BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Til at starte med lad mig så fortælle at dette er en sand historie, og det skete for ca. 9 år siden. Navne er lavet om for hendes og min sikkerhed.

Jeg var på daværende tidspunkt lige kommet hjem fra en udsendelse til Afghanistan.

SEX I DAG?

Jeg er 22 år, 180 cm høj, muskuløs bygget, blå øjne, og kort mørkeblond hår.

Da jeg var kommet hjem fra min udsendelse blev jeg smidt ud af forsvaret, og begyndte derfor at køre lastbil som eksportchauffør i Sverige men stykgods.

Som de fleste chauffører har det så er der mange ensomme nætter, og da jeg ikke havde nogen kæreste på det tidspunkt valgte jeg at kigge på div. dating sider på nettet.

Jeg begyndte så at skrive med denne søde pige på 18 som kom fra samme by som mig. Vi skrev om løst og fast, men mest om sex og hvad hinanden var til under dynen.

Hun forklarede at hun var spinkel bygget med en alm. Bryst 75C, hun havde farvet sit skulderkorte hår rødt, men var virkelig blond. Hun var kun 155 cm høj og gik tit i stiletter. (Der burde der nok have ringet en klokke hos mig).

Jeg forklarede ligeledes hende hvad jeg lavede og har lavet, og hvordan jeg så ud. Hun burde nok have vidst at hun også kendte mig privat. Måske hun syntes at det var spændende at se hendes bror fra en anden vinkel, og måske tanken om incest tændte hende også. Det er der nok kun en der kan svare på.

Efter lidt skriverier frem og tilbage, blev vi enige om at hun skulle med en tur til Sverige i en uge og køre. Til dem der kender til lastbiler kørte jeg rundt i en lavhyttet Scania 124 med kun en seng i.

Dagen kommer hvor jeg køre forbi Vejle og vi havde aftalt at hun skulle hentes på DTC, og havde aftalt et bestemt sted jeg ville holde så hun vidste hvilken lastbil hun skulle kigge efter.

Jeg køre trækket derind og kommer i god tid da jeg skulle holde pause. 45 min. Så kunne jeg nå et bad som det første og så spise lidt.

Jeg sad bag ved rettet og spiser min mad da min dør går op. Præcis på det aftalte tidspunkt. Det første jeg ser er en taske der flyver op på passagersædet og efterfulgt stiger min lillesøster ind i lastbilen.

"Hej Stine" udbryder jeg. "hvad laver du her"

Hun smiler og kigger på en måde som hun aldrig havde gjort til mig før.

"Vi havde en aftale" sagde hun.

Jeg blev i en kort stund forvirret og vidste ikke hvad jeg skulle gøre ved mig selv.

Var det hende jeg havde skrevet med, og fortalt hvordan jeg gerne ville have hun suttede min pik mens vi kørte til Sverige, og hvordan jeg ville bruge alle hendes huller om aftenen inden vi skulle sove??.

Uden mere end et kram satte vi i gang.

Da vi havde kørt i ca. 30 min fik jeg fremstammet "er.... Er.... Er du hotgril1992"

"Mmmm.mmmm" svarede hun næsten nynnende.

Jeg var i chok og vidste ikke hvad jeg skulle gøre af mig selv. Vidste ikke om jeg drømte eller havde et mareridt. JO. Havde da set at min søster var blevet en smuk ung kvinde men havde aldrig set på hende som et sexopjekt.

Da vi havde snakket lidt frem og til bage om hvordan det gik og alt hvad søskende nu snakker om spurgte hun om det var i orden at hun lagde sig om i køjen, til hvilket jeg svarede ja selvfølgelig.

Hun sætter taskerne på passagersædet, tager sine sko af og lægger sig der om.

Jeg lægger mærke til da hun tager sin jakke af at hun kun har en stropbluse på, og en lang nederdel. Ingen BH for hendes små brystvorter stritter lige imod mig. Det får en påvirkning på mig men tænker igen at det er min søster.

Jeg mærker pludselig hendes hånd på min side som aer mig. Mærker den er meget nysgerrig på min krop og den finder hvad den søger da den rammer min buksekant. Hun knapper mine bukser op og lyner den ned. MED EN HÅND. Hvordan hun gjorde. Aner jeg ikke. Hun fisker nu efter min pik uden på boksershortsene men finder kun roden, da den er svær at komme til, pga. den altid hænger til venstre. Jeg hjælper den ud af bokserne og hun får fat i den. Jeg er godt stiv. (23 cm, som set på billedet af min profil) Tanken om det forbudte på flere punkter tændte mig helt vildt. Jeg mærker hendes hånd arbejde op og ned af skaftet og hendes finger stopper ved pikhovedet og smøre min pre-sæd rundt på hovedet med to fingre og derefter op og ned igen i lange, bløde strøg.

"Er det dejligt.?" spørger hun.

"Ja... Det kan du vel mærke" svarede jeg.

Hun stoppede og kravlede ud af køjen igen. Satte sig på knæ på gulvet, og begyndte at kysse mig på halsen mens hendes hånd stadig spillede min stive pik. Jeg nød hver et sekund af det, og da jeg var blevet mere vand til situationen, prøvede jeg da også at se om jeg kunne kysse hende, men kunne jeg ikke da jeg også skulle koncentrere mig om at køre.

Hun bukkede sig lidt længere ned, og jeg løftede min arm om på hendes ryg, om mærkede nu hendes tungespids på scenen bag pikhovedet. Det gav et jag i mig. Men som jeg havde fortalt hende, vidste hun jo hvad hun skulle gøre, og hvor mine punkter de sad henne.

Hendes tunge gled nu op til pikhovedet og mærkede nu hende give den et lille kys inden hun ivrigt tog den i munden. "Fuuuuuuuck" sagde jeg lavmælt, næsten hviskende. Hun var god til at sutte pik. Ingen tænder på skaftet, og sugende næsten helt til roden og så op igen. Imens hun lå og suttede min pik, søgte jeg rundt med min hånd på hendes røb og fik hendes nederdel op over ballerne og mærkede at hun ingen trusser havde på. Jeg kørte mine hænder rundt på hendes baller og gav hende et klask af og til. Jeg kørte en finger fra hendes haleben og ned mellem hendes baller og videre ned i hendes fisse hvor den forsvandt ind i hendes fisse og kunne mærke at (selv med en finger) hun var meget stram, glat, og meget våd, fordi hendes safter rendte i små dråber ned af hende.

Hun gav et støn fra sig, og jeg tog fingeren ud og kørte den ned til hendes klit og masserede den til jeg kunne mærke hun var ved at komme og så stak jeg den ind i hendes fisse igen. Der kom hun og hun sprøjtede lidt ud på min hånd. Hun blev nu mere ivrig efter min pik og suttede det bedste hun havde lært.

Tanken om det. Hendes professionelle måde at sutte pik på. Tanken om det var min søster der lå og suttede min pik var mere end jeg kunne stå for. Jeg mærkede en kilderen ned af ryggen og mærkede hvordan mine kugler trak sig sammen. Tror også hun mærkede det for hun trak sine læber op til pikhovedet og spillede min pik mere ivrigt end nogen anden havde gjort før, og så skete det. Jeg sprøjtede. Den ene kaskade efter den anden. Den ene mere vild efter den anden og hun synkede bare hvad jeg gav hende. Var næsten i ekstage. Hun suttede den ren og pakkede den væk igen. Satte sig tilbage på passagersædet og tændte en smøg uden at sige noget.

Jeg kiggede smilende over på hende og hun smilte tilbage.

Da vi kom til stedet hvor vi skulle sove..........

NEJ. Resten får i en anden dag. J

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 43 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.