Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Du skal tage et bad og vaske dig grundigt over hele kroppen,- du skal barbere din fisse og smøre den med olie så den er dejlig glat og blød. Du skal også tage brusehovedet og lade det veltemperede vand skylle dit indre, begge dine huller skal fyldes med varmt vand flere gange så du er helt ren. Når dit bad er færdigt skal du iføre dig selvsiddende strømper og dit frækkeste undertøj. Du skal iføre dig et lingerikorset, før du tager dit overtøj på. Du skal samle dit hår en fletning, som sidder højt og rankt på dit kønne hoved. Efter du har lagt en let make-up, er du klar til at tage af sted.

Du ankommer til mit studie og du ved på forhånd at du bare skal gå indenfor. I studiet står der en direktørstol, hvor der ligger et sort bind. Du lægger dit tøj og tager omhyggeligt bindet for øjnene, så du intet kan se. Du sætter dig i stolen og lægger benene op på mixerpulten. Efter du har siddet og lyttet lidt til musikken, kan du høre mine fodtrin og du mærker at jeg vil have dig op at stå, så jeg kan kysse dig. Vores tunger leger et stykke tid mens du mærker mine hænder nusse dine ben og dine balder. Jeg går i knæ foran dig mens jeg forsigtigt trækker dine trusser af, og da de er væk, rejser jeg mig op og vender dig om. Jeg løsner din bh og kæler med dine bryster, jeg niver dig i brystvorterne mens jeg krammer dem. du bliver sat ned i stolen og dine ben bliver lagt ud over armlænet mens stolen vipper tilbage. Du ved jeg stirrer på din fisse mens jeg nusser dine ben. "Vis mig din fisse", siger jeg. Du kæler lidt usikkert mellem dine ben. Jeg synes du skjuler mere end du viser, og siger igen: "vis mig din fisse". Nu tager du begge hænder til hjælp og skiller forsigtigt dine skamlæber. "spred dine skamlæber mere", siger jeg. Du tager lidt bedre fat og trækker huden så langt tilbage du kan. Jeg kan tydelig se den blanke, tyktflydende væske din fisse producerer når du er liderlig. Jeg stirrer dig lige ind i fissen, og jeg kan mærke den mest intense liderlighed bygge sig op i min krop. Jeg har lyst til at kneppe dig lige nu, og jeg ved at du ville give mig lov. Jeg kan se det på dig. Dine dufte er tydelige i rummet og en dråbe løber langsomt ud af dig, ned af mellemkødet til dit numsehul, som trækker sig lidt sammen netop som dråben når frem og den bliver fanget af spasmen og ender som en blank overflade på dit lille huls lyserøde rynker.
Du spreder stadig dine skamlæber og jeg kæler stadig dine ben. Og din mave. Jeg fjerner dine fingre fra din fisse og slikker dem rene. Nu tager jeg forsigtigt fat i dine ydre skamlæber og trækker dem fra hinanden. Din fisse er rød og hævet og dit hul er synligt smaskvådt. jeg niver blidt i dine skamlæber og presser dem så sammen i en blid bevægelse så dine safter bliver fordelt i kødet. Du stønner, mens jeg gnider din fisses kød med mine fingre. Jeg åbner dig igen og nyder synet af din nu fuldstændig skinnede våde fisse. "Hold dig åben", siger jeg. Du adlyder straks og spreder dine skamlæber med den ene hånd og trækker tilbage i maveskinnet med den anden, så din klitoris bliver blottet, rød og hævet, og som en magnet suger den mine øjne til sig og jeg mærker en dyb lyst til at sutte på den. Jeg spiller min stive pik mens jeg kigger på dig. Med den ene hånd trækker jeg nosserne nedad og opnår en kraftig rejsning som gør at jeg kun lige kan trække det yderste af forhuden over det spændte pikhovede. Du kan høre hvad jeg laver og klynker lidt. "Stik en finger op", siger jeg. Du adlyder øjeblikkeligt og styrer erfarent din langefinger op..."En til", og du tager hurtigt den første ud for at lade to fingre trænge op."En mere", siger jeg mens jeg spiller min pik. Du lader tre fingre glide op i dine fisse, mens du gnider på din klitoris. Jeg sætter mig på knæ foran dig og siger: "Lad mig slikke dine fingre" Du tager dine fingre ud, de er helt våde og blanke og jeg sutter dem en for en. "Spred benene og hold din fisse åben". Du gør som der bliver sagt og jeg læner mig forover og snuser til din fisse, efter et par dybe indåndinger bliver min ophidselse mere dyrisk i sin form, den begynder at blive feberagtig og jeg må stoppe med at spille på min pik for ikke at komme for tidligt. Jeg trykker min tunge imod dit numsehul og slikker langsomt opefter til jeg når din åbning,- min tunge søger op i dig og knepper dit hul med små stød. Jeg suger på dine skamlæber og hele vejen rundt om hullet. Du trækker i dit maveskind og blotter klitten igen, og jeg suger lidt på den som belønning. Jeg stikker to fingre op i dig og nyder synet, mens du gnider din klit. En finger mere, og jeg kan mærke din fisse spændes ud over fingre.
Jeg tror du er ved at komme og stopper, og rejser dig op og fører dig ned til min træningsbænk. du sætter dig over skrævs og lægger dig så ned. Jeg tager dine arme en for en og binder dem fast til bænken. Efter dine arme er forsvarlig bundet tager jeg dit ene ben langsomt tilbage til en position hvor din røv bliver løftet lidt fra sædet, så lægger jeg en løkke om dit ben og fastgører det til bænken. Samme procedure med det andet ben. Jeg træder lidt tilbage og tænker at det er det mest liderlige syn jeg nogen sinde har set.
Jeg træder forsigtigt ind over dig og sænker mine glatte nosser ned mod din mund. Ved den første berøring åbner du munden og slikker begærligt på mine nosser. Jeg hæver mig lidt og du strækker forgæves nakken og stikker tungen så langt ud du kan. Jeg bukker pikken ned mod din mund og sænker røven lidt så det yderste af din tunge når mit pikhovede. I det sekund du fatter hvad er ved at ske når mit hævede pikhoved dine åbne mund og du suger begærligt. Jeg læner mig forover og slikker din fisse imens. Vi bliver ved denne gang og jeg fingerknepper dig rytmisk og dybt mens du slikker min pik.
Din vejrtrækning bliver ret hurtig og dine lyde tiltager også. Jeg slikker din fisse mens jeg fortsætter med at have tre fingre i dig. Til sidst trækker jeg dem ud mens jeg fortsat slikker. Jeg presser to fingre mod dit numse hul som bliver hjulpet godt på vej af dine rigelige safter der under hele seancen har rendt uafladeligt fra din fisse. Du giver efter og klynker liderligt mens fingrene glider op i dig. Jeg slikker på din klit mens jeg fingerknepper dit røvhul med to fingre. Du slapper helt af i hullet et øjeblik og kommer så under høje udbryd og dit numsehul trækker sig sammen på min fingre og det bliver for meget for mig og jeg mærker orgasmen skylle frem mod mit pikhovede som stadig befinder sig i din suttende, slikkende mund. jeg laver blide kneppebevægelser i din mund og du hører at jeg ved at komme. hvis du ikke havde været bundet havde du taget fat i min røv for at få mig til at forstå at du vil have min sperm nu. men det er ikke nødvendigt for jeg kommer hårdt nu, mens jeg suger og slikker dine safter i mig, sprøjter min pik adskillige gange og du forstår at du skal sutte blidere nu og du suger blidt på pikken mens mine kramper fortager sig.

Jeg løsner dine ben og arme og tager dit blindfold af. Vi holder en lille pause, mens vi ryger en joint og ser en FILM....men aftenen er ikke slut endnu?

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 6 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.