Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg er en mand i fyrrerne der er skilt på 3 år, og har ikke haft mod til at melde mig på kødmarkedet som ledig. Det har gjort mig rimelig god til edb, men altså på bekostning af mit sociale liv. I mit halvtriste boligområde er der dog en masse enlige kvinder med tilhørende børn. Flere af dem har ligeledes computerproblemer, som jeg hjælper med så godt jeg kan.

Jeg er jo ikke lavet af træ, så den varme sommer med lidt påklædte enlige mødre, sætter selvfølgelig tanker i gang. En dag kom en af vores lidt ”ældre” beboere og bankede på min dør, for at høre om jeg ville hjælpe med en viljestærk computer, der tilsyneladende ville det hele selv. Når jeg siger ældre mener jeg en sød dame midt i halvtredserne, jeg havde da hilst på hende, men havde ikke lige tænkt mig at indlede et intimt forhold. Vi kom op på 1.sal i rækkehuset og sludrede med en god kop kaffe til. Bæstet fik jeg til at køre igen, og der var stor begejstring hos Ellen, og min undren på hvordan jeg gjorde det.

SEX I DAG?

Ellen havde lidt besvær med at få skiftet en pære i loftet, da hun er bange for stiger og flink som man er, tilbyder jeg min assistance. Jeg havde i det fine vejr en T-shirt på og løse boxershorts på, mine uldne underbukser havde ikke sin berettigelse dag. Jeg klatrede op på stigen, ellen lovede at holde på stigen så den ikke væltede. Pæren var ikke lige til at løsne, så da jeg kiggede ned med den triste melding, så at mit lem var lige lovligt mere blottet end situationen påbød. Ellen stirrede på mit ikke alt for store lem, der var lige ud for hendes ansigt. Nu sker det jo at ens lem ikke har samme situationsfornemmelse som man burde. Min pik begyndte at tage anden form. Ellen så mig i øjnene og lignede en våd hundehvalp der var sulten og forslået ” Må jeg godt?” sagde hun. Jeg tror godt jeg vidste hvad hun tænkte på og nikkede. Ellen tog fat om mine shorts hev dem forsigtigt ned, og tog resolut mit lem i munden, jeg tror ikke en Nilfisk kunne have gjort det bedre, der var sug i Ellen. Jeg måtte afbryde hende for lige at minde hende om mit ståsted, og fik sparket bukserne helt af, kravlet ned af stigen og videre i hendes bløde seng. Ellen tog mig med storm og med en følelse af at dette var hendes sidste gang.

Jeg lod mig betjene at hendes ivrige tunge der føltes som om den var alle steder. Ellen havde fået taget sin nederdel af, og afslørede at hun ikke havde trusser på, hun satte sig på mig og med stadig oftere klynken førte hun sig til en orgasme, hun stoppede ikke men satte tempoet ned, hun kørte rundt med understellet som jeg kun tidligere havde set hos mavedansere i mine vådeste drømme. I min tid i forsvaret havde jeg set FILM med atombomber der sprang, min pik havde det nogenlunde på samme måde, billederne fra filmen kørte forbi mine øjne i vanvittig tempo. Jeg nærmest eksploderede oppe i Ellen.
Stjernerne for mine øjne ville næsten ingen ende tage, og da de endelig tonede ud i det fjerne, så jeg Ellens tilfredse smil læne over mig, hun sank sammen oven på mig og stønnede veltilfreds og svedig. Sådan lå vi lidt smeltet sammen, indtil min pik havde opnået hvilestørrelse.
Jeg gik hjem og tænkte på at nu havde jeg passet på ikke at blive ”opholdt” af de søde enlige mødre, og så blev jeg ”suget ”op af en dame fra uventet kant. Der gik en uges tid hvor jeg hverken så eller hørte fra Ellen, tænkte at det måske var meget godt, men måske var det bedst ikke at opsøge hende. Så ugen efter en søndag eftermiddag, bankede det på min dør. Det var naturligvis Ellen der lige ville spørge om hvornår jeg ville skifte hendes loftspære, nu da jeg havde lovet hende det. Min pik fik fornemmelser bare ved tanken om sidst, så jeg sagde at det kunne jeg da gøre med det samme. Det var den samme varmebølge der holdt stand fra sidst, så min påklædning var lige så let som forrige gang på nær den bidetang jeg havde med for at få pæren ud. På vej tænkte jeg at det var måske bare et pæreskift, men håbede at der var lige så meget undertryk i Ellen som sidst. Vi gik direkte ind i hendes hyggelige soveværelse, hvor den omtalte pære ikke virkede. Heldigvis var Ellen ikke interesseret i mere belysning tværtimod, persiennerne og de mørke gardiner skærmede effektivt for enhver solstråle, så kun sengelampen oplyste rummet. Jeg blev sat på sengekanten, jeg følte at hun var bange for at jeg trak mig tilbage, så hun tog min T-shirt af og forsigtigt skubbede mig bagud i sengen og tog mine shorts af.
Ellen rejste sig og tog sit tøj meget langsomt af, jeg rejste mig på albuerne for at få det hele med, det var jo første gang jeg så hende nøgen. Ellen var meget bedre uden tøj på, hendes pæne bryster struttede selvfølgelig ikke som en 16 års tøs, men de var meget tillokkende, og jeg glædede mig til at tage på dem. Hun var lækker som hun stod der, lidt overvægtig og gyldenbrun. Jeg så også dybt efter hendes elskovsrede, da hun tabte en sok måtte hun nødvendigvis bukke sig for at samle den op - langsomt. Ellen kom op til mig og kyssede og slikkede mig alle steder, og jeg lå og ventede på at på suget hjernen ud.
Da hun pludselig spurgte om jeg havde noget imod at hendes søster måtte være med. Jeg havde jo sikkert allerede et lalleglad smil på læben, havde sikkert lovet hvad som helst, og sagde at det var ok. Det var signalet til at hendes søster kom ind til os, jeg havde ikke hørt hende før nu. Karen kom ind til os, jøsses hvor var hun stor. Hun var en ganske køn dame, bestemt en lillesøster til Ellen trods hendes størrelse. Jeg havde altid godt kunne tænke mig at få en stor pige, (jeg er selv på 98) her var der virkelig en udfordring. Hendes bryster var enorme hendes arme så faretruende ud, jeg anslog hendes vægt til at være på de 140. Hun kom nærmere sengen hvor Ellen begyndte at kysse og slikke på mig igen, håber ikke du er forskrækket hviskede hun i mit øre, hun har ikke fået noget i 4 år. Jeg strakte hånden ud efter Karen der kun havde trusser på, for at byde hende velkommen.
Hun smilte og begyndte med at kysse og sutte på mine tæer, hun arbejde sig meget langsomt opad, det varede en evighed og var noget af det lækreste jeg har været med til. Ellen tungekyssede mig på en ufattelig lækker langsom måde. Karen var nu tæt på mit lem, der selvfølgelig prøvede at komme ud af sit gode skind og blive større. Karen kyssede langsomt mine nosser, hendes krop kunne nu mærkes på mine ben, brystvorterne kørte forsigtigt på min hud. Karen tog endelig min pik i munden, først med lange seje tag, så med spillende tunge, så stoppede hun og pustede på den, hvilket kun gav større nydelse når hun genoptog hendes dybe sug, Ellen var i gang med at bearbejde mine brystvorter med silketungen, og jeg havde fået fat i hendes ene bryst, som jeg masserede med samme ro og rytme som damerne masserede mig. Min pik var ikke enig i at nydelsen skulle vare ved i stilhed, Karen var meget dygtig til at få mig på til at balancere på kanten at en udløsning, men jeg gjorde tegn til at det var tid. Jeg ville meget gerne bolle med Karen. Men Karen var ikke til at standse, jeg prøvede heller ikke ret hårdt. Mine billeder af atombomben farede forbi igen, karens mund sugede alt liv til sig, hun holdt min pik i munden og slikkede og slugte i et lækkert tempo.
Det var det absolut bedste jeg til dato havde prøvet. Ellen spurgte om jeg var sur på hende, og kunne jeg selvfølgelig ikke være oven på den omgang. Karen hentede et par kolde pilsnere, vi sad og sludrede og Karen fortalte mig at hun på grund af hendes størrelse ikke havde et sexliv, og takkede mig for at ville lade hende sutte pik på mig. Jeg kunne fortælle hende at det var min bedste oplevelse, og at jeg altid har haft lyst til at prøve en stor dame. Så jeg ville gerne en anden gang, det skulle åbenbart være nu, for min pik begyndte at røre på sig igen, nu skal jeg få dig på mærkerne sagde Ellen, og tog fat med lidt tungegymnastik over mit pikhoved.
Karen havde rejst sig i fuld størrelse, og jeg havde trukket hende hen til mig, for at tage hendes trusser af. Hendes skød duftede dejligt feminint, jeg måtte slikke hende. Ellen holdt inde med et flot stykke arbejde, Karen kom op og ligge på ryggen, hun spredte ben så jeg troede at de ville knække, Ellen satte sig på hendes ansigt for at få slikket kussen hos Karen, jeg tænkte at de ikke helt havde kedet sig de forløbende år. Karen smagte formidabelt, jeg slikkede hende det bedste jeg vidste, og faldt i den specielle rytme ro som Ellen beherskede. Ellen kom med hendes grynten da Karen gav hende orgasme, og steg ned for at massere Karens enorme bryster. Fra min tid på gården som barn havde jeg virkelig hørt ”en stukket gris” skrige, Karens skrig da hun kom, var næsten på samme niveau. Mine tanker gik til naboerne. Da hendes skrig ophørte tog jeg fat i hendes elskovshåndtag, og bollede hende så godt jeg kunne, jeg gruede for hendes kommende skrig, der så ud til at være på vej, brølet kom fra mavesækken og blev til et lavt skrig der bare tiltog i styrke, denne enorme kvinde gyngede i takt, kort før hendes skrig var fuldbyrdet kom jeg langt oppe hende som muligt. Da vi alle sad nøgne og pustede ud sagde Ellen at hun kunne godt se på vores fjollede smil at vi havde fået så hatten passer.

Da måtte vi give hende ret i, og jeg måtte love Karen at det ikke var sidste gang vi havde fået fed sex. Ellen kunne smågrinende fortælle at hun havde planlagt alt i den mindste detalje, både med stigen og at hun selv skulle have pik, og at søsteren skulle have samme tur ugen senere.

Pæren blev aldrig skiftet, jeg var blevet udnyttet...Men pyt.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 68 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.