Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det blev til den bedste jul jeg nogensinde jeg har oplevet og den kommer nok til at være i erindringen langt frem i livet.

For at starte fra begyndelsen skulle min kæreste og jeg holde jul med min svigermor i hendes sommerhus. Min svigermor blev skilt i begyndelsen af året og har boet alene i lejlighed frem til jul her hvor hun havde besluttet at tage ud i sommerhuset og så invitere sin søster, altså min kærestes moster nu hvor det var første jul uden andet at skulle tage hensyn til. Min kæreste ville naturligvis gerne være sammen med sin mor og havde derfor takket ja til tilbuddet også.

SEX I DAG?

Min kæreste er 26 med langt sort hår, lange stænger og en forbandet god krop som har de lækreste store babser som hun sikkert har arvet fra sin mor. Min svigermor er 47 og ligner en gudinde med en velholdt krop, kæmpe fyldige patter som jeg tit har kigget efter og en tilpas pæn røv trods hendes alder. Min svigerfar som vi ikke har så meget kontakt med efter de blev skilt må have ærgret sig godt og grundigt sidste år da hun satte ham for døren. Han var også en trist og kedelig mand som der ikke er meget skub i og passede slet ikke til min svigermor som er frisk og i gang hele tiden.

Min kærestes moster Lene er 44 år og har vist været alene gennem nogle år, hun er en helt anden type end min svigermor. Rødt krusende hår til ned på skulderne, hun er en lille type, spinkel og tæt uden at være tyk overhovedet. Hun er dog også udstyret med nogle store babser af hendes størrelse at være. Det svigermor og hende dog har til fælles er at de er frække og vulgære i munden når de er sammen, ikke sådan åbenlyst, men de står ikke tilbage for at lægge brænde på bålet hvis en pervers situation opstår. Det erfarede jeg første gang i sommers da vi var sammen nogle dage i svigermors sommerhus under vores ferie. Svigermor og Lene havde holdt en uge sammen inden min kæreste og jeg kom forbi i et par dage af vores ferie.

Ikke nok med at damerne og min kæreste vimsede rundt i bikini alle dagene og på stranden lå topløse gjorde at jeg måtte spille pik flere gange om dagen og så snart vi var kommet i seng om aftenen fik kæresten en tur inden vi skulle sove. Jeg tror nok hun kunne mærke jeg var overgearet i de dage, og alle 3 jokede da også med det på stranden den ene dag da jeg ufrivilligt havde ligget og stirret på de 3 gudinder hver for sig og fået en rejsning som fyldte hele mine shorts. Kiggede min kæreste på et tidspunkt på mig og sagde højlydt; Når du hygger dig rigtigt i selskab med 3 damer hva.. med det samme kiggede svigermor og Lene op fra håndklædet, hen på min bule i bukserne som jeg prøvede at skjule og så kørte snakken ellers, de blev grovere og grovere i munden efterhånden som de fik gejlet hinanden op, min svigermor sagde med et smil på læben: Nå ligger han og overbeglor sådan 3 topløse uskyldige tøser på stranden og Lene fulgte op med om min kæreste ikke sørgede ordentligt for mig osv.. Min kæreste forsvarede sig med at lige meget hvor mange gange hun tømte den så stod den bare igen 5 min efter. Og det havde hun ganske ret i, jeg har altid været rimeligt hurtigt klar igen og efter jeg mødte hende er det ikke blevet mindre, men snart mere det modsatte.

Svigermor kiggede på Lene lagde hovedet ned på håndklædet igen og sagde; den hører da vist heller ikke til de små den der kan jeg se. Jeg har altid vidst min pik var en af de store, det kunne jeg se i de yngre år til sport. Hvilket også gav problemer i de første år med de piger jeg mødte som var for snævre til den. Jeg målte den engang til 26 cm. Og tit ligger min kæreste og holder den op langs sin underarm som har samme tykkelse… så smiler hun og leger videre med den.

Lene kiggede over på mig og så over på min kæreste og sagde; neej men det må du jo vide Trine som min kæreste hedder.. de begge grinte og min kæreste svarede at hun klagede ikke… svigermor råbte med hovedet nede i håndklædet at det kunne hun også lige understå sig i at gøre med det pragteksemplar.

Nå men der var flere episoder den sommer, især om aftenen når de havde fået lidt vin som gjorde at jeg glædede mig til julen i sommerhuset, ikke mindst 3 damers selskab i nogle dage men også den frie tone og hyggelige aftener som vi havde sidste gang.

Min kæreste og jeg havde ferie allerede den 22. december og tog i forvejen op i sommerhuset for at klargøre svigermors og Lenes ankomst lillejuleaften, vi handlede, fandt et træ, pyntede op og så kneppede vi ellers dagen lang i sommerhuset. Alle rum blev afprøvet selv en gl. stor rokkopude i stuen blev min kærestes yndling idet hun kunne ligge på ryggen med benene ud til siderne og mærke min pik glide langt op i hende, hun skreg og råbte mens den gled helt i bund og safterne sejlede ud af hende som aldrig før, hun ville mærke den helt oppe og når den først var på plads og pumpede ind og ud af hende kom hun i en lang orgasme over flere minutter. Hun fik fyldt kussen med den ene store ladning sæd efter den anden i dagene op til jul og vi begge nød det til fulde.

Hun har en enkelt gang forsøgt at sluge min ladning, men over halvdelen sprøjtede ud af mundvigene på hende inden hun kunne nå at synke det, så hun kløjs i det og det er desværre sjældent nu at hun inviterer til det, så vil hun hellere sutte og så i sidste sekund lade den sprøjte ud over hendes ansigt og bryster. Så det savner jeg lidt.

Lillejuleaften ankom svigermor og Lene sammen lidt efter frokost og de var med højt humør. Som altid var de begge eksklusivt klædt. Begge med stiletter, trods vejret – typisk dem og svigermor i en lang nederdel med en slids som gik helt op i taljen, en tyk trøje som kæmpede for at skjule hendes kæmpe patter uden held. Lene var også elegant i stiletter og mega stramme cowboybukser samt en stram top der gjorde hendes bryster endnu større end jeg erindrede fra i sommers. Da svigermor kom og satte de første tasker ind i køkkenet gled slidsen i nederdelen til siden og afslørede kanten på hendes selvsiddende strømper. Vi fik øjenkontakt og jeg nikkede anerkendende til hende med et lille smil på læben. Hun kom hen og gav et stort knus til os begge, jeg klemte hende lidt ekstra for at mærke hendes bryster ekstra meget, igen kiggede hun op og smilte.

Efter i sommers, med de komplimenter jeg havde fået der og som pay back for deres frækheder havde jeg besluttet her i julen at de hverken svigermor eller Lene for den sags skyld skulle få et eneste ben til jorden hvis de begyndte med overlegne bemærkninger, jeg ville beholde styringen og lade dem vide at de ikke bare kunne tale om mig som de nu havde lyst, som regel fik de jo også min kæreste med på vognen, men nu koste hvad det vil, ville jeg være lige så åben og pervers i min mund som dem.. så kunne de lære det. Og det viste sig senere også at være en god indstilling som udviklede til noget mine drømme skal lede langt efter både op til og i tiden efter.

Mens damerne læssede ind og deres stiletter ”klikkede” rundt på gulvet gik det lige i pikken på mig. Min pik fyldte nu mine cowboybukser helt ud og det var tydeligt at se hvordan den lå ud af benet. . og hvad faén skulle jeg gøre ved det, det ville jo ikke blive sidste gang og jeg kunne jo ikke skjule mig hele tiden, så jeg besluttede bare at lade som ingen ting og så tage den i opløbet hvis min kæreste skulle sige noget.

Der gik dog heller ikke længe efter damerne var kommet og havde smidt frakkerne, fik vi et glas sekt oven på deres køretur stående i køkkenet. Trine var lige gået ind for at skifte tøj da jeg stod op af køkken bordet og læste på etiketten af nogle speciel øl da jeg ud af øjenkrogen så svigermor og Lene stå og kigge på mit skridt mens de fniste som små skole tøser. Trine kom ud og undrede sig over morsomheden hun fulgte deres øjne over til mig og så min pik i bukserne, arjj skat vi har da lige kneppet som kaniner sagde hun. Jeg ville holde fordelen i min hånd og kiggede bare overrasket op på hende, kiggede på Lene og svigermor og fulgte deres blikke ned til min pik. Nåå sagde jeg ligegyldigt, den er jo ikke engang stiv sagde jeg overlegent. ”true” sagde min kæreste, så havde den jo ikke kunnet være i bukserne vel stupid… Jeg kiggede over på damerne, svigermor stod overrasket med et frækt halvt liderligt smil på læberne og Lenes øjne gloede bare som i trance på mit skridt… 1-0 til mig tænkte jeg, smilte lidt og læste interesseret videre på etiketten.

Eftermiddagen gik med tøse sludder og jeg gik og pimpede lidt af de gode øl svigermor havde haft med, mens de fik en med i ny og næ. På et tidspunkt kom jeg ud i køkkenet hvor svigermor stod med røven i vejret og hovedet inde i et af skabene, frimodigt og lige ud af mine tanker klaskede jeg med rå kraft min klør 5 ned på hendes ene røvbalde, en blanding af et av, et gisp og et støn kom ud af hendes mund, hun drejede rundt så hun stod lige foran mit ansigt og hendes patter trykkede ind på mit bryst, hendes hånd røg om til balden for at klø/massere det ømme punkt og lige inden hun skule til at sige noget hævede jeg øjenbrynene så hun kunne se at jeg mente det som jeg havde gjort. Hendes øjne missede lidt ved smerten men gled over i et liderligt smil og så hviskede hun; fuck – det skal du dæleme få betalt… jeg grinte bare af hende, tog en øl i køleskabet og aede hendes kind på vej ud af køkkenet, jeg kunne se på hendes øjne at smerten nu var gledet over i en brændende varme og hendes kådhed lyste ud af hende… jeg tænkte på vej ind i stuen om hvornår hun sidst havde fået noget pik, det var jo trods alt 11 måneder siden hun var blevet skilt.

Til aftens fik vi nogle hjemmelavede sandwich og en masse vin til, inden vi skulle ind og pynte juletræ. Pigerne var i godt humør og efter maden tilbød jeg at tage oprydningen i køkkenet mens de gjorde klar i stuen. Da jeg kom ind et kvarter efter sad de i sofaerne og små grinede, min kæreste i særdeleshed, hendes smil var frækt kunne jeg se, men der var mere i det end som normalt. Så vil vi gerne have træet ind sagde min kæreste, Jeg skulle lige udenfor for at sætte det på fod over i carporten hvilket jeg ikke havde nået om eftermiddagen.

Da jeg skulle ind med træet sad de alle 3 der stadig, men i mellemtiden havde de alle skiftet til nattøj. Min kæreste til hendes små bløde hotpants og en overdel som matcher, Lene det lille nips havde en t-shirt på som synligt viste hendes g-streng indenunder, hendes krøllet hår var nu slået ud og hang ned af ryggen på hende, svigermor havde også et par hotpants på som var i satin og en overdel af samme der slet ikke kunne skjule hendes store bryster bag stoffet. Selv uden BH stod de lige ud i stoffet, Lenes bryster var også faste og tydeligt markeret under t-shirten.

De smilede alle glade og tilfredse til mig, lurende på min reaktion. Jeg fik med det samme uro i bukserne og sagde; sikke dog en behagelig overraskelse, kan jeg byde damerne et glas vin mere, selvom flasken stod lige foran dem. Ja tak sagde svigermor og lænede sig frem for at tage sit glas, hendes bryster væltede næsten ud af satin overdelen mens jeg skænkede. Min bule i bukserne var enorm og det strammede helt vildt. Så skal vi pynte træ sagde min kæreste og Lene og hende begyndte med at pakke ud og hænge på træet. Jeg var i himlen og nød synet af Lene og min kæreste som vimsede rundt om træet i næsten ingen ting. Hver gang Lene hang noget op gled kanten af t-shirten op over hendes små baller og viste en perfekt røv i en lille g-streng.

Mens vi sludrede på kryds og tværs sad svigermor og jeg i sofaen og kiggede på. Min pik trykkede mere og mere på stoffet og svigermor kiggede jævnligt og bevidst ned på mit skridt. På et tidspunkt da min kæreste roede i en af kasserne tog jeg hånden ned på pikken og langsomt kørte den frem og tilbage uden på stoffet, jeg kiggede op på min svigermor som med halvåben mund nød den lille forestilling og hendes stive brystvorter stod lige ud i luften bag stoffet, hvilket tændte mig helt enormt også.

Enten havde jeg misforstået noget mens jeg havde været ude og sætte juletræet på fod og ellers havde de planer for aftenen som jeg ikke kendte til, min kærestes troskyldige blik da jeg gik ud sagde at de havde talt om et eller andet, og det var ikke om tv programmet.

Pludseligt kom Trine over og satte sig på mit skød velvidende min tilstand lod hun hånden glide ned mellem sine lår for at klemme om min pik ganske uagtet mens hun skålede med svigermor.

Hvorfor har du egentligt så meget tøj på skat når vi andre går og hygger, skulle du ikke slappe lidt af også synes du; sagde min kæreste. Hun rejste sig bukkede sig ned og knappede mine bukser op, jeg rømmede mig lidt og var lige et sekund lidt tilbageholdende idet min svigermor sad lige ved siden af og Lene stod ved træet. Men jeg måtte spille med hvis ikke jeg skulle tabe ansigt og så var det en af de dage jeg heller ikke havde underbukser på. Da min kæreste havde knappet op tog hun fat i buske benene for at trække dem af, langsomt gled de ned og Lens og svigermors blik var limet til mit skridt mens de holdt vejret. Bukserne gled ned over pikken som langsomt kom til syne i halvstiv tilstand. Begge damer var åbenbart mere end overrasket da de var totalt rolige og blot kiggede på mit lem. Der kan i selv se, jeg lyver sku ikke; sagde min kæreste – hun tog fat om pikken og løftede den mens hun kørte hånden op og ned af skaftet. Hold da kæft Lene; sagde min svigermor, har du set noget lignende… Aldrig nogensinde sagde Lene og kom over til sofaen. Min kæreste slap min pik som vippede ned på låret og sofaen igen hvor den langsomt blev større og større af damernes beundring… tydeligt var det at alle 3 piger havde de stiveste brystvorter hver for sig under deres små overdele.

Trine kiggede over på sin mor for ligesom at få et anerkendende nik og sagde så; nu ikke noget med at pille mor og grinte, mens hun sagde; kom Lene vi skal lige pynte færdigt….

De havde øjensynligt diskuteret størrelsen på min pik mens jeg var ude og nu havde damerne indirekte fået min kæreste til at bevise hendes påstand, og her sad jeg så med 3 lækre damer i næsten ingenting og pikken liggende ud af låret.

Jeg var en lille smule forundret over min kærestes tiltag og funderede vildt over hvad hun havde tænkt sig med det her. Måske hun bare ville drille svigermor, Lene og mig for så senere at nedlægge den på værelset, eller hvor langt ville hun gå, vidste jeg ikke. Jeg kunne dog se at hun selv tændte helt vildt på seancen idet hendes øjne var klare og lyste op hele tiden. Svigermor og Lene tog sig også den frie ret at kigge over på mig hver gang lejligheden lige bød sig.

Jeg kæmpede og kæmpede med at holde den nede i halvslap tilstand, men oddsene var imod mig og med svigermors store patter og stive brystvorter indenfor rækkevidde var det svært.

Damerne så dog ud til at kunne styre sig og pludrede bare videre i takt med at vinen røg ned.

Svigermor var tilbageholdende og lod som ingenting, dog kiggede hun mere og mere på min pik ligesom hun vidste hvad jeg kæmpede imod. Til tider stirrede hun bare hæmningsløst på pikken for derefter blot at kigge på mig, sukke lidt og så tage en slurk vin. Det var tydeligt hun var tændt ved situationen med mig lige ved siden af.

Efter træet var pyntet lavede jeg en kande drinks og satte på bordet, Lene havde sat sig ved siden af svigermor og jeg gled ned ved siden af min kæreste i den anden sofa. Snakken gik og som drinksene gled ned blev damerne over i den store sofa mere og mere lystige. De begyndte at drille Trine min kæreste, om hvordan den føltes i brug og om den overhovedet kunne blive større osv.

Trine hoppede med det samme med på vognen, jeg kunne tydeligvis høre de lokkede hende, og vidste at hun i længden ikke ville acceptere presset. Men selvom svigermor og Lene nu var gået over i det perverse hjørne, følte jeg stadig at Trine godt vidste at hun kunne styre dem idet det jo var hendes pik som hun sagde. Og jeg tror det tændte hende helt vildt også.

Til sidst havde de dog trængt hende op i en krog ang. pikkens stivhed, hvilket resulterede i at hun beslutsomt rejste sig og sagde; okay I 2 liderlige tøjter henvendt til sin mor og Lene så skal jeg vise jer et sandt pragteksemplar. Hun nød helt klart situationen at kunne styre sin mor især, men også Lene.

Hun samlede mine ben og satte sig omvendt på mig i sofaen med spredte ben, sådan at det de så fra den anden sofa var min pik liggende mellem Trines ben, med mig gemt omme bagved.

Jeg kunne mærke hun samlede min allerede halvstive pik op og begyndte langsomt med begge hænder at gnide den op og ned af skaftet. Shit det var lækkert endeligt at mærke nogle hænder på pikken. Der gik kun et kort øjeblik før den strittede op mellem hendes lår, hun klemte fat om hovedet, legede med pegefingeren oppe på spidsen af hovedet. Jeg var ved at springes og kunne se under hendes armhule at svigermor og Lene gloede som besatte, imens roste de min pik til Trine og snakkede som om jeg slet ikke var der. Jeg kunne mærke på Trines underliv som sad uroligt på mig at hun blev mere og mere liderlig. Pludselig rejste hun sig op, slap pikken og krængede sine små hot pants af så hendes røv kom til syne ligeud for mit ansigt. Da hun bukkede sig forover opdagede jeg hvordan hendes skamlæber og inderlår var klistret ind i hendes egne safter. Uden at sige noget overhovedet og uden at kigge på svigermor og Lene satte hun sig åndsfraværende igen ned på mig og skubbede sit underliv frem så min pik nu strittede op mellem hendes skamlæber og op ad maven.

Som om hun var alene i stuen begyndte hun at køre min pik rundt imellem hendes læber, pressede pikken ind mod underlivet og løftede sig selv op og ned med pikken kørende i hendes revne. Hendes stønnen tog til og helt bevidst sagde hun; Kom så skat, vis mor og Lene at du kan aflevere en pæn ladning. Jeg havde kæmpet længe og da samtidig klemte hårdt om pikken og den efterhånden var smurt helt ind i hendes safter, begyndte det at rykke helt nede i nosserne. Trine kunne mærke det og stønnede bare..åh ja, åhh kom så skat.. og så kom ellers hele dagens opsparet liderlige snak til udpumpning. Jeg strammede mig an for ikke at brøle ud i stuen og kiggede svigermor lige i øjnene da de første stråler pumpede ud over Trines skamlæber, mave og lår.

Der var ingen tvivl om at damerne i sofaen ved siden af nød forestillingen, de fulgte hvert eneste sprøjt ud i luften, mens de med våde øjne og åben mund begyndte at sidde uroligt derover.

Få sex i dag

Trine kom i en lille klitoris orgasme som rungede af sammen med de sidste sprøjt fra pikken. Hun lagde sig tilbage over mig, slap pikken og slappede af et minuts tid inden hun rettede sig op. Tog lidt at drikke og kiggede ned af sig selv hvor sæden stadig løb ned af maven og lårene på hende, hendes kusse var indsmurt også. Hun klemte de sidste dråber sæd ud af min pik slap den og kiggede over på sin mor og Lene.

Hun nød helt klart situationen til fulde, jeg tror at bare det at hun havde noget hendes mor ville have morede hende i høj grad. Hun lo højlydt og rejste sig for at gå ud og vaskede sædresterne af kroppen. På vej ud af stuen tog hun pegefingeren op og henvendt til de 2 damer i sofaen sagde hun; Nu ikke noget med at pille imens jeg er væk, det er jo min ejendom grinte hun.

Jeg var stadig kanon liderlig og ville for alt i verden gerne ælte svigermors kæmpe patter godt og grundigt. Lenes lille røv ville også være en drøm at afprøve, men jeg hyggede mig gevaldigt over at min kæreste styrede de 2 liderlige damer over i sofaen og ikke mindst havde lukket munden på dem.

Da min kæreste kom ind havde hun taget en øl med til mig. Hun gav mig øllen, bukkede sig ned og gav min endnu halvslappe pik et kys og sagde; Tak for en’ udløsning skat.

Hun satte sig ned ved siden af som om intet var hændt og hældte lidt mere i sit glas.

Svigermor brød tavsheden først; Sig mig din lille pikridder af en datter, tror du bare det er meningen vi skal sidde herover til pynt eller vil du dele ud af din såkaldte pik? Lene rømmede sig og helt åbenlyst og uventet sagde hun; Jeg tror aldrig jeg har været så liderlig før i mit liv, hvis jeg ikke snart får noget pik så går jeg amok! Trine min kæreste grinede højlydt. Svigermor kom på banen igen og sagde; Du kan sku da ikke bare lade os sidde her med os selv, så dårligt har jeg vel ikke opdraget dig, min kusse sejler i safter og det gør Lenes helt sikkert også, hun nikkede ved siden af, så kan du vel godt unde os lidt af kæmpepikken der vel? ..

Min kæreste trak lidt på stemmen og så ud som om hun tænkte i vildskab, et var hun drillede dem begge helt vildt hvilket i sig selv var sjovt, men hun pønsede også på et eller andet kunne jeg se.

Ok sagde hun så pludseligt! og gjorde en pause.. Der er 3 kriterier for at I må låne den.

1) I skal få den til at komme 3 gange inden i stopper legen, damerne nikkede og trak lidt på smilebåndet ligesom det var det nemmeste, men min kæreste var udspekuleret. Hun havde indtil nu kun kunne få den til at komme 3 gange på en aften, idet når først jeg er kommet 2 gange kan jeg som regel holde resten af natten, hvorfor min kærestes rekord med sig selv er 3 og denne skulle de nu slå med 3 gange selv + den gang hun selv lige havde gennemført. Jeg var skeptisk for hvis jeg reelt ikke kom 3 gange endnu ville de jo skulle ligge og rive i den hele natten uden held, ppuhh tænkte jeg, det kunne godt gå hen og blive en lang nat.

Nr. 2 er at pikken selv bestemmer hvor den vil kneppe jer! Igen var hun udspekuleret, vi havde tit prøvet anal sex, men hver gang måtte vi stoppe ca. halvvejs fordi jeg er for stor el. min kæreste for snæver. Jeg grinte inden i mig selv og hun vidste udmærket at det er noget jeg sætter høj pris på efter at have forsøgt flere gange med hende. Damerne nikkede svagt med hovedet, kiggede på mig for ligesom at finde ud af hvad jeg kunne finde på, men de accepterede til sidst.

Og så pkt. 3 sagde Trine; og det er ikke til diskussion; Lars altså mig skal vel også have lidt ud af det, så derfor kan I 2 derover starte med at varme hinanden op mens vi her kigger på. Svigermor brød ind her og bedyrede at de var varme og klar og det var slet ikke sikkert de var til det og 117 andre undskyldninger som Lene kørte på med.

Jeg fandt nu ud af at faktisk så var alle punkterne ikke bare nøje gennemtænkt af min kæreste, men jeg vidste nu at det tændte hende og faktisk var alle punkterne ikke bare for sjov men noget hun slev enten ville se eller opleve.

Og i øvrigt sagde hun; Så ved jeg mor at du har prøvet det med Bodil nede fra kontoret, jeg har set det, og lur mig om ikke dig og Lene der også har prøvet det, hun kiggede over på Lene som kiggede på svigermor, de så udspørgende på hinanden for at finde svar. Min kæreste var ikke til at rykke med, så jeg tillod mig at bryde ind; Jamen så er det vel afgjort sagde jeg. Damerne sukkede let, men var alt for liderlige til at sige fra til tilbuddet om pik på nuværende tidspunkt. Vi kan aftale sagde Trine at når I derovre fra med jeres leg har fået pikken stiv igen herovre må I bruge den fysisk ok!

Damerne var i syv sind, men jeg var ikke i tvivl om de ville gøre alt for at mærke mig oppe i dem, deres blik havde været sløret længe og deres brystvorter havde strittet lige siden Trine havde trukket bukserne af mig tidligere på aftenen.

Trine rejste sig og gik over for at skifte Cd’en, imens var Lenes hånd på vej op ad svigermors lå, den anden klemte om hendes ene kæmpe bryst. Langsomt mødtes de i et langt og ophidsende tungekys mens de begyndte at klæde hinanden af. Nåå sagde min kæreste det ligner på ingen måde nybegyndere det der og fniste, men jeg kunne se hun fulgte nøje med, med øjnene og var helt optaget at situationen derover. Da svigermors bryster sprang ud af overdelen hoppede min pik lige en centimeter opad, for satan de var dejlige, jeg kæmpede for ikke at pikken skulle stige yderligere og de derved havde frit lejde, jeg ville se mere af det forrygende show som udspillede sig over i den anden sofa. Da Lene trak satin bukserne af svigermor, stønnede hun allerede sagte, hele hendes kusse sejlede i safter kunne jeg se. Da Lene havde fået sin T-shirt af kunne jeg se nogle dejlige og også store bryster som ikke var så store som svigermors, men til hendes lille krop virkede de enorme. Der skulle åbenbart ikke slikkes fisse her for Lene satte sig overskrævs på svigermor, tog begge hendes bryster i hænderne og begyndte at ælte og sutte dem højlydt, svigermor lagde hovedet tilbage og småklynkede i takt med at Lene suttede og bed i vorterne. Det var mere end min pik kunne stå for den rejste sig langsomt og jeg mærkede blodet vende tilbage. Min kæreste så det, kiggede på mig og rystede på hovedet ligesom at det ikke var endnu, hun var helt væk i forestillingen og jeg kunne se hendes fingre havde fundet brysterne under trøjen. Jeg tog mig en slurk øl for at aflede tankerne og holde lidt igen, men lige meget hjalp det, den var på vej opad og inden længe sten hård igen.

Lene var helt excentrisk, svigermors fingre havde fundet hendes revne og arbejde på højtryk dernede. Smaske lyde fra hendes mund på svigermors patter og fra hendes våde kusse som svigermor bearbejdede kom ud i hele stuen, begge stønnede og vred de sig under hinandens behandling. Min kæreste var helt væk og havde fundet sin egen våde revne som endnu ikke havde fået noget pik i dag, oppe i sig. Lene sad nu bogstaveligt og red svigermors fingre. Trine min kæreste onanerede sig selv og hendes anden hånd gned op og ned af min igen kampklare pik.

Svigermor vinkede af mig at jeg skulle komme over i den anden sofa. Jeg stillede mig bag Lene som stadig sad oven på svigermor og hoppede på hendes fingre, hun kiggede over skulderen og ned på pikken som strittede lige bag hendes røv. Jeg satte den for fisseåbningen og trykkede hovedet indenfor, hun var sjask våd men hendes stramme hul gjorde at jeg ikke sådan lige kunne trykke den i bund på hende. Jeg arbejde mig langsomt op i hende mens hun stønnende bed i svigermors bryster. Da den var helt på plads oppe i Lene begyndte jeg langsomt at kneppe hende med hele pikken, hele vejen ud og hele vejen op til den bankede i bund på hendes livmoder. Hun stønnede og klynkede og hendes vejrtrækning gik i takt med min pik som kørte ud og ind i hende. Svigermor tog fat omkring ryggen på hende og trykkede hende ind mod sine bryster, hun holdt hende fast så hendes røv strittede endnu mere bagud og kiggede mig så i øjnene over hendes skulder; Knep hende så – giv hende hele ladningen mens jeg holder hende” Jeg pumpede alt hvad jeg havde lært, Lene skreg som en sindssyg og jeg mærkede hendes fisse trække sig sammen, hun kom og kom mens hendes krop rystede gang på gang. Jeg kunne mærke hendes stramme hul der nærmest i kramper masserede mig til en udløsning. Jeg tog fat om Lenes lange røde hår, samlede det rundt om hånden og trak hendes hoved tilbage og kneppede hende endnu hårdere mens svigermor holdt hende fast om kroppen. Lene’s orgasme bølge skulle til at rende ud, men hendes krop var i ekstase, alle hendes muskler rystede endnu engang da jeg satte tempoet op og bankede pikken endnu hårdere op end før. Hun skreg ud i stuen da jeg mærkede hendes fisse trække sig sammen igen, jeg kunne ikke holde mig tilbage længere og sæden begyndte at pumpe op i Lenes fisse. Da jeg var færdig og trak mig ud kom der et stort svup og hele min ladning dryppede ned på svigermors lår. Min kæreste over i den anden sofa sad stadig med 2 fingre oppe i sig selv og hendes øjne var helt blanke. Hun nød tydeligvis at se ”sin pik” som hun kaldte den, kneppe i en anden fisse. Det var nyt for mig og jeg havde aldrig set min kæreste så liderlig før som nu. Jeg gik over for at kysse hende, men hun tog i stedet min halvslappe pik i munden og suttede den ren for Lenes safter, imens fingerkneppede hun sig selv i 30 sek. til en længe ventede orgasme.

Lene var kommet af svigermors lår og lå halvt sammenkrøllet på sofaen. Svigermor sad og aede sin hår stribe over fisselæberne og nulrede sine brystvorter skiftevis, hun var tydeligt oppe at køre og vidste godt det var hendes tur nu, når pikken igen var kommet på højkant.

Vi sundede os og fik lidt koldt at drikke, jeg satte mig i sofaen mellem svigermor og Lene så de begge kunne lege med mit lem. Mens Lene snakkede usammenhængende om hvor dejlig en pik min kæreste havde der, tænkte jeg kun på at få den stiv igen. Jeg glædede mig til at kneppe svigermor og hun helt sikkert også mig. Mens svigermor holdt om skaftet bukkede Lene sig ned og legede med hendes tunge på mit pikhoved. Den var hurtig klar igen og jeg gjorde tegn til svigermor at hun skulle bestige den oven på mig her i sofaen. Hun satte sig overskrævs på mig og førte pikken hen til sin fisseåbning. Hovedet poppede indenfor og svigermor kom med et højt støn mens hun pressede underlivet ned over resten af pikken, hun var halvvejs nede over den da hun åbnede øjnene og kiggede på mig, øjjj ahh, sagde hun er du ikke sød nu at kneppe din svigermor, jeg er så liderlig som aldrig før… Jeg smilte til hende og gav hende et langt kys mens mine hænder pressede hendes balder ned over resten af pikken. Den passede fint i hende, ikke så snæver som Lenes, men varm og våd. Jeg havde svigermors store bryster lige ud for mit ansigt og vidste at de ville blive min overgivelse med tiden. Efterhånden som svigermor satte tempoet op gyngede de i takt med hendes ridt. Det blev vildere og vildere, hun kastede hovedet fra side til side mens de værste gloser røg ud af hendes mund. Knep så din svigermor.. giv mig den store pik i min fisse, knep mig, knep mig, råbte hun til sidst ud i stuen. Jeg kunne se min kæreste Trine over i den anden sofa sidde og følge med – hun klemte sine bryster og kiggede nøje på pikken hver gang den bankede op i hendes mor. Hun tændte altså ustyrlig vildt på at se min pik blive brugt, hvilket morede mig en del. Hendes mund stod åben og hendes læber formede nogle ord uden der kom lyd ud, det var ligesom hun snakkede i munden på hendes nu skrigende mor oven på mig. Lenes ene hånd havde fundet mine nosser og de fik den helt store tur mens hun med den anden klaskede svigermor i røven. Det kunne hun åbenbart lide for i et nu mærkede jeg hendes fisse trække sig sammen og hun råbte Jaa ..jaa arghh og sprøjtede hendes safter ud mellem min pik og hendes kusse. Jeg klemte hendes store bryster, nev i hendes brystvorter og Lenes hånd der var blevet våd af hendes safter klaskede endnu højere og hårdere på røven af hende. Svigermor kom i en serie af udbrud af stønnen, skrigen og frække gloser som jeg aldrig havde troet.

Det tændte mig helt vildt og ligesom hendes orgasmer havde fortaget sig og hun troede hun skulle slappe af, løftede jeg hende op hængende på pikken og bar hende over på rokkopuden. Nej jeg skal lige have pause sagde hun, men jeg ville kneppe min svigermor nu, nu skulle hun fandeme få betalt alle de gange hun havde været fræk i munden. Du må tømme den ligesom lille Lene gjorde sagde jeg. Om lidt, om lidt stønnede hun hængende på min pik.

Da det gik op for min kæreste hvad min plan var, blev hun elle vild, ; Ja udbrød hun! Over på puden, knep hende der ligesom du knepper mig, bare lad hende mærke den i bund. Svigermor blev presset ned på ryggen på puden, jeg bukkede hendes ben helt op til hovedet så hendes våde og udspilet fisse lå åbent og klar til at blive taget. Satte pikken for åbningen og bankede den helt i bund på hende.. arhhh neeejj skreg hun tog mig om nakken. Med et fast greb om hendes store bryster kneppede jeg hende i høje klask og under hendes voksende stønnen, åhh nej ikke mere, ik’ mere.. og så kom hun, hendes negle borede sig ind i min ryg og med et skrig rullede orgasmen ind over hende, min pik kørte som et stempel og jeg kunne mærke det ikke varede længe før end jeg måtte overgive mig. Hendes patter som gyngede og en fisse som klemte om min pik fik den endnu engang til at sprøjte. Jeg fyldte svigermor med sperm langt op i hende mens hun kom igen, Det var en fed fornemmelse bare ligge og fylde sin svigermor med det ene lange sprøjt sæd efter det andet. Jeg tømte mig totalt inden jeg kyssede hende og trak mig ud. Nu skulle jeg godt nok også have en pause kunne jeg mærke, alt min opsparet liderlighed til svigermor var lige blevet tømt ud. Jeg tog en slurk øl og hørte svigermor som stadig lå på ryggen på rokkopuden begynde at små grine.. haha..åhh det er en lækker pik min svigersøn har, grinte hun – drejede hovedet og kiggede på Lene, hvad siger du Lene? Hun nikkede sammenstemmende og tilføjede; ja det er uden tvivl det bedste knald jeg nogensinde har fået, mens hun kiggede over på min kæreste som tak.. Ingen årsag sagde min kæreste, vi må jo se om I kan gøre jer fortjent til den en anden gang, men inden da mangler I jo lige en tømning af pikken endnu som var en del af aftalen og så var der noget med det bagerste hul også smilte hun!

Åh tænkte jeg, så skal jeg på den igen – Jeg går lige et smut i bad så kan I diskutere videre imens sagde jeg og forlod stuen.

Da jeg kom ud fra badet havde damerne fået overtalt min kæreste til at gemme det sidste af aftalen til en anden dag, heldigvis tænkte jeg da var blevet godt mættet over på svigermor her til sidst. Vi aftalte at gå i seng og længe inden vi sov lå min kæreste og jeg at snakkede om hvordan det havde tændt hende at hendes mor og Lenes havde udnyttet ”hendes” pik, jeg fik hende dog også til at indrømme hvor meget det havde tændt hende at se de 2 andre damer lege sammen, hvilket hun meget gerne ville prøve, inden vi sov red hun sig til en hurtig og fortjent orgasme på min lidt ømme pik. Det var dejligt at mærke hende og sådan faldt vi i søvn lillejuleaften.

Hvad der skete næste dag og juleaften er en helt anden historie hvor min kæreste blandt andet fik opfyldt flere ønsker end hun troede hun havde og svigermors røv (Lenes var for stram) fik en ordentligt overhaling, men det må blive i en senere historie….

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 195 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.