Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg rystede - Ikke af kulde, forstås. Temperaturen i lokalet var stadig behagelig, trods min meget afklædte tilstand. Næh, min manglende evne til at forholde min krop i ro skyldtes helt andre årsager. Helt primært liderlighed, frustration og en ekstremt presserende trang til at tømme mine trængende testikler ud over... Ja, ud over det hele. Camilla, mig selv, bordet, loftet, gulvet og sikkert også Stine, hvis hun da ikke kunne nå at søge dækning.  Jeg var liderlig som aldrig før, og Camillas håndarbejde hjalp absolut ikke på det. Jeg ved ikke hvor lang tid der var gået, siden hun var begyndt at gnubbe mit hypersensitive pikhoved med hendes små fingre, men det føltes som år, selvom det næppe var mere end et par minutter.

Gagballen i min mund forhindrede mig i at brokke mig over situationen, selvom det vist ikke ligefrem var svært at gætte hvad jeg ville have sagt, hvis jeg havde haft muligheden. Det havde jeg desværre ikke, og den eneste lyd, der fyldte rummet, var mine mumlende, bedende, frustrerede lyde. En symfoni for Camillas ører, tydeligvis, for hun lignede en der ikke kunne lade være med at smile bredt. Af og til fnisede hun højlydt, når mine desperate støn nåede et crescendo. Stine så heller ikke upåvirket ud. Et colgate-smil havde bredt sig på hendes læber, efterhånden som Camilla fik mig mere og mere op i det røde felt. Jeg havde aldrig troet at et handjob kunne være så udsøgt frustrerende, som det håndarbejde Camilla mønstrede. Eller så pirrende. Eller så helt fantastisk dejligt.

SEX I DAG?

Camilla stoppede. Jeg bemærkede det ikke med det samme. Min pik var så sindssygt hård og overfølsom, at det tog adskillige sekunder før jeg ænsede, at jeg ikke længere blev berørt. Ingen anden lyd end lydene af hånd mod pik, mine frustrerede støn eller pigernes fnisen havde fyldt lokalet, siden Stine havde spurgt til, hvor længe jeg kunne klare denne form for tortur. Nu brød Camilla stilheden. ”Jeg tror du har fanget budskabet”, grinede hun, henvendt til Stine. ”Det kan være rigtig sjovt at massere hans mest følsomme steder sådan der.” Stine lo kækt. ”Ja, det virker godt nok over al forventning! Jeg har aldrig set hans pik så spændt før.” ”Lige præcis. Når det så er sagt, er der selvfølgelig nogle af hans mest følsomme steder, som ikke er helt så åbenlyse.” Stine lignede et spørgsmålstegn. ”Hvad skal det sige?” Camilla svarede ikke, men dykkede ned i systemkassen, som allerede havde tilvejebragt så mange uendeligt pirrende remedier.

Da hun kom tilbage i mit synsfelt, havde hun iført sig en latexhandske.

Jeg stirrede forvirret på hende, indtil et grufuldt lys gik op for mig. Jeg rystede febrilsk på hovedet og stønnede i protest, hvilket dog bare blev til ”støn uden årsag” igennem gagballens presserende blokade. Jeg havde set nok dårlig porno til at vide, hvor dette her bar hen. Jeg kunne levende forestille mig pointen med latexhandsken, og min værste frygt blev blot bekræftet, da Camilla løsnede mine ben og løftede dem i vejret, imens hun satte sig på bordet foran mig. Jeg var nu helt udstillet – min sidste rest af værdighed var fordampet som dug for solen, da Camilla spredte mine ben og afdækkede mine forsvarsløse kønsorganer. Mine nosser, spændte og følsomme som de var, var nu frit tilgængelige. Det samme var mit bagerste hul.

Min værste frygt blev nu bekræftet, da Camilla dryppede glidecreme ud over to af sine behandskede fingre.

”Kan du gætte hvad der skal ske nu?” Stine så lidt forvirret ud. ”Måske... Er det hans numse, du vil ind i?” Camilla nikkede kækt. ”Det er ikke sikkert du ved dette, men mænd er faktisk meget følsomme her. Deres allermest erogene punkt sidder helt inde i dem. Det kan du udnytte. Nogle mænd er bange for at indrømme det, fordi de ikke vil føle sig bøssede, men jeg har aldrig mødt en mand, der var for maskulin til at blive til en lille tiggende knægt, når jeg fik fat i hans prostata.” Stine spærrede øjnene op. Dette var tydeligvis nyt for hende. Jeg selv forsøgte mentalt at knibe mig i armen. Min røv var – så vidt jeg kunne få lov at bestemme – ensrettet, og tanken om at Camilla skulle til at invadere mig på den måde huede mig ikke. Desværre havde jeg ikke rigtig noget valg.

Camilla kiggede smilende ind i mine bønfaldende øjne. ”Jeg ved godt hvad du tænker, men jeg tror du vil blive overrasket over hvor dejligt dette her kan være. Prøv nu at nyde det, ikke?” Hun blinkede til mig, inden hun satte sin fedtede pegefinger mod mit anus. Jeg hvinede lidt, da den kolde gel ramte mit hul, hvilket fik pigerne til at bryde sammen af grin. Der var dog ikke nogen længere respit, for Camilla begyndte nu at ælte glidecremen ind i min røv. Jeg stønnede lidt. Selvom jeg var stor modstander af ideen, var følelsen faktisk ret pirrende, og den blev ikke mindre da Camillas behandskede finger fortsatte indenfor. Hun vrikkede lidt med den, imens den langsomt – pinefuldt langsomt – udforskede mit bagerste hul.

Jeg lukkede øjnene og stønnede af lyst. Selvom jeg følte mig utrolig invaderet, kunne jeg ikke lukke liderligheden ude, så jeg var ikke forberedt på det næste, der skete. Camillas finger bøjede nemlig fremefter og trykkede på den knap, hun for få øjeblikke siden havde bedyret vigtigheden af at kende til.

Jeg så sol, måne og stjerner, imens denne erfarne kvinde nøjagtigt og nådesløst vækkede min mandlige pendant til kvindens g-punkt. Mine øjne rullede tilbage i hovedet på mig. Jeg ville have skreget, hvis ikke det var for gagballen. Følelsen var fuldstændig vild. Nydelsen strømmede ud i hele min krop, imens jeg virrede med hovedet og vrikkede med fødderne i forsøget på at stå imod. Min pik stod fuldstændig overspændt op af maven på mig, imens Camilla ufortrødent fortsatte sin urimeligt liderlige pillen ved mit prostata.

Da jeg endelig fik åndsnærvær nok til at åbne øjnene igen, stod Stine og stirrede på mig med åben mund og polypper. Hun var vist lettere overrasket – ikke så underligt endda, for jeg kan ikke påstå at jeg ikke var det samme. ”Kan du se hvad jeg mener? Det er virkelig nøglen til at kontrollere en fyrs liderlighed, der sidder her.” Stine svarede ikke. Hun var rød i hovedet, og trak vejret i små ryk. Der var ingen tvivl om at Camillas dominerende demonstration havde bjergtaget hende. ”Hvad så nu? Kan du drive ham endnu mere til vanvid?”, spurgte hun. ”Ja, det kan jeg godt, men det er sjovere hvis jeg ikke er alene om det. Nu er det din tur!”, grinede hun. Stine blev endnu mere rød i hovedet. ”Min? Kan jeg godt det? Hvad hvis han ikke synes om det?”, spurgte hun, lettere forfjamsket. ”Ligner han en der har noget at skulle have sagt?” Camilla nikkede i retning af mig. Jeg lå nøgen på bordet, fuldstændig udstillet, og gispede efter vejret, imens en moden og utrolig lækker kvinde pirrede min dybeste erogene zone til ære for min kæreste... Nej, jeg kunne egentlig godt se hvad hun mente. Det kunne Stine tydeligvis også, for hun fnisede piget og trådte nærmere.

”Inden du kommer for godt i gang, synes jeg du skal smide tøjet også. Det er nu engang dig, der skal styre ham, så det er vel bedst, at han får allermest blik for dig”, pointede Camilla med et smil. Stine så lidt betuttet ud – måske var hun lidt betænksom omkring at smide tøjet foran sin papmor – men trak så resolut sommerkjolen over hovedet. Hendes smukke teenagebryster kom til syne, kun lige holdt igen af hendes hvide, blondede bh. Det samme gjorde hendes trusser – en lille g-streng, der ikke overladte ret meget til fantasien. Hun havde tydeligvis været forberedt på at skulle have mig med i seng.

Lidt en anden situation end den, der havde udspillet sig.

”Det hele?”, spurgte hun. ”Det hele.” Stine nikkede og spændte bh’en op, så hendes stenhårde nipples kom til syne. G-strengen røg samme vej, og kort tid efter var min ubeskriveligt lækre kæreste helt nøgen. Hun stillede sig ved siden af bordet og kiggede spørgende på Camilla.

”Hvad skal jeg så gøre nu?”, spurgte hun. Camilla smilede. ”Hvad end du har lyst til – men jeg vil anbefale dig at tage dig ’kærligt’ af hans pik. Den ser ud til at være meget, meget trængende”, grinede hun. Stine fnisede og satte sig op på bordet, på siden af mig. Hun kiggede ængsteligt på mig. ”Jeg håber, du kan holde ud lidt endnu, skat. Det er jo for dit eget bedste.” Hendes øjne var fyldt med kærlighed. Mit hjerte sprang et slag over. Måske to. Selvom det havde været usandsynligt ulideligt, var det tydeligt at Stine ikke følte, at det var en rent egoistisk gerning. Måske kunne jeg godt holde til det lidt endnu...

Og så alligevel, nåede jeg lige at tænke, inden Stines hånd greb fat om min overfølsomme pik. Camilla begyndte nu på ny at massere mig indvendig, og en kildrende fornemmelse bredte sig ud i mit lem, imens Stine ufortrødent begyndte at onanere mig. Enhver bevidst tanke forsvandt fra mit hoved, imens jeg blev ført tættere og tættere på en ekstremt tiltrængt udløsning. Det eneste, jeg formåede at tænke på, var min indestængte trang til en forløsende orgasme. Jeg ænsede knap nok Camillas instruktion til Stine, men det var vist noget med at Camilla kunne mærke hvornår jeg var-

”Stop.”

Alt ophørte øjeblikkeligt. Jeg vrikkede med fødderne i frustration. Jeg var grædefærdig af liderlighed. Havde det ikke været nok endnu? Havde Camilla ikke snart demonstreret sin pointe, så vores forhold kunne vende tilbage til noget marginalt tilfredsstillende?

”Det er meget nemt at mærke hans orgasme, når man har fingeren på hans prostata, så jeg skal nok advare igen. Du fortsætter bare.” Stine nikkede. De to piger fortsatte nu deres ulideligt dejlige og pirrende tortur af mit forsømte underliv, med samme insisterende intensitet som før. Jeg kunne kun stønne uforløst, imens jeg – endnu en gang – nådesløst blev drevet mod den orgasme, jeg manglede... Nej, krævede. Desværre nåede jeg kun lige at komme helt tæt på grænsen af udløsning, inden Camilla endnu engang udbrød ”stop”, og alt ophørte. Jeg fik tårer i øjnene af frustration. Dette her var mere end en ung, liderlig fyr skulle udsættes for!

”Nu tror jeg det er på tide at du også får noget ud af situationen. Jeg synes, du skal sætte dig op på hans hoved, så han faktisk kan bidrage med noget. Nu har han jo slappet af i snart to timer.” Camilla kluklo, imens Stine nikkede, mens rødmen bredte sig ud over hendes bryst. Hun pillede gagballen af mig, imens hun så på mig med liderlige øjne. Herefter kravlede hun helt op på bordet, og knælede over mit hoved, med front mod mit underliv. Jeg nåede lige at nyde synet af hendes numse og fisse, som sænkede sig ned over mit hoved, inden min tunge kom i påtvungen nærkontakt med hendes underliv. Jeg søgte forsigtigt efter hendes klit, ivrig efter at gøre et godt indtryk – både i håbet om endelig at gøre mig fortjent til en orgasme, men også bare af bar iver efter at kunne påvirke hende en smule.

Stine stønnede af fryd, da min tunge snoede sig om hendes lille tap. Jeg kunne mærke at hun svajede i ryggen over mig. ”Se, han kan jo godt bidrage med noget”, grinede Camilla, imens hendes anden hånd genoptog det håndarbejde, som Stine havde mistet åndsnærværet til at fortsætte. ”Nu bliver jeg ved med at pirre ham, indtil han har fået dig til at komme. Det tænker jeg er en god motivation.” Stine grinede liderligt. Hun lød ubeskriveligt sexet. Jeg fortsatte min slikken på hendes følsomme klit (kunne jeg andet?), imens Camilla endnu en gang pirrede mig lige til grænsen af orgasme... og endnu engang stoppede, før jeg kunne opnå den forløsning, jeg krævede.

Jeg skreg af frustration, hvilket dog ikke kom til mærkbart udtryk, da Stines savlende fisse dæmpede al lyd, jeg måtte forsøge at producere. Stine mærkede dog tydeligvis vibrationen særdeles klart, idet hun stønnede endnu mere højlydt, imens hendes sexede teenagekrop lystigt red på min sprællende tunge. Imens havde Camilla endnu engang bragt mig direkte til kanten af en vanvittig udløsning, men denne gang stoppede hun ikke helt – i stedet satte hun blot tempoet ned, så hendes finger i mit anus og hånden, som lystigt gned på min stive pik, lige akkurat formåede at holde mig på randen af orgasme. Det var utrolig intenst, og jeg stønnede igen af lyst, imens jeg febrilsk nappede, suttede og slikkede Stines klit. Det var alt, der skulle til for at skubbe hende ud over kanten, og hun skreg af fryd, imens hendes fisse krampede af nydelse på min tunge.

Det gik ikke Camilla forbi.

Hendes vidunderlige, udsøgt pirrende pikspilleri ændrede nu karakter, og hun satte tempoet op, imens hendes finger i mit bagerste hul insisterende gnubbede på mit mandlige g-punkt. Jeg mærkede orgasmen komme op i mig. Det største klimaks, min unge krop nogensinde havde oplevet, begyndte at krible hen over mig. Mine nosser var spændt til bristepunktet, og jeg hylede og skreg af liderlighed og forløsning, imens min enorme udløsning væltede ud af min pik. Jeg sprøjtede igen og igen. Jeg ænsede end ikke Stines gentagne orgasme, da mine liderlige lyde påny stimulerede hendes fisse. Jeg kunne kun sænke sammen i total forløsning. I det fjerne mærkede jeg Camillas finger trække sig ud af mig, inden trætheden overvældede mig, og jeg mistede bevidstheden, imens Stine faldt sammen over min nøgne krop.

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 17 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.