Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg vågnede meget tidligt og skyndte mig ud i det lille gæstebadeværelse for at skylle nattens heftige sex med Mona af mig. Hendes Mor skulle nødig kunne lugte det.
Jeg mærkede lige pludselig en kølig brise da brusedøren blev åbnet og Mona smuttede ind til mig. Nej! Nej! Mona kke nu stønnede jeg da hun greb fat i min nu voksende pik. Hun grinede bare og tog mig i munden.

Så glemte jeg ellers alt om at være forsigtig og nød hendes tunge på min pik. Efter kort tid løftede jeg hende op. Hun slog benene rundt om mig og fik mig ind i hendes drivvåde fisse. Jeg tog hende hårdt op ad flisevæggen. Jeg hamrede ind og ud af hende, som om jeg aldrig havde haft sex. Hun gjorde mig helt vild af begær efter hendes skønne krop.

Kort tid efter gennemrystedes hendes krop sig af en dejlig orgasme. Jeg kyssede hende dybt og sendte hende ud af brusekabinen trods hendes protester over at jeg jo ikke var kommet.
Jeg turde simpelthen ikke risikere at søster fandt os der. Jeg vaskede mig hurtigt igen og gik tilbage til mit værelse og fik tøj på. Da jeg kom ned til køkkenet var Lene, min Søster i gang med at lave røræg og bacon.

Nåhh brormand har du sovet godt, spurgte hun med et smil. Jeg tænkte på om hun havde hørt noget. Men de havde jo selv været kraftigt i gang da jeg gik ned. Skønt …sagde jeg med et smil. Mona kom smilende ind i køkkenet. God morgen Onkel smilede hun til mig. Sovet godt?
Ja så godt Mona, svarede jeg med et advarende blik.
Hun grinede bare og jeg lagde mærke til min søsters undrende blik.

Vi tog på sightseeing i området og havde en skøn dag alle sammen. Havde igen en skøn middag og aften i stuen med rigeligt med vin. Lagde mærke til at Bo var lidt halvfuld.

Vi gik alle op på vores værelser og gik til ro, Ca. en time efter skulle jeg tisse. Jeg passerede min søsters værelse og hørte igen stønnen derinde fra. En pludselig nysgerrighed overmandede mig.

Min søster og jeg havde altid været meget tæt. Og da hun fik former må jeg indrømme at jeg drømte om hende…fantaserede om hende. Nogle gange sneg jeg mig til at kigge på hendes undertøj også. Jeg gjorde aldrig noget…men drømte tit om hende.

Derfor tror jeg min nysgerrighed overvandt min skræk til at kigge ind til dem. Jeg fik et mindre chok.
Min søster lå på alle 4 og Bo kneppede hende bagfra. Jeg frøs fast til stede, kunne ikke røre mig. Min pik blev jernhård. Hun kiggede gudskelov ned i gulvet.

Pludselig mærkede jeg en hånd tage fat om min pik udenpå boxerne. Det var Mona igen. Hun gik ned på knæ foran mig og hev min pik ud. Jeg prøvede desperat at stoppe hende, men da hun tog mig i munden overgav jeg mig. Jeg kiggede over mod min søster Bo så intet, han kneppede bare derud af. Men til min skræk så jeg min søster stirre på mig. Hun havde et vildt udtryk i øjnene.

Men det var ikke vrede eller had, mindede mere om lyst. I det samme kom jeg i Monas mund. Jeg var stille men Lene så det tydeligt at det rykkede i min krop. Hun så tydeligt da Mona slap min stadigt stive pik, og hendes øjne blev store. I det samme kom hun med et højt skrig og Bo kom stønnende sammen med hende. Jeg hev Mona op og trak hende med mig til hendes værelse, hvor jeg skrækslagen næsten skubbede hende ind og flygtede videre til mit eget værelse.

Jeg satte mig i sengen og vidste ikke helt hvad jeg skulle gøre. Kort efter gik min dør op og søster trådte ind. Hun havde taget en natkjole på. Man kunne se direkte igennem den. Hun satte sig på sengekanten og begyndte at berolige mig med at hun ikke var gal på mig, at Mona kunne gøre hvad hun ville, i hendes alder. Og at hun ikke bebrejdede mig.

Hun talte videre, men jeg hørte kun halvdelen. Jeg kunne ikke tage øjnene fra hendes store tunge bryster, der gyngede indenunder natkjolen. De store brystvorter der var helt stive. Min pik rejste sig igen. Lene kiggede ned.
Med et lille smil lod hun sin hånd glide op ad mit lår. Jeg stivnede. Hun greb fat om min pik og trykkede den hårdt. Jeg gav mig af smerte og lyst.

Nårhhh! Først tager du datteren og nu har du lyst til moderen. Hun trak mine boxers af mig og bøjede sig ned og tog mig i munden. Hvad var det dog der skete i det her hus tænkte jeg lige da hun tog mig i munden. Så overgav jeg mig bare til ren og skær nydelse.
Fik mit næste chok.
Gennem mine halvlukkede øjne så jeg pludselig Bo komme nøgen ind i soveværelset. 2 meter stort muskelbundt. Men han havde kun øjne for Lenes røv. Han gik direkte hen til hende og tog hende igen bagfra. Jeg var målløs.

Han så ud til at det var dagligdags her Min søster stønnede imens hun suttede mig. Pludselig sagde hun til Bo. Jeg vil ride min brors pik. Bo trak sig væk og hun væltede mig ned på ryggen. Satte sig overskrævs på mig og sænkede sig ned over min pik. Jeg var helt væk i nydelse…jeg anede en bevægelse ud for mit hoved i den ene side.

Jeg drejede hovedet og stirrede lige ind i Bos kæmpepik. Han stod nærmest undskyldende på min side…som om han var i overskud herinde. Jeg har aldrig været sammen med en mand, aldrig overvejet det overhovedet. Men synet ophidsede mig. Jeg stak hånden ud og tog om den. Det var frækt. Bo stønnede og kiggede bedende på mig.
Hvorfor ikke tænkte jeg. Jeg bliver trods alt redet lige nu af hans kone. Jeg trak ham nærmere og åbnede min mund. Trak forhuden tilbage og lod min tungespids røre hans store pikhoved. Der kom en dråbe Præsæd ud. Jeg slikkede den af. Mmmm. Smagte ikke værst.
Jeg tog ham helt ind i munden og begyndte at slikke ham.

Kiggede op på Lene. Hun så helt vildt ophidset ud og nikkede sigende imens hun red mig. Bo stønnede mere og mere. Pludselig rystede han helt vildt og kom med et brøl. Han sprøjtede langt ned i halsen på mig. Jeg kæmpede forgæves for at sluge alt, men det stod også ud af min mund. Det fik Lene til at komme også. Hendes orgasme fik hendes fisse til at trække sig sammen om min pik, og jeg følte hvordan hun nærmest malkede mig.

Jeg kom også med et brøl. Sprøjtede min sæd dybt ind i min søsters våde fisse. Vi var alle totalt udmattede.

Hvad fanden skete der lige der grinede jeg. Vi grinede alle lettet. Ingen akavet stemning. Jaa sagde min søster. Du er kommet til kærlighedens hus. Det skal jeg Love for sagde jeg tilbage, med et grin!.
Fortsættes

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 10 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.