Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Efter min skilsmisse var jeg lige flyttet til en ny by, havde fundet mig en lille lejlighed, hvor jeg gik og vænnede mig til at bo alene og nød jeg at være mig selv.

En dag jeg var ude at handle mødte jeg Line, vi stødte næsten ind i hinanden ved køledisken. Line havde jeg arbejdet sammen med for nogle år siden, vi havde dyrket hinanden og haft hvad man vel kan kalde "udenomsægteskabeligt samkvem". Og skal jeg være helt ærlig så var det ikke helt tilfældigt, at jeg valgte at flytte til den by, hvor Line bor.

SEX I DAG?

Mine tanker har aldrig helt kunne slippe hende, næsten hver dag, faldt mine tanker på hende, og hver gang følte jeg en glæde og samtidig et stort savn. Line er en høj flot, intelligent og smilende steg, med en dejlig humor, hun har et sex drive der altid har tændt mig og min fantasi.

I de år vi on and off, havde en affære havde vi dejlig sex rigtig mange forskellige steder, hjemme hos hende, i bilen på forskellige p-pladser, i en skov, hos mig, i et lagerlokale på vores arbejdsplads og sågar på et museum, og endelig det frækkeste, i et stort drivhus i en offentlig park, uha det var en dejlig fræk tid. Men der var aldrig ro og tid til at udforske vores seksualitet. Jeg havde i hvert fald rigtig mange ting jeg godt kunne tænke mig at afprøve, men mere om det senere.

Nå, men tilbage til køledisken, Line spurgte forbavset om hvad jeg dog lavede her i "hendes Netto", jeg fortalte som det var og efter lidt snak inviterede hun nærmest sig selv på besøg hos mig, og det var jo helt fint med mig J.

Der gik vel en lille uge, så tikkede der en sms ind fra Line, om hun måtte komme den følgende torsdag, for der var hun alene hjemme. Det var selvfølgelig ok og vi aftalte at vi kunne lave noget mad sammen.

Endelig Torsdag, klokken 6 ringede det på døren, der stod du og du så bare såååå godt ud, dejlig smilende. Afdæmpet make up og en anelse udfordrende klædt, wow.

Jeg fik et knus, men du var sådan lidt reserveret, nå men vi snakkede rigtigt fint og fik lavet noget mad, det forvirrede mig dog at du var lidt flirtende, men samtidig holdt hun afstand, ikke nemt at læse dig.

Maden var god og det var rødvinen også. Da vi stod og vaskede op efter maden, tog jeg mod til mig og gik helt tæt bag dig, strøg dit lyse hår til side og kyssede dig i nakken, du vendte dig om og vi kyssede dybt og længe. Nå men vi nåede også lidt kaffe, men kunne ikke længere holde hænderne fra hinanden. Medens vi kyssede fik jeg listet hånden op under din bluse og krammede et par dejlige håndfulde med stive nippler, der gik ikke mange minutter så var vi på vej til soveværelset, og så var det jeg fik den ide, at det måske var tid til lidt kinky sex. Vi havde engang talt om binde lege, hvor du fik julelys i øjnene, så jeg fik den idé, at det var måske nu det skulle afprøves. (havde faktisk forberedt mig lidt ;-) og købt lidt forskelligt bl.a noget blødt reb J).

Vi stod og kyssede og krammede og tøjet faldt på gulvet et efter et, vi nød hinandens nøgenhed, og kunne bare ikke holde op med at lade vores hænderne gå på opdagelse, jeg puffede forsigtigt dig ned på sengen og lagde mig oven på, vi kyssede længe (det tænder mig vildt at kysse intenst) jeg tog dine håndled og førte dine arme op over dit hoved og holdt dem fast med min den ene hånd, jeg gled ud til den ene side og krammede dine bryster på skift med den anden hånd, klemte lidt på brystvorterne, og kunne mærke at det pirrede dig.

Jeg sagde med lidt fast tone at du skulle blive liggende og ikke røre dig, du så lidt forundret ud, men blev dog liggende helt stille. Jeg gik ud i køkkenet og fandt noget af det bløde reb, jeg havde liggende, klippede 4 stykker reb af. Da jeg begyndte at binde dine håndled fast til sengen kunne jeg både mærke og høre på dine små suk, at det var du mere end ok med.

Efter hænderne var bundet fast, fandt jeg et tørklæde til at blindfolde dig, nu var det mig der var i kontrol, dejligt. Jeg startede med at finde noget stille musik på min iPhone og sætte den i docking stationen, hvor jeg skruede op så at hun ikke rigtigt kunne følge med i hvad jeg lavede. Jeg begyndte med at give dig pirrende kys over hele kroppen, afsluttende med et dybt og længe tunge kys, samtidig med at jeg lagde en hånd over dit venusbjerg og klemte lidt.

Lige så stille listede jeg mig ud af soveværelset. Jeg hentede noget mandelolie, en meget blød pensel og nogle isterninger. På vej tilbage begyndte du at kalde på mig, og nærmest beordre mig til at slikke dig. Da jeg kom ind i soveværelset stod jeg lidt og beundrede din lækre krop, du lå der og hævede og sænkede underlivet, så du måtte allerede være godt liderlig. Jeg listede hen og viskede at du ikke skulle give mig ordre om hvad der skulle ske, for nu var det mig der bestemte, det sagde jeg samtidig med at jeg klemte dine brystvorter. Jeg tog nu isterningen i munden og med penslen pirrede jeg om dine bryster, halsen, armhulerne og inderlårene, Jeg tog nu isterningen ud af munden og begyndte at slikke og suge brystvorterne (med mine kolde læber og tunge) der så lige voksede og blev ekstra hårde.

Nu var det tid til mandelolie maling, så jeg hældte lidt olie på din mave og dyppede penslen og malede først bryster og siden skamlæberne der blev dejlig glinsende, Jeg strejfede også forsigtigt klitoris der var helt blottet, det var lidt svært at styre penslen for du roterede godt med underlivet samtidig med at du stønnede og kom med små hvin og suk. Jeg havde et par tøjklemmer, hvor jeg havde trukket fjedren, så de ikke klemte så voldsomt, dem fiskede jeg frem og satte i de stive brystvorter, der kom et par dybe brum fra dig men det så ud til at du havde lært ikke at brokke dig, eller også nød du det bare.

Jeg brugte lidt tid på at pirre din klitoris, men måtte opgive fordi du roterede og hævede og sænkede underlivet helt vildt, så jeg lade en pude under dig og begyndte et slikke dig op ad inderlårene til din dejlige klit, der fik nogle lange bløde slik og derefter lidt hårer, det kunne du vist rigtig godt lide, der gik ikke længe før der begyndte at komme en dyb brummen der steg til en lysere tone, jeg fjernede nu klemmerne, det giver lidt ekstra smerte når blodet vender tilbage i brystvorterne og du kom i en voldsom orgasme. Jeg skyndte mig at tage blindfoldet af dine øjne, du får de vildeste blanke og liderlige øjne, og det gør mig så horny. Jeg lå ved siden af dig og nussede dig medens du lige blev dig selv igen.

Efter nogle minutter beordrede jeg dig til at sutte min pik, og at du gerne måtte øve dig i at gøre det dybt og vådt, og hvis jeg ikke var tilfreds, måtte jeg jo straffe dig med nogle smæk i måsen. Det virkede ikke til du var alt for ivrig, så efter nogen tid måtte jeg stoppe dig, løsner rebene og beordre dig på alle fire med strittende numse, jeg kunne ikke lige lure om du gav et lidt dårligt blowjob, for at få lidt røde baller, men det var det måske.

Som straf får du 10 mellemhårde slag, og jeg vil ikke høre dig klynke eller brokke dig, for så vil du få 10 slag mere. De 10 slag tager du altså forbavsende godt, jeg tror sku' du kan lide den lille smerte, og at den pirre dig og gør dig liderlig. Dejligt, for denne her lille leg tænder mig vildt meget. Du kaster dig ivrigt over min pik og nu går det lidt bedre. Jeg roser dig og kæler for dine bryster og balder medens du "arbejder". Snart kommer jeg i munden på dig, jeg ved godt at det ikke lige er din kop the, men du siger ikke noget, du er sgu' ved at lære det.

Glæder mig til næste gang hun kommer på besøg, har allerede været på nettet og købt lejetøj, blindfold, gagball, butt plug og en lille blød pisk, så skal Fru Jakobsen lære lidt om pain and pleassure. Håber det bliver snart, men dog ikke hurtigere en posten kan nå frem.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 10 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.