Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det startede en lørdag morgen, jeg vågnede med en smule tømmermænd og som altid liderlig.

Jeg lå og tænkte på at kl. skulle blive 14 så vi skulle til min onkels fødselsdag, det sidste man gider bruge sin lørdag på (men det skulle vise sig at blive rigtig rart).

Vi ankommer sammen med min mor, far og lillesøster og til min store overraskelse var min kusine også med. Hun er et år ældre end mig dvs. hun er 19, lyst hår, en C-skål(tror jeg), og en lille røv.

En time inde i fødselsdagen sidder vi og spiser frokost, og "tilfældigvis" får jeg en plads ved af min kusine. Vi plejede at have det sjovt sammen, men aldrig samtalen kørt så godt som netop denne dag.

Pludselig røg samtalen ind på sex, som den jo altid gør med unge på vores alder.

Jeg kunne se i hendes øjne at jeg tændte hende, men jeg blev først rigtig tændt da hun pludselig blidt kørte sin hånd op ad mit lår.

Efter frokosten spurgte min kusine om vi skulle gå op på hendes værelse og se Voice TV, der var noget om sex og vi røg selvfølgelig tilbage til emnet sex.

Efter et par frække historier og hun havde fortalt nogle af hendes intime fantasier, begyndte hun pludselig at tage på mit lår igen. Hun fortalte at hun faktisk aldrig havde haft sex før, men længe gerne ville.

Jeg sagde for sjov til hende at det måtte vi jo få lavet om på. Hun smilede meget over hele ansigtet, og sagde i sit rene alvor at ja det må vi.

Jeg blev faktisk lidt nervøs da hun jo er min kusine, men rykkede alligevel tættere på hende for at kysse hende.

Jeg fandt hurtigt ud af at hun kyssede rigtig godt.

Hun begyndte at knappe mine bukser op og min stive tissemand kom frem. Jeg sagde til hende at hun skulle smide sit tøj og 2 minutter efter lå hun fuldstændig nøgen på sengen. Hun sagde at jeg måtte tage noget initiativ da hun ikke rigtig vidste hvordan man gjorde.

Jeg lagde mig stille mellem hendes ben og begyndte at slikke hende, hendes åndedræt blev tungere og tungere.

Pludselig skubbede hun mig væk og jeg troede hun måske havde trukket i land og var nervøs for at der ville opstå en pinlig situation.

Men i stedet sagde hun læg dig på ryggen for jeg vil gerne sutte.

Efter to minutters blowjob hev jeg hende op til mig, for nu var jeg blevet godt liderlig og ville høre hende stønne igen.

Jeg kørte den stille ind i hende og hun larmede lidt, jeg blev nervøs for at familien nede under kunne høre det, men det var alligevel ret frækt at de sad dernede og snakkede.

Hun skreg i en vild orgasme og jeg sagde til hende at nu ville jeg komme inde i hende. Hun sagde at det skulle jeg ikke fordi hun gerne ville sluge klatten.

Jeg skyndte mig at trække penis ud og stak den ind i munden på hende og kom mere end nogensinde før.

En halv time efter gik vi begge ned med et stort smil på munden. Ingen havde hørt os.

Vi havde det begge to rigtig hyggeligt og har gentaget det mange gange siden, indtil hun for nylig fik kæreste på. ØV BØV :)

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 53 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.