Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det hele startede en fredag i maj, jeg syntes vejret var for godt til at arbejde, så jeg tog tidligt fri og kørte hjem. Da jeg kom ind gennem kælderdøren hørte jeg min steddatter Lindas stemme : - Sut på den- jeg blev straks nysgerrig og stoppede for at høre mere, nu blev hun mere streng og nærmest råbte -stik den helt op- Jeg var rystet men også små liderlig, så jeg gik rundt om huset og kikkede gennem hendes vindue, Linda er lige fyldt 17 og er en køn pige med langt lyst hår, et dukkeansigt med en lækker kyssemund.
Hun har ikke så store bryster til gengæld har hun de længste ben en pige (og mand) kan ønske sig. Hendes veninde, Melissa til dagligt kaldt Mel.
Er en lidt buttet rødhåret pige på 16 som har store bryster og dejlige hofter og røv. Nå, men jeg stod og lurede og så Linda stå iført en lille blonde bh og de mindste g-streng trusser jeg har set,hun havde en blå gel.
DILDO i hånden, i hendes sofa sad Mel med Lindas fødselsdagsgave på ( hun havde af sine venner fået et par sorte gummi trusser der var bundløse og en bh med små frække huller til brystvorterne) hold da kæft hvor så hun fræk ud, jeg havde altid set Mel som en stille og sky pige, men det var ikke det jeg så gennem vinduet! -stik din dildo op i røven- sagde Linda til Mel og hun adlød med det samme, det så lidt besværligt ud da dildoen var ret stor og hun åbenbart ikke var så våd endnu men hun forsøgte ivrigt.
Linda gik hen til hende og tog fat i hendes hår –nu skal du få pik din lille luder- og pressede den dildo hun havde i hånden mod Mels fisse,der var nydelig trimmet (eller også var der ikke så meget hår på karamellen endnu.) - Nej det må du ikke, det gør ondt med to på en gang- sagde Mel og trak sig lidt tilbage, -skal du sige mig imod din luder, du gør hvad der bliver sagt,ellers får du røven på komedie- sagde Linda og gav Mel et hårdt klask i den gummibelagte røv. -slik min fisse din lille luder- sagde Linda og stak sit underliv helt hen til Mel hoved hun trak trusserne til side og begyndte at slikke, det var tydeligt at det havde hun prøvet før… pigerne rullede nu ned på gulvet og jeg kunne ikke se hvad de lavede med det lød som om de nød det enormt. Jeg stod med den største stive pik i historien og to liderlige piger på den anden side af et stykke glas på 2mm, for vildt, tænkte jeg og i det samme dukkede Linda op igen og sagde: - nu sætter du dig med svinet oppe i dig,uden at røre dig til jeg kommer tilbage- Jeg skyndte mig at smutte om bag en busk så hun ikke så mig, da der for en djævel i mig -De små tøser skal ikke hygge sig alene- tænkte jeg og gik rundt om huset og ind gennem kælderen og råbte:- Hej,er der nogen hjemme?- der gik et øjeblik så dukkede Linda op på trappen godt rød i kinderne,hun havde taget en stor skjorte på som kun lige dækkede hendes bare røv og fisse, - jeg troede at du var på arbejde- -nej jeg gad ikke mere i dag-svarede jeg og gik op til hende -har du kaffe på kanden? Inden hun kunne svare gik jeg ind på hendes værelse der sad Mel i sofaen hun havde taget en tynd hvid bluse på der sad dejligt stramt over hendes store bryster,og et tæppe over benene, hun var endnu mere rød i hovedet end Linda, men det var jo også hende der havde en dildo oppe i fissen. - Skal du have kaffe nu- spurte Linda med et skævt smil –nu skal jeg hente et krus til dig- jeg satte mig ned i hendes stol der stod overfor sofaen med Mel, jeg kunne se de stive brystvorter stikke ud gennem den frække gummi bh og presse sig mod stoffet, Linda vente tilbage med et krus kaffe og satte sig i sofaen overfor, vi sad og små snakkede lidt, da Linda sagde at hendes mor havde ringet og fortalt at hun ville komme senere pga.
overarbejde,- Må Mel spise med og sove her i nat, for vi skal i byen,og du kender hendes mor-, - Det er vel OK for mig- sagde jeg - er det derfor at i ikke har så meget tøj på?- pigerne blev tydeligt røde i hovedet og Linda svarede frækt - det er fordi Mel ville prøve min fødselsdags gave og den klæder hende bedre end mig, for hun kan fylde den ud, mine bryster er for små!- -årh, det ved jeg nu ikke, jeg syntes de er meget pæne- svarede jeg.
jeg kunne se at Mel sad lidt uroligt -men er det noget jeg må se?- - det ved jeg ikke om hun tør-svarede Linda - hun er en kylling! - gu’ er jeg da ej- svarede Mel og tog blusen op over hovedet.
Sikke et syn! jeg kunne ikke andet end rose hende,for gud hvor så hun dejlig ud! -så skal du bare se hendes røv- sagde Linda lettere opstemt, at det lykkedes at provokere sin veninde til at blotte sig for mig. jeg kunne se at skjorten på Linda var gledet lidt til side og det afslørede at hun var glatbarberet. hvis pigerne var blevet kåde var det ingenting sammenlignet med bulen i mine bukser, og det opdagede Linda - har du set en bule den gamle sidder med?- - ja den ser stor ud- svarede Mel med et frækt grin, nu var det min tur til at rødme lidt,men jeg tænkte nu skal der handles - det er da klart når du sidder der med næsten bare bryster og at jeg kan se at du ikke har trusser på!- pigerne var lidt paffe men Linda sagde - gamle, nu skal du se løjer- hun rejste sig og vente sig om så jeg kunne se hendes røv og indbydende fisse, hun bukkede sig forover og tog fat i tæppet der dækkede Mel,hun gav et lille gisp men overgav sig til situationen, dildoen havde hun fået lusket ud mens vi snakkede, men den lå mellem hendes ben, og var glinsende våd, det samme var hendes revne med de røde hår. Nu gik det stærkt, Linda tog fat i dildoen mellem Mels ben og begyndte at køre den frem og tilbage mellem signe egne ben,det syn var for frækt så jeg rakte armen ud og tog hende på røven, hun stønnede højt,samtidig havde Mel spredt benene og spillede fisse det bedste hun havde lært, Linda sænkede hovedet og begyndte at slikke Mel, jeg tog fat i dildoen og maste den op i Lindas snævre fisse, hun skiftevis stønnede og gav sig,fordi den var stor.
Det var det mest frække jeg længe har oplevet, men samtidig skræmmende,hvad ville fruen sige hvis hun fandt ud af dette! Liderligheden overmandede mig til sidst og jeg smed alle hæmninger, jeg rejste mig og smed tøjet mens pigerne kikkede på min krop, jeg har dyrket styrketræning i mange år, så jeg holder mig godt på trods af min alder (42 år), da jeg nåede til mine” boxerer ” kunne jeg se at pigerne var ophidsede. Mel sad og nulrede Lindas kilder og Linda kørte dildoen langsomt ud og ind af Mel.
Da jeg blottede mit lem, gøs Mel og sagde - sådan en flot stor pik skal man lede længe efter- jeg svarede at det behøvede hun ikke for den var lige her! hun rejste sig og lagde sig på knæ foran mig og så op på mig med bedende øjne - må jeg ikke nok sutte din pik, det er den største jeg nogensinde har set!- jeg måtte give hende ret, naturen har været gavmild mod mig,og udstyret mig et lem på 26cm og 9 cm i omkreds.
– jo,min pige det må du, men du skal være forsigtig, for jeg kan explodere når som helst!- Linda havde vendt sig og sad og kikkede med store øjne - må jeg være med? - uden at spørge var begge piger i gang med at slikke min pik, jeg var død og kommet i himlen, men det skulle blive bedre.
Mel vendte sig om på alle fire og proglamerede at nu ville hun have pik!! Linda ville dårligt slippe min pik men det lykkedes mig at skubbe hende væk, så jeg kunne komme til Mels dejlige gummibeklædte røv.
Hun hylede da jeg borede mit lem ind i hende, hun fandt hurtigt en rytme der passede hende, hun var i den syvende himmel.
Hun kom i en bragende orgasme og jeg var på nippet at komme,så jeg trak lemmet ud, men hun skreg at jeg skulle komme i hende, det blev der dog ikke noget af, for Linda der havde kikket på, var nu på banen - nu skal du komme ud over os- sagde hun og lagde sig ned på ryggen, ved siden af Mel,jeg skrævede over de to og Linda spillede mit lem med seje tag… jeg kom i kaskader ud over dem,jeg troede aldrig det skulle stoppe! - Hold da kæft en ladning - sagde Linda - det er noget andet end de drenge vi kender, De kan ikke holde til en skid!-. Jeg satte mig op i stolen og tændte en smøg, pigerne lå lidt og lejede med min sæd på brystet af Mel, Linda smurte det rundt og bh’en blev skinnede blank,hvilket så rigtigt frækt ud.- Nu er det vist din tur - sagde Mel til Linda og kravlede ned mellem hendes ben og begyndte at skikke hende, efter et øjeblik stoppede hun og vente sig mod mig og sagde - skal vi ikke voldtage hende,hun elsker når det er lidt hårdt!- Jeg svarede at det lød som en god ide da hun jo ikke havde fået orgasme. Jeg rejste mig og gik ind i vores soveværelse, hvor vi gemte vores ”lejetøj” og fandt et par håndjern samt den store sorte dildo, der kan dreje rundt med hovedet. På vej tilbage til pigerne tog jeg noget creme fra badeværelset og styrtede ind på Lindas værelse.
Her havde Mel smidt gummi trusserne og givet Linda dem på og stod nu og var ved at tage bh’en af, Linda strålede som en sol, hun glædede sig tydeligt over den opmærksomhed hun fik.
Jeg gik hen til Linda og gav hende bind for øjnene mens jeg sagde - nu skal du opdrages, fordi du har været for meget overfor din veninde,du bad hende om at onanere, selv om hun ikke havde lyst!- Mel så ud som om det passede hende at der var nogen der sagde noget til hendes ”plageånd”. Tog Lindas arme og tvang dem om på ryggen og gav hende håndjern på. -Hva’ skal vi gøre med hende? - jeg tvang Linda ned på knæ og sagde - du sagde til Mel at hun skulle slikke pik, nu er det din tur-, og stak min pik ind i munden på hende, hun var ved at kvæles og kæmpede for at komme væk,men Mel stod bag ved hende og holdt hendes hoved.
Efter et stykke tid var pikken blevet kampklar og jeg trak mig ud, Mel var hurtig til at stikke den blå dildo i kæften på hende inden hun kunne sige noget. Vi lagde hende ned og Mel begyndte at sprede hendes ben, så jeg kunne se det hele var blottet.
Mel tog fat i den store sorte og gav sig til at sutte på den, hun kunne næsten ikke få den ind i munden, men det lykkedes hende at savle den godt til, inden hun satte spidsen på Lindas spredte fisse, og trykkede til.
Linda spyttede dildoen ud og gav et hyl fra sig - nej stop, du sprænger mig!- Mel ville ikke høre og pressede løs. Cm. efter cm, forsvandt op i hendes lille fisse, jeg var imponeret, hendes mor kunne kun tage ca. halvdelen,men hendes datter havde nu 2/3 del. oppe i sig. Hun hylede af fryd da Mel tændte for ”dyret”, det var lidt for meget larm,så jeg stak min pik i munden på hende igen, hun var ved at komme da Mel trak dildoen ud og vente hende om så hun lå på knæ med overkroppen liggende på sofaen. - Nu skal du få- og så stak hun en finger op i røven på Linda, som ikke fortrak en mine, det havde hun tydeligtvis prøvet før, jeg gik hen bag Mel og knælede, jeg stak min pik op i hende og hun nød stødet, i mellem tiden havde Mel taget den ”lille” dildo og stukket den op i røven på Linda.- Nu skal du kneppes i røven din luder!- råbte Mel og kom lidt creme ud på min pik og Lindas røv, jeg pressede på for at komme indenfor og til sidst gav hun efter,hun hylede af glæde og hun blev ikke mere stille da Mel begyndte at køre løs på hendes kilder med den store dildo, jeg var tæt på at komme for anden gang så jeg trak mig ud,for at slappe lidt. Mel trykkede straks den store i bund og greb den lille blå som hun forsøgte at møve op i røven på Linda,som stadig lå med hænderne på ryggen,på knæ med overkroppen liggende ind over sofaen, sikke et syn.
Linda fik en bragende orgasme og hun faldt sammen småklynkende på gulvet, da jeg gik hen for at løsne hendes hænder kunne jeg ikke lade være med at kærtegne hendes små spidse bryster, hun gøs med det samme og spurte - det er dejligt,er det noget du gør tit ved mor?- ja- svarede jeg - når hun ikke er ordentlig-. og blev ved med at nive i hendes vorter til de var helt stive, jeg kunne mærke at Mel var blevet ophidset af dette og bad mig gøre det samme ved hende. Jeg røg ud i køkkenet og hentede et par isterninger,- læg jer ned,så skal i bare mærke hvad far her kan få jer til at skrige-, jeg begyndte at køre isterningerne rundt på deres kroppe, jeg har aldrig set et par piger med så stive vorter, de begyndte at pille ved hinanden igen, Linda tog en isterning og proppede den op i Mels fisse, hun sagde - det er en helt ny måde at blive våd på!- - vil du ikke nok kneppe os igen?- Der var ikke noget jeg hellere ville og startede med Mel, jeg borede mit lem op i hendes kolde fisse, den blev dog hurtigt varm og lækker.
Mel kom igen i en orgasme, så jeg trak mig ud og vente mig om på ryggen - rid mig - og Linda steg straks op og begyndte at ride det bedste hun havde lært, pludselig stoppede hun og sagde - det er bedre med lidt sport i 2’eren ikk’?- og skiftede over til det stramme hul, hun red op og ned, Mel stod bag hende og nev hende i brystvorterne, med en hånd viste Linda mig sin blottede fisse, hun spredte skamlæberne og kærtegnede sin klitoris.
Pludselig kom hun i en bragende orgasme,og jeg nåede lige at råbe - jeg kommer!- så hoppede Linda af og pigerne kastede sig over min pik, de suttede og slikkede som om det var den sidste pik på kloden, til sidst måtte jeg skubbe dem væk ellers ville der ikke være noget hud tibage. Vi lå og slappede lidt af da Linda sagde - vi så godt at du lurede ind af vinduet, men vi tænkte at det var i orden,efter alle de gange vi har luret på dig og mor.- Jeg blev helt paf - lurer i på os? - - ja når i går i bad sammen har vi kikket gennem nøglehullet, det er helt imponerende så mange ting du kan bruge mors kusse til!- Jeg blev underlig ved tanken, for vi har dyrket meget sex på badeværelset af den rå slags, det elsker min kone.
- du er ret god til at kneppe og vi har tit snakket om at det ville være rart at være sammen med en der kan holde længe.- sagde Mel - nu er du tvunget til at blive ved med at kneppe os.
- tænk at de små sataner sidder og udnytter mig, tænkte jeg.
Vi hørte hoveddøren gå og min kone råbe - så er jeg hjemme.- vi fik lige noget tøj på og så gik vi ud og hilste pænt på…..

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 103 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.