Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Dette er min første novelle der bliver offentliggjort, håber i tager godt i mod den. Den er baseret på fri fantasi.  

Der er gået 2 dage siden du fandt ud af at din mand igen har spillet alle jeres penge op. Du troede ellers det var et overstået kapitel, men desværre er han faldet i igen og denne gang har han ikke nøjes med at bruge de penge i selv havde, men også lånt nogle af en uofficiel pantelåner. Ikke nok med at det nu ikke kan lade sig gøre at betale regningerne, har han som pant brugt dig.

SEX I DAG?

Du har besluttet at du vil tage hen til pantelåneren for at bede om udsættelse, indtil i kan skaffe pengene. Derfor har du gjort dig ekstra lækker, taget den stramme kort kjole på du ved fremhæver både dine bryster og din røv, og undladt at tage undertøj på så der ikke er noget der ødelægger formen kjolen giver, dog har du taget en hofteholder på så du kan have strømper på. Du har også lagt en ekstra fræk makeup der er kraftig med sort omkring øjnene således de bliver fremhævet, ekstra rødt på kinderne til at fremhæve ansigtet endnu mere og sluttet af med en højrød læbestift. Du har taget nogle store øreringe i og den tunge halskæde der hænger lige mellem dine bryster så du er sikker på at de fanger en hver mands blik.

Du ankommer til det store hus, hvor du banker på døren, der går et øjeblik så kommer der er mand, nogle år ældre end dig selv, og åbner. Han er en pæn mand, med gråsprængt hår, glatbarberede kinder og en lækker krop. Du tager dig selv i at komme til at kigge mod hans skridt, hvor du straks se en tydelig bule i de stramme bukser. Du skynder dig at tage blikket væk igen, men det er allerede for sent, han har opdaget det kan du se på hans udtryk. Du skynder dig at præsentere dig og begynder at forklarer dit ærinde. Han stopper dig og bede dig følge med indenfor. Du følger efter ham mens han går igennem huset, han fortsætter op ad en trappe til første sal, da I kommer op i hvad der viser sig at være en stue beder han dig tage plads i sofaen. Du sætter dig ned og begynder igen at forklarer hvorfor du er kommet, han stopper dig igen ved at holde en hånd op som et symbol på at du skal tie stille.

Han tager sin telefon frem og rækker den over til dig, han beder dig om at skrive en besked til din mand, du tøver, men kan godt se på ham at han mener det. Så du åbner beskeder og gør klar til at skrive en besked. Han begynder at diktere hvad du skal skrive ”Tak fordi du har sendt din kone hen for at afregne vores mellemværende, hvis hun gør som der bliver sagt kan du betragte din gæld som betalt”. Jeg kigger på ham med forfærdelse i blikket og sige med det samme at det vil jeg under ingen omstændigheder acceptere, han ser tilbage på mig og sige ”okay, men så skal gælden betales kontant i dag”. Du prøver at forklarer at det er umuligt og at det er derfor du overhovedet er kommet i dag, for at få udsættelse. Han ser bare tilbage på dig og trykker send på telefonen. I det samme som han har gjort det, tager han fat i dig og trækker dig hen over sig selv så du lægger over hans knæ med røven lige i vejret. Du prøver at kommer komme fri men han holder fast i dig og giver samtidig dig ene balde et klask og derefter den anden balde. Lige da det andet klask falder mærker du hvordan det går lige i din fisse, du vrider dig igen men ikke lige så overbevisende som før. Han giver dig yderligere 5 klask på hver balde, du har nu overgivet dig fuldstændig og i stedet for protest kommer der små klynke lyde ud af din mund.

Han trækker din kjole op og konstatere at du kun har hofteholder på indenunder, han spreder dig ben og giver din fisse et klask, du kan ikke holde et lille skrig tilbage og i det samme mærker du endnu et klask på fissen. Du begynder at vrikke med røven og han er ikke sen til at tage fat om dine balder og masserer dem hårdt mellem hans store varm hænder. Du mærker hvordan den ene hånd bevæger sig nærmere din våde fisse, det giver et gisp i dig da han rammer åbningen. Han fører langsomt en finger op i din våde fisse, mens en anden finger finder din klit, han begynder langsomt at føre fingeren ud og ind mens han stadigvæk massere din klit. Du mærker han tager sig finger ud og mærker straks hvordan den finder din stramme numse, mens den langsomt begynder at komme lege med din stamme numse, mærker du endnu en finger bevæge sig mod din våde fisse igen. Stille og roligt kommer fingrene længere og længere op i dig indtil dig er helt oppe i dig, herefter begynder deres langsomme tur ud igen, du mærker hvordan du bliver mere og mere våd i takt med at du bliver fingerkneppet i både numse og fisse. Han får fat i din ene brystvorte og give den et klem, instinktivt skubber du hele underlivet tilbage som du bliver fyldt ud. Han tager fat i den anden vorte og klemmer om den mens han trækker i den så du må følge med, du kommer tilbage så dit hoved er lige ud for hans stive pik, som du tidligere lurer på. Du skynder dig at finde den frem og kan næste ikke vente med at få den ind i munden. Da du får pikken ud, kan du se den helt fedtet af presperm. Du slikker grådigt prespermen i dig, mens du mærker fingrene, begynder at bevæge sig ind og ud, den følelse af at være fyldt i alle huller tænder dig ekstra meget og du begynder at slikke op og ned ad skaftet på den stive pik, mens din tunge leger med hovedet, du mærker igen et træk i din brystvorte der opfordrer dig til at tage hele pikken ind i munden. Du åbner munden og lader langsomt pikken forsvinde ind mellem dine læber, du starter med at bevæge hovedet op og ned, men som fingrene begynder at bevæge sig hurtigere øger du instinktivt tempoet til at følge dem.

Du er helt væk i din egen liderlighed og kan slet ikke få nok du sutter pik det bedste du kan, pludselig forsvinder fingrene og du mærker et let pres på din stamme numse og følelsen af noget der langsomt begynder at penetrere dig, du mærker hvordan du udvider dig og hvordan du bliver fyldt ud. Han trækker dit hoved væk og rykker dig rundt så du står med røven lige i vejret, du kan næsten ikke vente på at få pik i din våde fisse, i stedet for mærker du en vibrator på din følsomme klit du vrider dig, men han holder den fast og du mærker at en orgasme er på vej, lige før du kommer, går han om foran dig og føre sin stive pik ind i din mund, det bliver for meget for dig og du kommer i en kæmpe orgasme mens du prøver at sutte videre på pikken i munden. Da orgasmen begynder at ebbe ud, trækker han pikken ud af din mund og går om bagved dig og bliver overrasket da pikken hurtigt finder din våde fisse og forsvinder helt op i dig. Han tager fat i dit hår og begynder at bevæge pikken langsomt ud og ind mens han med den anden hånd giver først din ene balde et klask, herefter den anden. Hver gang han føre pikken i bund mærker du hvordan hans krop giver dildoen i numsen i skub ind, så det næsten føles som om du bliver kneppet af to pikke. Han slipper dit hår og tager fat om dine hofter og begynder at øge tempoet du stønner, mens du samtidig klynker og selv skubber røven mod ham for at få så meget pik som muligt. Han stopper pludselig og trækker pikken ud, han vender dig rundt så du ligger på ryggen med benene op ad, han går ned mellem ben og begynder at slikke din våde fisse.

Du mærker hvordan tungen bevæger sig grådigt rundt over det hele op langs ydersiden af fissen tilbage mellem læberne og op igen til din følsomme klit. Han begynder at slikke mere intenst på din klit og suge den ind i munden så den vokser og bliver endnu mere følsom. Mens han slikker, mærker du en helt ny følelse, der spreder sig i hele underlivet og føles som om hele kroppen er ved at få en orgasme, det hele eksploder og du ryster over hele kroppen og du bliver helt våd ned ad numsen. Han lader dig komme lidt til dig selv, mens han tager dildoen ud af din numse, blot for at erstatte den med sin stive pik, du gyser helt ved tanken om at blive fyldt ud i din stramme numse. Stille og roligt begynder han at føre sin pik op i dig. Langsomt kommer den længere og længere op indtil du kan mærke at den er helt i bund. Han lader den blive lidt der mens han med hver sin hånd tager fat i hver af dine brystvorter, mens han klemmer og trækker i dem, begynder pikken at bevæge dig ud og ind. Han skubber dine ben op så de hviler på hans skuldre, så han kan få pikken yderligere op i dig, samtidig med at han øger tempoet. Det er for meget for dig og du begynder at lege med din våde fisse, lader fingrene lege med klitten, lader et par fingre komme ind i dit våde indre. Han fortsætter med at kneppe dig mens du leger med dig selv, du begynder at fantasere om hvordan det vil føles når han fylder din stramme numse med sperm, men lige pludselig trækker han sig ud og får dig op at stå på alle fire,

Han føre en ny større DILDO op i din våde fisse og herefter finder hans pik hurtigt din stramme numse igen. Han tager fat i dine hofter og du mærker hvordan du er helt fyldt ud mens han knepper dig igen, du ligger din overkrop ned så din røv kommer endnu mere i vejret, så kan du samtidig komme til at lege med den nye dildo i din våde fisse. Du kan høre han er tæt på at komme og glæder dig til at mærke hvordan pikke sprøjter dig fuld af sperm. Lige da du er ved at komme mærker du hvordan det rykker i hans pik og han begynder at fylde dig op med varm sperm, i det samme kommer du i endnu en orgasme, han trækker sig ud mens du kommer og fortsætter med at sprøjte sin sperm ud over din numse, du mærker hvordan det løber ned mellem ballerne og videre ned til din våde fisse.

Få sex i dag

Da han er færdige siger han at nu er gælden betalt men der mangler stadigvæk renterne, så du skal møde op på hans kontor i morgen. Da du ligger der helt gennem kneppet, får du først lidt dårlig samvittighed, men den bliver hurtigt erstattet af en forventning til hvad i morgen kan bringe, når det var så godt i dag.

Næste dag, gør du dig klar igen. I dag finder du en endnu mere fræk og kort kjole frem helt sort og tæt siddende. Du går i bad og vasker dig grundigt over det hele, sørger for at få sæbet dig grundigt ind og vasker dine bryster grundigt, da du kommer til din fisse, er det næsten svært at lad hver med at lige lege lidt med den, men du stopper og går i gang med at barbere dine ben og fortsætter op til dusk, som du trimmer omkring så der kun står en fin lille trekant tilbage. Du kommer ud og tørre dig og går i gang med makeuppen, igen sørger du for at dine øjne fremstår står tydeligt og kinderne bliver fremhævet med en rød/brun farve, sidst men ikke mindst fremhæver du læberne med en rød/lilla klar læbestift. Da du er færdig, tager du kjolen på og finder de højeste stiletter du har, du har selvfølgelig igen ikke noget undertøj på. Du ser en ekstra gang i spejlet og nyder synet af dit frække outfit.

Du tager afsted mod kontoret med store forventninger. Da du ankommer, tager han imod dig, men i dag med lidt en distance, hvilket undrer dig. Han viser dig ind til et skrivebord hvor han forklarer dig at du skal være hans personlige assistent i dag da han har et vigtigt møde. Du sætter dig noget skuffet ved bordet finder dig til rette. Da hans klient ankommer, er det din opgave at tage imod ham og viser ham ind i konferencelokalet og sørger for at de har kaffe og vand til deres møde. Du arrangerer det hele og bliver bedt om at forlade lokalet igen. Deres møde fortsætter i nogle timer og du begynder at bliver utålmodig og ved ikke rigtig hvad du skal give dig til, så du lister hen og lurer ind ad døren, de står begge to og ser på nogle papirer på det store bord i midten af lokalet. Mens du står der, kommer erindringen fra i går op i dit hoved og du begynder instinktivt at føre hånden ned mellem dine ben, du kommer pludselig til at give et gisp og de kigger begge to hen mod døren og får øje på dig. Han beder dig komme ind med det samme, du går lidt modvilligt ind til dem med hvad der føles som ildrøde kinder.   

Da du kommer hen til dem, tager han fat om dig og trækker dig ind til sig og giver dig et kæmpe kys på halsen og fortsætter med at kysse dig mod din mund, da han når derop mærker du hvordan hans tunge grådigt blander sig med din, du glemmer helt der er en anden i rummet, indtil du mærker et par hænder hen over din røv. Mens i fortsat kysser kan du mærker hvordan den anden begynder at trække din kjole op over din røv så du står med helt bart underliv. Den andens hænder går i gang med at ælte dine balder og du mærker hvordan de kommer nærmere og nærmere din allerede dampende våde fisse. Mens i fortsat kysser kommer hans hænder op til dine bryster og du har nu både et par hænder på balderne og på brysterne. De får taget kjolen af dig og du står nu helt nøgen foran dem, mens du bare lader deres hænder gå på opdagelse på din krop.

Du sætter dig på hug og begynder at åbne deres bukser så du kan få deres pikke ude, du sidder nu med en pik i hver hånd og starter langsomt med at sutte først lidt på den ene og derefter lidt på den anden, deres hænder er overalt på dine bryster som de klemmer, napper og ælter alt imens din sutten bliver mere og mere intens og du skiftevis har den ene og den anden pik i munden. Den ene af dem sætter sig op på bordet så du kan komme op og stå lidt mens du fortsætter med at sutte hans pik, begynder den anden at føre to finger op i din fisse. Den bliver dog hurtigt skiftet ud med en stiv pik så du nu står foroverbøjet med en pik i munden og en pik i fissen. I finder hurtigt en rytme, så hver gang pikken i fissen støder ind tager du pikken i munden længere ind. Efter I har stået sådan noget tid, skifter de plads og I finder tilbage til rytmen. Mens du står der, kan du mærke at ham der står bag dig, trækker sin pik ud og fører et par finger op for hurtigt at tage dem ud igen og ind kommer pikken igen, samtidig begynder han at lege med din numse, som han smører ind i dine egen safter, langsomt lader han dig vænne dig til fingrene og de kommer længere op, så du nu står med en pik i munden, en pik i fissen og 2 fingre i numsen. Da han tager fingrene ud, tager han også pikke ud og føre den op til din numse, hvor han begynder at føre den ind stille og roligt, indtil han er i bund, herefter begynder han langsomt at kneppe din stramme numse, hvilket gøre dig endnu mere vild og du sutter endnu mere på den pik du har i munden. Dit hoved bliver dog hurtigt taget væk og du mærker hvordan du bliver løftet op bagfra således din fisse er ud for pikken på ham der sidder på bordet, du bliver lige så langsomt sænket ned så du er helt fyldt ud med pik i både fisse og numse, det bliver for meget for dig og du kommer i en kæmpe orgasme, mens de stille og roligt begynder at tage deres pik ud og ind så de finder en rytme.

I får rykket jer længere ind på bordet således du kan sidde oven på den ene, så du selv kan styre tempoet i fissen mens den anden blot følger dig. Pikken i numsen forsvinder og han forlader rummet, han kommer tilbage med en nyvasket pik og en dildo som han kommer op i din numse. Herefter stiller han sig op foran dig så du kan få en pik i munden mens du samtidig rider på pikken i din fisse. De skifter plads igen og du får nu en saft indsmurt pik i munden og en ny i fissen. De stopper begge to og lægger dig ned på bordet så du lægger på ryggen med hovedet ud over kanten. Den ene af dem sætter sig op på bordet og løfter dine ben op og begynder at kneppe dig igen mens den anden stiller sig op til din mund og begynder at kneppe den. Mens du ligger der og bliver kneppet i begge ender mærker du hvordan det begynder at rykke i den pik du har i munden og du mærker hvordan spermen kommer væltende ud og fylder din mund med meget mere sperm end der kan være der så de løber ud og ned ad dine kinder, han trækker sig ud og sende de sidste sprøjt ud over dit ansigt. Ham der sidder mellem dine ben og knepper din fisser stopper og stiller sig op til dig hoved og begynder at kneppe din mund, alt imens begynder den anden at fingre kneppe dig mens han massere din klit, det bliver for meget for dig med en stiv pik i munden, en dildo i numsen og fissen fyldt med fingre du mærker at du er ved at komme igen, ligesom du kommer, mærker du for anden gang at din mund bliver fyldt med sperm, han trækker sig hurtigt ud og sprøjter ud over dit ansigt og dine bryster, du kan slet ikke få nok og begynder at smøre dine bryster ind i sperm mens du knepper dig selv med dildoen, de begynder begge to at hjælpe med at smøre dig ind i deres sperm.

Mens du ligger der og leger med dig selv og bliver smurt ind i sperm kan du se hvordan deres pikke igen begynder at rejse sig, du tage en i hver hånd og begynder at langsomt spille dem begge af. De rykker nærmere så du kan nå dem med din mund, så du begynder igen af skiftevis sutte på den og den anden. Du bliver ved med at mærke hænder overalt på dine bryster og i din fisse. Du slipper deres pikke og vender dig om så de kan kneppe dig igen. Den ene af dem kravler op på bordet og lægger sig under dig, og føre sin stive pik op i din numse mens den anden fører sin stive pik op i din våde fisse. Du bliver igen kneppet i begge huller, der lægger du smurt ind i sperm mens du bare mærker de to pikke køre ud og ind af dig, du begynder at mærke endnu en orgasme der er på vej. Lige som du er ved at komme begynder begge to at stønne ekstra kraftigt og du mærker at du bliver fyldt med sperm i både fissen og i numsen, det sortner helt for dine øjne da du kommer i det samme. Du ligger længe og bare nyder følelsen i din krop. Indtil du begynder at vende tilbage.

Da du står der fyldt og indsmurt i sperm, kommer du til at tænke på at det er slut, hvilket du ikke kan klare tanken om. I det samme sige manden fra dagen før at, hvis du ønsker det, er der en fast plads som personlig assistent ledig og at du kan starte i morgen…. Men mere om det i næste afsnit.         

 

                   

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 16 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.