Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg sidder der og venter i startstilling, jeg skælver, spændt på det ukendte, men mest tanken om: "Vil Han blive behaget?", "Håber jeg vil behage min Herre". Det er så stærk en følelse, da jeg allerede er langt inde i legen. Jeg havde fået nogle straf, ja fordi jeg glemte og tiltale ham Hr nogle gange. Fik en mærkelig følelse..først tænkte jeg: "Ja, det må jeg jo bøde for", men samtidig med, igen dét at behage min Herre, gøre Ham tilfreds med mig, det fylder mest. Fuldstændig absurd, egentlig, jeg burde da tænke på de slag, der følger med straffen. Jeg var også rigtig nervøs over de slag. Det vil jo altid gøre ondt og blive slået, uanset hvordan det gøres. Jeg tror at de endorfiner, der allerede raser rundt i kroppen....eller de gør bare et eller andet ved ens smertetærskel, jeg troede faktisk jeg var ret pivet, men er temmelig stolt af mig selv, bare det at mine bryster blev bundet op, gjorde at jeg sagtens kunne tage de slag. Det gjorde da nas i det splitsekund efter jeg bliver ramt, men det går hurtigt over. Også brystklemmerne lige da de strammes, I Guder da....men det går hurtigt over. Kan nok tage de bliver klemt én tand mere. Kan mærke nu, mens jeg skriver, at der bliver sendt noget rundt i kroppen.

Tænker på lige nu, at mens jeg sidder dér og han kommer ind, går rundt, tankerne ræser rundt i hovedet, mit hjerte og min vejrtrækning ræser. Da han stryger mig over håret, der tror jeg nok mit hjerte lige stoppede, tanken: "så det nu". Troede også mine tanker fortsat ville ræse rundt under legen, men det er der bare ikke tid til, for det kræver man er på, følger med hele tiden....og samtidig med jeg skulle koncentrere mig om slagene og deres indvirkning på kroppen, skulle jeg så også koncentrere mig om de ordre min Herre kom med og tælle mine strafslag...mega udfordring...for mig i hvert fald.

SEX I DAG?

Lysene eller stearinen, skulle jeg koncentrere mig meget om, stod og mærkede intenst efter, den første eller måske de to første gange kunne jeg mærke det meget, men derefter, kunne jeg stort set ikke mærke det, så det var meget intenst, der blev jeg noget overrasket over mig selv.

Der hvor jeg står og bliver bundet, får jeg pludselig et overdyngende slumretilfælde, der bare skyller ind over mig...lige dér kan jeg give slip, på alle sanser og bare stå der og slappe af...mine sanser og forventninger, eller mangel på samme, manglen på kontrol over hvad der skulle ske, har jo ræst rundt i kroppen i nogle dage. Jeg kunne have lagt mig ned dér og sove. Men da jeg var bundet op, dér kom alle sanser på spil igen.

Nøj, jeg glæder mig til næste gang, er bestemt klar til at udvide horisonten.

Kommer lige i tanke om én ting, jeg fandt meget grænseoverskridende. Nu har jeg sagt ja til og blive hans tøs...og det vil jeg rigtig gerne, det tænder mig for vildt... men da min Herre, så fortalte mig, at der er en regel nu der skal følges, at jeg skal spørge om lov, hvis jeg vil bolle med en anden. Der stod alt stille, lige et par sekunder, følelsen af den frihed jeg har nydt så længe, bare blev taget fra mig, men sådan er det jo ikke, det ved jeg godt men.... Ligger faktisk her nu og bliver tændt over tanken om at skal spørge om lov. Tanken jeg fik da han sagde det, den kom bare som lyn fra en klar himmel: "Hva' fanden i helvede, skal du bestemme det for?". Lige dér blev jeg noget arrig...i mit univers er jeg færdig med at indordne mig efter andre folks piber.

Tanken om rebel kommer også ind over mig...hvad nu hvis jeg bare gør det...men jeg er en meget dårlig løgner, så hvis Han spørger mig direkte om jeg har været en god tøs, så vil mine signaler være så tydelige at jeg bliver afsløret på et splitsekund. Så jeg kan vidst lige så godt spørge fra starten af.

Soveværelset:

Sjovt, jeg kan ikke få det sat på plads i hovedet, det er som om at det har været så intenst, såå...ja fantastisk at det ikke rigtig eksistere i hukommelsen. Min umiddelbare tanke er, at bare ligge dér og tage imod, blive fyldt med så meget nydelse og velvære, blive forkælet og igen, ikke skal tænke på at tilfredsstille men blive tilfredsstillet ud over alle forventninger. Der blev så meget energi sluppet løs i kroppen og gennem mit hoved, at hjernen simpelthen slog fra. De intense strømninger, der suser fra skeden og hæmningsløst braser ud i den ene orgasme efter den anden, er noget af det mest kraftfulde jeg har oplevet...Fuldstændig uoverkommelig, for der er så meget kraft på at der er umuligt at stå imod. Det var lige før jeg eksploderede. Hold nu op, mand...det er lige før jeg får ondt af de kvinder, der går glip af dette,

Fuck altså, wauw. Og de multiorgasmer der kommer bagefter, det er noget af det vildeste, til sidst ønskede jeg faktisk at de stoppede, for min krop var så udmattet eller elektrisk, at den næsten ikke kunne klare mere...eller det var nærmest min hjerne, der gav op først.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 12 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.