Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Vækkeuret ringede. "øv" tænkte jeg. Lå lige så godt. havde helt glemt at det var min lillesøster der lå ved siden af mig... 

jeg tog dynen af og lagde den over hende og begyndte så at kravle ud af sengen. halvvejs kiggede jeg ned på Stine. så hende med helt andre øjne end jeg plejede. jeg så hende ikke som min lillesøster mere men så hende som den smukke unge kvinde som hun var og nu en som havde givet mig en orgasme mens jeg kørte og en jeg havde slikket så hun sprøjtede ud over mig. puuuuh det var frækt...

SEX I DAG?

jeg fik mit tøj på og startet bilen og sat kaffe over. Stine sov stadig.

Jeg gik ud af bilen og rullede gardinerne fra på traileren så vi kunne få læsset. Heldig vis var det et "full-load" til Uppsala (S) en tur der ville tage hele dagen. små 720km.

bilen blev læsset og jeg satte mig op i bilen igen. Stine sov stadig.

Da vi var kommet Helsingborg vågnede hun lige så stille.

"Godmorgen Stine" sagde jeg lavt. "Godmorgen SKAT" (Igen med tryk på skat) Hun dækkede sig med dynen og satte sig op og lændte sig frem og gav mig et kys og tog så sit tøj på fra i går.

turen gik med masser af indbydes jokes og latter. det var meget skægt.

nå men vi kommer til Uppsala og parkere der hvor vi skal losse næste dag. et meget øde og forladt sted. alt var ugenert. DET HAVDE HUN SET!!!

jeg gik ud for at lave mad. finder pande frem og skal til at lave "pytipana" da hun pludselig står bag mig og tager om mig med begge arme under mine og hænderne på mine skuldre og kyssede mig i nakken. Jeg stod helt stille mens hendes hænder begyndte at søge rundt på min krop for derefter at finde ned til min pik som var blevet stor af hendes berøring hvor hun fisker den ud og leger lidt med den. jeg vender mig rundt og kigger hende dybt i øjnene.

vi siger ikke noget. hun slår armene om halsen på mig og vi læner os så mod hinanden og kysser meget intimt. jeg tager begge mine hænder om hendes baller og hun har stadig ingen trusser har på. jeg løfter hende over skridthøjde med mine hænder stadig på hendes røv og hun slår bene rundt om mig så hendes nederdel kravler op og min pik står lige ud for hendes åbning og kan mærke hun er meget våd.

hun fjerner den ene arm og føre den ned til min pik og kan mærke den bliver kørt frem og tilbage over hendes åbning. hendes underliv er ustyrligt tænkte jeg for den bevægede sig i et tempo så jeg ikke kunne følge med. pludselig stoppede hun og jeg kunne nu mærke at den blev ført til hendes åbning. hun lænede sig fra mig så hun kunne se mig i øjnene og så kørte hun underlivet mod mig så min pik kom op i hende. tiden stod stille i mit univers og jeg nød hvert et sekund af at mærke min lillesøster glide ned over min pik.

Da den var i bund sagde hun. "det har jeg ventet på siden den dag under bruseren" hun var så stram men stadig så våd. Det var en fornemmelse jeg aldrig havde prøvet før og kyssede mig så som en der ikke kunne få nok. hendes underliv kørte igen frem og tilbage over min pik så jeg troede den ville falde af. Hun stoppede og kravlede ned af mig. hun kiggede på mig, skubbede maden til side oglændte sig ind over sideskabet.

det var mit hint til at hun skulle have mere. istedet for bare at tage fat i pikken og presse den ind, så satte jeg mig på knæ og lod min tunge lege med hende. den kørte i lange strøg fra klitten, over hendes åbning og videre op til røvhullet. lod den lege lidt deroppe og så ned igen. desto mere jeg slikkede hendes røv desto mere klynkede hun om og få pik.

da jeg rejste mig tog jeg om pikken og førte den ind i hendes fisse. igen meget gentelmand"agtig". hun stønnede meget højt og kunne knap nok stå på benene fordi hun nød det så meget. jeg trak den ud igen og lod pikhovedet køre fra  hendes klit, hen over hendes åbning hvor hovedet selvføgelig lige fik et dyp i hendes varme og så ud igen og op til røven. tænkte på det vi havde skrevet om og jeg vidste at hun havde aldrig fået den i det hul før.

pikken var nu lige ud for hendes bagerste hul og jeg pressede lidt. hun kiggede lidt forskrækket over skulderen men gav et godkendende bilk til mig og et nervøs smil. jeg pressede lidt. safterne fra hendes fisse, blandet med mit spyt, gjorde at det gled lidt lettere. jeg kom lidt ind i hende da hun greb min arm og jeg vidste at jeg skulle holde en lille pause. da hendes greb blev lidt løsere pressede jeg lidt igen og kunne mærke at jeg var igennem den ydre ringmuskel. igen en lille pause. jeg pressede nu lidt mere og den hoppede nu forbi den indre ringmuskel og det gav et skrig fra hende. jeg stoppede op og lændte mig ind over hende og kyssede hende ned af ryggen. jeg begyndte nu at kneppe hende langsomt og fra skrig til støn gik meget hurtigt og jeg kneppede hende nu i lange strøg inde og ud. Pludselig begyndte hun at ryste, hendes ringmuskler pressede sig sammen om min pik og høj stønnen og små skrig kom fra hende. "knep mig... KNEP mig.... KNEP DIN LILLESØSTER!!!!!!." jeg kunne mærke det begyndte at krible fra nakken og ned over ryggen og mine boller trak sig sammen og vi kom begge i en eksplosion af en orgasme og hun sprøjtede ud af fissen. ind på mine boller som derefter rendte videre ned af mine ben. jeg holdte stine oppe og lod min pik blive lidt slap inden jeg trak den ud af hendes røv, så hun ikke fik ondt.

da jeg trak den ud rendte spermen ud af hende og nød at stå bag ved og se det. mit sprem. min lillesøster. hendes halvåbne røvhul. ALT VAR PERFEKT.

"pytipana" blev til kul i pana. :P

vi fik og gjort rene så godt vi kunne og tog noget brød i stedet for. 

da vi var færdige gik vi meget udkørte iseng.

næste morgen skulle vi læsse af og fik os noget af en overraskelse. mere om den i DEL4. :D

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 24 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.