Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det er først på foråret, stadigvæk koldt i vejret, og det er kun os der ved at din store rulamsfrakke skjuler en gennemsigtig bluse og en kort sort nederdel, nylonstrømper holdt oppe af strømpeholdere som en sort ramme omkring din nøgne glatbarberede kusse.

I bussen ind til byen kan jeg ikke rigtig komme til at pirre dig, uden at det vil virke alt for opsigtsvækkende, så jeg må nøjes med tanken om, hvad der gemmer sig under frakken.

Vi står af bussen og krydser en park på vej til foreningens lokaler. Midt i den forholdsvise åbne park kysser jeg dig, mens jeg lader min hånd glide inden for din frakke, skubber nederdelen op og finder frem til dine kønslæber. De er varme og glatte at røre ved og svulmer blodfyldte af dine forventninger. Dine kønslæber er som en blomst, der er på nippet til at springe ud. En kvinde kommer gående hen imod os, vi slipper favntaget og går videre.

Senere skubber jeg dig ind i et hjørne og går atter på opdagelse inden for frakken. Blomsten har lukket den sig lidt mere op, og i revnen mellem læberne springer fugten frem, jeg fanger fugten med en finger, lader fingeren glide ind mellem læberne og kan høre på dit åndedræt, at jeg er på rette vej. Vi er stadigvæk på åben gade og kan når som helst blive overrasket af forbipasserende.

Vi går hurtigt det sidste stykke, ind i gården, op ad trappen og befinder os i en anden verden, hvor der gælder andre regler for god opførsel. Vi klæder om og mødes med knus og smil af de først ankomne, der er i gang med at tænde stearinlys.

Et aktivt selskab

SAS - SMils Aktive Selskab er en gruppe af par, der ønsker at dyrke aktiv SM sammen med andre, der gør det samme. Når vi mødes søndag eftermiddag får vi oftest en god snak om SM, før vi går i gang med legen. Temaerne for samtalen kan bedst beskrives ved hjælp af en række eksempler: Hvad fortæller man sine børn, før de er teenagere og når de er teenagere - kan man stå på Smils stand ved Erotica Messen, når man er underviser - kan man være kun Síer, kun Míer eller er alle både og, - fulgt af moraliserende ord om at tilbøjelighederne ændres med alderen - udveksling af erfaringer og ideer med redskaber, manchetter, piske, piercing og meget mere, oplevelser når man støder ind i venner, naboer, familie, medarbejdere, kolleger eller elever i SM/fetich sammenhænge.

Pia og jeg har været med i foreningen i 5 år med en drøm om, hvad vi ville. En kort overgang var vi med i en anden gruppe, hvor drømmen så ud til at passe, men hvor kemien mellem personerne ikke passede. Nu har vi fundet en stor gruppe, der på grund af størrelsen er mere rummelig i forhold til drømmen og kemien. Selv om den måske ikke helt rammer i plet, så giver den muligheder for at leve store dele af drømmen ud.

Da SAS dukkede op var vi på vej ud af foreningen, da vi på grund af handicap ikke har kræfter til at aktiviteter skal foregå efter midnat eller for den sags skyld alt for sent på aftenen. Vi følte det generende at lege i foreningen tidlig på aftenen, når vi var de eneste, det fik for meget karakter af optræden, hvor vi følte at alle sad og ventede på noget at se på. Derfor trak vi os ofte ind i et af de små spankingrum, og så kunne vi jo lige så godt lege hjemme i vores eget spankingrum.

I SAS kommer alle som par eller som gruppe, så de kan lukke sig om deres egen seksualitet uden at føle sig forpligtet i forholde sig til de andre. Vi kan nyde synet og lydene fra de andre, når vi vil, vi kan også inddrage andre i legen, hvis de og vi vil, og vi behøver ikke være urolige for om nogen går for tæt på. Det er vigtigt for os, at de der kommer, kommer for at lege og ellers bliver væk, det giver en ligeværdighed i forhold til at se og blive set.

Oprindeligt var vi en åben gruppe, og det vil vi gerne være blevet ved med at være, men vi blev simpelt hen for mange, til at der var plads til, at alle kunne lege. En eftermiddag var vi 18 personer, der havde noget i gang på Èn gang, og så er det ret svært at svinge pisken uden at ramme andre end den pisken er tiltænkt.

Vi har talt sammen en lille time, og der bliver pludselig tavshed. Kroppene har rystet forårskulden af sig, og vi ved alle, at nu er det noget andet, der står på programmet. I stilhed spreder vi os i rummet og der åbnes tasker med piske, manchetter, reb, klemmer, kæder, masker, dildoer, .... Det sidste tøj falder eller erstattes med andre former for beklædning.

Opvarmning

Jeg sender dig hen til trækrydset, følger selv efter og giver dig manchetter om håndledene og om anklerne. Den svage duft af læder blander sig med din kropsduft. Med lette klap på dine inderlår får jeg dig til at sprede benene, så jeg kan spænde dem fast. Du løfter selv hænderne, så jeg kan spænde dem fast over dit hoved. Sort klær dig, det tunge sortmalede trækryds, de sorte manchetter, dine sorte højhælede sko og dine sorte nylonstrømper. Spredte ben og armene hævet over dit hoved giver frit udsyn til din krops mest intime dele og gør din krop frit tilgængelig for mine berøringer. Jeg nyder synet og begynder stille at kærtegne dig fra armene ned langs siden til dine ben, fortsætter med din mave og din bagdel. Jeg fortsætter en tid med at kærtegne din krop uden at berøre de mere følsomme dele, dine bryster og dit skød.

Dine brystvorter peger stive frem mod mig - brugt på den rigtige måde og på de rigtige tidspunkter er de næsten lige så følsomme som din klitoris. Det hårde metal i ringene gennem dine brystvorter og den skærende smerte, da du fik ringene sat i, samlede din stolthed og endnu mere følsomhed i dine brystvorter. Jeg kærtegner dem og klemmer dem, til jeg fornemmer, at du er på kanten af smerte. Er du først rigtig tændt, kan dine brystvorter tage så meget smerte, at du kun kan trygle om mere.

Jeg lader den ene hånd glide let hen over dine kønslæber, mens jeg med den anden hånd bliver ved med at kærtegne den ene brystvorte. En tid lader jeg fingrene glide hen over dine glatte barberede ydre kønslæber, strejfer ringene i dine indre kønslæber og ringen over klitoris uden at få fugten, som pipler frem mellem dine indre kønslæber, på mine fingere. Da jeg fornemmer, at mine kærtegn ikke længere har helt den samme stærke virkning, lader jeg en finger glide ind i den fugtige sprække, glider op og ned et par gange, leger med ringen over klitoris og koncentrerer mig til sidst om klitoris, som jeg bearbejder mellem to fingre.

Da jeg fornemmer, at du er ved at være godt tændt, trækker jeg mig et par skridt tilbage og nyder synet af udtrykket i dit ansigt, kastet let bagud, med lukkede øjne, åben mund og stakket ånde. Din krop hænger på krydset med benene ekstra spredte for at kunne tage imod mine kærtegn.

Lysten stiger

Jeg har løst dig fra krydset og sendt dig ned på knæ midt på gulvet. Med armene låst sammen bag ryggen, bind for øjnene og nøgen ser du meget sårbar ud. De bagbundne arme skubber dine bryster frem, og de spredte ben giver mig fri adgang til dine kønslæber og den fugtige revne mellem læberne, der som en mund gaber ned mod gulvet. Jeg ved at klemmerne får dig til at se endnu mere sårbar ud, lader mine hænder glide kærtegnende hen over din krop og henter klemmerne.

Gode rå trætøjklemmer, udvalgt så de ikke bider skævt, men eller helt almindelige klemmer. Jeg starter med dine bryster, en på hver bryst ved siden af brystvorterne, det er svært at se på dig at klemmerne bider, men jeg ved at efter en tid gør de dig ekstra følsom. De næste to klemmer placerer jeg på den anden side af brystvorterne, mens jeg holder brystvorterne fri, så jeg enten kan kærtegne dem eller klemmer og vride dem mellem mine fingre, alt efter hvor meget du kan tage i dag. Jeg fortsætter med de ydre kønslæber, startende på hver sin side af klitoris og ned mod skedeåbningen placerer jeg fire klemmer på hver side. Mine fingre kanter sig forsigtigt ind mellem klemmerne og finder frem til dine brystvorter og din klitoris. Jeg ved, at jo mere ophidset du er, jo længere bliver klemmerne siddende. Efter at have spillet med din klitoris et stykke tid kan jeg se på dit ansigt, at smerten er ved at få overtaget, dine lukkede øjne få et mere stramt udtryk, din åbne mund dirrer, og dit åndedræt er mere anspændt.

Jeg tager de nederste klemmer af. En ad gangen for at give dig tid til at få vejret igen. Flere gange er du på nippet til at skrige. Jeg giver dig ordre til at lægge overkroppen ned og lader dig ligge sådan et stykke tid, før jeg siger at du skal løfte din bagdel op, så du kan tage imod piskens smertende kærtegn. Pisken er en forholdsvis lang ridepisk med en kort tynd snert, længden gør den meget livlig og svær at styre. Pisken svinger fra venstre mod højre og tilbage i hurtige virrende bevægelser og sætter hver gang en lille rød stribe på siderne af din bagdel. Du virker som om, du slapper af i situationen oven på klemmerne og venter på, at varmen fra de mange små røde striber skal brede sig til hele din krop.

Tableau

At kigge rundt i rummet er som at se Peter Greenaways mest tableauagtige FILM. Jeg forsøger at fange alle detaljerne, men ved at jeg vil finde nye detaljer, hver gang jeg ser filmen, problemet er blot, at jeg ikke kan spille denne scene igen og igen, men må nøjes med et flygtigt blik, mens jeg først og fremmest koncentrerer mig om min egen kvinde. I gabestokken står en kvinde, jeg kan se hendes bagdel og ben som peger ud mod mig. Pisken falder systematisk på hendes bagdel og lår, så varmen fra den intense røde farve på hendes bagdel næsten kan mærkes på afstand. Hendes hoved kan jeg ikke se, men lydene derfra trænger frem til alle, selv om de er nok så optaget af deres egen leg.

En kvinde på korset med bind for øjnene, det der fanger mit blik er hendes mund, der udtrykker den fascinerende blanding af smerte og seksualitet, som vi alle søger at indfange. Det store sorte hjul drejes langsomt rundt, så den fastspændte mand får sit makskeklædte hovedet nedad.

En kvinde er spændt fast til det gynækologisk lege. Parret har siden hen mod mig, så jeg kan kun se, at manden står i en mærkelig akav stilling mellem hendes ben, indtil det går op for mig, at hans hånd langsomt forsvinder op i hende, deres ansigter udtrykker et dybt koncentreret samspil.

Kroppe der står hejst op i armene, så det kniber at nå jorden med hele foden, eller er spændt fast på bænken med armene over hovedet og spredte ben.
En kvinde på knæ mellem benene på en mand, der sidder i sofaen, han sidder med lukkede øjne og halvt åben mund. Hans pik forsvinder med mellemrum stort set helt ind i hendes mund, og de halvkvalte lyde fra hende tyder på, at pikken er lige ved at give hende opkastfornemmelser. Hun trækker ansigtet tilbage, men kort efter sluger hun igen pikken med stort begær. En kvinde i gyngen med bind for øjnene. Sidst jeg så i den retning slikkede han hende, nu er han i gang med at kneppe hende.

Forløsning

Jeg slutter af med ti hårde slag med pisken. Slag, der får huden til at hæve og efterlader røde striber de næste par dage. C Jeg nulrer dine ømme brystvorter, før jeg forsigtigt løsner klemmerne fra din bryster. Jeg trækker dig op at stå, kysser dig og kærtegner din kusse. Dine hænder søger ned mod mine bukser for at knappe op, du vil mærke min pik

Da vi kommer hen til madrassen, smider du dig på ryggen og vil have pik med det samme. Du burde efterhånden have lært at bede pænt, så jeg overhører dig sætter mig mellem dine ben og begynder i stedet at slikke dig. En tid nyder du at blive slikket, din stemme arbejder højlydt med, men så fortsætter du med at ville have pik. Jeg stopper og kigger på dig, du gentager, at du vil have pik. Jeg rejser mig og tager pisken, mens jeg kigger på dig. Pisken laver røde striber på de følsomme indersider af dine lår, mens din hånd arbejder ihærdigt på din følsomme klitoris, og du vil stadigvæk have pik. Jeg minder dig om, at du først må komme, når jeg giver dig lov. Det får dig til at sætte tempoet lidt ned, og efter en del flere røde striber beder du pænt din herre om at blive kneppet.

Jeg sætter mig op mod dig, presser langsomt pikken ind, tager dine brystvorter mellem to fingre, klemmer og vrider. Du ser spørgende på mig opløst af at være så tæt på. Jeg ved, hvad du vil spørge om, og giver dig lov. Din hånd arbejder hurtigt på klitoris, og din skede malker min pik, mens jeg presser og vrider dine brystvorter endnu hårdere. Jeg nyder synet af din fuldstændige hengivelse, når du højlydt kommer. Endnu før orgasmen er overstået, råber du med desperat tone, at jeg skal kneppe dig. Jeg slipper dine brystvorter, lægger mig ind over dig og begynder at støde hårdt ind i dig. Jeg mærker at du gennemrystes af endnu en orgasme, før jeg selv kommer.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 8 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.