Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det var første gang Rikke rigtig var på landet. Det var hendes fødselsdag i dag og hendes mor havde lovet hende en ridetur noget hun længe havde ønsket sig. De standsede ved en stor rideskole med mange tilknyttede bygninger. Hun så hestene blive ledt ind og ud af staldene af staldkarlene. Hun var virkelig spændt og kunne knap vente til det blev hendes tur. Rikkes mor stod ud af bilen og begyndte at tale med en af mændene ved stalden. Efter han havde fået nogle penge sagde hun til Rikke at hun kunne vælge lige præcis den hest hun ønskede. Hun kiggede på flere forskellige men da hun fik øje på en stor brun hest var hun solgt. Hun regnede med at man kunne se kilometer frem når man sad på dens ryg. Manden bragte hesten ud af stalden og sadlede den op. Han forklarede Rikke hvordan man skulle gøre. 

Hun kom i sadlen og holdt tømmerne. Hendes mor sagde at hun ville spise frokost i klubhuset mens Rikke red. Ikke at hun havde noget imod en tur men hendes ryg var ikke hvad den havde været og en sådan tur ville kun gøre hendes ryg problemer værre. Manden førte hesten ned af en sti, i den nærliggende skov de var nået til. Ved siden af Rikke red en lidt ældre pige. De snakkede mens de red og pigen fortalte at hun hed Marie. Efter en halv times ridt gennem skovstierne sagde Marie at hun skulle på toilettet. Et par minutter senere nåede de frem til en lade med et lille sidebygning ved siden af. Marie stod af hesten og gik ind i sidebygningen. Manden sagde til Rikke at hun skulle stige af hesten så den kunne få et lille hvil. Imens kunne de så tage et kig på laden. 

Rikke syntes næsten med det samme at der var kedeligt og ulækkert i den klamme lade. Hun sagde til manden at hun ville gå udenfor og vente. Pludselig greb han hende om livet og smed hende ned i en høballe. Selvom høet var temmelig blødt, slog det alligevel luften ud af hendes lunger. Manden lænede sig frem og tog et fast greb om hendes nakke. "Hvis du så meget som kommer med en lyd skærer jeg halsen over på dig, forstår du" Sagde manden. Rikke kunne kun nikke, hun forstod.

Manden åbnede døren og ind kom fire mænd. Rikke var lam af skræk. De samlede sig omkring hende. " Tag dit tøj af" kommanderede manden. "og gør det hurtig inden jeg bliver vred." Rikke rørte sig ikke. Da manden så at hun ikke ville gøre det, lænede han sig frem og greb hendes bluse. Hun kunne føle den blive revet af hende. Hun havde ikke nogen BH på og hendes hænder røg hurtig op for at dække hendes ungpigebryster. Manden greb hendes ene arm og førte den tilbage i høet, hvorefter han gav en hård lussing så hele venstre side af hendes ansigt blev rødt. "Hvis du gør det igen er du død lille lort" Sagde han. To af de andre mænd greb hendes sko og bukser og trak dem af. Kun iført trusser lå hun med armene ved siden og følte sig ekstrem ydmyget. Hun så angst til mens mændene begyndte at tage tøjet af. " Jeg vil tilbage til min mor" snøftede Rikke. Mændene så bare på hende som havde hun sagt noget sjovt. 

De så lidt yngre end hendes far omkring 35. De fem mænd var nu alle nøgne, de var alle begyndt at spille pik mens de så på Rikke. Hun kunne ikke lade være med at stirre på deres pikke. Hun havde aldrig før set en voksen mands pik stiv. " Nu skal du være en sød pige og gøre hvad vi siger." Manden lænede sig frem og befølte hendes små faste bryster. De andre mænd kom over og begyndte at rage hende over hele kroppen. Rikke kunne mærke ti mande hænder overgramse hendes lille krop. Mændene fjernede hendes trusser og med tvang spredte de hendes ben. Hun følte det som en stor ydmygelse at være udstillet på den måde. En af mændene begyndte at presse hans finger op i hende. "Åh nej lad være det gør ondt." Skreg Rikke. Men det opmuntrede bare manden til at stikke sin finger helt op i hendes jomfru fisse. En af dem tog om sin pik og pressede den mod hendes læber. Hun holdt munden lukket, men han truede hende og sagde at nu måtte hun se at få åbnet den mund. Han greb fat i hendes hår som han rev tilbage mens han greb om kæben og skubbede sin halv stive pik ind i hendes smalle mund så hun var ved at kvæles. Med begge hænder holdt han nu fast i hendes hår, mens han med magt tvang pikken så langt ned i halsen på hende at næsten kneppede hendes luftrør. Tårerne løb fra hendes øjne, og hun kunne næsten ikke trække vejret. Hun prøvede at få lidt luft når manden trak sig ud men pauserne til han igen hamrede stangen ned i hendes hals var for små. Den desperate jagt på luft fik hende til at trække kæberne lidt for meget sammen om pikken. Fyren tog pikken ud og hamrede sin knytnæve ned i det lille ansigt. " Hvis du gør det igen vil jeg slå dig så hårdt at slaget før vil være at regne for et kærligt klap ved siden af." Sagde manden inden han arrigt næsten kastede pikken ned i hendes svælg. 

En af de andre mænd lagde sig mellem hendes ben og begyndte at skubbe sig op i hendes jomfru kusse. Rikke kunne ikke skrige selvom smerten var enorm. Hans store pik var halvvejs inde da han i et hårdt stød fik den helt op. Rikke skreg og fik som svar et slag i maven, dette fik hende til igen at presse kæben lidt sammen. Denne gang stoppede manden ikke. Han skubbede bare pikken endnu længere ind i munden på hende og hamrede den hurtig ind og ud af halsen på hende. Hun kunne mærke at manden begyndte at ryste. Pludselig var der en masse væske i munden på hende. Hun troede at manden pissede i hendes mund, men det føltes anderledes. Det kom i et par sprøjt og smagte saltet. Han trak sin pik ud mens Rikke kastede op i høet. 

Smerten mellem hendes ben var stadig intens, mens manden vedblev sit vilde ridt. Endnu en mand trak sin pik ind i munden på hende. Manden der kneppede råbte at han var ved at komme. Han eksplodere i en kæmpe orgasme og sprøjtede langt ind i hende. Hun følte en pludselig varme i hendes mave der langsomt spredte sig nedad. Manden trak sig ud og hun mærkede den varme væske løbe ud af hende. Endnu en ladning blev skud ind i hendes mund, og tre af mændene var tilfredsstillet. 

Men de to mænd der var tilbage havde en særlig plan. De løftede hende op og den ene mand lagde sig i høet under hende. Rikke blev placeret oven over ham, mens han spyttede på hånden som han så brugte til gøre sin pik våd. Efter at være blevet placeret over ham kunne Rikke mærke hans pik mod hendes anus. Han skubbede på for at komme ind mens de andre mænd tjattede og slog på hende. Hun kunne mærke sit anus revne og da hun kiggede ned kunne hun se at der var blod på mandens store pik. Liggende med ryggen til manden var der en plads åben for den anden mand. Han spildte ikke tiden og gled ind i hendes fisse. Hun kunne føle skrammerne og sårene fra slagene begynde at svi. Manden der kneppede hendes røv begyndte at stønne højlydt. Han var virkelig kommet langt ind i hende. De to mænd havde fået deres bevægelser synkroniseret, så de kneppede i takt. Efter kort tid kunne de ikke klare det mere og kom samtidig i store kaskader op i hende. 

Manden støttede hende ud af laden hvor de mødte Marie der ikke kunne lade være med at grine over Rikkes sammenknyttede grædende ansigt. Hun måtte ligge som en sæk over hesten på vej tilbage til rideskolen, da det gjorde for ondt at sidde normalt. 

Hendes mor sad i bilen og ventede på hende. Da hun så Rikke komme steg hun ud og hjalp hende ind i bilen. Hun holdt om sin lille datter og kyssede hendes tårer væk. Rikke begyndte at fortælle om hvad der var sket og om hvor forfærdeligt det havde været. Efter lidt tid afbrød hendes mor hende. "Rikke du må forstå at det der er sket i dag har været nødvendigt. Du må lære at kende din naturlige plads. Du skal lære at en lille pige skal gøre hvad der bliver sagt og ikke brokke sig over alle mulige småting når der er voksne i nærheden. Jeg har betalt for at herrerne skulle lære dig bare et minimum af lydighed da det gør mig så ondt selv at slå dig." Sagde hendes mor. Rikke lænede sig frem og gav sin mor et knus mens hun hviskede et dybtfølt tak.
SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 12 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.