Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Du tror nok, du er voldsomt smart hva? Du tror, du kan komme her og gøre som du vil? Du tror, du er en fandens karl? MandEN? Guds gave til kvinder? Hva? Svar mig!

Jeg var lamslået, handlingslammet, pludselig ekstremt nervøs og utryg ved situationen. Hvad fanden gik der af hende?

SEX I DAG?

Du kommer og fører dig frem og tror du kan gøre hvad du vil? Prikken over i'et er så den ynkelighed du fremviser! Jeg må grine. Den der dur jo ikke til noget som helst af det du udstråler og det du ønsker her. Nej nu skal jeg vise dig hvad der sker med en som dig!

Hvad fanden sker der lige her? Jeg aner ikke hvad jeg skal gøre af mig selv, hvad jeg skal stille op, hvordan jeg skal reagere? Sjovt nok tændes jeg af hendes hårde nedladende tone. Hendes dominans. Hendes voldsomme overtag af situationen. Jeg aner dog ikke, hvad jeg skal mene om min krops beslutning om af tændes på dette tidspunkt. Det hjælper ikke ligefrem i forhold til min fuldstændige rådvildhed.

Du går ingen steder! Bliv siddende! Hun var hård og kommanderende. Krævende og bestemt. Jeg turde ikke gøre andet end hvad der blev sagt. Hvad ville konsekvenserne være? Hun havde sikkert nogle voldsomme typer til at passe på sig. Jeg føjede hende. Ydmygt, uden valg, ynkelig, tvunget, domineret. Jeg sad nærmest krympet sammen på sofaen i det rum hvor hun hyggede sig med sine kunder. Jeg troede jeg skulle hygge mig og udnytte en beskidt luder for at få stille mine egne lyster. Uden omtanke. Beskidt og groft.

Nu sad jeg så her med absolut omvendt fortegn. Hvad fanden skete der lige. Hvad skulle der ske. Hvad ville hun? Selvom det ikke burde, tændte situationen mig voldsomt. Jeg var spændt og ængstelig på samme tid.

Hun havde forladt rummet og det føltes som om tiden stod stille. Ulidelig ventetid. Uvisheden, men også spændingen, var ubærlig. Døren gik op. Hurtigt som når en irriteret person har travlt. Et par faste hårde blå øjne så stift på mig. Nu gør du som jeg siger! Jeg hører ingen ynk og ingen klagen! Er der forstået? Intet! Nu skal jeg vise sådan en som dig hvad du i virkeligheden er! En lille tøs der skal bruges. Sgu da ikke en der kan komme her og føre sig frem og tro han kan gøre hvad han vil. Nej nej nej! Du skal få at se! Sådan et ynkeligt udstyr du tilmed bringer herind! Hvad tror du egentlig selv?
Hun skubbede mig ned i sofaen. Tvang mine ben til siden og opad. Hendes greb var hårdt og fast. Hendes berøring dominerende, hård og grådig. Nu skal jeg have lidt sjov med dig og så vil du se hvad du er og hvordan du vil tigge om at blive brugt næste gang du kigger forbi! Tro mig! Nu er du min!

Jeg gjorde som hun befalede. Fulgte med uden det mindste modstand eller brok. Hvorfor gjorde jeg det? Sæt dig dog igennem mand! Tag kontrol! Hvad laver du? Men jeg kunne ikke. Jeg var handlingslammet og fanget af hendes dominerende og voldsomme overgreb.

Hun tog en stor tube glidecreme frem, fyldte hendes hænder og greb hårdt og bestemt mit skridt. Hendes øjne lyste grådigt. Et hundyr med et let offer i sin magt. Hun smurte mig ind alle vegne. Det sejlede i creme. I et ryk, uden den mindste advarsel, eller det mindste hint, pressede hun en finger op i min røv. Ja! Sådan der! Du skal overhovedet ikke sige noget! Eller røre dig ud af stedet! Det bliver værst for dig selv! Nu skal du få at føle skal du!

Fuck mand! Hvad ville hun gøre? Hvad i alverden skulle jeg gøre? Hvorfor blev så liderlig af hele denne bizarre situation? Jeg var så tændt som aldrig før. Jeg ville bare have mere – samtidig med al fornuft ville rive mig ud af situationen og få mig tilbage på sporet. Hun vandt! Jeg overgav mig. Kastede mig i hendes absolutte magt. Jeg ville følge med og gøre hvad jeg blev befalet – jeg måtte have mere!

Hendes finger var som hendes blik - grådig og krævende. Min pik var stenhård. Nååå du KAN jo lide det hva? Jeg sagde det jo! Hvor meget kan tøsen så klare? Med denne sætning blev endnu en finger presset ind i min røv. Jeg tror i hvert fald kun det var en mere? Fingrene kørte frem og tilbage. Rundt og til siderne. Pressede. Trængte ind. Det var så vildt. Hvordan kunne det være det? Jeg havde lyst til at skrige efter mere, men ville heller ikke være FOR ynkelig og undertrykt. Ville tage det i hendes tempo. Overgiver mig til hendes styring og kontrol.

Jaaa! Underkast dig så! Giv dig hen til mig! Slip din lille tøs fri! Hun var hånlig og overlegen, kommanderende og fuldstændig i kontrol. Hun var grådig og vild. Hun ville det! Hun tændte på rollen – tændte på situationen. Hvad kan den lille tøs klare? Hvad kan du tage? Hårdt og bestemt. Jeg gør som du vil! Bare tag hvad du vil ha! Bare brug mig som dit legetøj. Please bare lad mig eksplodere! STILLE! JEG BESTEMMER HER! Og du kommer ikke! Du kan lige vove! Jeg bestemmer hvornår og hvordan!

Hun trak fingrene ud, men blot for at føre dem helt ind igen. Så helt ud. Denne gang kom der helt sikkert en finger mere med ind. Se nu der! Du kan jo godt! Tre fingre allerede og din ynkelige pik viser tydeligt at du vil have mere! Hun havde ret. Nu var jeg hvor jeg ikke kunne få nok. Jeg ville bare have hende til at straffe mig og bruge mig uden nåde og omtanke. Give mig alt hendes raseri, give mig hen for alt hendes grådige liderlighed.

Så skal du have fire min lille tøs. Hun trak fingrene ud. Pressede mere creme ud over mig. Gned sin hånd, æltede mig, hev i mig, klemte mig. Fingrene var mod indgangen igen. Hun pressede. Tag dem så! Du skal! Hun pressede på og de gled ind. Jeg var så spændt ud. Så fyldt. Så underkastet. Det var forfærdeligt, men det var så uendelig liderligt og pirrende. Endelig domineret. Endelig styret og ydmyget. Jeg svævede rundt i ren liderlighed. Mere! Mere!

Hendes fingere gled ud og ind. Langt ud og hårdt ind igen. Så langt ind de kunne komme. Hun pressede, hun drejede, hun brugte. Se hvor du kan! Tag så hvad du får! Mærk hvor jeg har dig! De fire fingre gled ud og ind. Helt ind. Til det strammede mod knoerne. Jeg kører dig hårdt nu lille tøs! Mærk mig! Fire grådige dominerende fingre! Kan du klare det? Jeg sagde ikke noget, spredte blot benene endnu mere samtidig med jeg greb mine baller, spredte dem helt ud for at vise mit svar i stedet for at sige det. Nå da! Se nu der! Du kan jo godt! Sikke en lille liderlig beskidt tøs vi har fundet frem i dag. Den skal vidst bare ha!? Der er vidst ingen grænser!? Sikke en lille beskidt so! Tag så had jeg giver! Hvad skal du ha? SVAR! Hvad skal du ha? Jeg vidste ikke om jeg turde sige noget, men hun krævede det jo? Jeg skal have det du giver fik jeg fremstammet, lettere ynkeligt. Skal du have den femte også? Så tig og bed om den! Tig så! Plag mig!

Jeg ville have mere, men vidste ikke om jeg kunne det her? Jeg måtte! Kom så! Jeg skal have mere! Giv mig alle fem, please! Bare gør det! Lad mig eksplodere, giv mig dem. Alle sammen. Bare gør som du vil! Hårdt! Kom med dem alle sammen! Bare gør det! Kan du overhovedet? Den sidste sætning skulle jeg ikke have sagt, eller skulle jeg?
Nå så du ligger nu og tigger og beder? Sikke en lille tøs der kom ud af busken! Du skal få skal du! Jeg skal give dig til du skriger og vrider dig! Hun stoppede hendes vilde leg med fingrene. Trak dem langsomt ud. Blot for at sætte dem mod mig igen. Denne gang også med tommelfingeren. Hun pressede. Vred og drejede. Tag den så din lille so. Hun skreg nærmest. Som besat. Grådig og vild. Det spændte og strammede. Jeg ville bare have det hele nu. Jeg pressede imod. Hun trykkede, trak den lidt ud og så ind igen. Pludselig smuttede den ind. Hele hånden lille tøs! Se hvor du kan. Jeg eksploderede. Sprøjtede ud over det hele i lange vilde sprøjt. Jeg var i ekstase. Aldrig har jeg kommet så vildt!

Dette var et aftalt forløb med en kvinde jeg købte til denne specifikke leg. Alt der foregik var på forhånd aftalt og snakket igennem. Desværre var det blot en fantasi. Mon der er nogle kvinder derude der ville tænde på sådan en leg som denne. Med disse roller og denne form for legende dominans i rollespils form? Skriv endelig.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 10 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.