BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

S
OFFLINE

Sarah2000

3
2983
Sarah2000
Kvinde
23
Biseksuel
Et andet sted i verden
-
-
-
-
-
ArtikelKategoriDannet
Efter en dejlig frokostBd/Sm & Fetish23-10-2022 09:55:05
EmneKategoriDato
Denne bruger har ingen poster.
Denne bruger har pt ingen blogs.
hvor er du dejlig og lækker
Hej, frække og flotte billeder
Åhh gud hvor ser du skøn ud, hvor ville jeg godt lege med dig sf. Om ikke andet så i mine drømme ?
hold da op,hvor ser du dejlig og fræk ud,jeg nyder meget piger,der ikke er str 36 og går med en bh str 75 b
hilsen superkysseren
Det var en meget varm sommeraften. Sarah og jeg havde nydt godt kød fra grillen med masser af salat til, vi havde drukket det meste af 2 flasker rødvin. Nu var Sarah ved at være varm af vinen. Da haven ligger meget ugenert var vi begge nøgne. Jeg sad og kælede for Sarahs store F-skåls bryster, det var noget hun kunne lide. Sarahs fingre fandt hurtigt min pik, der hurtigt voksede sig stor og stiv under hendes behandling, jeg tvang Sarahs hoved ned til pikken, så hun kunne sutte den. Mens hun suttede pikken fortalte jeg hende, jeg havde en overraskelse til hende.
Pludselig ringede det på døren. Gå ud og luk op, sagde jeg til Sarah, hun protesterede, hun var jo nøgen, men jeg var ubønhørlig, en tøs på 22 år hører efter, jeg vidste jo godt, hvem det var, der ringede på. Udenfor stod Yvonne, hun var en ældre model af Sarah, men samme store bryster og samme store røv. Byd Yvonne pænt velkommen, sagde jeg til Sarah, kys hende ordentligt og lad hende kramme dine bryster. Sarah begyndte at stønne da Yvonne kælede for hendes bryster, hun vidste hvordan det skulle gøres, hendes egne var om ikke større, så mindst lige så store. Jeg sagde til Sarah, hun skulle gøre plads til jeg også kunne hilse pænt på Yvonne, jeg trak Yvonne ind til mig, gav hende et vådt og krævende kys, jeg mærkede hurtigt Yvonnes hånd på min pik, den kvinde er simpelthen så pik gal.
Jeg ville have tøserne ind i soveværelset, de fik besked på at slikke hinanden mens jeg fandt lidt redskaber frem, jeg kunne høre der blev slikket fisse, både Sarah og Yvonne kom i nogle højlydte orgasmer. Jeg kom tilbage til soveværelset, satte klemmer og kæder i begge tøsers brystvorter, trak i begge kæder for at sikre mig de sad som de skulle. De fik besked på at lægge sig på alle 4, så de var fuldt tilgængelige. Jeg satte en dildo op i hver fisse og tændte for vibratoren. Virkningen kom omgående, begge piger var voldsomt liderlige, de lå og tungekyssede mens de blev kneppet med hver sin dildo. Jeg gik om til tøsernes ansigter og stak pikken frem så de kunne sutte den, de måtte pænt dele, hvilket ingen af dem var helt tilfreds med, mens den ene suttede pikken, suttede den anden nosserne.
Jeg måtte trække mig tilbage for ikke at komme med det samme, situationen var ekstremt liderlig, 2 store liderlige kvinder der kun ventede på en ting, min pik i deres varme huller. Jeg gik igen om til deres brede røve, rykkede i dildoerne og kvinderne klynkede begge 2, de ville meget gerne komme. Jeg smurte et oar fingre ind i glidecreme på hver hånd, lod fingrene lege med deres bagerste huller, pressede 2 fingre op i hvert hul. Begge kvinder kom omgående i en sprøjteorgasme, jeg trak dildoen ud af Yvonnes fisse og stak den op i hendes røv i stedet for, hun skulle lige til at protestere , da hun mærkede pikken var på vej. Sarah fik besked på at slikke os begge mens Yvonne blev kneppet, det var noget Yvonne kunne lide, hendes store røv roterede, så jeg havde svært ved at holde hende fast. Efter et stykke tid byttede pigerne plads, og nu var det Sarahs tur til at mærke pikken, hendes fisse var noget strammere end Yvonnes, men hun var jo også 35 år yngre, men ikke mindre liderlig. Jeg gned Yvonnes klit, mens jeg kneppede Sarah, Vi var alle tæt på at komme, og inden længe ville vi alle eksplodere i nogle voldsomme orgasmer, først var det Sarah hun nærmest vaskede min pik med sine safter. Jeg trak mig ud af Sarah og borede pikken hårdt op i Yvonne, og inden længe kom vi begge i en forrygende orgasme, Sarah der elskede sperm slikkede Yvonne ren for min varme salte sperm. Vi var nu alle 3 udmattede og jeg faldt i søvn med en dejlig kvinde på hver side, en ting var helt sikkert, det her var ikke sidste gang, måske skulle vi lave et kneppekollektiv?
Tak for det skønne kig ? på din profil..
Hej Sarah
Jeg kunne godt tænke mig du gav lidt respons på novellen
uhmm fræk og sexet pige
Wow, du er meget smuk og sexet, velkommen her på siden, håber du finder nogen interessant. . Knus fra en gammel gris
Denne profil er blevet set af 335 brugere.
-

porno med danske piger