Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Hej Jeg har læst mange af de noveller der er, og nu vil jeg gerne fortælle hvad jeg har været ude for.

Først lidt om mig selv. Jeg er 52 år , har 2 pigebørn og 1 barnebarn . Jeg er gift for 2 gang og elsker min kone meget. Min kone har en sydom , som af og til bryder ud, og så kan hun godt blive lidt nedtrykt. Nu til hændelsen.

SEX I DAG?

I juli 2006 var min nabo på ferie i udlandet, så vi skulle passe deres hus. Min kone fik pludselig en sydomsudbrud og røg helt ned i kælderen . Jeg forslog at hun tog hjem og besøgte hendes gammel mor. Hun er 90 år. Så hun tog til sjælland i en lille uge. Jeg måtte så holde skansen herhjemme.

Da der var gået et par dage , blev vejret meget fin. Så da jeg kom hjem fra arbejde tog jeg og smed mit tøj , og lagde mig ud i solen. Det skal lige siges at jeg altid går i g-streng . Således lå jeg og nød solen , kun i g-streng, da der lige pludselig er en stemme som siger " Hej Far" . Det var min ældste datter, Nina; som var gået bag om huset og ind i haven. Nu ved hun godt at jeg går i g-streng , så hun var ikke forbavset. Jeg rejste mig og sagde " jeg finder lige et par bukser". Det behøver du ikke. Jeg har ikke Kim med ( mit barnebarn) .

Hun spurgte om hun måtte smide tøjet og tage sol sammen med mig. Ja da, gør du bare det. Hun tog sin bluse af, derefter tog hun sin bh. af Hun har altså nogle flotte bryster og en dejlig røv. Jeg ved at der er flere som har haft et godt øje til hende. Nå men vi lå en times tid og nød solen, så spurgte jeg om hun ville spise med, jeg skulle grille. Det ville hun meget gerne.

Vi fik gang i grillen og fandt nogle bøffer og pølser frem. Jeg tog en flaske rødvin. Da der var gået et par timer havde vi efterhånden fået drukket 3 flasker rødvin.

Vi sad og snakkede om alt og kom så ind på sex. Jeg vidste hun ikke havde nogle fyr på og spurgte hvordan det gik med det. Hun fortalte at hun ikke havde været sammen med en fyr i 3 mdr. men hun kunne klare med onani.

Da det var ved at blive mørk, siger Nina lige pludselig, far kan du ikke give mig lidt massage på min lænd, det er helt tosset. Da jeg har taget et par små kurser i massage, skulle det jo ikke være noget problem.

Jeg har ingen massagebænk, så jeg ryddede spisebordet og lagde en voksdug på, derefter en tyk skumgummi madras . Jeg fandt olie og håndklæde frem, og sagde så til Nina at hun skulle gå ud og taget et varmt og langt bad.

Da hun kom ud havde hun et badelagen om sig. Hun lægger sig på spisebordet , på maven. Jeg begynder med at smøre hendes ryg og lænd ind . Derefter giver jeg massage fra skulderne , ned over ryggen og på lænden. Hun nyder det og småbrummer saglig. Da jeg er godt i gang med lænden, siger hun sagte " det er også galt med mine ben. Jeg tænker ikke nærmere over det, men begynder at giver hendes ben en tur. Starter ved underbenet og køre så op til knæet , derfra op af hendes lår, jeg må sige at jeg ikke er helt upåvirket, trods det er min datter. Da jeg er næsten op ved hendes skridt , fare der en djævel i mig. Jeg lader mine hænder køre stille og blødt op af det øverste af Ninas lår, lader min tommel tilfældig ramme Ninas skamlæber, og får et chok. Hun er brændvarm og drivende våd. Da tommelen rammer løfter hun sin dejlig røv op og tager imod, mens hum sagte stønner. Jeg siger tyk i mælet, dette er ikke rigtig at gøre Nina. Hun vender sig om på ryggen, lader sin en arm falder ud over bordkanten og hiver min trusser af. Ud springer min meget stiv pik. Jeg vil at du skal kneppe mig. Jeg har altid haft lyst til dig , far. Jeg har onaneret til dig når du kneppede mor. Jeg var ligeglad med at det var min datter. Jeg kravlede op på bord og satte mig over Ninas hoved. Bukkede mig ned og begyndte at slikke Nina, gud hvor hun smagte dejlig. Jeg lod tungen glide frem og tilbage i hendes dejlige fisse og omkring hendes lille tap, som fik særlig opmærksomhed. Hum stønnede og gav små skrig fra sig, mens hun prøvede at sutte på min pik, men hun kunne ikke koncentrer sig . Så hun opgav og gav sig så helt hen til mit slikkeri. Pludselig tager hun med et snuptag, min pik helt ind i munden og ned i svælget, samtidig hugger hun sin fisse op mod min mund, og køre frem og tilbage , i helt vild tempo. Hun suger nu så kraftig på min pik , at jeg kan mærke at jeg skal til at komme, jeg løfter hovedet lidt og siger skat , jeg kommer , hvorefter hun tager om mine baller og presser pik helt i bund. Jeg kan mærke at det begynder at kildre i nakke og ned af ryggen, og samler sig mellem mine ben og så kommer jeg. Jeg skyder op til flere gange ned i halsen på Nina. Hun smækker sine lår om mit hoved og løfter røven helt op, mens hun prøver på at skrige, det kan hun ikke, da hun har min pik og sperm i halsen. Nina kommer flere gang og ganske langsom klinger hendes orgasmer af. Vi ligger lidt og puster ud, hvorefter hun tager min pik i munden igen og sutter den helt ren .

Far siger Nina, du skal elske med mig flere gange i nat. Jeg vil mærke din pik op i mig.

I dag 1 år efter, er min kone død. Jeg savner hende meget, men Nina er flyttet ind hos mig, og det hjælper meget. Vi bor i dag som par i mit hus, og vi elsker mindst 4 gange om ugen.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 171 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.