Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Vi var nu nået til Malmø hvor vi skulle sove inden vi skulle læsse tidligt næste morgen nede ved YX.

Jeg sagde ikke så meget. Var faktisk meget overrasket over at jeg på vejen havde haft min pik i munden på min lillesøster. MIN LILLESØSTER. Hende som jeg drillede da hun var lille, hende som jeg beskyttede i skolegården. Hende jeg udelte tæsk for når nogen var efter hende. Hende (en masse ting).

SEX I DAG?

Og nu hende, som havde givet mig et "guffer" til roden, og slugt min sæd...

Puha.!!

Tog mig selv i, da vi havde parkeret at sidde og stirre på hende.

"hvad er der.??" spurgte hun. Jeg ryster på hovedet og svare "ingenting. Havde bare ikke troet at det var dig jeg havde skrevet med."

Hun grinte højt og sagde. "jeg vidste godt at det var dig, jeg skrev med. Har jo set dig nøgen før." jeg tror jeg lignede et stort spørgsmålstegn, for hun fortsatte. "lige siden dengang hvor du stod under bruseren og spillede pik, hvor jeg overraskede dig da jeg skulle på toilet, har jeg været en smule forelsket i dig."

"hvad har du.??" udbrød jeg (måske for højt). Hun kiggede ned i jorden, og smil blev vendt til flov. "j-j-j-j-jaaa.... undskyld... men dit vaskebræt og din store pik. J-j-jeg blev så tændt den dag og billedet af dig nøgen har aldrig forladt min hukommelse"

Jeg kunne se at den tur til Malmø som var glad blev nu slukket fordi jeg (idioten) havde kommet med det udbrud.

Hun kiggede stadig ned i jorden. Jeg satte mig om på køjen og aede hendes arm og trak hende ind til mig, for at berolige hende. Hun satte sin kind mod min brystkasse, og jeg kørte fingrene gennem hendes hår.

Hun løftede derefter hendes hoved og kiggede mig nu dybt i øjnene på en så lidenskabelig måde at jeg blev blød i knæene. Jeg besvarede hendes blik ved at læne mig frem og kysse hende som jeg havde gjort et par gange i hendes liv. (tante kys). Jeg tog afstand igen og kiggede hende i øjnene igen. Hun kørte hendes hånd på min kind, mens min stadig var på halsen af hendes. Vi lænede os begge mod hinanden igen og vores læber mødes igen, men ikke som søskende denne gang, men som to forelskede unge mennesker. Lidenskabeligt. Vådt. Ivrigt og dejligt. Tungerne legede længe med hinanden.

Efter 3-4-5 minutter hvor vi havde kysset rullede jeg gardinerne for i bilen og begyndte at tage mit tøj af. (på den mest akavede måde man kan på 135cm frihøjde) og lagde mig under dynen. Stine villehave en smøg inden hun ville i køjen. Hun tog det sidste hiv og smed smøgen ud. Hun tog sin nederdel af mens hun sad på stolen. Derefter tog hun fat i stropblusen og løftede den over hovedet. Det var som tiden gik i slowmotion da hendes bryster kom til syne. De sad perfekt og var perfekt runde og med en brystvorte som strittede lige ud i luften. Jeg kunne mærke min pik røre på sig og havde nok stirret lidt for længe da jeg blev afbrudt af de smukke bryster med et "hallo"... igen rystede jeg på hovedet og så hun grinte lavt med et skævt smil. Hun rejste sig som man nu kan og kravlede hen, fjernede dynen og satte sig over mig. Hun sad nøgen over skrævs på mig og kiggede mig dybt i øjnene. Jeg satte mig op, holdte mig oppe ved at holde om hende og begyndte at kysse, slikke og sutte hendes bryster. Løsnede min ene arm og ældede hendes, det andet bryst med hånden.

Kunne høre på hendes stønnen at hun godt kunne lide min behandling. Jeg lagde mig lidt ned igen og fik hende lidt frem så hun nu sad over min brystkasse og så gled jeg lidt længere ned så jeg nu lå med hovedet lige under hendes fisse.

Jeg stak tungen frem og slikkede skiftevis mellem hendes åbning og hendes mellemkød. Jeg lod nu tungen gå i et langt strøg fra hendes bagerste hul op til hen des klit og det gav et sæt i hende. Nu koncentrerede jeg mig kun om hendes klit med tungen mens jeg med en finger kørte den ind og ud. Jeg førte en finger mere ind og lavede det jeg kalder "J" og masserede hende så i fissen mens jeg slikkede. Jeg kunne mærke hendes fisse trække sig sammen om mine fingere og hun begyndte at sprøjte ud over mig. Alt på hende rystede men jeg var ligeglad. Jeg fortsatte bare. Hun sagde "stop" og jeg holdt selvfølgelig igen så.

Hun tog min køkkenrulle til mig så jeg kunne tørre de værste væk.

Hun lagde jeg ned på siden ved siden af mig og kunne se at hendes øjne var helt fjerne. Hun puttede sig ind til mig og sagde "tak SKAT" (med tryk på skat). Jeg smilt, kyssede hende på panden, tog dynen over os og lagde min arm under hendes hoved så hun nu lå med hovedet på min brystkasse. Hun faldt (desværre) i søvn sådan.

Jeg tænkte turen er ikke omme endnu, og gud hvor fik jeg mig en overraskelse sener på ugen.

Fortsættes...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 28 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.