Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Denne historie er fra dengang jeg arbejdede i Tæppeland.

Jeg var lige startet i lære i Tæppeland og allerede efter 2 uger skulle jeg være alene i butikken sammen med den eneste pige, der var ansat. Jeg var selv 23 og Anne var 27. Hun var ikke særlig høj, men en udmærket krop. Jeg havde fantaseret om hende fra første dag, jeg startede.

Nå vi var nået en fredag. De 2 andre ansatte tog hjem kl. 16 og vi lukkede først kl. 19. De sidste 3 timer plejede at være dødens kedelige, hvilket også var tilfældet den dag.

Nå jeg sad inde i frokost-stuen og læste i en avis, da Anne kom ind. "Hvad laver du", spurgte hun. "Øhm, jeg læser avis", svarede jeg. "Har du travlt efter arbejde eller skal vi overarbejde lidt". Gisp, jeg sank en klump og spurgte hende, hvad hun mente. Jo hun svarede at hun godt kunne tænke sig at få min pik hårdt ovenpå bunken af Ægte Tæpper. Hmm, ja så lad os gøre det tænkte jeg. Kl. blev 19 og vi fik lukket butikken. Jeg var lige ude på lageret, men da jeg kom ind, lå Anne splitternøgen og legede med sin kusse, imens hun stak en banan op i hendes våde kusse. Jeg smed straks bukserne og gik over til hende, proppede min stive pik i hendes kæft og hun suttede... Fuck det var godt... Efter noget tid, trak jeg den til mig og lagde mig ovenpå hende og førte pikken ind i hendes drivvåde kusse. Jeg kneppede hende, hun nød det... Lidt efter skubbede hun mig væk, rejste sig og beordrede mig til at ligge mig ned. Det gjorde jeg og hun hoppede op og så red hun mig. Det var skønt. Til sidst kneppede jeg hende først i doggystyle og til allersidst fik hun den hårdt i røven... da spermen kom væltende, stak jeg pikken i kæften på hende og hun slugte alt...

Det gentog sig hver anden fredag i de 3 år, jeg arbejdede i butikken.

Nu har hun 3 børn, de 2 af dem er mine. Hun er i øvrigt gift med souschefen i butikken.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 31 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.