Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det skete for 4 år siden da jeg var 17 år gammel og stadig boede hjemme hos mine forældre sammen med lillesøster Lise på 14. Jeg er selv almindelig af bygning, 182 cm. Min søster var dengang ret spinkel men havde dog fået lidt former.

Jeg har altid været en populær fyr med mange venner og en stor omgangskreds. Jeg har haft en del kærester og har også været i seng med en stor del af dem.

SEX I DAG?

Mine søster så en del op til mig og jeg vidste at et par af hendes veninder havde et godt øje til mig. Hun gik i 9. klasse og fyldte snart 15. Hun havde haft et par kærester men aldrig noget seriøst.

Jeg havde det sidste års tid haft et rigtig godt forhold til min søster, måske mest fordi hun var ved at blive mere moden og ikke så barnlig. Nok også lidt fordi hun var vild med min bedste ven, så hun ville gerne holde sig gode venner med mig.

Vores forældre skulle af sted på en weekendtur på en kro i Jylland så vi skulle være alene hjemme hele weekenden. Jeg var lidt mopset over at jeg ikke kunne tage i byen med mine venner men skulle blive hjemme og passe Lise. De tog af sted fredag og mig og Lise bestilte pizza og lejede et par FILM.

Det var faktisk rigtig hyggeligt og vi sad i sofaen og pjattede og kildede hinanden hele tiden.

Jeg havde kun shorts og en T-shirt på og Lise havde pyjamas bukser og en stor T-shirt på.

Den anden film var en gyser og Lise puttede sig flere gange ind til mig og skjulte ansigtet. Til sidst sad vi nærmest helt flettet sammen og hendes ene ben lå lige ved mit skridt. Hver gang hun lænede sig ind til mig kunne jeg mærke hendes faste bryster og blev ret berørt af situationen. Langsomt begyndte min pik at blive småstiv og indimellem kiggede Lise på mig og smilede.

Pludselig siger hun: Er den stiv? Jeg bliver lidt forvirret men svarer jaaa, det er den vist. Det kan jeg godt mærke på benet smiler hun tilbage. Synes du jeg er sexet? Ja, kan jeg svare helt ærligt. Du er også sexet siger hun. Da hun spurgte om hun måtte mærke med hånden vidste jeg ikke hvad jeg skulle gøre af mig selv. Det var jo min lillesøster. Før jeg nåede at svare havde hun fjernet benet fra skridtet på mig og sad nu ved side af mig og kiggede på mig. Please, sagde hun. Jeg har aldrig mærket en helt stiv før. Bare uden på shortsene. Okay sagde jeg til sidst. Men du må love mig at du ikke siger det til nogen. Det lovede hun.

Hun begyndte meget forsigtigt med at mærke uden på mine shorts men sagde at hun ikke rigtig kunne mærke det godt nok. Så tog jeg mine shorts af og havde nu kun et par løse boxer shorts på der absolut ikke skjulte at jeg havde jern på. Hun undersøgte meget nøje og med et fast greb om min pik rejste hun sig op og sagde at jeg da ikke skulle snydes for at opleve noget nyt. Hun tog sin T-shirt af og jeg kunne for første gang se hendes rigtig flotte bryster som vist var en b skål. Hun bad mig om at tage på dem og det gjorde jeg velvilligt. Det gippede i hende hver gang jeg trykkede lidt på hendes brystvorter som nu har helt stive.

Jeg rejste mig også op og spurgte hende om hun ville se min pik. Selvfølgelig vil jeg det sagde hun og begyndte med det samme at tage mine boxers af. wow sagde hun. Den er større end de andre jeg har set. Hun kørte lidt frem og tilbage på pikken men jeg stoppede hende for jeg var nødt til at have bukserne af hende. Jeg var vildt liderlig nu. Bare tanken om at se min søster helt nøgen.

Vi stod nu helt nøgne overfor hinanden. Hun spillede langsom min pik og jeg havde en finger lidt oppe i hende. Hun var godt våd. Hun spurgte om jeg ikke nok ville lære hende at bolle. Hvem kan sige nej til sådan en invitation. Vi gik ind på mit værelse hvor hun straks lagde sig ned på ryggen med spredte ben men jeg sagde til hende at vi lige skulle "varme op". Jeg bad hende om at sætte sig på sengekanten og stillede mig foran hende. Jeg sagde hun skulle tage pikken i munden og bare slikke løs som om det var en slikkepind. Sekundet efter var jeg i den 7. himmel. Hun slikkede og suttede og brugte også sine hænder som om hun aldrig havde bestilt andet.

Efter et par minutter var jeg nødt til at sige stop ellers var jeg simpelthen kommet allerede der. Vi byttede plads og hun stillede sig med det ene ben på sengekanten så jeg havde frit udsyn til hendes vidunderlige fisse. Jeg startede med at massere hendes klitoris mens jeg havde et par fingre oppe i hende. Hun begyndte at stønne meget og kon hurtigt i en ret kraftig orgasme.

Nu mente jeg hun var klar til at få noget pik og lagde mig ned på ryggen og bad hende sætte sig oven på mig. Hun gled langsom ned over min pik og klynkede en smule da hun kom helt i bund. Hun red mig langsomt i starten men efter lidt tid sad hun og rokkede op og ned og frem og tilbage. Hun nød det virkelig kunne jeg se.

Vi skiftede stilling og hun sad nu på alle fire så jeg kunne kneppe hende bagfra. Det var en helt fantastisk følelse at kneppe sin søster hårdt bagfra mens hun bare skreg på mere.

Da jeg var lige ved at komme tog jeg igen hendes ansigt hen til pikken og bad hende sutte og spille den af. Hun fik spillede min pik hurtigt og jeg kom i et par ordentlige ladninger. Den ene af dem lige i munden på hende og hun slugte med det samme.

Bagefter lå vi og legede lidt med hinanden og dyrkede rigtig meget sex resten af weekenden.

Siden da har hun fået en kæreste men jeg får da ind imellem et blow job som hun virkelig er en sand mester til.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 93 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.