Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

I et par år, mens jeg gjorde gymnasiet færdigt, boede jeg hos min storesøster og hendes mand sammen med min bror. Vore forældre var døde ved et færdselsuheld under en ferie i Spanien. Jeg tror, at min storesøster, som var 10 år ældre end mig, var træt af at have specielt mig boende, men i almindelighed fandt vi ud af det sammen.’

- o -

SEX I DAG?

\"Tror du ikke?\" spurgte jeg. Min storesøster hørte ikke efter. Det var tredje gang, jeg spurgte om det samme, men hun blev blot ved med at kigge tomhjernet på TV, mens hun drak kaffe. Sådan er min storesøster. Hun hører aldrig efter, når jeg siger noget til hende. Jeg ved, at hun spekulerer på de sager, som hun arbejder med i sit sagførerfirma, men min bror Per kan altid fange hendes opmærksomhed. Hvis han siger noget til hende, er hun lutter øre, men mig gider hun ikke høre på. Heldigvis vil min svoger godt høre på mig og hjælpe mig. Lige nu havde jeg brug for at snakke mere med ham om min elendige dag i skolen dagen før. Jeg ønskede aldrig at gå i den skole igen.

Min svoger, Jens, var ved at barbere sig på badeværelset, da jeg fandt ham. Han havde stadig vanddråber på sin brede brystkasse efter sit brusebad. Han stod høj og slank med et håndklæde om livet. Mit hjerte sprang et slag over, da jeg så hans brede, nøgne skuldre. Jeg kunne føle mine brystvorter blive stive, da jeg i et glimt igen tænkte på min hemmelige drøm om at min svoger lå nøgen ovenpå mig med sin stive pik begravet i min våde kusse. Netop denne morgen var jeg igen vågnet ved, at jeg gnubbede min klitoris og kunne huske min drøm om svogers pik dybt i min kusse. Jeg havde det ikke godt med at drømme sådan, fordi jeg troede, at han kun tænkte på mig som en lille pige, men jeg kunne ikke stoppe mine drømme. De seksuelle drømme om min svoger var startet for et års tid siden, da jeg begyndte at udvikle bryster. Jeg fik det ofte underligt, når jeg var alene med Jens, men havde skjult det for ham og heller ikke snakket med andre om det.

”Hej prinsesse,” sagde han, mens han kiggede på mig. Jeg havde kun en T-shirt og et par underbukser på. Mit lange hår var filtret efter mine urolige drømme. “Hvorfor er du ikke klar til at tage i skole Lone?” Jens vaskede resterne af barberskummet af sit ansigt.

“Fordi jeg ikke vil i skole i dag,” sagde jeg så afgjort, som jeg kunne. “Jeg kan ikke sætte mine ben i min klasse efter i går, Jens.”

Min Svoger så længe på mig og lagde mærke til smerten i mine øjne, gik hen til mig og tog mig i sine stærke arme. “Kom her lille skattepige.” Hans bryst føltes stærkt og hans arme om min slanke krop pressede mine bryster mod ham. “Det skal nok gå alt sammen. Du ved, jeg elsker dig, lille skat” sagde han og kyssede mig på panden.

“Ja” sagde jeg, mit hjerte fyldtes med glæde. Dette var lige, hvad jeg behøvede. Min svoger lugtede af sæbe og barberskum, og jeg kunne føle hans nybarberede kind mod min. Jeg ønskede at mærke hans kind mod mine bare bryster og pressede min unge krop mod hans. Jeg kunne mærke, han blev ophidset. Hans vejtrækning blev hurtigere. Han trak sig lidt væk fra mig og kiggede mig dybt i øjnene.

Han kiggede på mig på en måde, han aldrig havde gjort før. Hans øjne virkede mørkere end sædvanligt og vart fyldt af begær. Mit hjerte slog hurtigere og jeg slikkede mine læber. “Kan han se, hvor meget jeg ønsker ham?,” tænkte jeg.

Hans hænder bevægede sig langsomt ned over mine slanke hofter. “Du er så ung, skat,” sagde han, “men du er ved at udvikle dig til en lille kvinde.” Han kiggede beundrende ned på mine små spidse bryster, som med deres strittende brystvorter tydeligt kunne ses gennem T-shirten.

Jeg kunne mærke, at min fisse blev våd og trykkede pr. instinkt mit skamben mod hans ene lår. Han stønnede, et lavt grynt som i nød. Jeg kunne mærke, at det rykkede i hans stivnende pik mod min mave. “Åh, Jens,” hviskede jeg.

”Sh,” sagde han venligt, mens han kærtegnede mine læber med sin pegefinger. Han kiggede spørgende i mine øjne. Jeg kunne ikke gemme mit begær, jeg åbnede langsomt min lille mund og slikkede på Jens’ finger, mens jeg stadig kiggede ham i øjnene. Jeg suttede hårdt på fingeren, idet jeg huskede, hvad min veninde Lisa havde fortalt om, hvordan hun havde suttet på sin fætters pik. Jeg tænkte på, hvordan det ville være at sutte på min svogers stive pik, mens min storesøster drak sin kaffe i køkkenet. Han spærrede sine øjne op i overraskelse og hans pik nærmest baskede rundt op ad min mave, da jeg bed let i hans pegefinger. Han tog fingeren ud af min mund og bøjede sig ned over mig og kyssede mig heftigt på munden. Han stak forsigtigt sin tunge ind mellem mine læber. Jeg suttede begærligt på hans tunge og sugede den så langt ind i munden, som jeg kunne.

Han flyttede sine hænder ned på mine runde balder og løftede mig op, så jeg nærmest hang på hans hårde pik. Jeg slyngede mine ben om hans hofter, så hans håndklæde faldt på gulvet. Hans nøgne pik bankede på min pigefisse gennem mine trusser. Han skubbede mig ind mod væggen, mens hans stønnede og gnubbede sin stive pik mod min varme fisse. Han klamrede sig til mig fyldt af begær. Han trak sin mund væk fra min, mens han stadig kærtegnede min spinkle krop “Er det hvad du ønsker, prinsesse?” spurgte han, men han gned sin pik hårdt mod mit skræv.

“Ja, svoger. Jeg har ønsket det længe,” sagde jeg åndeløst.

“Hvis jeg havde vidst det, skat, ville jeg have gjort det for længst,” sagde han, før hans kyssede min mund igen. Mit hjerte hoppede af glæde over at min svoger ønskede at være sammen med mig, lige så meget som jeg ønskede at være sammen med ham.

Hans hænder gled ind under min T-shirt og kærtegnede nænsomt mine små faste bryster. Mine brystvorter blev endnu hårdere ved hans dejlige berøring. Han lod sin ene hånd glide ned i mine trusser og han kuplede sin hånd om min lille fisse. Han gned forsigtig med en finger på mine skamlæber. “Åh gud, Lone, du har stadig næsten kun dun på din fisse,” Hviskede han med munden tæt ved mit øre. Hans pik baskede nu frit i luften, mens han kærtegnede min ungpigefisse. “Hvor er du dejlig,” hviskede han, mens han forsigtigt lod en finger glide lidt ind i min nu meget våde kusse.

“Ja, Jens!” fik jeg stønnet.

“Sh, Lone! Din storesøster skulle nødigt høre os, vel?” hviskede han .

“Nej, Jens,” Jeg rystede på hovedet, mens han forsigtigt lod sin finger glide ind og ud af min villige kusse.

”Hvor er du, Lone?” kaldte min storesøster ude fra gangen. Min svoger satte mig ned på gulvet og nåede lige at tage håndklædet rundt om sig inden storesøster trådte ind på badeværelset. “Generer du din svoger med dine problemer, når han prøver at gøre sig klar til at tage på arbejde?” Jeg kunne ikke se min storesøster i øjnene, så jeg nøjedes med at ryste på hovedet.

“Selvfølgelig gør hun ikke det,” sagde min svoger og kyssede min storesøster med de samme læber som lige havde kysset mig. “Lone har bestemt ikke lyst til at gå i skole efter det, der skete i går, og jeg har lige sagt, at det skal hun heller ikke.” Jens smilede til mig. Det bløde udtryk i hans øjne lovede mig næsten alt, hvad jeg måtte ønske. Han tørrede sin finger, der stadig var våd af mine kussesafter, af i sit håndklæde. ”Jamen Jens, du kan da ikke bare lade Lone blive hjemme fra skole, fordi hun ikke har lyst til at gå i skole.“

”Hør nu Laura, jeg har ikke tilbragt nok tid sammen med Lone på det seneste, så hun skal være sammen med mig i dag.” Jeg smilede kærligt til min svoger.

”Hvad med arbejdet, Jens?” spurgte storesøster.

”Laura, det er jo netop fordelen ved at have sit eget firma. Jeg har ikke noget presserende, men du, du er nødt til at tage i retten og forsvare din klient,” sagde han og kyssede min storesøster en gang til. Jeg følte et stik af jalousi, men han blinkede til mig. “Gør dig klar prinsesse. Vi vil tilbringe dagen i sommerhuset sammen med din bror.”

Da både min storesøster og min svoger havde forladt badeværelset, tog jeg et brusebad. Min mave trak sig sammen i spænding. Min klitoris var hård og spændstig. Jeg tog brusehovedet og lod den varme vandstråle ramme min fisse, så min klitoris blev masseret, mens jeg tænkte på min svogers kys og hans hænder på mine bryster og hans finger i min våde kusse, og at min storesøster havde været lige ved at overraske os.

Jeg kastede med lukkede øjne hovedet bagover, så mit lange våde hår hang ned af min ryg og mærkede bølgerne af velvære i min krop samle sig i min unge kusse. Da jeg åbnede øjnene, opdagede jeg, at min svoger var kommet tilbage i badeværelset og stod og kiggede begærligt på min nøgne våde krop. Han havde kun et par underbukser på, og jeg kunne tydeligt se hans stive pik. Da jeg begyndte at kærtegne mine små faste bryster med den ene hånd, mens jeg stadig lod det varme vand ramme min fisse, fandt hans hånd vej ned i underbukserne, hvor den gned på den stive pik.

Hans øjne forlod mig ikke et øjeblik, mens jeg lod min hånd glide fra brystet ned til min stramme fisse. Jeg gned forsigtigt på min lille, hårde klitoris og gispede af velvære. Det varme vand sprøjtede stadig på min fisse og jeg kiggede min svogers hånd, som nu tog den svulmende pik ud af underbukserne.

Jeg ønskede mere end noget andet at bolle med ham. Jeg ville have, at hans store pik skulle ind i min snævre kusse. Jeg ville mærke min elskovskanal blive fyldt helt ud og strakt til bristepunktet af hans vilde pik. Jeg ville mærke hans varme sperm sprøjte på min livmodermund. Mens alle disse tanker fyldte mit hoved, mærkede jeg orgasmen komme rullende i min krop. Jeg nød, at min svoger kiggede med lystne øjne på mine spæde strittende bryster og min stramme hungrende jomfrukusse med en stadig mere svulmende pik i sin hånd. Han stønnede af begær, mens min krop rystede i orgasme. “Ja, lille Lone. Kom for din svoger, min dejlige lille pige.”

“Åh, åh, ja! Svoger! Mmmm…mmm…mmmm…ahhh...ahhhh…ahhh…ughh”. Jeg lænede mig udmattet op af væggen.

Min svoger greb et håndklæde, lukkede for vandet og begyndte blidt at tørre mig. Mine brystvorter var meget følsomme, da han forsigtigt tørrede vandet af dem. Hans så med slørede øjne fulde af kærlighed og begær på min krop, og jeg følte en stærk trang til ham inden i mig. Jeg ønskede, at han ikke ville holde sig tilbage.

Han viklede håndklædet om mig og løftede mig nemt op i sine stærke arme, så jeg blev trykket ind til hans brede brystkasse. “Du vil altid være min lille pige, Lone, det ved du godt, ikke?” sagde hans og kyssede mig på panden. Hans stive pik pressede sig mod mig, mens han bar mig ind på mit værelse.

Han lagde mig på min seng og trak forsigtigt håndklædet af min unge krop. Hans hænder kælede blidt med mine små bryster, så brystvorterne igen strittede ud og jeg sukkede af lyst til sex. Han kælede kraftigere med brysterne. Han ville ikke have travlt, men nyde min krop og lade mig nyde hans hænders kærtegn. Han ville give mig tid til at blive rigtigt meget ophidset igen og klar til hans stive pik. Jeg kunne tydeligt se og mærke hans længsel efter at stikke sin lystsvulmende pik i min hungrende våde kusse. Jeg ønskede at opildne hans lyst til mig, så jeg rakte ud efter hans pik. Jeg fik tag i hans pikskaft med min slanke hånd, og sagde: ”Svoger, du skal fylde min kusse med din sperm.” Jeg kiggede bedende op på ham med slørede øjne. Jeg ville så gerne give ham, hvad jeg vidste, han ønskede sig allermest lige nu.

Og det var lige det der skulle til. Han gryntede tilfreds og trak sine underbukser helt af. Jeg spredte mine ben og han lagde sig forsigtigt på mig, så jeg kunne mærke hans store pik mod min dunede fisse. Han trak langsomt sin pik ned, så pikhovedet kom til at ligge mod mit lille fissehul. Jeg lagde mine ben over kors omkring hans hofter og pressede hans pik hårdere mod min glødende fisse. ”Åh min dejlige Lone, jeg må have dig. Jeg må have min pik ind i din varme, våde, snævre kusse.”

“Tag mig, svoger, tag mig. Der er ikke noget jeg hellere vil. Du skal stikke din pik dybt ind i min kusse. Kom nu, svoger, tryk din lækre pik ind i min våde kusse.” Jeg mærkede, at jeg rødmede, da jeg sagde sådan, men jeg havde så meget lyst til min svogers pik, at jeg ikke kunne lade være. Jeg havde haft erotiske fantasier så længe, at det føltes som det eneste rigtige at gøre nu.

Men min svoger ville vente lidt endnu, så han kyssede sig vej ned over mine erigerede bryster. Begge brystvorter fik en lækker suttetur, og jeg knugede om hans hoved. Han kyssede sig videre ned over navlen og ned til min dunede fisse. Ha slikkede min søde fissesaft i sig. ”Hvor du smager lækkert, ung og frisk” mumlede han. Han stak sin tunge ind i min kusseåbning og slikkede op mod min lille klitoris, som strittede frem. Og tilbage igen til min kusseåbning. Han kørte langsomt sin tunge ud og ind af mit hul. Jeg trykkede min fisse mod hans mund. Min lyst til ham blev større og større. Min krop rystede i længsel mod at mærke hans svulmende pik inde i min hungrende kusse. “ Jeg vil have dig!” stønnede jeg.

Min svoger fortsatte med skiftevis at slikke min kusseåbning og min klitoris og kælede med min spidse bryster med sine hænder. Min lille fisse trak sig sammen i orgasme omkring min svogers tunge. Han trak tungen ud og sagde. “Kom lille pige! Kom for din svoger! Sprøjt dine safter ud i min mund”

Jeg kunne slet ikke lade være med at komme. Min kusse sprøjtede i min svogers mund, Mens mine hænder knugede hans hoved tæt ind til min fisse. ”Jah, svoger, åh, det er godt. Bliv ved!” Jens’ ansigt glinsede af mine safter og han smilede lykkeligt til mig, mens han igen kravlede op og kyssede mig på munden.

“Åben din kusse for mig, lille pige.” Jeg spredte mine ben endnu mere, så Jens kunne komme til. Han trykkede sit svulmende pikhovede indenfor i min våde kusse. Det gav et lille jag, da resterne af min jomfruhinde brast og hans pik fyldte mig. “Åh himmel, hvor er du snæver, Lone!” Jeg smilede gennem den lille smerte, som han havde påført mig, fordi han kunne lide min friske, jomfruelige kusse. “Er det i orden, Lone?” spurgte min svoger med bekymring midt i sin enorme ophidselse.

“Ja, svoger. Det gør lidt ondt, men jeg er så glad for at du endelig er inde i min kusse, Jeg har drømt om det og ønsket det så længe.” Min svoger trykkede sin mund mod min og kyssede mig heftigt. Jeg kunne smage mine egne fissesafter. Han kørte nu nænsomt sin varme pik lidt ud og ind af min lille kusse. Min krop virkede så lille som en dukke under ham. Jeg var lille af min alder, men min lyst til sex var meget, meget stor. Selvom mine bryster også var små, kunne jeg mærke, at de gyngede i takt med svogers nu dybere og dybere stød med pikken i min kusse. Hans smukke ansigt var rødt af lyst og mine fissesafter glinsede stadig på hans kinder. Det var en fantastik fornemmelse at mærke hans pik presse min kusse til at åbne sig og strække sig mest muligt for at rumme hans pik. “Åh, svoger, det gør stadig lidt ondt, men jeg bliver så ophidset og våd. Du presser min lille kusse til det yderste!”

Jens arbejdede voldsommere og hurtigere ved disse ord, og jeg kunne mærke hans pik ramte bunden af min kusse. Det gjorde ondt og godt på samme tid, at hans pik gled hurtigere og hurtigere ud, ind og ud. “Skal jeg stoppe lille Lone? Jeg gør det. Jeg vil gerne fortsætte, men jeg stopper, hvis du vil have det, “ sagde hans, mens han holdt sin pik, så kun pikhovedet var inde i min lille, varme, blodbankende kusse.

Jeg ville ikke have, hans pik skulle forlade min kusse allerede. Jeg ønskede at mærke hans sperm sprøjte dybt i mit underliv, så selvom det gjorde lidt ondt, sagde jeg: “Nej, svoger. Jeg vil have din sperm inde i mig.”

Jens løftede mine ben op og kiggede på, at han kørte sin pik langsomt helt ind og helt ud af min lille kusse. “Du er en god pige, Lone, sådan at åbne din kusse for min pik. Jeg ved det gør lidt ondt på dig, men det er vidunderligt at mærke din lille, snævre kusse stramt omkring min skydeklare pik!”

Jeg mærkede helt klart min svogers nydelse. Jeg tænkte på den intense følelse, han fik frem i min lille unge krop og følte lysterne risle gennem mig. “Du må alt, svoger,” sagde jeg, mens min klitoris pulserede mod hans pik og han fortsatte med at køre sin pik ind i min spinkle krop.

Få sex i dag

“Kan du lide, at give din kusse til din svoger, lille skat?”

“Ja, svoger, jeg elsker det!”

“Skal jeg fylde din stramme kusse med min sperm?”

“Åh ja, svoger, kom i mig. Fyld mig med din sperm!”

Min svoger bankede sin pik hårdt og dybt i min grådige kusse. Hans ansigt var rødt af intenst begær. Jeg kunne mærke hans pik svulme yderliggere op, idet jeg modtog den første store ladning sperm dybt i min kusse. Det føltes enormt dejligt og min kusse trak sig sammen om min svogers pik i en ny stor orgasme.

“Jens,” Min storesøsters stemme kaldte fra et sted nedenunder.

Et chok for igennem mig. “Jens! Jeg troede, Laura var kørt!”

“Jens? Hvor er du? Jeg har glemt min sagsmappe,” fortsatte min storesøster, mens min svoger fortsatte med at skyde store ladninger sperm dybt ind i min våde, lyserøde kusse.

“Jeg kan ikke stoppe nu lille skat,” gryntede min svoger, mens han fortsatte med at bore sin pik dybt ind i mig. Tanken om at storesøster var i huset, mens min svoger bollede med mig med dørene stående åbne, fik min klitoris til at svulme yderligere og forstærke min orgasme. Hvad ville der ske, hvis hun så os? Frygten gjorde situationen endnu mere intens og jeg greb fat i min svogers pik mellem mine ben, mens jeg kom og løftede min kusse op mod hans hamrende pik!

“Åh“ Min svoger lagde sin hånd over min mund, så jeg slugte mit lille skrig mens jeg kom igen og igen.

“Jens! Har du set min sagsmappe? Jeg kan ikke finde den. Hvor er du?” råbte min storesøster, mens jeg kom ud over min svogers bankende pik.

Min svoger så mig i øjnene, mens han fortsatte med at køre sin pik ind og ud af min spermede kusse. Et smil gled hen over hans ansigt. Jeg elskede tanken, om at storesøster var i huset, mens svoger elskede med mig. Jeg smilede tilbage og vi fnisede sammen, mens min storesøster kom op af trappen. “Skal storesøster høre mig komme i din kusse, Lone?” hviskede Jens.

Jeg nikke ja og smilede frækt til svoger, som smilede tilbage, mens hans pik igen sprøjtede dybt inde i min kusse. “Åh, ah, åh, um, ah!” Min svoger sprøjtede sin sperm mod min livmodermund, mens jeg pressede mig ind til hans krop. Følelsen af at være fyldt af hans sperm, fik mine øjne til at fyldes med glædestårer.

“Jens?! Er du ok?” Min storesøster kom gående hen ad gangen mod mit værelse. Min svoger kyssede mig hurtigt på munden, hoppede af mig og hev sin underbukser på og hviskede: ”Klæd dig på i dit lille værelse.” Lige da jeg gled ind mit lille værelse, kom min storesøster gående ind i mit soveværelse. “Jens! Hvad laver du?! Hørte du ikke, at jeg kaldte på dig?”

“Undskyld skat,” sagde svoger forpustet, “Jeg var ved at flytte Lones skrivebord. En af hendes skolebøger var faldet ned bag det.”

“Jamen Jens! Du kunne ødelægge din ryg ved at flytte det tunge skrivebord alene!”

“Tag det roligt, Laura. Jeg har det fint. Jeg løfter meget tungere vægte i træningscentret”.

“Du kan ikke narre mig, Jens. Jeg hørte dig stønne af anstrengelse og du er rød i hovedet. Du skal passe på dig selv. Jeg kan ikke tage fri fra arbejde for at passe dig, hvis du kommer til skade. Hvor er Lone?”

“Jeg er ved at tage tøj på!” sagde jeg inde på mit lille værelse, mens jeg greb det nærmeste tøj.

Min storesøster åbnede min dør, lige da jeg knappede den sidste knap i min nye sorte kjole. ”Jeg troede du skulle ud i sommerhuset med Jens. Så skal du da ikke have den nye kjole på!”

Jeg smilede sødt til min storesøster, mens min svogers sperm løb ned af mine lår. “Ok, Laura, jeg skal nok tage noget bedre på.”

“Godt, gør det,” sagde min storesøster og lukkede døren igen. “Pokkers! Jeg kommer vist for sent på arbejde!”

“Jeg tror, jeg har set din sagsmappe ligge i spisestuen ved siden af computeren, Laura,” sagde jeg gennem den lukkede dør, mens jeg kørte min pegefinger rundt i min spermfyldte kusse og puttede fingeren i munden og smagte på blandingen af min svogers sperm og mine egne kussesafter. Det smagte salt og sødt på en gang, og jeg ville gerne smage mere.

“Ja, selvfølgelig!” råbte min storesøster, mens hun skyndte sig ned af trappen igen. Jeg smed den sorte kjole og åbnede døren. Jeg stod nøgen i døråbningen med sperm ned af lårene og kiggede på min svoger. Han gik mig i møde og lagde sine arme om min nøgne krop, mens han bøjede sig ned og kyssede mig på munden. Lugten af sex hang stadig i mit værelse, men min storesøster havde være alt for optaget af sit eget til at lægge mærke til det.

“Farvel Jens! Farvel Lone! Vi ses i aften! Sig til Per, at han ikke må arbejde for hårdt!” råbte min storesøster nede fra spisestuen.

“Ok! Farvel Laura,” råbte jeg, mens svoger stak sin pegefinger ind i min meget våde kusse.

“Vi ses i aften Laura,” råbte Jens men hans finger kærtegnede min stramme kusse indvendigt.

Min storesøster forlod huset og min svoger og jeg smilede frækt til hinanden. Han kyssede mig igen på munden. “Gør dig klar, lille skat. Jeg har ønsket at elske med dig ude i sommerhuset hele sommeren. Hver gang vi har været derude, og du har gået rundt i næsten ingenting, har jeg ønsket at kærtegne din unge, fine krop, dine smukke småpigebryster og din dunede fisse. Jeg har tit haft ståpik ved at se dig netop derude. Men jeg ville ikke elske med dig, før du selv følte lyst til det. Skal vi elske derude på terrassen?” Min svogers øjne lyste af glæde og lyst.

Jeg smile tilbage i ren glæde. “Det vil jeg meget gerne. Så skal vil lægge de to gode madrasser ved siden af hinanden og ligge der i solskinnet og kæle og elske. Ja, svoger, det skal vi!” Jens kærtegnede mine små baller med sine store hænder. Jeg gøs af velvære og skyndte mig tilbage til det lille værelse og fandt underbukser, shorts og en sommerbluse. Jeg vidste at min bror ville være i sommerhuset, fordi han havde et par dage fri fra skole for at læse til eksamen. Det ville kun gøre spændingen ved hemmeligt at bolle med vores svoger endnu større, at vide at min bror ville være lige i nærheden.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 97 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.