BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg sidder på arbejdet da jeg pludselig får en indskydelse. Du har efterhånden taget styringen i vores sexliv hvilket de 10 mærkbare striber på min ryg og min ømme røv vidner om. Hvad mon der sker hvis jeg prøver at tage styringen ?

Jeg beslutter mig for at teste dig, så jeg sender en SMS med ordlyden: "Når jeg træder ind af døren kl. 17:15 i aften forventer jeg at du ligger nøgen på alle fire med røven mod døren". Arbejdsdagen går og jeg hører intet fra dig, så nervøsiteten begynder at stige, men lige da jeg er færdig med arbejdet modtager jeg en SMS med en lilla djævlesmiley samt teksten "Javel".

SEX I DAG?

Jeg er temmelig spændt da jeg kører hjemad, da jeg ikke føler mig 100% sikker på at du vil lystre.
Det er helt mørkt da jeg åbner døren til huset og træder ind i stuen. Da jeg tænder lyset kan jeg se at du har gjort som befalet. Du ligger nøgen på alle fire med røven vendt mod mig.

Jeg går ned på knæ bag dig og lægger hænderne på dine baller og begynder at massere dem. Jeg stikker prøvende et par fingre op i din fisse for at tjekke og bliver overrasket over hvor våd du er. Jeg tager fingrene op til din mund og siger: "smag".
Du åbner velvilligt munden og sutter min fingre. Jeg tager også en enkelt finger og stikker forsigtigt op i din røv hvorefter jeg holder den op foran din næse og bagefter stikker den i din mund mens jeg spørger: "kan du lide smagen af din røv". Du nikker

Jeg sætter mig om bag dig og begynder at lege med din fisse samtidig med at jeg begynder at klaske dine baller rytmisk med den anden hånd. Klaskene er rimeligt højlydte og du begynder at stønne. Jeg kan ikke rigtigt afgøre på lyden om det er i smerte eller nydelse.

Jeg fortsætter indtil dine baller er dejligt røde. forsigtigt lægger jeg hænderne på dine baller. Varmeudstrålingen er fantastisk, så lægger også mine ene kind mod dem og nyder varmen.

Jeg åbner en øl, tager en stol og sætter mig bag dig og lægger fødderne op så jeg bruger dig som fodskammel. Mens jeg nyder min øl kigger jeg beundrende på din krop og specielt dine ildrøde baller. "Leg med dig selv" siger jeg.

Du adlyder og begynder at lege med din fisse. Jeg kan ikke dy mig. Jeg sætter mig på knæ bag dig og spreder dine baller og begynder at slikke
din røv mens du leger med din fisse. Jeg spreder dine baller så meget jeg kan og begynder at bearbejde dit hul og langsomt giver dit hul efter og jeg kan få tungen længere og længere op.

Mens jeg slikker begynder jeg at fiste din fisse med et stigende antal fingre. Da jeg har en lille hånd kan jeg få hele hånden op og da det sker giver giver du et kraftigt støn fra dig. Jeg begynder nu at fiste din fisse stadig med tungen i din røv.
Det varer da heller ikke længe før du kommer i et skrig mens du vrider dig på min hånd. Jeg trækker hovedet tilbage og nyder synet da dit røvhul skiftevis åbner og lukker sig da orgasmen skyller ind over din krop.

Jeg rejser mig nu op og finder dildoen med sugekoppen frem og siger: "kravl efter mig". Du adlyder og kravler efter mig hen til vores store vægspejl i stuen. "Nu er det din tur til at underholde mig" siger jeg mens jeg sætter dildoen fast på spejlet.
"Værsgo og knep dig selv mens jeg kigger på". Du vender dig rundt og tager fat i spidsen og sætter den mod din fisseåbning.

"Den skal helt i bund hver gang. Jeg vil se dine baller ramme spejlet hver gang". Du begynder nu at bevæge kroppen frem og tilbage så dildoen støder rytmisk i dig. Jeg kan ikke dy mig og sætter mig foran dit hoved og griber fat i dine skuldre og overtager styringen ved at skubbe til din krop. Jeg kigger dig dybt i øjnene imens og nyder den stønnen der kommer fra din mund. Dine baller støder rytmisk mod spejlet
og jeg kan se at det begynder at dugge.

Synet af dildoen der flækker din fisse er så fantastisk at jeg tager mobilen frem og begynder at filme i spejlet. Samtidig fisker jeg min pik frem fra bukserne. Den er allerede meget stiv. Jeg slår dig på kinderne med pikken et par gange inden jeg
siger "tag den i munden, men du skal først tigge om det". "Må jeg ikke nok slikke din pik ?" siger du. "Det lød ikke særligt overbevisende" siger jeg.

"KNEP MIN MUND MED DIN STIVE PIK. JEG VIL MÆRKE DEN LANGT NEDE I HALSEN". Jeg trækker på smilebåndet og stikker pikken i din mund og begynder at mundkneppe dig. Med stødene i din mund styrer jeg nu rytmen i din krop.

Synet af pikken i din mund og dildoen der støder op i dit indre i spejlet gør at kan mærke at jeg allerede er tæt på at komme. På din stønnen kan jeg høre at du også er tæt på og pludselig gennemrystes din krop og du begynder at sprøjte på spejlet så det står til alle sider. Synet er så frækt at jeg begynder at pumpe sperm ud i din mund. Jeg griber fat om dit hoved og fastholder det mens jeg pumper din mund fuld og tvinger dig til at sluge. Jeg kan høre synkelydene mens du sluger.

Jeg kan mærke at jeg stadig er godt tændt og min pik begynder ikke at falde, så jeg vender dig rundt og stikker pikken i din fisse og begynder at kneppe dig. "Tag dildoen i munden mens jeg knepper dig" siger jeg. Du adlyder. Vi får øjenkontakt i spejlet og jeg synes du smiler djævelsk tilbage. Da jeg lige er kommet kan jeg holde mig en del tid så beslutter mig får at kneppe dig så voldsomt som jeg kan.
Du slipper dildoen med munden og lægger hovedet på gulvet.

Mens jeg knepper dig kigger jeg ned på din røv og får også lyst til at tage dig i røven. Jeg trækker pikken ud af din fisse og stikker pikken i din røv så pikhovedet lige er indenfor. "Nu vil jeg kneppe dig i din røv, men først skal du tigge om det". "Knep mig i røven" siger du. "Javel" siger jeg og uden nogen forberedelse lader jeg den trænge helt i bund mens du kommer med et lille skrig.

Jeg stopper op og nyder synet af min pik som af HELT begravet i din røv. Jeg tager bæltet fra mine bukser og begynder at piske din ryg mens jeg genoptager erobringen af din røv. Jeg sørger for at støde helt i bund hver gang, så man tydeligt kan høre dine baller klaske mod mit skød. Du begynder at lave lyde halvejs i nydelse over pikken i røven og halvvejs i smerte over bæltet som laver striber på din ryg.

Jeg kan mærke at jeg snart er ved at komme igen men tænker at du skal have lov at tigge om det igen, så jeg siger "sig jeg skal komme i din røv".

"Åh ja" stønner du,-"DU SKAL KOMME I RØVEN PÅ MIG. JEG VIL MÆRKE DIN STIVE PIK UDVIDE SIG OG FYLDE MIN VILLIGE RØV MED SPERM". Da jeg hører dette støder jeg endnu kraftigere og griber fat i dit hår og hiver dit hovedet bagover så du krummer ryggen.
Med et sidste kraftig stød kommer jeg langt oppe i dig. Jeg falder stønnende ind over din ryg..

Jeg bliver liggende lidt mens vi begge puster ud. Jeg siger så "rejs dig op". Du rejser dig på rystende ben. Jeg tager dig med hen til en dørkarm hvor jeg har spændt en stang ud til kropshævninger. Jeg giver dig manchetter på håndledene og beder dig løfte armene og lænker dem sammen med håndjern, så du nu står lænket i dørkarmen. Jeg træder tilbage og nyder synet som du står/hænger der. Jeg tager mobilen frem og filmer dig fra forskellige vinkler. Dine baller er røde og du har tydelige mærker på ryggen og dit skød er hævet og dine kinder blusser.

Det drypper fra din fisse. Synet er for tiltrækkende så jeg går på knæ mellem dine ben og begynder at slikke din fisse. I samme øjeblik min
tunge rør din klit kommer du i en voldsom orgasme og jeg er nød til at understøtte din krop da benene forsvinder under dig. Da du kommet lidt til hægterne igen genoptager jeg slikkeriet. Mens jeg slikker kan jeg se at spermen er begyndt at løbe fra din røv og ned af dine ben.
Jeg dypper en finger i spermen og tager den op til din mund så du kan smage.

Jeg går på knæ og begynder at slikke spermen op som løber ned af dine ben. Jeg starter helt nede ved læggen og arbejder mig op,- sikrer mig at alt spermen er slikket op. Til sidst når jeg op til 'kilden'. Jeg spreder dine baller og åbner min mund så den sidste sperm kan løbe ud i min mund. Til sidst stikker jeg tungen så langt op jeg kan får at fange de sidste rester.
Jeg beholder spermen i min mund, rejser mig op og åbner munden så du kan se spermen i min mund.
"Åbn munden" mumler jeg med munden fyldt. Idet du åbner munden begynder jeg at kysse dig så spermen kommer over i din mund. Vi kysser længe og nyder smagen. Jeg løsner dine hænder og vi lægger os pustende på gulvet.

"Tak for det skat. Håber du fik afløb for dine behov. I morgen er det mig der bestemmer igen" siger du med et underfundigt smil

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 10 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.