faster boede i et lille hyggeligt hus hvor der var hjerterum og et lille værelse hvor jeg kunne bo. Da min far dagen efter var kørt hjem efter at have sikret sig at alt var i skønneste orden, var han knap kommet uden for synsvidde inden vi skulle røre ved hinanden, jeg med det største jern i bukserne og faster en ekstrem våd fisse i de uldne trusser.
Nænsomt løsnede hun livremmen i mine bukser og hjalp mig af med alt mit tøj. Med rystende hænder kærtegnede hun hvert en lille del af min krop, håret, skuldrene, ryggen, balderne, lårene, fødderne, og op igen til maven og med tårer i øjnene kyssede hun den stiveste pik jeg nogen sinde har præsteret. Havde hun taget den i munden havde min orgasme været uundgåeligt men nu var det ligesom om at hun havde planer om at trække nydelsen ud lidt endnu. Hun kyssede mig på munden og jeg syntes hun smagte vidunderligt og langsomt trak hun sit eget tøj af mens jeg bare stod og måbede. Først røg hendes nederdel og der efter blusen. Hendes store bryster fyldte bh’en til bristepunktet. Underkjolen faldt og afslørede hendes store uldne trusser som hun tog af og gav mig. Til min overraskelse var de meget fugtige i skridtet og da hun slap de store bryster fri af bh’en klemte hun dem lidt og lod dem hænge ned af hendes runde svulstige mave. Hun ledte mig ind i hendes enkle sovegemak, skubbede mig blidt ned på sengen og lagde sig ved siden af mig. Hun viskede mit navn, og sagde at det her havde hun længtes efter længe, kravlede ned og tog min pik i munden samtidig med at hun skrævede ind over mit hoved så jeg stirrede lige op i hendes våde varme modne fisse. Duften af hendes safter fik min orgasme til at rulle omgående og jeg følte at jeg pumpede den ene lår tykke stråle i hendes mund efter den anden. Da hun havde suget mig tør på den mest blideste måde fortsatte hun med at slikke og kærtegne min pik og synet af hendes fisse, våd og åbent gjorde mig liderligt igen. Jeg kyssede til hendes fryd hendes hævede skamlæber, slikkede og stak tungen op i fissen så mit ansigt blev vædet af hendes safter, fandt klitoris som stak frem som en lille pik. Lukkede mine læber om den og med en finger vædet i hendes safter blidt stukket op i hendes anus kom hun i en langvarig orgasme, halvt skrigende, gryntende og krævende bad hun mig om at blive ved og ved og ved…

Efter en stund kom hun til sig selv igen, lagde sig på ryggen og bad mig kneppe hende fisse alt i mens hun roste fasters dreng til skyerne og da jeg kom langt oppe i hende sukkede hun dybt og trykkede mig ind til sit bryst og rokkede mig stille i søvn.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 67 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.