Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det er fredag aften og jeg er træt selv om klokken kun er 9, så jeg går i seng, jeg vågnede igen på et tidspunkt med følelsen af at der var noget galt.

Jeg ligger på ryggen på et lille tæppe og både arme og ben er uden for tæppet, først nu opdager jeg at jeg er helt nøgen, jeg kan mærke den friske luft mod min lille fisse. Under mine fødder er der blade og kviste og også langs mine arme er der løse blade, jeg tror at jeg måske er i en skov hvilket også vil forklare den dybe tunge stilhed der er her. Jeg har bind for øjnene og kan derfor intet se, mine arme var bundet med reb og er strakte langs jorden oppe over hoved på mig og lidt ud til hver sin side som et V, mine ben er bøjede i knæene spredt og mine fødder er fastgjort til jorden med en pæl ved hver fod, hvis ikke mine ben var spredte ville der være kontakt mellem hælen på mine føder og mine baller så højt oppe de fastgjort.

SEX I DAG?

Jeg forsøger at rive mig fri men må opgive det er at alt for stærkt materiale som holder mig fast, måske er det ikke reb om mine arme og ben, det sidder alt for tæt omkring mine ankler og håndled, måske er det læder?

Jeg kan bevæge mig lidt op mod mine hænder ved at strække mine ben lidt, ja nu er mit hoved uden for tæppet, men min fisse er ikke helt så udsat nu hvor en del af mine ben beskytter lidt på hver side, jeg kan desværre ikke samle benene helt så der er stadigvæk frisk luft mod fissen men det føles ikke så udsat som før.

*Knas* hvad er det som bevæger sig derover det lød som om nogen trådte på en kvist, men nu er der igen ro … Gadunk Gadunk Gadunk, mit hjerte banker og jeg får svedperler på panden, hvad hvis der står nogen og ser på mig lige nu, er det en som vil hjælpe mig eller er det nogen som vil noget helt andet, hvad mon han kigger på, mine bryster, nej det er sikkert min fisse der vil alle mænd vel kigge hvis de kunne slippe af sted med det, og han kan jo kigge hvor han vil, jeg ved ikke engang om han er der eller ikke .. men hvad hvis det ikke er en mand, men hvem så en kvinde, et dyr, et monster, en ufo .. nej det er mest sandsynligt at det er en mand, det håber jeg næsten ellers er det bare for uhyggeligt. Måske er der slet ingen og hvis jeg bare ligger lige så stille så går det sikkert.

Men … hvorfor ligger jeg her … hvem har bundet mig og hvorfor … jeg kan kun forstille mig en ting og det er at jeg skal voldtages … den (ham er jeg sikker på ) som har anbragt mig her vil helt sikkert voldtage mig og jeg kan intet gøre … jeg mærker nu tydeligt et lille vindpust mellem benene uh jeg er vist blevet lidt fugtig dernede, ja jeg er ved at blive våd mellem benene bare han ikke kan se det. Mine brystvorter er også blevet hårde, mærkeligt hvad er der dog galt med mig, kan jeg virkelig lide det her, bliver jeg liderlig af tanken om voldtægt ... der må være noget helt galt med mig.

Hvad er klokken mon, det kan ikke være mange timer siden jeg lagde mig til at sove, det føles ikke sådan. Er det mon midt om natten og ligger jeg her midt i en kul sort skov på denne ydmygende måde … hvad skal der ske, skal jeg bare ligge til nogen tilfældigvis finder mig i morgen.

*Knas kvas* noget stort og tungt er på vej over mod mig, jeg ligger helt stille og håber bare at hvad det nu er ikke opdager mig, jeg kan mærke hvordan jorden ryster og sammen med jorden ryster også jeg. Bevægelserne stopper ca. en meter fra mig lige ud for mine ben, shhh .. helt stille, jeg holder vejret for at undgå at rette opmærksomhed mod mig, måske er det et dyr som tilfældigvis er kommet forbi, hvad det så er så står det stille.

*klik* Gadunk Gadunk Gadunk, mit hjerte banker der udad i et afsindigt tempo igen, hvad var det for en metallisk lyd? *klik* *klik* igen og igen kommer denne lyd, det kan da ikke være et dyr, kan en hund mon lave denne lyd med sine tænder? Et utal af gange kommer denne lyd mens den bevæger sig rundt om mig, åh kunne jeg da bare samle mine ben noget mere … jeg er alt for sårbar sådan her.

En hånd ligger sig på mit bryst og jeg skriger AAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHH !!!

Forskrækkelsen ved den pludselige berøring er for meget, han kæler med mit bryst mens jeg skriger af alt kraft, efter lidt tid klemmer han hårdt om brystet (av!) og siger

"hold så KÆFT tøs, ingen kan alligevel høre dig her ude og jeg gider sku’ ikke høre på det skrigeri"

jeg skriger bare videre hvilket medføre at jeg får en knaldende lussing, jeg skriger endnu højere og får en lussing på den anden kind og jeg tier for det brænder i mine kinder.

"Hør her pigebarn, vi er inde i en skov og klokken er halv tre om natten og der er ikke et øje i nærheden, så hold kæft"

Jeg siger "vil du ikke godt lade hver med at røre ved mig, kan du ikke slippe mig fri?".

Han sidder ved min side og kæler blidt med begge mine bryster

"he he he, tror du jeg har haft alt den besvær med at få dig herud, bare for at slippe dig fri igen?".

Hans stemme er fremmed men jeg kan høre at han er en voksen mand.

"hvorfor skal jeg stoppe du kan jo lide det din lille luder, dine brystvorter er jo helt hårde"

Et par af hans finger køre hen over mine brystvorter mens han kæler med brysterne og han har ret vorterne er meget stive og pirrelige jeg kan tydelig mærke hans fingers leg med dem, og jeg kan også mærke at det har en dybere virkning på mig, længere nede …

Jeg piver lidt "nej nej lad vær med at tag på mig, hvis du lader mig gå nu så siger jeg det ikke til nogen"

Han svare ikke men sutter på en af mine vorter mens kan krammer videre på mine bryster, ahhh det er dejligt det er virkelig noget jeg kunne nyde under andre omstændigheder, ahhh det er så varmt og lækkert. Han sukker noget om "dejlige bløde patter dem skal jeg nok få det sjovt med"

-

Her må jeg nok forklare lidt mere om mit liv, jeg har haft en meget streng religiøs opdragelse så jeg har ikke prøvet at kæle med en dreng endnu, faktisk er det første gang et andet menneske er så tæt på mig. Jeg har selvfølelig rørt lidt ved mig selv men har altid stoppet før jeg blev rigtig liderlig, sådan noget gør pæne piger bare ikke, det mest vilde jeg regelmæssigt gør er at barberer mig mellem benene, men da det jo har et formål så det kan ikke være en rigtig synd.

Jeg er flytter hjemmefra for 4 måneder siden for at finde mig selv, jeg arbejder som sekretær og lever et roligt liv, jeg går ikke i byen og bruger det meste af min tid med at læse i min lejlighed og på at træne i et motionscenter henne på hjørnet.

-

Han skifter bryst og slikker videre på det andet mens han brummer "ummm" det lader til at han kan lide det, han bliver ved med at slikke og kæle med mine bryster. Det er bare for meget det her, ydmygende, pinligt og luderagtigt men jeg kan ikke lade vær med at stønne svagt, hvilket han strakt bemærker "ja er det ikke dejligt og vi er kun lige begyndt, så du kan roligt glæde dig til resten af natten"

Hans hænder begynder at kæle for resten af min krop, en hånd glider fra mit bryst ned til min mave og stoppe alt for tæt på mine private dele. Han forsøger at kysse mig men jeg drejer hovedet til siden hver gang så han ikke kan, så han river i mit hår (*klynk*) og holder mit hoved stille og nu kan han kysse og slikke på mine læber, mens den anden hånd kæler for mine ben, hans hånd køre op og ned af ydersiden af mine ben og søger nu ind for at kæle med mit inderlår (jeg forsøger at alt kraft at samle benene men det er umuligt), han stryger ned at mit lår langsomt og roligt igen og igen, hans hånd kommer så langt ned at jeg kan mærke varmen fra hans fingre mod min fisse.

Jeg trækker vejret hurtigt og heftigt og stønner "nej nej lad værd, vil du ikke nok"

Han lukker for min stønnen med sin egen mund, mens hans fingre endelig finder min våde fisse, aahhh hvor er det vildt, han leger med mine skamlæber og nu glider en af hans fingre op i mig, han bevæger den langsomt ud og ind af mig, ind og ud, ind og ud, så utroligt langsomt og roligt glider fingeren op i mig, det føles som om jeg driver af væske dernede.

Han tager hånden væk og jeg kan mærke min varme fisse sende varme ud i den friske luft, nej hvor er det vildt, nu presser han to fingre mod min åbning så det strammer, han presser mere og mere og langsomt glider de op i mig … åhhh hvor det strammer inde i mig.

Med latter i stemmen siger han "du er godt nok stram tøs, men bare rolig det skal jeg nok få ændret på, du skal få så meget pik skal du"

Jeg tigger ham "vil du ikke nok være sød ved mig, jeg har aldrig prøvet før … jeg er jomfru !"

"Det vare ikke så længe endnu, min ven, hvis du slapper af så skal jeg nok være blid ved dig"

Hans to fingre glider ind og ud af mig, og strammer så frækt, imens slikker han hele min overkrop fra mine skuldre og helt ned til min navle, så jeg er fugtig og våd over det hele, mine vorter er så stive at det næsten gør ondt når han flytter sin mund fra dem og den friske luft spiller om dem.

Han skifter stilling og placere sig mellem mine ben, han tager fat om min røv og trækker mig ned så mine ben bliver tvunget til at sprede sig langt ud til hver sin side og efterlade min fisse helt forsvarsløs. Han ligger sig halvt over mig og hviler på venstre side af min krop mens hans ene arm holder mit hoved fast, skiftevis slikker han mig i ansigtet, på halsen og på mit højre bryst (mit venstre bryst er klemt mod hans hårde krop, hvilket pirre min vorte for vildt), hans tunge leger med min brystvorte og den ru og blide fornemmelse er utrolig dejlig. Hans ene hånd søger ned mellem mine ben og leger igen med mine skamlæber, så presser han to fingre op i mig, først langsomt og roligt (det strammer dejligt inde i mig) så begynder han at lade dem glide hurtigere og hurtigere ind og ud af mig og fordi jeg er så våd begynder det at "smaske" fra min fisse hver gang han trækker fingrende ud, det lyder meget højt her i den stille skov. Han opdager det desværre også og siger

"var det dig som sagde du ikke ville, hvor kommer alt den væske så fra?"

"jeg har sku’ aldrig oplevet så våd en skede … fuck hvor er du liderlig pigebarn, det er virkelig noget du har ønsket i lang tid hva’?"

Det er pinligt at blive liderlig mod min vilje men med den behandling han giver mig men jeg kan intet gøre, min krop sitre nærmest af lider og jeg føler en fantastisk sensualitet alle de steder hvor han røre min krop.

Hans pik presser mod det stykke som er mellem min fisse og det bagerste hul, hans pik er stiv for han er tydeligt blevet ophidset af at røre ved mig, mens han har travlt med at få rørt mig alle de steder han lyster, frygter jeg for den pik den er alt for stor til mig.

Hans fingre stoppe deres dejlige leg med min krop og han placere nu en hånd på hver side af mit hoved, han hviler mod min krop men da jeg er så meget mindre end ham er hans brystkasse ud for mit hoved og øverste del af hans stramme mave hviler mod mine bryster, hver gang han flytter sig lidt gnider det hårdt mod mine brystvorter. *ahhh det er svært ikke at stønne*

Han guider sin pik ind mellem mine skamlæber og jeg kan mærke at den er alt for stor for mig

Jeg siger "husk du lovede at være sød, så vil du ikke nok lade vær med at presse for hård"

Han svare "ja ja lille skat, jeg skal nok være blid her første gang, slap bare af"

Han gnider sin pik frem og tilbage mod mine skamlæber og bliver mere og mere ivrig og øger hastigheden, men da jeg svømmer af saft derned går det som i smør. Han presser mod min skedeåbning og langsomt, langsomt kommer han lidt op i mig, hvilket han bruger til at skabe plads i mig, han trækker sig tilbage og presser sig igen op nu en del lettere åbenbart kan min skede ikke nå at trække sig helt sammen igen før han igen har skubbet sig der op, sådan bliver han ved igen og igen presser han sig et lille stykke mere op i mig.

Hele min krop giver sig når han presser mod mig og mine bryster virker som puder hans krop kan glide frem og tilbage på, men næsten alt min opmærksomhed er rettet mod presset fra hans pik, det er utroligt så hård den er jeg tror ikke den ville være hårdere hvis den var lavet af stål og samtidigt er den varm med blød skind på, det er fantastisk så godt den er lavet sådan en, den virker fantastisk godt i mig.

Han har nu fået sig presset langt op i mig langt mere end jeg troede den kunne komme, men han fortsætter sit pres. Han trækker sig næsten helt ud og skubber sig så hurtigt og hård tilbage igen, så presser han i lang tid hårdt mod mig, pres, pres, åhhh pres, pres fra hans pik’s størrelse hele vejen rundt i min skede, pres mod det stykke af min skede der endnu ikke har givet sig for hans invasion af mit bløde kød, pres fra hans krop mod mine bryster …. åhhhhhhhhhh

Denne behandling han jeg ikke stå for og jeg skriger mit livs første orgasme ud, efter et par sekunders skrig stopper han det ved at holde mig for munden, imens fortsætter han behandlingen af min skede, han støder, presser og trykker sig op i mig og endelig er han helt oppe i mig, jeg opdager det ikke for jeg er lige ved at få en ny orgasme. Nu kan man også høre en smasken fra min skede når han støder op i mig, men inde i mit hoved bliver det overdøvet af min egen stønnen, heldigvis bliver lyden stoppet af hans hånd så jeg kan stønne og skrige som jeg har lyst til uden at han kan høre det.

Han stønner nu også højt mens han støder hårdt op i min sårbare fisse og jeg føler det som om han er vokset oppe i mig, men måske er det bare den brutale behandling som gør det.

Jeg forstiller mig at han er min elsker og jeg glæder mig over at min krop kan tilfredsstille ham, jeg tænker på hvordan min elsker vil kysse mig mens vi elsker, i mine tanker ligger jeg i en ren hvid seng med en flot ung mand og nyder hans krop mod min, nyder hans ophidselse, nyder at han ønsker mig.

Min voldtægtsmand brøler nu mens han banker sig langt op i mig, igen og igen banker han langt op i mig, og jeg kan føle hvordan han sprøjter i min skede … åhhhh, det gør mig endnu mere våd.

Han ligger slapt og roligt over mig og siger "hmmmm, det var dejligt skat giv mig 2 sekundet så prøver vi igen", han rejser sig og hans halvslappe pik smutter ud af mig med et smask og jeg mærker en mængde af væske løbe ned mellem mine baller.

Ummm jeg var halvvejs på vej mod endnu en orgasme, luften som nu trænger sig på føles dejlig, ahhh min fisse gløder af varme som den frigiver til luften, det er dejligt med en pause hvor jeg kan komme mig.

Han roder lidt rundt og sætter sig igen mellen mine ben, så bruger han mine safter til at smøre mit numsehul og før jeg ved af det presser han en lille pind mod mit bagerste hul (den er snittet og poleret til så der ikke er skarpe kanter) uhh det er ulækkert, men også mærkeligt pressende lige som det var i min skede da han pressede sin pik op, han lader bare pinden blive der oppe i numsen på mig så jeg spørger "kan du ikke tage den ud igen, jeg vil ikke have noget der op"

Han siger "det kan jeg godt, men så skal du også sutte pik på mig, ok ?"

Jeg ved ikke rigtigt, men det er da ikke så ulækkert som at have noget oppe i numsen så jeg siger "ok", han trækker pinden ud igen og sætter sig op til mig og holder mit hoved mellem hænderne (mit hoved er drejet til højre hvor han sidder) mens han lader sin slappe pik hvile på mine læber, "sut på den" siger han og jeg forsøger at stikke tungen ud af munden så jeg kan slikke på den uden at skulle have den inde i min mund. Det virker for han får snart en stiv pik, men så presser han den mod mine læber men jeg holder munden lukket. Han siger så "nå ja men ok, hvis du hellere vil have en pind op i røven så er det da fint med mig"

"ok jeg skal nok" siger jeg og lader ham presse sin pik ind, han holder mit hoved fast og presser sin pik hårdt ind så den støder mod indersiden af min kind, den er blevet meget stor og jeg kan ikke forstå at den store hårde ting har været oppe i min stramme fisse. Han støder i min mund igen og igen og jeg mærker hvordan han rammer min tunge, mine tænder og kind, han nyder det for pikken vokser hele tiden og jeg bliver liderlig af at tænke på at han sikkert vil banke den op i min fisse senere. Han stønner lidt og trækker sig ud af min mund, mine brystvorter bliver hårde af forventning for nu skal jeg sikkert kneppes og han placere sig da også nede mellem mine ben igen, men så presser han pinden op i min numse igen og jeg klynker "du lovede !!"

Han siger "jeg sagde at jeg ville tage den ud af din røv, ikke at jeg aldrig mere ville presse den der op igen … gjorde jeg ?" og "du skal alligevel lære at, hvis jeg har lyst til at presse et boldtræ eller noget andet op i dig så gør jeg det. Du kan intet gøre for at forhindre det"

Han presser sin pik op i min skede igen, ikke noget blidt over det denne gang, han presser og støder bare og jeg stønner og piver for hvert stød, det er svært for ham i starten og igen må han lave en del arbejde for komme helt ind. Heldigvis producere min fisse en masse saft så selv hans hårdeste stød medføre at hans pik glider langt op i mig og resten af stødet forplanter sig i min krop. Specielt det stød som det giver i mine baller mærker jeg for det giver en mærkelig pres følelse i min numse pga. pinden dernede, jeg kan mærke at der er en lang pind som stikker et godt stykke ud af min numse for jeg kan tydeligt mærke hvordan jorden og blade støder mod pinden og også en enkelt gang hvor han rammer den med benet så den bliver presset et lille stykke længere op … Ooooohhh

Han er helt vild efter at presse sin pik længere op i mig, det kan ikke lade sig gøre men alligevel forsøger han, i forvejen er det utroligt at have så stor en pik oppe i mig jeg troede slet ikke min skede var så lang, han har jo presset den halvt oppe i maven på mig og når han så forsøger at presse den endnu længere op …. ahhh det er for meget for en lille pige med pres i begge huller og jeg kommer skrigende.

Jeg er helt færdig og ligger bare stille og lader ham bruge mig og han bliver ved og ved, utrætteligt som en maskine ind og ud, ind og ud … efter 5 minutter gør den megen hamren med hans hårde pik sin virkning og jeg mærker at jeg igen er ved at blive liderlig, men hvor er jeg dog træt, sex er godt nok hårdt arbejde og det er ikke engang mig som skal bevæge mig.

Få sex i dag

Han trækker sig ud af mig og igen kommer der et *klik*, ikke noget jeg bliver forskrækket over mere, under alt dette her har der en gang imellem lydt et af de *klik* og nu helt tæt på kan jeg høre at det er et kamera, det svin tager billeder af mig, det er ikke nok for ham at bruge mig han vil også have beviser på det bagefter.

Han har haft tålmodighed nok til at stoppe op, selv da han er ved at kneppe mig for vildt for at tage billeder af mig, han har taget billeder mens hans fingre var oppe i mig, mens jeg stønnede min første orgasme ud, mens kan huggede sin pik langt op i mig, jeg tror ikke der er noget som ikke er kommet på det kamera. *klik* *klik* *klik* har det lydt hele tiden.

Han siger "hvis du er sød så slipper du snart, jeg vil bare lige kneppe dig færdigt, ok"

Han løser mine arme og ben, smider pinden væk og siger "bare lige lidt endnu så er vi færdige, men hvis du prøver på noget så kan du få lov at blive her hele natten"

Han løfter mig op sammen med tæppet og går nogle skridt for at ligge mig igen "her ligger du vist lidt bedre skat", han er jo pludseligt helt sød er han.

Han presser sig igen op i mig og igen må han arbejde for det da der jo har været en lille pause, men snart kører det der ud af og jeg mærker saften dryppe fra min fisse mens han arbejder mig op mod endnu en dejlig varm orgasme. Det tager en del tid for han stopper i tide og utide for at *klikke* men at det trækker ud gør bare min nydelse større …. aaaahhhhh jeg skriger min orgasme ud og han holder mig for munden mens han selv hamre sig færdig, det lugter mærkeligt og metallisk fra hans hånd og jeg mister næsten følelsen af hans pik’s pres i min skede

Jeg vågner i min seng og ser på mit vækkeur at klokken er 15:09, jeg har godt nok sovet længe og hvor var det dog en vild sex drøm jeg havde .. jeg rødmer når jeg tænker på at jeg har drømme om voldtægt, jeg er vist blevet en slem pige.

Jeg er også øm på kroppen, specielt fissen og brysterne er ømme, jeg må jo have leget med mig selv hele natten, jeg har små rifter på armene !!!!!

Åååååhhhhhhhh nej så var det måske rigtigt alligevel og ikke en drøm, jeg må have fået de rifter fordi mine arme lå uden for tæppet mens han kneppede mig så har kvistene under mine arme revet mig når jeg blevet skubbet frem og tilbage.

Jeg sætter mig op med et ryk, men jeg er meget svimmel og må ligge mig ned igen, ham må have bedøvet mig efter voldtægten for at kunne transportere mig tilbage i min seng, faktisk må han også have bedøvet mig for at få mig der ud i skoven, jeg bliver langsomt mere klar i hovedet.

Jeg går ind i min stue og ser at står en boks på bordet, inde i er der øverst et brev som jeg først ligger til side, der er en hel stak billeder, billeder af mig taget i skoven, jeg ses i meget "slemme" situationer med pik i munden og i fissen. Jeg kigger efter ham på billederne men det eneste man ser til ham er hans fingre og så selvfølelig hans pik.

Nu læser jeg brevet, som siger:

Tak for i nat.

Jeg har lagt nogle kopier til dig så du ikke skal glemme denne dejlige nat, som du kan se på nogle af de sidste billeder så viser det tydeligt at du villigt lod dig bruge, læg mærke til at der intet er som holder dig, havde du ikke lyst kunne du bare være gået din vej.

Der er også et dejlig billede hvor du skriger af lyst, så tvang den anklage kommer du ikke langt med, og hvis du forsøger alligevel så kommer alle disse billeder til at være frit tilgængelige på internettet og dine nærmeste vil få den leveret direkte i deres e-postkasser.

Jeg har holdt øje med dig i et stykke tid, så jeg ved du ikke vil have sådanne billeder frem i lyset for at vise at jeg mener det så se følgende e-mails, som vil være de første til af se denne billede serie.

Min far e-mail. xxxxxxxxxxxxxxxxx

E-mail til den kirke mine forældre kommer i xxxxxxxxxxxxxxxxx

Min søsters e-mail. xxxxxxxxxxxxxxxxx

Min chefs e-mail. xxxxxxxxxxxxxxxxx

God vens e-mail. xxxxxxxxxxxxxxxxx

P.S

Jeg ringer til dig når jeg for lyst til din krop igen.

 

I boksen er der også et sort bind, sikkert det jeg havde på i nat og de to sidste ting er håndjern!

Som lovet så ringede han, allerede samme dag kl 7 om aftenen, jeg fik besked på at ligge mig i min seng, nøgen, på ryggen, med bindet for øjnene og med begge hænder fastgjort i håndjernene til sengen (det kan lade sig gøre forklarede han, du skal bare presse din sidste frie hånd mod håndjernet så smækker den selv fast).

Nu ligger jeg så som han her sagt, og min krop forråder mig igen, jeg er ved at bliver fugtig mellem benene, min ømme skede vil gerne byde sig til og laver saft på højtryk, mine bryster stritter flot op mod loftet og jeg trækker vejret hurtigt. *KLIK* der bliver låst op for min hoveddør (hvor mon han har en nøgle fra?) og han kommer ind til mig …

Resten af denne weekend forløb kort fortalt på denne måde:

Han knepper og sutter og slikker mig hvor og hvornår han har lyst, mens han forklare mig hvordan jeg vil komme til at bruge store dele af min fritid for fremtiden. Jeg er hans legetøj nu, jeg skal gøre hvad han vil have, uden undtagelser. Jeg vil aldrig få at vide hvem han er, og jeg vil heller aldrig se hans ansigt, han ved hvem jeg er og det er nok.

Jeg protestere men hans trussel om at frigive de billeder til alle og enhver er slem nok, og derudover har han nu optaget en VIDEO FILM med mig i en fremtrædende rolle, som også vil komme frem.

Til slut skal jeg præsentere sig selv:

Hej jeg hedder Heidi, jeg er en lille pige (1.52 cm høj og 18 år) med langt mørkt rødt hår så mørkt at det næsten er sort, jeg vejer 50 kg og har lange (i forhold til resten af min krop) slanke og glatte ben. Jeg har altid været klassens pæne pige både mht. opførsel men også af udseende, mine bryster er en god håndfuld siger han, ham som står bagved mig, X kalder jeg ham da jeg ikke kender hans navn.

Mens jeg skrev dette står han bag mig, en ukendt voksen mand, ja ukendt, for jeg kender ham ikke rigtigt selv om han har brugt mig på måder ingen andre har.

Han kender mig siger han, han ved faktisk alt om mig og har også fuld kontrol over mig, som det fremgår af historien. Jeg har aldrig set hans ansigt, nogle gange som nu, har han en elefanthue på og den tager han kun af når jeg har bind for øjnene, men mit gæt er at han er 30-40 år gammel men det er svært at sige, hvis han er 40 så er han meget veltrænet sådan en krop har min far godt nok ikke.

Jeg har skrevet dette fordi han forlanger det, jeg ønsker ikke at fortælle om hvad der er sket for mig og jeg ønsker slet ikke at andre skal læse om det, jeg gruer for at nogle f.eks. mine venner skal genkende mig i historien og jeg hader X for at ikke at lade mig erstatte mit navn med et andet, han bruger jo ikke sit rigtige navn, men han siger jeg skal.

Nu vil han selv skrive lidt, så her er han.

Hej jeg vil lige slutte denne fortælling af med en opfordring, og jeg lover at jeg nok skal få Heidi til at skrive igen og fortælle om nogle af de andre oplevelser hun har haft de sidste par måneder, denne fortælling var bare starten som skulle til for at få hende til at indse at jeg bestemmer.

Da jeg har fuld kontrol over Heidi er jeg åben for forslag til hvad hun skal bruges til, forslag kan skrives herunder...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 10 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.