Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg var en knægt på 15 år, da mine forældre blev enige om, vi da skulle på ferie hos farmor og farfar i Vendsyssel i en uge. Jeg glædede mig, da jeg elskede mine bedsteforældre ret meget.

Efter nogle dage hos dem, var vi hos min faster og onkel i en lille by deroppe, og vi havde planlagt jeg skulle sove hos dem i et par dage, så jeg kunne hygge med min kusine på 16 år, Lone. Lone var på det tidspunkt en flot pige, på 165 cm, langt brunt hår, brune øjne og et utroligt smukt ansigt. Faste bryster, som nok er en C 85, og en rigtig god numse. Vi skulle rundt i den ene by, så hun kunne vise mig forskellige ting, spise frokost og ellers bare have det hyggeligt, da det ikke var så tit jeg så hende.

SEX I DAG?

Den første aften jeg skulle sove ho faster og onkel, fik jeg at vide jeg skulle sove i Lones værelse på en lille madras. Hun skulle selvfølgelig sove i sin egen seng, hvor der kun var plads til en enkelt person. Vi lå og snakkede, og jeg havde lagt mærke til, hun kun havde små hvide trusser på, der kun lige dækkede den øverste del af hendes skød, og så en bluse der var meget kort, så man kunne ane de faste babser, som sad rigtig godt. Jeg kiggede på hende, når hun kiggede væk, og kunne mærke min pik begyndte at vokse, men vi skulle sove, da vi havde en lang dag foran os dagen efter, så intet skete.

Vi havde spist morgenmad, været i bad, hver for sig, og fået tøj på og ud af døren til hygge i byen. Af sted med den lokale rutebil, ind og hygge i byen og lave fis og ballade. Hjem igen, og så var det ved at være tid til aftensmad. Vi fik spist, og satte os ud i deres lille gårdhave, og drak noget sodavand og snakkede med min faster og onkel. Det blev sent, og vi gik op på værelset for at gøre klar til at gå i seng. Vi fik børstet tænder og gik ind og lagde os, uden at slukke lyset i loftet. Igen mig på madrassen, hende i sengen, og vi lå og snakkede. Hun iført små trusser igen og en bluse der var endnu kortere end den fra dagen før. Pludselig siger hun: Har du været sammen med en pige derovre i Tjøwenhawn? Næ, ikke rigtigt. Jeg har kysset lidt med en og taget på hendes bryster, men ellers ikke andet. Nå, for søren da, sagde Lone bare. Har du været sammen med en fyr? spurgte jeg Lone. Ja, det har jeg, og det var rigtig dejligt. Jeg har forøvrigt lagt mærke til du har kigget på mig med sultne øjne, og ved, når man er 14 år som dig, så er der mange hormoner der springer rundt i kroppen. Det er ganske normalt, sagde hun med et smil. Jeg blev sgu lidt rød i hovedet, for havde ikke regnet med hun ville spørge, og slet ikke at hun vidste jeg kiggede på hende med sultne øjne, og havde fantasier om hende. Min pik var igen ikke helt upåvirket ved snakken, og havde troet vi skulle sove lige efter snakken, men blev godt nok klogere..

"Kom herover og læg dig ved min side, søde fætter, så vil jeg gerne vise dig hvad man skal gøre med den stiverik du har i underbuksen" "jamen, må vi godt det, når vi er fætter og kusine?" spurgte jeg. "Ja, det betyder ikke noget, så længe der ikke kommer børn ud af det, og det skal jeg nok sørge for der ikke gør" Som sagt så gjort, og inden længe, lå jeg på venstre side i hendes seng, og hun lå på højre side, og vi kiggede hinanden dybt i øjnene, uden rigtig at sige noget. Pludselig mærkede jeg hendes læber mod mine, og hun stak også tungen ind i min mund, og legede med min tunge. Jeg anede ikke hvad jeg skulle gøre, og var lidt forskrækket over det. "Bare rolig, og slap af, jeg ved hvad jeg skal gøre", sagde hun med en kælen stemme.

Hun tog min hånd og lagde på hendes ene faste bryst, og sagde "Har du lyst, må du gerne røre og kysse dem". "Ja tak, meget gerne" Hun smed blusen, og så fik jeg ellers lov til at se de meget flotte og velsiddende bryster. Hendes brystvorter var lysebrune og strittede lige ud i luften, og blev endnu mere stive efter jeg forsigtigt tog dem i munden og suttede på dem. "Kom med din ene hånd" sagde hun. Hun tog fat i hånden og jeg troede hun ville lægge den på det ene bryst, men nej. Jeg mærkede noget hår, og noget fugtigt noget, og tænkte, hvad er dog det? "Giv mig din ene finger i min hånd" lød det. Som sagt så gjort. Hun begyndte at spinde som en mis, da jeg med hendes hjælp, fik den ind i den våde grotte. Jeg gispede lidt, og tænkte det ikke var så rart til at starte med, men det blev bedre efterhånden som hun førte min finger frem og tilbage. Hendes anden hånd var gået på opdagelse i mine underbukser, og hun bearbejdede min pik med 2 fingre. "Tag dem af", sagde hun. Det gjorde jeg, og min pik har aldrig været mere stiv på det tidspunkt. "Læg dig ned på ryggen og slap helt af" Det gjorde jeg, i det hun rykkede sig lidt, så jeg kunne komme ned og ligge. Hun fik pillet min t-shirt af, og begyndte at kysse mig på munden igen. Først blidt, så med tungen helt nede i halsen, nærmest. Hun kyssede min spinkle brystkasse, legede med mine vorter og bevægede sig længere og længere ned, imens hun kyssede min mave. Jeg mærkede hendes varme mund omslutte mit pikhovede, og hun legede lidt med tungen på det. Stak tungen ned i urinrøret, og jeg var ved at spærnges af liderlighed. Det mærkede hun, og kom op og kyssede mig igen, med lidt smag gaf præsperm på tungen. Imens holdt hendes ene hånd fast om min pik. "Var det godt?" "Ja, for faen da" "Godt, her er mere". Så gik hun ned igen, og denne gang tog hun pikken helt ind, helt ned til nosserne. Jeg måtte stoppe hende, for ellers havde jeg skudt baghovedet væk på hende.

Hun smed de små trusser, og jeg så for første gang hendes dejlig behåret fisse. "Nu sætter jeg mig på dit ansigt, og så skal du slikke som du slikker på en slikkepind, bare lige på den lille knop jeg har der" sagde hun og pegede på klitorisen. Hun satte sig, og jeg slikkede fisse for første gang. Ved ikke om det var godt, men hun blev da siddende. På et tidspunkt fjernede hun sig, og satte sig med fissen lige ved min efterhånden sprængfarlige pik. "Nu skal den ind i min våde fisse". Hun tog fat om den og førte den ind i den våde fisse. Så red hun mig, som om hun aldrig havde bestilt andet. Jeg var ved at komme, så sagde hun skulle stoppe. Det gjorde hun, og så tog hun pikken i munden igen, og jeg fik lov til at sperme ned i hendes hals. Hun slugte med et smil og liderlige øjne. "Tak" sagde jeg bare. "Vi fortsætter i morgen aften", sagde hun, og der fik jeg ellers alt prøvet af det hun nu selv havde prøvet i hendes korte karrierer inden for sex.

Efter et par dage skulle vi hjem til København igen, og vi tog ned til bussen der skulle fragte os hjem. Jeg havde min ghettoblaster med og et sæt hovedtelefoner, og i bussen sad jeg ved siden af Betina på 17 år, der kun havde en lille leopard-bh på og nogle meget korte cowboyshorts, der sad så man kunne se hendes g-streng og noget af fissen.

Hvad der skete på turen hjem, specielt på færgen, må I have til gode til en anden god gang.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 48 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.