Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det var en onsdag aften, og jeg tjekker min mail.

Ser at jeg er blevet kontaktet af en fyr, som skal til et sexparty i en weekend senere på måneden, og han tilbyder mig, at jeg kunne være deres bolledyr.

Jeg synes det lyder vildt fristende, så jeg skriver tilbage til ham, og vi har en god dialog, og beslutter os for at møde hinanden.

Han er en stille og rolig gut, og jeg føler mig hurtigt tryg i hans selskab, og føler endnu mere nu, at dette helt sikkert kunne være noget for mig.

Tiden nærmer sig kraftigt det føromtalte sexparty, og glæden og frygten nærmer sig mere og mere, men nu har jeg besluttet at jeg skal med, så den er nærmest ikke til at komme udenom.

Da dagen kommer, er jeg meget nervøs, går i bad, og vasker mig grundigt, specielt ved røven, så jeg er helt ren, når den senere skal udnyttes.

Jeg møder fyren fra før igen, noget tid før partyet starter, så han lige kan varme mig op, så jeg ikke er helt stram - stille og roligt udvider han mig, og jeg er nærmest ved at eksplodere af nydelse - jeg kan bare ikke få nok.

Partyet starter, og jeg er nu spændt sådan fast, at jeg ligger foroverbøjet over et bord, så min røv er lige til at gå til. Dog har jeg både bind for øjnene, noget i munden men også musik i ørerne, så både min duft- og følesans bliver virkelig forstærket.

Først sker der ikke meget andet, end jeg mærker nogle hænder over min nøgne krop - det var en behagelig følelse, at jeg kunne mærke al den opmærksomhed.

Efter lidt, kunne jeg fornemme, at tiden til at jeg skulle sønderpules kom.

Da den første fyr trængte op i mig, var det som en forløsning - endelig kunne jeg blive fyldt ud. Blev kneppet hurtigere og hurtigere og mere og mere hårdt, og jeg var ved at eksplodere af liderlighed.

At mærke den første fyr komme i mig, var fantastisk. At få skudt den varme ladning hårdt op i mig, var så skønt.

Der kom flere og flere fyre, og for hver gang en ny kom til, blev jeg fyldt meget mere ud. Aldrig havde jeg fået så meget pik, og så mange orgasmer.

Da der ikke var flere fyre, blev jeg løsnet, fik en buttplug med vibrator i røven, vendt rundt og redet af en super fræk pige, der lige vidste, hvordan man rigtigt rider en fyr.

Fisse, pik og orgasmer på stribe - den bedste aften i mit liv!

Hvor ville det være fantastisk, hvis dette skete - er møgliderlig nu!

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
1 of 5 - 23 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.