Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg har gennem længere tid været kæreste med en vidunderlig kvinde, Mette, og selvom vi begge er sidst i 40'erne, så fejler vores sexliv absolut ikke noget hverken hvad hyppighed eller udholdenhed angår. Vi dyrker ofte sex flere gange om dagen hvis muligheden tillader det, og har stor variation både hvad sted og stilling angår, så jeg/vi har absolut ikke noget at klage over seksuelt.

Mette bor i enfamilieshus med sin datter, Lisa, en smuk ung kvinde der går i 3 G på byens gymnasium og som naturligvis ofte hygger sig med veninderne hjemme og senere på aftenen i byen. Selvom jeg ikke bor sammen med dem, men har min egen lejlighed, så opholder jeg mig og overnatter ofte hos Mette, ligeledes den aften jeg vil berette om. Som så ofte før hen under spisetid, sidder Lisa og laver lektier mens Mette tilbereder aftensmaden og jeg hjælper til hvor jeg kan. Lisa er sikkert en af de mest intelligente i hendes klasse og i hvert fald en af de mest ihærdige, for hun sørger altid for at hendes skolearbejde er på plads i god tid til aflevering. Dertil kommer at hun er smuk, men langt brunt hår, et smukt ansigt og en guddommelig krop med store, faste bryster og en rigtig god røv, alt bedømt på afstand naturligvis.

SEX I DAG?

Inden Lisa afleverer skrevne opgaver på gymnasiet, læser jeg dem igennem og giver kommentarer til sproget og grammatikken, så længe opgaverne afleveres på dansk. Denne aften arbejder Lisa på en stor opgave, som jeg har gennemlæst en gang, og givet mine kommentarer til, og som hun nu næsten er færdig med. Da hun er igennem opgaven igen, beder hun mig endnu en gang læse den igennem, og sammen gennemgår vi grammatikken, indtil Mette råber, at vi skal spise.

Efter maden og oprydningen brygges en kande kaffe og lidt lækkerier findes frem til at nyde foran fjernsynet. Ofte vil pigerne gerne se "tøseprogrammer" som Singleliv, Dagens Mand eller Topmodel , noget de nyder meget og hvortil der absolut ikke savnes kommentarer, da begge pigerne har deres mening om mode, make up osv. Mette har et par gange udtrykt betænkeligheder ved, at Lisa endnu ingen kæreste har haft med hjem, men bedømt på Lisas kommentarer til Dagens Mand, så ved hun godt hvad hun vil have. Jeg har også bemærket overfor Mette, at muligvis har Lisa gjort sine første erfaringer udi kæresteri og evt. sex, selvom hun (Mette) intet ved herom, for Lisa er en meget attraktiv ung kvinde og som lidt ældre ved vi jo godt, at teenagere ikke umiddelbart fortæller alt til deres forældre.

Ved 22-tiden er Lisa træt af "de dumme blondiner" på TV, og da hun gerne vil tidligt på gymnasiet næste dag, siger hun godnat og går i seng. Mette og jeg bliver siddende lidt, men da vi hurtig finder programmerne kedelige, beslutter vi os også for at gå i seng. Da der er 2 badeværelser i huset, så Lisa har sit eget badeværelse, kan vi sagtens alle 3 børste tænder mv. for natten samtidig, da Mette og jeg sagtens kan være på det andet, og største, badeværelse samtidig. På vejen ud på badeværelse hører jeg, at Lisa er i gang med aftentoilettet på badeværelset ved siden af, og Mette er ved tandbørstningen da jeg kommer på badeværelset. Under tandbørstningen står jeg og kærtegner Mettes balder og mærker hurtigt, at Mette nyder det, og det ender snart med, at jeg står og kysser hendes bryster, samtidig med at jeg presser min begyndende erektion mod hendes bagdel. Tandbørstningen afsluttes ret hurtig, hvorefter Mette sætter sig på hug foran mig, og tager pikken i munden og starter på et blowjob. Vi bliver dog hurtigt afbrudt, da Lisa banker på døren for at låne en creme af sin mor, som hun selv er løbet tør for. Jeg når lige at få pikken i bukserne inden Lisa kommer ind i en meget lille natsag, der mere fremhæver hendes former end skjuler dem. Mette finder cremen til Lisa, hvorefter de siger godnat, og begge går i seng, mens jeg gør mig færdig på badeværelset, lidt ærgerlig over at være blevet snydt for et blow job, noget Mette er fantastisk til. Men Mette var vist heller ikke tilfreds med afbrydelsen, for da jeg kommer ind i soveværelset, ligger hun med røven i vejret lige mod mig, mens hun kærtegner sin allerede glinsende, våde fisse med et par fingre. Jeg smider hurtigt den sidste rest af tøj, min pik allerede igen strittende mod hende, og jeg begynder at kærtegne hendes bagdel og fisse. Hun er dejlig våd, og er begyndt at småstønne, så jeg sætter mig ned og vil slikke hendes fisse og røv, inden jeg tager hende bagfra. Det når jeg dog ikke, idet Mette hurtigt udbryder at hun ikke vil slikkes lige pt., men at hun vil have pik og det skal være nu. Dette lader jeg mig naturligvis ikke sige 2 gange, for jeg er mindst lige så liderlig som hende, så hurtigt støder jeg pikken helt i bund, til så stor nydelse for os begge, at Mette efter få minutter kommer i en højlydt orgasme, (som Lisa kunne have hørt på værelset ved siden af) mens jeg sprøjtede min sæd langt op i hende.

Efter at have sundet os lidt, spurgte jeg Mette, hvad der havde gjort hende så liderlig og det viste sig at være det vovede i, at hun havde min pik i munden, da hendes datter bankede på døren til badeværelset og at vi næsten var blevet overrasket af Lisa. Jeg skal medgive, at jeg også fandt det pirrende at have Lisa vimsende rundt i næsten ingenting, og ikke mindre da hun næsten opdagede hendes mor med min pik i munden. Vi blev dog enige om, at vi skulle forsøge at undgå den situation i fremtiden, men at vi godt kunne udforske sex med chance for at blive opdaget i andre forbindelser.

Vi falder herefter hurtigt i søvn og sover nogle timer, inden jeg vågner ved 4-tiden, hvor jeg skal på toilettet. Jeg sover altid nøgen, og gider ikke tage tøj på for at gå på toilettet, da det kun tager et øjeblik og både Mette og Lisa alligevel sover. Som så ofte før er jeg vågnet med en ordentlig erektion, som jeg vil aflade på toilettet, så jeg kan komme ind under den varme dyne igen. På vejen mod toilettet hører jeg, at toilettet på Lisas badeværelse lige har været i brug, så Lisa har sikkert også været oppe på toilettet. Inden jeg går på badeværelset stiller jeg mig kortvarigt ved Lisas næsten lukkede dør, og kan svagt skimte hende i mørket liggende i sin seng, tilsyneladende på vej tilbage i søvnens favn. Jeg står et øjeblik og fantaserer om Lisa nøgen, inden jeg fortsætter mod det store badeværelse, men det viser sig, at der ikke er mere toiletpapir på det store badeværelse, så jeg beslutter mig for at benytte Lisas, hvilket jeg før har gjort.

Jeg er dog ikke mere end lige kommet ud på Lisas badeværelse, og skal til at tænde lyset og slå brættet op, da Lisa kommer ud på badeværelset. Hun hvisker at jeg ikke skal tænde lyset, men vise hende, hvad det var hendes mor gik glip af tidligere på aftenen. Jeg tror ikke mine egne ører og er halvvejs ude af badeværelset inden Lisa hiver mig tilbage og fortæller mig, at hun så udmærket er klar over, hvad hendes mor gik glip af, hvilket hun beviser ved at sætte sig på toilettet, og uden betænkeligheder tage min, nu om muligt endnu større, erektion i munden. Jeg kæmper imod i ca. 3 sekunder for jeg kan hurtigt mærke, at den mund og tunge kender til at sutte pik. Stadig med lyset slukket sutter Lisa pik på mig i ca. 10 min, mens jeg så småt er begyndt at kærtegne hende dejlige, faste bryster med mine fingerspidser, som er alt jeg kan nå brysterne med. Efterhånden som jeg kærtegner hendes brystvorter kan jeg mærke, at de bliver hårdere, og samtidig kan jeg fornemme, at Lisas åndedræt bliver tungere, så jeg trækker Lisa op og stå, så jeg kan mærke hendes fisse, først udenpå de små trusser, men hurtigt også få en finger op i hendes nu ret våde fisse. Jeg masserer hendes fisse og klitoris et par minutter i mørket, indtil hun er meget tæt på orgasme. Nu har jeg selv svært ved at holde mig, men beder hende tage trusserne af, så jeg bedre kan komme til. Hun tager straks trusserne af, placeret sit ene knæ på toilettet, skubber røven mod mig og beder mig kneppe hende godt og grundigt. Alene det at hun bad mig kneppe hende var lige ved at få mig til at oversprøjte hende med sæd, men jeg holdt det tilbage og begyndte langsomt at lade min pik glide ind i hendes stramme, unge, dejlige fisse. Da jeg var nået helt i bund nød jeg det et kort øjeblik, inden jeg metodisk begyndt at kneppe hende, som hun havde bedt om, først med lange dybe stød, men snart hurtigere og hurtigere. Jeg kunne høre det var noget hun kunne lide, for hun stønnede nu så højt at jeg var bange for hendes mor vågnede, men det var Lisa åbenbart opmærksom på, for hun tog et håndklæde i munden, så hun havde noget at bide i der kunne minimere larmen fra hendes orgasmer. På hun fornemmede, at jeg vist også var tæt på at komme, tændte hun pludselig lyset, vendte sig om og satte sig igen på toilettet, og bad mig flytte mig lidt, så hun i spejlet kunne se når jeg kom udover hendes bryster og i hendes mund. Med den besked varede det kun få sekunder før jeg kom i en fantastisk orgasme, og sprøjtede den smule sæd, der var tilbage i mig, udover hendes ungpigebryster, hvorefter hun suttede min pik ren for de sidste rester af sæd.

Da jeg bagefter skulle til at sige noget om, hvor forkert det skete var, inden jeg forlod hende på badeværelset for at gå i seng igen, tyssede hun på mig ved at lægge en på mine læber, og sagde at det var vores hemmelighed, som ikke ville blive røbet, så længe jeg bare til tider "kneppede hende som jeg havde kneppet mor i aften", hvilket hun altså også havde hørt. Siden den nat har jeg flere gange måtte tilfredsstille hende for at beskytte vores hemmelighed, et par gange endog sammen med en af hendes veninder, mere herom senere.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 41 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.