Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

En dag på arbejdet modtager jeg en SMS fra dig med ordlyden: "Glæd dig til i aften. Jeg har købt gaver til dig"

Jeg undrer mig lidt over beskeden for jeg har ikke fødselsdag eller lignende. Desuden er gaver i flertal. Jeg kan mærke jeg bliver lidt nervøs, mest fordi jeg kender dig og ved at det nok mest er noget som glæder dig.

SEX I DAG?

Da jeg kommer hjem sidder du allerede ved køkkenbordet og har åbnet en flaske champagne og på bordet står der to glas samt ialt 3 flot indpakkede gaver.

"Har du købt champagne" spørger jeg overrasket. "Er der sket noget specielt der skal fejres ? Er du blevet forfremmet eller lignende ?"
"Nej" siger du ,-"Det er noget helt andet vi skal fejre. Det kommer vi til. Tag plads".

Jeg sætter mig overfor dig og du rækker mig den første pakke. "Pak op" siger du. Jeg adlyder og pakker ud. Til at starte med da jeg ser boksen er jeg ikke helt klar over hvad det er men da jeg kigger i boksen går det op for mig at jeg kigger på et pikbur. Jeg mærker mit hjerte begynde at banke og jeg spørger dumt :"hvad er det til". "Du ved udmærket godt hvad det er. Har du ikke lyst til at tage den på ?"

Jeg kigger på dig og møder dit blik. Jeg ved ikke hvad jeg skal sige. Du kan se min ubeslutsomhed så du siger: "Du tør måske ikke?"

"Joooo det gør jeg da nok" svarer jeg tøvende. Blikket i dine øjne bliver mørkere og du siger: "Jamen så smid bukserne og tag den på".
Jeg adlyder og lader bukserne og underbukserne falde. Du går på knæ foran mig og sætter pikburet på og inden jeg kan nå at reagere låser du det med en lille nøgle som du sætter i en kæde omkring din hals. Jeg griner lidt af situationen og siger at du skal give mig nøglen tilbage, men du siger blot at jeg skal åbne pakke nr. 2.

Jeg tager pakken og åbner den. Til min store overraskelse indeholder den et kalenderlys. Jeg kigger spørgende på dig mens jeg forsøger at forstår meningen med gaven. Julen er jo overstået ?!

Du kan se at jeg ikke har fattet hvad meningen er så du siger: "åbn den sidste gave så kan det være det giver mening".

Jeg åbner den sidste gave som viser sig at indeholde en strap-on. "Shit" tænker jeg, "så har hun squ alligevel købt den".

Du har nærmest julelys i øjnene da du kigger på mig og siger: "Jeg har tænkt mig at tage dig med denne strapon, men jeg gider ikke hvis du begynder at klynke eller kun kan tage den halvvejs op, så jeg har tænkt at du dagligt skal træne din røv indtil jeg er sikker på du kan tage den helt. Du kender mig. Når jeg vil noget går jeg ALL-IN". Du kan ikke lade være med at grine af din egen bemærkning.

"Træningen foregår hver dag ved hjælp af kalenderlyset. Hver dag leger du med det.
Som bevis for at du passer din daglige træning skal du hver dag tage et billede af kalenderlyset i din røv når du har stukket det så langt op du kan. Men jeg skal have et billede for hver markering. Dvs ialt 24 billeder"

"Da kalenderlyset er en smule længere end straponen regner jeg med at kunne tage din røv med straponen uden problemer, når du kan få kalenderlyset ind til markering 24. "Nu ikke noget med at snyde, det vil sige knække toppen af kalenderlyset eller lignende"
Når du kan få det helt op skal du sende en lille FILM hvor jeg tydeligt kan se at du kan tage hele lyset op til markering 24"


Jeg sidder chokeret og lytter til det du siger. "Hvad så hvis jeg ikke vil" spørger jeg.

"Tja" siger du. "Jeg har jo nøglen til dit pikbur, så hvis du vil have udløsning skal du jo bruge nøglen"

"Til gengæld" tilføjer du, "Hvis du sender et billede hver dag så jeg kan se du gør hvad jeg siger, vil jeg tilbyde at tage dit pikbur af hver aften så du kan få udløsning. Men jeg bestemmer stadig hvordan det skal foregå.

Jeg kigger på kalenderlyset. Det er en smule længere end vores DILDO på 18 cm som jeg med besvær fik op sidst. Hvis jeg træner løbende er detvel næppe så slemt ?!

"Ok" siger jeg, -"jeg er frisk".

"Godt" siger du. Lad os skåle på vores aftale. Du åbner champagnen og hælder det op i de to glas og rækker mig det ene.
"Når vi slår glassene sammen forventer jeg vi har en aftale for de næste 24 dage".

Vi skåler og jeg tømmer glasset mens jeg tænker på hvad jeg har indladt mig på.

Dag 1:

Jeg er taget tidligt hjem fra arbejde. Det er har været mærkeligt at have pikburet på under bukserne, men også ret ophidsende på en måde. Når jeg tænker på hvad der skal ske må jeg indrømme at jeg er en smule tændt. Buret forhinder mig dog effektivt i at gøre noget ved min liderlighed. Jeg kigger på kalenderlyset og tænker at jeg jo ligeså godt kan se at komme igang. Du har jo lovet at jeg kan få pikburet af og få lov til udløsning hvis jeg gør hvad du har sagt.

Jeg tager lyset, smider tøjet og lægger mig på ryggen på sengen og stikker forsigtig spidsen af lyset ind. Jeg presser langsomt lyset op indtil det bliver lidt ubehageligt. Jeg tager min mobil frem og tager et billede. Billedet viser at lyset er kommet op til markering 13.
Det må være fint for i dag tænker jeg stolt. Jeg finder et spejl frem så jeg kan se lyset i min røv og tager ialt 13 billeder.
En for hver markering. Da jeg er sikker på at alle 13 billeder er som de skal være sender jeg dem til dig i 'markerings'-rækkefølge.

Gad vide om du sidder og kigger på dem i arbejdstiden ? tænker jeg. Der kommer dog hurtigt svar tilbage fra dig med ordlyden "flot arbejde skat.
Jeg er stolt af dig. Jeg er hjemme kl 16. Jeg forventer at du sidder nøgen på knæ på stuegulvet med halsbånd på"
Da klokken nærmer sig 16:00 tager jeg halsbåndet på og sætter mig nøgen på knæ på stuegulvet. Du kommer ind af døren og stiller dig foran mig.
"Hvordan har det været at have buret på" spørger du nysgerrigt mens du med støvlen skubber lidt til det.

"Det har været ok, men jeg vil gerne have det af" svarer jeg. "Ret skal være ret" siger du og åbner pikburet med nøglen.
Min pik begynder straks at rejse sig da den bliver befriet. "Nåda den er ret ivrig" siger du. Du rejser dig op og henter cocktailglasset og rækker det til mig mens du siger: "Du ved hvad du skal. Kom i gang". Jeg tager pikken og begynder at gnide den mens jeg holder glasset foran.

Du sætter dig i lænestolen foran mig og nyder synet. Jeg kan mærke at jeg ikke holder ret længe så jeg stopper op og kigger på dig for at få din tilladelse. Du nikker og øjeblikket efter kommer jeg i en voldsom orgasme og sprøjter ned i glasset. Du tager glasset og holder det op i lyset mens du drejer det rundt. Man kan tydeligt se spermen lyse op i glasset. Jeg kigger lidt nervøst på dig. Hvad mon der nu skal ske ?

Du låser pikburet fast igen, tager det fyldte glas og går mens du siger "det var alt for i dag". Jeg sidder overrasket tilbage og tænker på hvad du mon har gang i ? Resten af aftenen lader du som intet er hændt.

Dag 2

Næste dag forløber som dag et. Jeg kommer tidligt hjem fra arbejde og begynder at lege med lyset. Med tålmodighed lykkes det mig at få lyset op til markering 17 uden at det er alt for ubehageligt. Jeg sender ialt 4 billeder for markering 14, 15, 16 og 17. Jeg modtager lidt senere et svar med ordlyden "Godt arbejde"

Igen venter jeg nøgen på gulvet kl 16 da du kommer hjem og historien gentager sig. Jeg onanerer foran dig og kommer i cocktailglasset.
Jeg får buret på igen og du går med glasset. Jeg er lidt overrasket over at du ikke engang beder mig om at slikke din fisse.
Det er ellers ret tydeligt at situationen tænder dig voldsomt. Det kan både ses og høres.

Dag 3

Jeg opdager at det herfra ikke er så nemt. Med olie kan jeg få lyset op til markering 19. Jeg finder vores dildo på 18 cm frem og sammenligner med lyset. Dengang du red mig fik jeg hele dildoen op og lidt til. Jeg kan se at dildoens længde svarer til markering 21 på lyset, så jeg tænker, at det skal være dagens mål. Jeg finder en stol frem og fastgør dildoen med sugekoppen og sænker min krop nedover den og begynder at ride dildoen som cm for cm trænger længere ind hver gang jeg sænker kroppen.

Følelsen af at blive blokket ud er fantastisk men da jeg mangler 2 cm oplever jeg problemer ligesom sidst. Jeg tager mod til mig og lader kroppen falde over dildoen så de sidste 2 cm bliver pressetop. Jeg kommer med et lille skrig af smerte. Jeg sidder nu på stolen med dildoen oppe i mig mens jeg vænner mig til følelsen.

Forsigtigt rider jeg den igen indtil det ikke gør ondt længere. Jeg stiger af og tager lyset og presser det op. I spejlet kan jeg se det går ind til markering 21 som forventet. Jeg sukker af lettelse. Jeg sender de krævede billeder og modtager et svar med en smilende smiley.

Du virker glad og opstemt da du kommer hjem, hvilket jeg siger til dig. Du kigger smilende på mig. "Det er jeg også" siger du. Det skyldes at en af mine kollegaer fik øje på nøglen i min halskæde og nysgerrig spurgte ind til om det havde en specielt betydning. Jeg fortalte hende hele historien med dit pikbur og viste hende også billeder af din træning. Hun var mildest talt ret interesseret".

Jeg kigger chokeret på dig med vrede i øjnene over denne ydmygelse. Du kan se vreden i mit blik og siger "Rolig Susan siger ikke noget. Som et plaster på såret
får du lov til at komme 2 gange i aften". Selvom jeg er vred må jeg indrømme at tanken om at du har delt billederne med en fremmed tænder mig.
Jeg kan ihvertilfælde mærke at oplysningen får min pik til at røre på sig. Jeg får fremstammet et "Det er ok".

Du åbner buret og igen spiller jeg pik udover glasset. Denne gang 2 gange hvilket efterlader en imponerende portion i glasset. Igen tager du glasset og går.
Jeg bliver mere og mere nysgerrig...

Dag 4

Ved hjælp af dildoen på stolen lykkedes det mig at ramme markering 22.
Da jeg senere tror jeg skal have pikburet af så jeg kan få min belønning får jeg at vide at jeg ikke får pikken ud af buret og ikke får udløsning igen før jeg kan tage hele lyset. "Så er du mere villig og motiveret når du skal tage min strap" siger du.
Det er ret simpelt. "Du før først udløsning igen når du kan tage hele lyset".
Jeg sukker resigneret...

Dag 5, 6 og 7.

Få sex i dag

De to sidste markeringer går ikke så let. Jeg må træne ihærdigt. De manglende udløsninger giver mig dog en vis form for motivation. Derudover går du konstant
nøgen rundt derhjemme velvidende at det pirrer mig. Det klør og kradser da også gevaldigt i min fastlåste pik.
På syvendedagen lykkes det endelig at tage lyset til markering 24 og jeg optager som befalet en film hvor man kan se at min røv nu kan tage hele lyset. Jeg sender
filmen til dig. Nu er det bare at vente og se hvad du har forberedt.

Dag 7 om aftenen.

Jeg sidder nøgen på knæ på gulvet da du kommer hjem. "læg dig på ryggen og tag benene op over hovedet". Jeg gør som befalet. "Tag fat i dine baller og spred dem"
fortsætter du. Jeg spreder ballerne så du kan kigge op i mig. "uhmm" siger du. "Man kan tydeligt se du har trænet i dag. Dit hul står lidt åbent.
Bliv liggende, så henter jeg lige noget". Jeg bliver liggende og da du kommer tilbage kan jeg se at du har taget cocktailglasset med.
Denne gang er det dog ikke tomt, men temmelig fyldt. "Ja, jeg har opbevaret og opsamlet din sperm fra alle dagene i fryseren. Jeg tænkte det kunne være godt
som smørelse"

Med disse ord hælder du et sjat af glassets indhold ned i min røv. "Skat, det ser simpelthen for fantastisk ud som spermen løber ned i din røv. Jeg filmer det lige"
Så mens jeg spreder ballerne hælder du HELE glassets indhold ned i min endetarm mens du filmer det. Det er ikke koldt så jeg tænker du har ladet det stå hele dagen.
"Blik liggende så det rigtigt kan nå at løbe ned og fordele sig" siger du. "I mellemtiden kan du jo slikke glasset rent siger du mens du rækker mig det.
Jeg er så liderlig ved hele situationen at jeg villigt slikker glasset helt rent.

Du kigger tilfreds på mig: "rejs dig op og bøj dig ind over køkkenbordet". Jeg kan mærke spermen skvulpe i mit indre idet jeg bevæger mig.
Da jeg læner mig ind over køkkenbordet står du klar med reb og binder mine ben til bordbenene og går om på den anden side, binder mine hænder og strammer rebet så mine arme bliver strakt over hovedet. Du fastgør rebet til de andre bordben. Min overkrop er nu helt udstrakt på bordet og jeg er urokkeligt fastspændt til bordet.

Du kravler ind under bordet og fjerner pikburet. Min pik rejser sig lynhurtigt under bordet. "Jeg har købt noget nyt legetøj til lejligheden" siger du mens du tager en mundgag frem som du spænder fast i min mund og et seletøj som du spænder fast til gaggen. Jeg har nu seletøj på som en hest.

"Så er du vist klar til at blive redet" siger du.

Pludselig ringer det på døren. Det giver et sæt i mig. "åh nej" når jeg at tænke da du åbner døren.

"Da Susan hørte hvad der skulle ske i aften spurgte hun om hun ikke nok måtte kigge på imens. Da jeg gerne vil have en film af din 'indvigelse' og jeg ved
at Susan har erfaring med at optage film tænkte jeg det var en god ide" siger du.

"Hvis du har nogen indvendiger skal du sige til nu, men så spænder jeg dit bur på igen og så er det ikke til at vide hvornår du kan få det af igen".

Susan går om foran bordet og kigger på mig så vi får øjenkontakt. Hun smiler venligt, så jeg mumler gennem gaggen at det er ok.

Godt siger du mens du begynder at iføre dig straponen. Susan går rundt om bordet og sætter kameraer op.
Så er vi klar siger Susan og tænder alle kameraerne. "Har du nogen forslag inden jeg tager ham" spørger du Susan.
Susan tænker sig om og siger: "Jeg tror billederne bliver flottere hvis der er tydelige striber på hans ryg. Jeg kunne godt tænke mig at se dig piske ham som du har fortalt om". "God ide" siger du og finder pisken frem.

"Kunsten er at slå præcist så hårdt at det gør ondt men samtidig ikke efterlader nogen mærker" fortæller du Susan og begynder at piske min ryg.
"Men hvor du slår har også betydning. Han kan tåle mest på ballerne, mens han hyler mere hvis du pisker ham på ryggen. Slår man ham på inderlårene kan man få ham til at græde. For at understrege din pointe slår du mig pludseligt hårdt på indersiden af mine lår og jeg kan mærke tårerne løber ned af mine kinder i smerte. Jeg skriger bag gaggen.

"øjjj" stønner Susan begejstret. "Må jeg prøve?". "Ja da" siger du og rækker Susan pisken.
Susan tager pisken og begynder blidt at slå min ryg med pisken. "Bare giv den mere gas siger du,- han er ikke lavet af porcelæn.
Susan begynder nu med stigende selvtillid at slå hårdere. Jeg begynder at savle i smerte bag gaggen. Endelig stopper Susan og jeg ånder lettet op.
Man kan høre på hendes stemme at hun er godt tændt. "Nu er han vist klar" siger Susan.

Du stiller dig bag mig og placerer strappen ved min åbning og tager hårdt fat i seletøjet. "Er du klar?" spørger du. Idet jeg nikker presser du straponen helt i bund i een lang bevægelse. "Arghhhhh" mumler jeg bag gaggen.

Du stopper kortvarigt op da den er helt i bund, men begynder så langsomt at kneppe min røv i lange tag. Helt ud og helt i bund.
Du øger tempoet og knepper mig voldsomt. Jeg kan mærke at smerten går over i nydelse så jeg begynder at stønne højlydt. Imens hiver du hårdt i seletøjet
så min ryg krummer. På grund af spermen i mit indre glider du nu ubesværet frem og tilbage.

I øjenkrogen kan jeg se at Susan har smidt tøjet og sidder og gnider sin fisse mens hun kigger på. Jeg kan mærke at spermen langsomt begynder at piple frem fra min pik. Susan får øje på det og spørger dig "kan han komme af det her?"
"Aner det ikke" siger du -"men film under bordet for en sikkerheds skyld. Susan begynder at filme under bordet mens du knepper videre.
Og ganske rigtigt. Jeg kan mærke at jeg er ved at komme for første gang i mit liv uden stimulation af pikken.

"Jeg tror squ han kommer nu" råber Susan idet jeg mærker en voldsom orgasme gennemskylle min krop og jeg mærker min pik sprøjte voldsomt flere gange under bordet.
"Whau" råber Susan. "Hele gulvet er oversprøjtet og det drypper fra undersiden af bordet. Jeg fik det hele på film. Hold kæft hvor så det frækt ud".

Susan rejser mig op mens du trækker dig ud af mig. "Det skal fejres med champagne" siger du. Du henter 3 glas og begynder at hælde op.
Jeg kan høre at Susan hvisker dig i øret. Jeg kan høre du svarer: "Det har jeg squ aldrig prøvet kunne du godt tænke dig det?"
"Ja" svarer Susan. Du kigger mig i øjnene og siger at Susan har en kinky ide. "Hun kunne godt tænke sig at tisse i glasset og at du drikker det!!" siger du grinende, mens du fjerner min gag.

"Nej tak" svarer jeg.

"Du er desværre i en dårlig forhandlingsposition" siger du. "Du er fastspændt til bordet og jeg kan give dig pikburet på igen. Hvis du ikke gør som
Susan ønsker giver jeg hende nøglen til buret og så kan der let gå en måned inden din pik kommer ud i friheden".

Jeg overvejer mine muligheder. Drikke pisset eller en måned i bur ?. Hvor slemt kan det være at drikke et enkelt glas?. Ok siger jeg.
Susan går om foran mig og tager det ene glas foran sin fisse og efter et stykke tid begynder den varme urin at fosse ned i glasset.
Jeg håber på hun kun vil fylde glasset en smule men hun fortsætter koncentreret indtil glasset er fyldt. Hun ryster på hænderne af liderlighed da hun tager det hen til min mund.

"Åbn munden" siger hun, mens du tager fat i mit hår og tvinger hovedet tilbage. Jeg åbner munden for at få det overstået.
Hun begynder nu langsomt at hælde glassets indhold ind i min mund. "Ikke noget med at spilde" siger Susan. Stille og roligt får jeg sunket den varme salte væske
Det smager ikke så slemt som frygtet. Ud af øjenkrogen kan jeg se at det også bliver optaget på film.

Endelig har jeg tømt glasset og siger: "slipper I mig fri nu?".
"Ja" siger du "men du mangler lige at slikke gulvet rent". For at sikre mig at du adlyder spænder jeg lige buret på igen. Så får du det af når gulvet er
skinnende rent".

Jeg overgiver mig, så da du løsner rebene går jeg på knæ under bordet. Jeg bliver overrasket over mængden. Der er tydelige søer overalt under bordet.
"shit" tænker jeg og går i gang med at slikke op. Imens jeg arbejder under bordet sætter du dig med Susan i sofaen og nyder et glas champagne mens i kommenterer
mit arbejde. Jeg bliver også tvunget til at slikke dråberne som hænger fra undersiden af bordet

Da jeg er ved at færdiggøre arbejdet kan jeg høre du følger Susan ud.

Du kommer hen og kysser mig og fjerner buret mens du siger "Nu skal du slikke mig hele natten mens jeg kigger på dagens optagelser".

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 13 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.