Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg var i det sydlige England, for mit arbejde og boede på et B&B. Jeg sad ved et skab til fibernet og var ved, at montere nogle nødstrømsrelæer - Da jeg fik øje på 'hende', hun sad på en bænk 20/25 meter fra hvor jeg sad og arbejdede. Hun var vel omkring de 16/17 år, hendes hår val langt og sat op i en hestehale, hun havde den typiske engelske skoleuniform på - sorte sko, hvide knæstrømper, mørkeblå nederdel, hvid skjorte og sort slips, samt en mørkerød blazer, med skolens navn og logo.

Da hun var sikker på, jeg havde set hende - spredte hun benene og trak lidt op i nederdelen, og blottede sit trusseløse skød - da jeg så det, blev jeg så overrasket at jeg tabte loddekolben. Hendes ansigt lyste op i et smukt tandpastasmil og hun trak nederdelen længere op og lod en finger kærtegne sine skamlæber. Jeg kunne ikke huske at den i mine 38 år, nogensinde havde været så stiv, pikken var ved at sprænge lynlåsen i mine arbejdsbukser. Med en svag rysten på hænderne blev jeg færdig og fik pakket bilen, da jeg skulle til at køre - åbnede hun døren og satte sig ind 'jeg ved hvor vi kan "parkere" hvis du har lyst' hviskede hun hæst, mens hun igen sad og blottede kussen for mig. Jeg sank en stor klump og nikkede blot, for jeg var helt væk i hendes hårløse kusse. Hun samlede benene og vise vej til en lille rasteplads, et godt stykke udenfor byen. Jeg havde ikke nået at stoppe motoren, før hun havde fået pakket pikken ud og da jeg drejede nøglen, forsvandt den i hendes mund - shit, hvor ku' hun sutte. Hurtigt stod jeg igen, rank og stiv - hun satte sig op og fik hurtigt blazeren af og knappet skjorten op, hvorefter hun kravlede indover mig og styrede med sikker hånd, min stive pik op mellem sine skamlæber og langsomt sænkede hun sig nedover pikken. Jeg kan ikke huske, at jeg nogensinde havde været oppe i så snæver en kusse før. Hun lænede sit lidt bagud og støttede på rattet med sine hænder og begyndte at ride mig, blidt - jeg trak skjorten til side og fik åbnet hendes BH, ud sprang to faste teenagebryster, på størrelse med to honningmeloner. Jeg æltede, suttede og bed i brysterne, mens tøsen satte mere fart på. Jeg var i ekstase og nærmede mig hastigt udløsningen, skoletøsen nærmede sig også sit klimaks, for hun red mig i et afsindigt tempo - pludseligt trak hun mig ind til sig og begravede mit ansigt mellem sine bryster. Hun stønnede, skreg sin orgasme ud i førerhuset og hendes kusse begyndte at malke pikken. Det blev bare for meget for mig og med et brøl, som var en hanløve værdigt, åbnede jeg for slusen og pumpede min sæd op i hendes snævre kusse, tre vældige sprøjt blev det til og mens hendes orgasme klingede af, snavede vi mens jeg kærtegnede hendes baller. Inden vi kørte tilbage mod byen, tørrede vi vores kønsdele af i noget køkkenrulle, jeg havde liggende. På turen fik vi snakket og præsenteret os, hun hed Simmi Dawson og ville være sygeplejerske. Jeg satte hende af ved skolen og kørte ud i byen, hvor jeg fik noget godt at spise.

Jeg fandt mit B&B og tjekkede ind, oppe på værelset var en pige ved at ligge linned på min seng, hun vendte sig - det var Simmi, hun blev lidt rød i hovedet og kantede sig forbi mig, på vejen gav hun mig et kys på kinden - det var hende forældres B&B jeg boede på. Hvordan de næste tre uger, med Simmi og hendes hjerteveninde Amanda gik, får i senere...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 63 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.