Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det var lidt mærkeligt med en skole med kun kvindelige lærere, men han var blevet modtaget fint, selvom der var en vis afstand fra de andre drenge. "Du er først rigtig elev her på Rødbakkeskolen, når du har mødt Karmknepperen" havde en af dem sagt. Han vidste ikke hvad de mente, men regnede det ikke for noget.
 
Han var med det samme blevet udpeget som klasseduks og  måtte blive tilbage i klasseværelset, da de andre gik ud i frikvarteret. Han var i gang med at rense tavlen, da han hørte lyden af højhælede sko ned ad gangen, det måtte være en af lærerinderne. Med taktfaste skridt nærmede hun sig, indtil lyden stoppede og en stor kvinde næsten fyldte døren. Mørkt opsat hår, briller og spadseredragt, der dog ikke kunne skjule en særdeles velformet og fyldig figur.
 
"Du må være ny, kom herhen!" sagde hun i en kommanderede tone. Han lagde tavlekluden og nærmede sig tøvende.
 
"Æh, ja Frøken, jeg er startet i dag."
 
Hun gik helt tæt på og tog ham om hagen mens hun kiggede vurderende på ham.
 
"Ikke dårligt, jeg kan godt li' nye drenge, lad os se hvad du gemmer på!"
 
Den anden hånd strøg ned ad hans bryst, ned ad maven og begyndte at spænde hans bælte op.
 
Han gispede af forskrækkelse: "Hvad gør De Frøken?!"
 
"Ti' nu bare stille og gør som jeg siger, den lille drengepik trænger helt sikkert til at blive tømt!" snerrede hun mens hun fik hans bukser trukket ned om hans knæ. En hånd tog fat om hans tissemand, og han sprang forskrækket tilbage, men hun holdt godt fast.
 
"De må ikke Frøken, jeg vil ikke!"
 
Han forsøgte at vride sig fri, skubbede hende væk, men hun holdt godt fast om hans tissemand og pressede ham mod sit bryst med den anden.
 
"Vil ikke, det er squ' da ikke noget du bestemmer, stå nu stille!". Hun begyndte at gnide hans tissemand, men han vred sig fortsat, og pludselig slap hun taget, skubbede ham lidt væk og en kaldende lussing faldt. Han tog sig forskrækket til kinden, mens hun trak en stol frem, satte den venstre fod på den og med et tag om hans nakke pressede ham over knæet, så han lå sprællende med den bare ende strittende i luften.
 
"Jeg skal vise sådan en lømmel hvordan man opfører sig overfor Damer!"
 
Et klask faldt på hans ende, det sved.
 
"Auuv, Frøken, Det må De ikke!"
 
"Joh, min lille ven, her på skolen må drenge altid  få smæk i den bare numse, jeg bliver ved indtil du lover at gøre som jeg siger!"
 
Han kunne ikke tro det var sandt, men her lå han sprællende over en lærerindes knæ og var ved at få en endefuld i den bare ende.
 
Hun strøg ham blidt over balderne, men så faldt der endnu et KLASK, og endnu et, noget hårdere.
 
Igen blide strøg over den rødmende ende, og så igen KLASK.
 
Slagene begyndte i en taktfast rytme: KLASK...auuv...KLASK...aauuvv...KLASK...aaauuuvvvv...KLASK
 
Det gjorde rigtig ondt nu, han sprællede og hylede, men hun holdt godt fast om hans nakke og slagene haglede ned over hans brændende endebalder.
 
Han kunne ikke mere og tryglede med tårer i øjnene: "Ikke mere Frøken, ikke mere, jeg ska' nok, De må gøre lige hvad De vil...!"
 
Hun holdt inde,  trak ham helt ind til sig og strøg ham ned ad ryggen og den svidende numse. "Se det var bedre, nu skal vi to ha' det lidt sjov inden timen starter".
 
Hun knappede blusen op og åbenbarede et bar store mælkehvide bryster, med store mørke brystvorter. Hun rakte en frem: "Her ta' den i munden!". Han stak munden frem og begyndte instinktivt at sutte. Hun tog igen fat om hans tissemand, denne gang blidere. En øvet hånd trak hans forhud helt tilbage og begyndte i en malkende rytmisk bevægelse at bearbejde hans tissemand.
 
Han vidste ikke hvad der skete, men uanset om han ville eller ej begyndte tissemanden langsomt at svulme i hendes hænder.
 
"Se det var bedre lille ven, sådan kan jeg li' det!"
 
Han var snart jernhård og hun skubbede ham over i døren så hans ryg lænede mod dørkarmen, mens han stod med bukserne nede om knæende, svidende numse og stiv tissemand strittende ud i luften. Hun stillede sig op foran ham med let spredte ben og trak op i skørtet. Et par velformede lår viste sig, med et kridhvidt stykke over strømpekanten, og så, der i midten, en trekant af mørke krøllede hår, med en vådt glinsende lyserød kløft i midten. Hun tog fat om hans tissemand og trådte helt tæt op ad ham. Hendes krop pressede ham helt op af dørkarmen og han kunne mærke tissemanden glide op i noget glat, varmt og blødt. Hun stønnede mens hun skød underlivet helt frem. Hendes kønshår knitrede mod hans og hendes lår omsluttede hans hofter. Hun rakte en arm frem og fik fat i knagerækken lige ved siden af døren. Hun trak sig frem og hans hoved var helt opslugt mellem de kæmpestore bryster.  Hendes underliv nærmest huggede mod ham i roterende bevægelser. .
 
"Nu knepper jeg dig dreng!" stønnede hun. Hendes ansigt og bryst rødmede, brystvorterne blev store og stive,  hendes stønnen blev til en brølen, mens de huggende bevægelser tog til i tempo og styrke. Så pressede hun sig hårdt mod ham mens hele hendes krop sitrede, hans tissemand blev nærmest suget dybt op i hende. Han anede ikke hvad der skete, men kunne ikke røre sig, og måtte lade hende fortsætte. Efter få sekunders pause begyndte hun igen at støde med underlivet, men denne gang i længere stød, der gav en kildrende fornemmelse i hans tissemand.
 
"Jeg vil ha' klatten inden du slipper, gi' mig klatten!". Han anede hvad hun talte om, og følte stadig en trods indeni, men hendes underliv arbejdede effektivt og han mærkede, hvordan hun sugede hans tissemand og underliv op i sig. Der var ingen chance for, at han kunne holde det tilbage hun ville ha' , trykket steg inden i ham og hvis han kæmpede mere imod vil hun blot suge ham helt op i sig. Han begyndte at stønne og sitre, det kom nu.
 
"Sådan lille ven, kom så med klatten, kom så!"
 
Det sortnede for øjnene da han gav slip og åbnede for alle sluser. I store skvæt trak hendes kusse spermen ud af ham. Endelig stod huns stille og pressede ham helt ind til sig mens hun strøg ham blidt på den ømme numse.
 
"Sådan, det lettede da, ikke sandt. Her på skolen skal man bare gøre som lærerinden siger, så skal alting nok gå!"
 
Han kunne mærke tissemanden langsomt slappes igen og til sidst glide ud af hendes kusse. Der dryppede klatter af sperm ud på gulvet.  
 
"Ih der var sandelig meget i dig hva' - det var vist på tide jeg tog affære". Hun knappede blusen og nederdelen,  rettede håret og brillerne og så pludselig ud som om intet var hændt.
 
"Træk dine bukser op igen, timen starter lige om lidt, og så velkommen til Rødbakke Skolen!". 
Hun vendte om og fortsatte ned ad gangen med den velkendte lyd af høje hæle på et hårdt gulv, men efterladende et spor af små spermklatter efter sig.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 22 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.