Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Så var der den aften, hvor hun bare ikke kunne sove. Hun blev nysgerrig og kunne ikke ligge det fra sig. Hun var begyndt oftere og oftere at læse noveller på nettet. Der begynder så småt at tegne sig et mønster om, hvad hun blev mest opslugt af. Hun ville i lang tid ikke være ved det. For hvem kunne tænde på at blive straffet? Det var jo ikke normalt, var langt fra, hvad hun var opdraget med af sine forældre. Tiden gik og hun blev ved i smug at læse om BDSM både noveller, men også andet fakta rundt om på nettet. Aftenen kom. Hun var så liderlig og trængende, manglede at mærke hendes lille smukke grotte blive fyldt ud. Som sædvanlig lå hun og surfede rundt efter lidt læsestof og kiggede på legetøj. Hun har så tit været på den hjemmeside og inden hun havde gennemtænkt noget oprettede hun profilen. Der gik lidt tid, før der opstod en interessant chat, selvom det var for novellerne, at hun var der. Han spørger ind til tøsens data og hun beskriver for ham. Hun er 23, langt brunt hår, vejer cirka 70kg fordelt på 165cm med en barm på 75d.

Det er først da hun kører af motorvejen, fornuften kommer til sin ret og det går op for hende ingen præcist ved, hvor hun er eller værre, hvad hun skal. Hun har løjet for sine forældre og sagt hun var ved en veninde fra højskolen. Det med at lyve om, hvor hun befinder sig, har hun ikke gjort, siden hun var i starten af teenagealderen. Men lysten og begæret var ustyrlig. Det hele var gået så stærkt. Fra at oprette en profil på den der novelleside, til hun nu befandt sig på vej til herrens går, var der gået 3-4 dage. Hun vidste ikke helt, hvad hun var gået ind til, men lysten havde styret hende hele vejen Herren havde presset for at se hende. Tøsen selv kunne næsten ikke styre lysten og var, lige ved at pjække, for at kunne være ved herren en aften før. Hun følger GPS'en længere og længere ud på ukendt område. Hendes hjerte hamre så hele bilen hopper. Hun kører ind på herrens går, parkere bilen og kigger hen mod huset. Her ser hun for første gang sin herre.

SEX I DAG?

Manden hun op til mødet havde skrevet og snakket med over telefonen. Det føles som om tiden står stille. Der er han. Hvad er fanden er det tøsen har rodet sig ud i? Hun ved det ikke, men adrenalinen kører, hjertet hamre og hele tøsens krop ryster. Herren havde befalet hun kom uden undertøj på. Det andet var han ligeglad med. Hun skæver ned på BH'en på passagersædet. Hun kigger op igen, herren står stadig i køkkenvinduet og kigger mod bilen. Skal/skal ikke? Det er nu hun har sidste mulighed for at køre igen. Hun ved, at hun skal straffes for flere ting, og har vel optjent omkring 300 slag. Slag af en kaliber hun ikke kender. Mange tanker kører rundt i hovedet på tøsen. Da der er gået, hvad tøsen føler som en evighed, tager lysten og modet over. Hun drikker det sidste cola, tager en dyb indånding og går ud af bilen. Om i bagagerummet efter sin taske og hen imod huset. Tøsen er bange for hun skal falde på vej derhen, så meget ryster hendes ben.

Det første hun møder, da hun kommer ind er hunden. Normalt er hun ikke bange for hunde, men på grund af hendes herre er hun lidt bange for denne. Herren har truet med at lade hunden slikke og bedække hunden, selvom tøsen havde sagt klart nej. Hun kommer ind i køkkenet og her ligger hun mærke til herren. Han servere en kop kaffe og fører hende ind i stuen. Tøsen mærker, hvordan herren kigger. Hun ved ikke, om hun skal grine eller græde eller, hvor hun skal kigge hen. Herren sidder roligt og betragter tøsen drikke kaffen ud. Så rykker han tættere på hende. Sidder lidt og betragter hans tøs. Hans tøs, der er helt ny i legen. Det er ikke til at tyde, hvad han tænker. Endelig starter han, beder hende om at tage tøjet af. Hun var ellers lige faldet ned, nu kom alt adrenalinen tilbage, men endnu mere spænding steg op. Tøsen gør det langsom og ser smilet i øjnene på herren:" Nå, så du hører lidt efter" siger han og betragter tøsens nu nøgne krop. Kæler lidt for hendes allerede stive nippels og sætter en klemme på hver. Tøsen mærker, hvordan det allerede begynder at løbe med safter mellem hendes ben. Hun ligger sig, som herren befaler på maven for enden af sofaen. Hendes hænder bliver stripset sammen på hendes ryg og hele hendes krop bundet til sofaen. Nu ligger hun der, helt hjælpeløs og herren kan gøre lige, hvad der passer ham.

KALSK! Det første slag er med herrens hånd. Tøsen spænder op, men giver hurtigt efter. De næste slag gør ondt, men ikke så ondt som tøsen troede. Til hendes store forbavselse, går der ikke lang tid, før hun mærker, hvordan safterne løber ud af grotten. Herren har ikke en gang rørt hende mellem benene endnu. KLASK! Tøsen giver efter igen, nu er det ikke længere herrens hånd, men bagsiden af en hårbørste. Så mærker hun fingeren, der langsomt spreder hendes baller. Hun gør ikke modstand, men synes bestemt ikke om dens tilstedeværelse i hendes lille stramme jomfrustjerne. Den lille tøs slapper lidt mere af, da fingeren, finder ind i hendes fisse, mens hendes baller bliver varmere og varmere af slagene fra børsten. I mod hendes fornuft nyder hun at ligge bagbundet, fastspændt på en fremmed mands sofa og med spænder på hendes nippels. Herren tager et hårdt greb i hendes hår, tvinger nakken tilbage. "Må hunden slikke tøsen?" Tøsen spænder op i hele kroppen: "Nej herre". KLASK herren spørger igen: "Må hunden slikke tøsen?" svaret kommer prompte:" Nej herre!" Hun mærker herrens pik imellem hendes ben. Han hiver endnu hårdere i hendes hår, klask, klask, KLASK alle tre slag rammer samme sted på tøsens balle:" Må hunden slikke tøsen?" Mange tanker går igennem hovedet på tøsen: "Nej herre" kommer det, dog tøvende. Herren slipper hendes hård og skubber hende ned i sofaen:" Du giver dig ikke" Tøsen smiler for sig selv. Mærker herren trænge sin dejlige pik ind i hendes dryppende fisse. ÅHH. Hårde hurtige stød køre ind og ud af hendes elskovsgrotte. Hun kan mærke en orgasme underopsejling, helt nede fra tæerne sniger den sig op igennem den lille stædige tøs. Hun kæmper imod, lige til herren giver hende lov. Hun får en kort pause inden herren sætter pikken op til hendes mund. Hun ventebare på herrens ordre:" Sut min pik!" og hun sutter helt til roden. Suger og slikker pikhovedet. Suger igen og lader tungen drille inden, hun suger herren helt ned i halsen, hvor han kommer. Tøsen bliver løsnet og kravler op i sofaen. Sætter sig dog lidt skævt, indtil varmen har fortaget sig.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 29 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.