Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Min forældre var skilt, jeg boede hos min mor, men var ofte hos min far, jeg gik i 10. kl. havde ikke haft noget med drenge at gøre ej heller kysset nogen, var ellers en køn pige, men min mor havde formanet mig til ingen drenge, mine veninder havde været i seng med flere, og fortalt hvor lækker det var.

Min far derimod havde flere gange sagt , du skal have dig en kæreste, du ser jo godt ud, min pige.Jeg skulle med min far på camping, det sted hvor vi var da mine forældre var gift, jeg glædede mig, skulle møde de mennesker jeg kendte fra dengang, vi skulle være der i 14 dage, en af de første aftener blev vi inviteret over at grille ved naboen, de havde to drenge der var nogle år ældre end mig.

Jeg fik lov til at drikke øl og spiritus, efterhånden blev de voksne fulde, jeg kunne også mærke jeg havde det godt, var lidt svimmel, den yngste af drengene Per begyndte at blive meget kærlig over for mig, lange kys, holdt om mine bryster, han havde en hånd nede i mine trusser, og jeg nød det.

Et par dage senere skulle far og naboen ind til byen, jeg blev hjemme , jeg fandt et sted omme bag ved campingvognen i noget buskads, hvor der var sol, jeg havde kun et par små trusser på, hej Jane, skal vi lege lidt, ja svarede jeg, det var Per , han satte sig ned imellem mine ben, gav mig et kys, trak mine små trusser af trak selv af bukserne, frem kom en stor pik, sådan en havde jeg aldrig set før, han satte en finger i min fisse, jeg gispede, åh Per det er så dejlig, nu lå han sig ned over mig, satte pikken mod min fisse, og pressede , jeg klynkede, det gør ondt, han gav et hug min pik er i dig Jane. åh Per min fisse er så vild, den trækker sig sammen om din pik , nok fordi den vil beholde den, han red hårdt på mig længe, jeg skreg af liderlighed, han gav et brøl, åh jeg sprøjter i din fisse, han trak sig hurtig ud, vi ses.

Om aftenen, ville far vi skulle have noget sprit, så vi kunne hygge os, jeg blev timelig beruset, mine hæmninger var væk, jeg trak af tøjet , sad hel nøgen, det var mere end far kunne klare, han smed bukserne, for en tyk pik han havde, du skal have min pik Jane, han væltede mig om på gulvet, spredte mine ben, åh stønnede far min pik skal i en stram fisse, han pressede pikken hel i bund, jeg hylede og stønnede, far bliv ved, din fisse er så stram, min pik kan ikke klare mere, åh jeg sprøjter i dig, i det samme kom naboen ind, hvad fanden laver i, åh jeg får pik, af far stønnede jeg, må jeg også få min pik i dig, ja stønnede jeg far trak sig ud, han smed bukserne, han havde hurtig pikken i mig, åh for en stram fisse, til min gamle pik, min fisse klemte om hans tykke pik, han red vild og hårdt på mig, jeg stønnede og skreg, han holdt en lille pause, pikken kørte i mig, åh bliv ved, jeg er så liderlig, nu bevægede han pikken stille i mig, jeg vred mig under ham, stønnede i en kæmpe i orgasme , åh min pik går i dig Jane, han lå på mig længe, vi kom i tøjet, det var en øm og dejlig brugt fisse.

Om aftenen da vi skulle i seng, sagde far, du skal sove ved mig, jeg vil have min pik i dig uden at ride på dig, far lå sig bag mig, stak hans stive pik i min fisse, men det var for meget for hans pik, han tog fat i mig så jeg stod på alle fire, nu skal du få det som en hund, han tog fat om mine hofter, hans pik kom i bund hver gang han stødte i mig, jeg stønnede og skreg , åh far bliv ved, jeg kan ikke mere min lille pige, han gav et gisp , jeg sprøjter i dig, hans pik blev hurtig slap, vi faldt hurtig i søvn, næste dag jeg mødte naboen smilede han til mig, min fisse er meget øm, sagde jeg stille.

Det var en campingtur jeg sent glemmer.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 57 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.