Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Kusinen, som jeg faktisk næsten have glemt, kontaktede mig og spurgte om jeg ville med en tur til noget familie i det sydlige Danmark, tæt på grænsen. Hun skulle alligevel til Tyskland og købe sodavand, øl m.m. Jooooohhh, det kan vi da godt finde ud af svarede jeg. Okay, så kommer jeg forbi og henter dig omkring middagstid i dag, så kan vi have en dejlig dag sammen, sammen med familie og fælles venner.

Jeg ventede tålmodigt, for kusinen havde besøgt os før, og det endte med imtim barbering, dejligt blowjob og vild sex i en trekant. Nu var det sådan at min kone var på seminar i Aarhus denne weekend hvor hun ville komme forbi og hente mig, til en tur til Tyskland og besøg hos fælles familie.

SEX I DAG?

Jeg fik lavet en lille liste med hvad jeg skulle købe i Tyskland, det var ikke meget, for det var kun 2 uger siden vi selv havde været afsted på indkøbstur i Tyskland. Tog mig et bad og ventede tålmodigt på kusinen.

Hun kom i sin lille røde bil og spurgte om jeg evt kunne køre, for hendes bil var faktisk ikke lige stor nok til 2 personer, og alt det hun skulle købe syd for grænsen, så vi tog min bil. Hun var iført næsten gennemsigtig kort sommerkjole, hvor man svagt kunne ane hendes velformede bryster i den lyserøde BH. Når hun lænede sig frem kunne jeg ikke lade være med at kikke på de store velformede bryster, og den lille struttende mås, kjolen var af den længde at man lige netop ikke kunne se hendes trusser når kun bukkede sig fremover.

Vi kom afted mod grænsen og fik købt ind i en grænsebutik. Hun skulle dog lige ind i en butik i Flensborg for at købe noget, så vi fandt med besvær en parkeringsplads. Hun spurgt om jeg ville med, det ville jeg bestemt gerne, da det var dejligt sommervejr. Til min store overraskelse var det en sexshop hun skulle ind i, og hun trak mig selvfølgelig med. Vi gik lidt rundt og kikkede på de forskellige varer, men hun fandt hurtigt en stor sort DILDO og spurgte mig om jeg troede den ville klæde hende. Jeg blev vist nok lidt rød i hovedet og lidt overrasket, men jeg sagde ja. Okay, så køber jeg den, svarede hun. Tilbage til bilen og kursen blev sat mod familien.

Knap var vi kommet over grænsen før hun lagde sin venster hånd på mit lår og begyndte at masere mig i skridtet, reaktionen udeblev ikke, jeg fik den vildeste stive pik. Let dig lidt så jeg kan trække dine shorts af, så sutter jeg din dejlige stive pik sagde hun. Jamen skal vi ikke lige finde at sted, sagde jeg. Inden jeg fik set mig om havde hun trukket mine shorts af og var i gang med at give mig et blowjob mens jeg kørte bil. Hun stoppede pludseligt, smed sine ben op i forruden, trak den nyindkøbte dildo frem og masserede sig i skridtet med den, og efter få sekunder førte hun den op i sin våde fisse, og kørte den ud og inde i et vældigt tempo, hun havde været trusseløs under hele køreturen.

Endelig så jeg en rasteplads i det fjerne, en af dem der er afskærmet, så den kørende trafik ikke kan se hvem der holder der. Jeg skyndte mig derind og trak håndbremsen, vi var heldigvis alene på rastepladsen. Hun stormede ud af bil, med hånden mellem benene, stillede sig om bag bilen med spredte ben og hænderne på bagklappen og nærmest råbte: KNEP MIG, knep mig i min våde stramme fisse, din dejlige fætter. Jeg trak op i hendes sommerkjole og så den dejligste barberede våde fisse, hvor dildoen stadig var i. Jeg trak dildoen ud, det gav et lille svup da den forlod fissen Jeg satte mit stive lem mod hendes fisse og skamlæber, og trængte stille og roligt op i hende. KNEP MIG, KNEP MIG, lød det igen og igen fra hende. Så jeg kneppede det bedste jeg havde lært, og så hårdt jeg kunne, det var så hårdt at det gav et klask hver gang jeg stødte min pik i bund i hendes fisse. Endelig kom hun i en lang, lang orgasme, hun nærmest brølede den ud på rastepladsen, det var da godt der ikke kom nogen forbi tænkte jeg, og i det samme kom en bil med at ældre ægtepar ind på rastepladsen, de gloede som om de aldrig havde set noget lignende, også kørte de videre. Jeg kunne se konen sagde et eller andet til manden ved rattet og pegede på os, men han rystede bare på hovedet.

Vi må nok hellere komme afsted til familien hvis vi skal må det også sagde jeg. Ja, lad os bare komme afsted sagde kusinen. Undervejs til familien snakkede vi om sidst hvor kusinen havde besøgt os, hvor jeg barberede hende, hun gav blowjob, og det endte i en dejlig trekant med min kone. Hun var stadig opstemt, det kunne jeg mærke, hun kredsede konstant om barberingen, fortalte at hun barberede sig flere gange om ugen og havde vedligeholdt det lige siden jeg barberede hende. Vi kom til familien, fik kaffe, flere slags kage og hyggelig snak. Kusine sad lige over for mig i en stol, og spredte flere gange benene så jeg lige nøjagtigt kunne ane hendes barderede fisse. Vil du med en tur ud og se på dyrene inden vi skal hjem spurgte hun. Ja, det ville jeg da gerne. Oppe bag højdedraget her bag ved gården, går nogle at vores nye heste fortalte gårdejeren vi besøgte, dem kan i da gå en tur op til, foreslog han. Vi gik op bag højdedraget for at kikke på hestene, de var virkelig flotte, og store. Der var også 2 hingste imellem, og den ene havde en stor pik hængende med mellem benene, vi kunne se at den gerne ville parre sig med en af hopperne, og det lykkedes den til sidst. Nu kikkede kusinen på mig med hånden mellem sine ben under sommerkjolen, jeg vidste hvad hun ville. Vi lagde os med i græsset, hun med min pik i munden, og jeg med ansigtet begravet i hendes fisse. Hun satte sig oven på mig, førte mit lem op i hendes dejlige våde fisse, og red mig så hendes dejlige bryster gyngde op og ned, frem og tilbage. Stoppede pludselig, vendte sig om med ryggen mod mig og fortsatte, dejligt at se den lille struttende mås køre op og med, klaskede hende blidt i den og hun kom med små hvin. Endelig sprøjtede jeg min sperm op i hendes dejlige stramme fisse samtidig med hun kom i en eksplosiv orgasme, hun strammede så meget at jeg ikke kunne trække min pik ud af hende. Hestene var i mellemtiden komme hen for at kikke på hvad vi havde havde gang i, og jeg kunne se på kusinen at hun var facineret at den stor hestepik, det nu hang slapt med imellem hingstens ben. Sådan en vil jeg prøve en dag, sagde hun. Jeg kunne ikke i min vildeste fantasi forestille mig så stor en hestepik i en fisse som hendes.

Vi gik tilbage til familen og sagde tak for i dag og kørte hjemad, kusinen tog en lille lur på vej hjem, og jeg sad og tænkte på hvilken dejlig dag det havde været. På et tidspunkt måtte jeg ind på en rasteplads for at tisse, og da jeg kom tilbage til bilen stod kusine udenfor og røg en cigaret, det var her du kneppede mig på vej ned til familien sagde hun, vil du gøre det igen, spurgte hun ? Jeg tænkte: Hun sgu da umættelig den lille charmerende kusine. Nej, svarede jeg, men jeg kunne virkelig godt tænke mig et blowjob mens jeg kører sagde jeg. Okay, det får du, var svaret. Og således fik jeg et blowjob mens vi kørte på den Sønderjyske motorvej med 110 km i time,og hun spildte ikke en dråbe af min sperm, alt blev slugt med den største fornøjelse af den dejlige kusine.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 69 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.