Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Søs Da jeg var 20 år gammel, lykkedes det mig at få et værelse inde i byen, hvor jeg læste. Jeg havde boet hjemme, men når der både var min far og mor og mine to søstre på 17 og 18½, så var det lækkert at få sit eget. Det var kun et enkelt værelse med plads til et komfur, en sovesofa og et par stole rundt om et bord, men det var mit alene. Min søster Lisa på 17 og Pernille på 18½ sagde mange gange, at de kom og sov hos mig, hvis de blev for fulde til at tage hjem efter en fest. En aften var jeg kommet til fest hos nogle andre unge mennesker, og pludselig opdager jeg, at mine søstre begge to er med til den samme fest. Jeg sad og bagte på en dame næsten hele aftenen, og da jeg endelig tog mod til mig og foreslog, at vi fandt på noget, sagde hun, at hun havde en kæreste der ville komme og hente hende senere. Så kunne jeg lige så godt drikke mig en pind i øret, og ret hurtigt blev jeg svimmel og gik hjem. Hjemme trådte jeg bare lige ud af alt tøjet og nøgen lagde jeg mig og faldt hurtigt i søvn. Ud på natten vågnede jeg ved, at der var en der skubbede til mig. Det var min søster Lisa der sagde, at hun skulle sove. Pernille var gået med en fyr hjem, og Lisa ville ikke tage hjem når hun var for beruset. Jeg faldt i søvn igen, men da jeg vågnede ud på morgenen opdagede jeg, at Lisa var lige så nøgen som mig, og jeg lå med hendes ene bryst i hånden. Jeg lå bag ved hende, og min pik begyndte med det samme at røre på sig. Den var stiv og uden at jeg pressede ret meget, gled den ind mellem hendes baller. Forsigtig lagde jeg hånden på hendes hofte, men der var ingen reaktion, så jeg lod den glide ned over hendes mave, ned så jeg kunne røre hendes fisse. Jeg begyndte at kæle med hendes skamlæber, og jeg kunne mærke, at hun var lidt fugtig. Hver gang jeg rørte hendes klit, sukkede hun og trykkede numsen bagud mod mig, så pikken gled ind og ud mellem ballerne. Jeg var vildt liderlig, men det var jo min søster jeg lå og kælede med. Hvad skulle jeg sige, hvis hun pludselig vågnede?

Mit hjerte var lige ved at gå i stå, da hun pludselig vendte hovedet om mod mig. Hun smilede til mig og lagde sig godt tilrette igen, mens hun stønnede af velvære hver gang jeg pressede pikken mod hendes røv. Hun bukkede sammen i hoften og pressede sig længere bagud, og pludselig gled min pik ind mellem hendes skamlæber, op i hendes fisse. Hun begyndte at knibe sammen og slappe af i takt med, at jeg stødte frem og tilbage i hende. Åh gud hvor havde hun en dejlig stram fisse. Jeg krammede hendes bryster mens jeg kneppede, og hun stønnede, at jeg skulle blive ved. Jeg måtte ikke holde op, for det var lige ved at komme for hende. Det var det også for mig, men hun sagde, at jeg ikke skulle være bange for der skete noget, for hun fik p-piller. Da det gik for hende begyndte hun at stønne og hulke, og for ikke at skrige, bed hun mig i hånden. Jeg kunne heller ikke vente længere, så jeg trykkede mig helt op i hende og begyndte at sprøjte sperm ind i hendes fisse. Da der var gået et øjeblik, vendte hun sig mod mig og gav mig et stort tungekys. Hun puttede sig ind til mig, og jeg holdt fast om hende og havde hendes ene balle i hånden. Sådan faldt vi i søvn og sov en times tid.

SEX I DAG?

Da jeg vågnede, var jeg alene i sengen, og jeg kunne høre, at Lisa var ude og bade. Da hun kom ind, satte hun sig lige hen over mit ansigt, så jeg begyndte at slikke fisse på hende. Hun bøjede sig frem og tog pikken i munden, og selv om hun ikke var så gammel, så var hun rigtig god til at slikke pik. Det gik ikke lang tid, før det rykkede i nosserne, og jeg sagde til hende, at hun skulle holde lidt igen. Det er ikke nødvendigt, sagde hun, for jeg er også lige ved at komme. Hun pressede fissen hårdt ned over min mund, og da jeg begyndte at sprøjte, kom hun også i en voldsom orgasme. Vi lå længe og kælede med hinanden, og jeg slikkede hende rundt omkring røvhullet, hvilket hun syntes var meget lækkert. Jeg spurgte hende, om hun nogensinde var bollet i røven, men det ville hun ikke svare på. Hun sagde, at jeg måske måtte prøve det næste gang hun overnattede hos mig. Da hun skulle hjem, spurgte jeg, hvor hun havde fået en nøgle fra, og hun fortalte grinende, at den havde hun hugget hjemme på nøglebrættet. Jeg havde en ekstra nøgle liggende, og den fik hun, så hun bare kunne lukke sig ind en anden gang.

Jeg ved ikke hvad hun har fortalt Pernille, men næste gang jeg så Pernille, krammede hun mig og spurgte, om hun ikke også måtte få en nøgle til mit værelse.

Nu har de begge to nøgle, og har været her flere gange. Pernille har også sovet samen med mig, men hun er ikke helt så fri. Jeg har ikke fået lov til at slikke fisse på hende endnu, men hun knepper lige så godt som Lisa. Jeg er spændt på, om de aftaler noget og kommer samtidig.

Jeg tror nok mor ved, at vi laver noget sammen, for vi har været meget tæt på at blive afsløret nogle gange. En dag jeg var hjemme, var Pernille alene, og der gik ikke lang tid, før vi lå nøgne og kneppede oppe på hendes værelse. Jeg havde lige fyldt hende med sperm, men endnu ikke trukket pikken ud af hende, da vi hørte, at døren nedenunder gik op. Det var mor der kom uventet hjem, så Pernille snuppede lige et håndklæde og for ud på badeværelset. Jeg hoppede i mine bukser og trak en trøje over hovedet. Mit undertøj sparkede jeg ind under sengen, og da mor kom ind på værelset, sad jeg helt uskyldig og kiggede i et blad. Mens mor stod og snakkede, opdagede jeg, at lige midt på gulvet lå der en stor klat sperm. Det måtte være noget der var rendt ud af fissen på Pernille, da hun rendte ud og gemte sig i badet. Jeg syntes mor kiggede på den flere gange, og bagefter kiggede hun så undersøgende på mig. Hun spurgte om jeg havde haft travlt, siden jeg havde taget trøjen bagvendt på. Jeg kunne mærke jeg blev rød i kinderne, men hun snakkede ikke mere om det. Da Pernille kom ind på værelset, havde hun håndklædet svøbt tækkeligt om sig. Da mor var gået, kom Pernille hen og kyssede mig. Hun tog min hånd og pressede den op mellem sine lår, og jeg kunne mærke spermen sivede ned af hendes lår. Jeg pegede på klatten på gulvet, og vi grinte, mens jeg hentede noget papir og tørrede op. Mor er også kommet og set, at jeg holdt kærligt om Lisa mens jeg kyssede hende på munden. Hun sagde ikke noget til nogen af os, men hun kigger nogle gange frækt og dybt i mine øjne.

Måske mor også skal have en nøgle.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 36 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.