Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det er sommeren 1981, jeg er lige fyldt 17 år og bor hos min onkel Ivar og moster Ingrid og min kusine Sally i Helsinge. Jeg havde fået et sommerjob hos en lille købmand som bud. Jeg boede i et værelse i kælderen ved siden af, deres store badeværelse. Jeg havde tit ligget på knæ, foran nøglehullet og nydt min kusines nøgne krop. Sally var også 17 år, hun spillede håndbold og var i god form, slank - en god spændstig numse og et par gode faste bryster, C-skåle. Det var en varm nat og jeg kunne ikke sove, så jeg listede op i køkkenet og drak lidt mælk. Der stod jeg i mørket, da Sally kom og åbnede køleskabsdøren, hun stod kun iført små trusser og mens hun stod der og drak mælk direkte fra kartonen, stod jeg og betragtede hendes nøgne bryster, en rejsning var uundgåelig. Sally fik øje på mig og mit cirkustelt, hun kom over og lagde sin ene hånd, på mit telt - gav den et lille klem, kyssede mig på kinden og sagde, jeg går i seng igen. Jeg måtte ned på badeværelset og gokke den af. Der var gået en lille uge, jeg vågnede tidligt og kunne ikke falde i søvn igen.

Da jeg havde ligget og vendt mig i en halv times tid, stod jeg op. Jeg listede op til køkkenet, der sad Sally og drak vand, kun iført et par hvide trusser. Endnu engang fik jeg rejsning af at se hendes næsten nøgne krop, denne gang rejste den sig ud gennem gylpen. Jeg prøvede at skjule det, ved at stå med front mod vinduet. Sally havde rejst sig og stod nu lige bag mig, 'er den til mig' hviskede hun, mens hun forsigtigt greb om den ved roden, 'det kan den jo blive' hviskede jeg tilbage. Hun slap pikken, trådte et skridt tilbage og trak trusserne af og satte sig på kanten af spisebordet. Med nogle små håndbevægelser lod hun mig forstå, at jeg skulle slikke hende. Så jeg lagde mig på knæ foran hende og begyndte, at slikke hendes lettere opsvulmede skamlæber og det havde en øjeblikkelig effekt, hun prøvede at kvæle sine støn, ved at ligge en hånd for sin mund og da hun fik en lille orgasme, pressede hun mit ansigt mod, hendes nu drivvåde kusse - sekunder senere samlede hun også benene, så mit hoved blev holdt nærmest i en skruestik og hendes lille orgasme bare voksede sig, større og større. Hele hendes krop rystede, da kæmpe orgasmen væltede gennem hendes krop, hun måtte holde begge hænder for munden, for at dæmpe sine skrig og støn. Da hun slap mit hoved, røg jeg på røven, ned på gulvet og hun fulgte med, som et andet rovdyr.

Med et snuptag havde hun trukket mine underbukser af, hun lagde sig mellem mine let spredte ben og tog pikken i munden. Hvor mange sekunder der gik før pikken eksploderede i hendes mund, ved jeg ikke - men hun sank det hele. Bagefter lå vi på gulvet og kælede lidt, efter en 10 til 15 minutters tid, begyndte hun igen at sutte og hurtigt stod pikken igen stor og stiv. Sally skrævede over mig og med et fast greb om pikken, styrede hun den op mellem skamlæberne og stille gled hun nedover den, indtil hele dyret var begravet i hendes varme hule. I et malende tempo red hun mig og jeg førte begge hænder op til hendes faste bryster, som jeg æltede blidt. Vi skulle begge passe på vi ikke stønnede for højt, selv om det var svært. Efter nogle minutter, bad jeg hende sætte sig op på kanten af køkkenbordet og sprede ben. Jeg stillede mig mellem dem og trængte igen op i hendes elskovshule, sådan bollede jeg hende, mens vi lidenskabeligt tungekyssede. Jeg var i den syvende himmel. Hvor lang tid der gik i denne stilling, ved jeg ikke - men nu ville hun bolles bagfra, hårdt. Hun lagde sig indover spisebordet og vrikkede med røven, jeg røg på hende og med et fast greb om hendes hofter bankede jeg pikken helt i bund og bollede hende hårdt - jeg vil nærmest kalde det for at jeg voldtog hende. Efter en 20/25 stød op i kussen, eksploderede hun i en vild og voldsom orgasme, hendes kussemuskler malkede samtidigt min pik for sperm. Hun dæmpede støn og skrig i et viskestykke, mens jeg bed mig selv i underlæben, i mit forsøg på at dæmpe mine støn. Bagefter tog vores undertøj i hånden og gik sammen ned og i bad.

Jeg havde knoklet med at bringe vare ud, så jeg kunne komme hurtigt hjem og få mig et bad og forsøge at få lidt søvn. Moster Ingrid var i vaskekælderen, da jeg kom hjem - Hej moster, jeg tager lige et hurtigt bad - Okay. Ingrid nikkede og sagde, at jeg skulle tage nogle rene håndklæder med og stak mig et par stykker. Jeg havde fået mit bad og trak forhænget til side, og der i døren stod hun, moster - splitternøgen. Af ren og skær beflepelse, tabte jeg håndklædet og stod måbende og gloede på hendes store bryster. Moster kom hen til mig og med et løst greb om pikken, trak hun mig ind på mit værelse og skubbede mig omkuld i sengen, så fjedrene sang. Hun lagde sig ved siden af mig og hviskede 'jeg så dig og Sally i morges, da du kneppede hende på spisebordet i køkkenet og har tænkt på dig siden' mens hun masserede mit slappe lem. Moster fik vendt sig og lagt sig indover mig, så hendes ny klippede og vokset kusse, var lige udfor min mund. Vi lå og slikkede hinanden i en 69'er, hun fik hurtigt mig op og stå, og jeg havde fået godt gang i hendes safter, hele min hage og mine kinder, var sølet ind i kussesafter. Nu ville moster ha' pik, så hun satte sig overskrævs på mig og med en sikker hånd, styrede hun mit dunkende lem op mellem, hendes varme, bløde og ekstremt våde skamlæber. Sekunder senere var jeg i bund og mens hun vrikkede lidt i hofterne, tog hun mine hænder og lagde dem op på sine bryster - jeg forstod hvad hun ville ha' og begyndte straks at kærtegne og ælte dem, mens moster red på min pik, i lange og langsomme bevægelser, op og ned. Jeg var i den 7'ende himmel, aldrig havde jeg haft pikken oppe i en kusse så go'. Jeg ville have mere fart på, så jeg fik hende om på ryggen. Jeg hævede mig op på armene og bollede hende hårdt og hurtigt. Ja knep mig, ja for satan knep mig, skreg hun - mens hun kastede hovedet fra side til side. Jeg kunne mærke på sammentrækningerne i min pung, at min udløsning var lige opover, satte jeg mere fart på og mens udløsningen rullede ud gennem pikken, fik moster sin anden orgasme. Jeg sprøjtede og sprøjtede, mosters kusse malkede mig til sidste dråbe, mine nosser var faktisk blevet lidt ømme, jeg havde jo også haft tre mega udløsninger på en og samme dag. Fuldstændigt udmattet faldt jeg i søvn i hendes arme og med hovedet på de store bryster. Sådan gik min sommer i Helsinge, masser af god og dejlig sex med moster Ingrid og kusine Sally.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 94 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.