Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

For et stykke tid siden søgte jeg på nettet efter en der kunne dominere mig, da jeg søgte grænser. Efter et stykke tid hvor ingen svarede opgav jeg næsten. Efter et stykke tid fik jeg dog et svar fra et ældre ægtepar, med en dominerende herskerinde, hvor manden var slave. De ledte dog efter endnu en slave der kunne gøre alt det som de gerne ville prøve med to slaver. Vi snakkede lidt frem og tilbage og jeg sendte dem billeder af mig selv og fik billeder igen af manden i ydmygende slave situationer, men kun et af min herskerinde hvor man kun kunne se hendes våde fisse. Det var lidt underligt, men som en god slave havde jeg ikke brug for et billede af sin herskerinde.

Dagene gik og dagen til vi skulle mødes kom. Jeg var meget nervøs og fik nogle instrukser om hvor jeg skulle komme hen. Da jeg ankom havde jeg allerede en stor stivert på. Det føltes lidt ydmygende, da jeg slet ikke vidste hvem eller hvad jeg gik ind til. Jeg bankede på døren og ud kom en ældre dame med brunt hår opsat hår. Hun havde en morgenkåbe på og kiggede dømmende på mig. "Nå, så du er min nye slave? Du er lige hvad jeg har brug for – ung fast kød"

SEX I DAG?

Jeg blev budt indenfor og fik et ordentlig syn på hende. Jeg kunne se på hende at hun ikke var tynd, men relativt buttet og var oppe i halvtredserne. Hun bad mig tage alt mit tøj af midt inde i stuen, mens hun satte sig i en stol der var centralt i stuen.

Jeg tog alt midt tøj af og stod afventende med mit stive lem. Hun kiggede på min stive pik og spurgte : "hvad er det for en lille stiv pik du har?" – jeg kiggede ned på den 17 centimeter stive pik, og kunne ikke forstod ikke helt hvad hun mente. "æhh, det ved jeg ikke?" – Straks farede hun op og gav mig en lussing. "Du kalder mig Frue! Og intet andet forstår du slave!?" "Ja, undskyld Frue" skyndte jeg mig at sige.

Hun beordrede mig ned på knæ og bad mig åbne munden.

Jeg åbnede munden og kiggede op på hende. Straks spyttede hun mig lige ind i munden og kiggede på mig. Jeg sad stadig stille med munden åben og kiggede på hende med stiv pik.

"Det var en god slave" sagde hun, "jeg tror vi prøver igen". Hun begyndte at lave snottelyde og snottede mig igen direkte i munden. Smilende kiggede hun på mig, stolt af sit arbejde. "slug, slave" beordrede hun og det gjorde jeg så.

Hun virkede tilfreds. Hun åbnede sin morgenkåbe og afslørede et lak korset der var lidt for lille-. Hendes mave hang lidt ud ved kanterne og det samme gjorde hendes røv. Der var et stort hul ved fissen og røven og brysterne var trykket op ved hjælp af korsettet, så de så store og faste ud.

Det virkede som om hun havde købt korsettet lidt for lille. Jeg var helt solgt. Jeg har altid været ret vild med større kvinder, ikke for store, men uden at de er såkaldt tynde.

Hun kiggede på mig og smilede: "Det kan du godt lide, hva slave?" – jeg nikkede og svarede, stadig på knæ. "Ja Frue, du er det smukkeste jeg nogensinde har set."

Hun smilede og satte sig i stolen foran mig. "Det skal du bevise, slave".

Hun klappede to gange i hænderne og lidt efter kom en ældre mand klædt i dameundertøj ind i værelset. Han vraltede lidt, hvilket jeg kunne se var på grund af en DILDO han havde oppe i røven.

"Dette er min anden slave, som jeg har haft i mange år" sagde hun. "Han gør alt hvad jeg siger, da han er opdraget godt, sådan skal du også blive".

Manden satte sig på knæ ved siden af mig og kiggede ned i gulvet. Han var en smule buttet og havde ikke noget hår på kroppen udover på hovedet. Hans pik og nosser var fuldstændig glatbarberet og hans pik var utrolig lille.

"Hvis du vil gøre dig fortjent til at være min slave skal du vise det." sagde hun. Hun sad med spredte ben så jeg kunne se lige ind i hendes fisse. "Hvis du virkelig mener jeg er det smukkeste du nogensinde har set, vil du gøre alt for at få lov til at røre mig, ikke sandt slave?" – Jeg nikkede og kunne mærke min pik var ved at sprænges.

Hun smilede tilfreds og kiggede på sin mand der stadig sad i undertøj og med dildoen i røven. "Tjener, hent den blå dildo og en kop". Manden rejste sig med det samme og forlod rummet og kom tilbage hurtigere end jeg havde troet. Manden blev bedt om at fjerne sit undertøj og sin dildo. Den blå dildo han havde medbragt var omkring samme størrelse som min egen pik. Mandeslaven satte sig igen på knæ ved siden af mig og kiggede ned i gulvet. "Slave, som du kan se er min tjener ikke ligeså ophidset som dig. Intet tænder mig mere end at se to slaver lege med hinanden, derfor skal du sutte min tjener til udløsning. Og når han kommer skal du spytte det ned i denne kop. – imens vil jeg kigge på og lege lidt med mig selv"

Jeg kiggede på hende meget overrasket og min mund svarede "javel Frue, tak Frue".

Manden havde nu stillet sig op og stod med sine pik lige ud for mit ansigt. Jeg tog den i munden og suttede, selvom jeg aldrig havde prøvet det før. Det varede ikke længere før den blev stiv. Jeg tog den ud og mødte hans liderlige øjne. Jeg slikkede lidt på hans boller mens jeg rev den af på ham.

Jeg kunne se herskerinden sidde og kigge på mens hun legede let med dildoen. "Hold kæft det ser lækkert ud, slaver. Hvad siger du tjener – er han værdi til at blive min slave? Er han sådan en lille kælling man kan bruge som man vil?"

Manden nikkede og svarede "Ja Frue, Slaven er værdi – han sutter som en professionel og kommer snart i hans lille luder mund!"

Og rigtigt nok, få sekunder efter sprøjtede han lange seje sprøjt af sperm i munden på mig, mens han stønnede højt. Jeg ventede til jeg kunne mærke han var færdig og slap så hans pik og spyttede spermen ned i koppen ved siden af mig.

"God slave, det har du talent for. Jeg tror du skal slikke alle mine elskere før de knepper mig fra nu af" Hun tog koppen fra min hånd og hældte det ud over sin fisse. "Det synes jeg lige du skal gøre rent slave" – Jeg slikkede alt sæden i mig og slikkede begærligt hendes fisse til hun begyndte at stønne.

Hun rejste sig og bad hendes mand gå ud og gøre dildoerne rene. Hun blindfoldede mig og førte mig op af nogle trapper. "Nu er du en rigtig slave, derfor skal du også udføre rigtige slavegerninger" sagde hun. Jeg var som forelsket og ville gøre alt for hende. Jeg blev lagt ned på en slags bænk og mine ben blev spredt og spændt op.

Min pik stod stadig lige ud i luften og bare følelsen af mit stive lem gjorde ondt af liderlighed.

"Nu skal du have lidt særbehandling, lille slave" sagde hun og jeg kunne mærke noget blødt på min pik. Det føltes som bryster og lidt efter varmen fra en tunge. Jeg var ved at komme med det samme men holdt orgasmen i mig. Sådan blev det ved et par minutter hvorefter tungen begyndte at slikke min røv og lege med mit røvhul. Lidt efter kunne jeg mærke en finger smutte op i mig. Jeg sagde ikke noget men prøvede at forholde mig til hvad det var der skete. Lidt efter blev det til to fingre og derefter tre. Smerten og liderligheden føltes så godt og jeg hørte mig selv bede om mere.

Med det samme blev blindfoldet taget af mig og jeg og jeg så direkte op i min herskerindes vidunderlige fisse. Jeg kiggede mod min behandling af min røv og så manden give mig finger i røven. Med det samme begyndte hun at pisse ud over mit ansigt og bryst. Da hun var færdig satte hun sin kusse ned over mit ansigt og kørte hendes våde fisse rundt i hele mit ansigt. Hun bad hendes tjener stoppe behandlingen af min røv og bad mig kravle hen til hende og slikke hendes røv nu. Jeg gjorde som befalet og slikkede hendes flotte røvhul og stak min tunge ind og ud. Hun bad mig fortælle hvor meget jeg elskede hende og hvad jeg ville opgive for at komme ud over hendes røv. I min tåge af liderlighed sagde jeg åbenbart nogle magiske ord. For hun rejste sig med det samme og hentede et videokamera. Hun bad mig gentage hvad jeg sagde. Jeg fortalte så at jeg ville opgive alt i verden hvis jeg kunne være hendes slave og få lov til at elske hende. Hun sagde hun ville bruge det som bevis hvis jeg ikke gjorde præcis som hun ønskede og sagde.

Derefter mens kameraet stadig kørte pissede hun mig i ansigtet og bad mig slikke hende ren. Jeg takkede ydmygt for hendes behandling. Derefter stoppede hun kameraet. "nu er du officielt min slave" – hun kom hen og kyssede mig på munden med tungen helt nede i halsen på mig. Hun tog korsettet af og jeg så hendes bryster falde ned af hendes mave. Jeg kiggede på hendes buttede mave og bryster der hang ned af maven på hende. "Kan du lide mine store fede patter?" Spurgte hun. Jeg kiggede som fortryllet på hende og nikkede "Ja frue, de er dejlige".

Hun smilede og bad mig ligge mig på sengen. Jeg lagde mig ved siden af hende hvorefter hun spændte mine arme og ben fast. "Nu skal du være en god slave og vente til jeg komme tilbage". Der gik nok en halv time hvor jeg lå bundet til sengen uden at kunne høre hvad der foregik, før døren gik op. Damen kom ind, stadig nøgen, med to mænd som jeg ikke havde set før. Bag dem gik tjeneren. "Her er så mit menneske-lagen som I to rigtige mænd skal kneppe mig på." sagde hun og viste mig frem nøgen med en stiv pik. "Den lille slave skal slikke jer og mig mens vi knepper og min tjener sutter jer store og stive" De to mænd lignede nogle der var fundet på den lokale pub og aldrig sådan fik sex. De grinede hånligt og tvang tjeneren i knæ hvorefter de trak bukserne af og fik ham til at sutte deres pikke. Fruen satte sig på mit ansigt og bad mig slikke hendes fisse og røv til. Jeg slikkede det bedste jeg har lært og kunne mærke hun var blevet meget våd og liderlig. Den ene følte sig parat og lagde sig op i sengen og begyndte at kysse med damen og rage på hendes bryster. "Knep mig" sagde hun og lagde sig til rette i hundestilling lige ud fra mit ansigt. Jeg kunne se hans stive lem glide op i hendes våde fisse og kneppe hende hårdt. Hun stønnede højt og hendes fissesafter dryppede ned i mit ansigt. Efter lidt vente de sig, så hendes røv var lige i mit hoved – min mund kunne dog stadig få luft og min næse var næsten oppe i røven på hende. "sliks hans boller mens hans pik boller mig!" sagde hun til mig, hvilket jeg gjorde. Hans boller var meget salte og behårede og jeg suttede og slikkede som galt det mit liv. Manden der kneppede begyndte at stønne utrolig højt og hans pung spændte sig i min mund. "kom op i min fisse, fyld mig!" skreg Fruen i en orgasme. Lige så snart han var færdig med at komme var den anden parat til at kneppe. De fortsatte i samme stil, da den anden også gerne ville have slikket sine boller. Det blev de ved med et stykke tid og skiftede så stilling til missionær stilling med udgangspunkt over mit ansigt endnu en gang. Han smækkede sin pik i munden på mig og bad mig slikke ham lidt ren inden han kneppede hende færdig. Jeg suttede og suttede til han var helt ren og kiggede så på at hans rene pik gled ind i hendes fisse der var fyldt med sperm allerede. Jeg havde den bedste udsigt og slikkede frivilligt på hans pik skaft når det gled ud af fissen. Ikke længe efter kom han også i et brøl og sprøjtede oppe i hende. De sundede sig begge lidt og han steg så af hende og de to mænd samlede deres tøj og gik mens de grinede.

Min herskerinde lå lidt og sundede sig. "Sådan to pikke var lige hvad jeg havde brug for. Synes du ikke slave?" Jeg nikkede og svarede at det var et godt udført arbejde.

"Nu er det også jeres tur til at få resterne" sagde hun. "men da du er lavest i kæden lille slave, så er du til sidst. Først skal min tjener bolle min fisse, dette helt samme sted og til sidst for du lov til at bolle mit brugte hul og slikke mig ren". "jeg vil ikke have det på nogen anden måde" svarede jeg. Hun besvarede med hvilken god slave jeg var. Tjeneren gled ind i hendes brugte fisse, og det tog ham lidt tid før han kom, hvilket var forståeligt nok siden han allerede havde fået lov til at bruge mig to gange. Han kom dog i et brag af en orgasme til sidst og kom så hårdt at sæden stod ud af hendes fisse og ned i mit ansigt. Lidt efter var det så min tur. Tjeneren bandt mine hænder og fødder op så jeg kunne bevæge mig lidt mere frit. Dog fik jeg ikke lov til at bestemme stillingen. "Jeg sætte mig overskrævs på dig, slave. Når du så er kommet, så kan jeg nemlig kravle på til dit ansigt og presse alt sæden ud i dit ansigt" sagde hun. "Javel frue, svarede jeg. Jeg vil med glæde slikke dig ren" svarede jeg.

Hun satte sig overskrævs på mig og jeg kunne mærke varmen fra hendes fisse. Det føltes som at bolle et glas varmt vand, da hun var så udspillet fra de tre mænd. Hun bevægede sig lidt frem og tilbage men hun legede med sine bryster og fortalte mig hvilke god lille slave jeg var.

Tjeneren var i mellemtiden begyndt at filme seancen og gik rundt om os for at få nogle gode vinkler. Der varede ikke mere en ca. 1 minut før jeg skreg en orgasme ud som jeg aldrig i mit liv har prøvet før.

Med det samme da jeg var stoppet med at sprøjte, satte hun sig op over mit hoved og befalede mig til at åbne munden. Jeg gjorde som bedt om og kunne se alt spermen stå ned i munden på mig og i mit ansigt. Tjeneren filmede det hele på nært hold, mens jeg slugte og slikkede 3 fremmede og mit eget sperm i mig. "Rens mig fuldstændig" sagde hun og satte sit ansigt direkte ned over min mund og kørte rundt. Jeg slikkede og fik alt sæden ud af hende.

Derefter steg hun af mit ansigt og fortalte hvilken god slave jeg havde været. Vi lå alle tre lidt i sengen og snakkede om hvordan aftenen var forløbet. Min pik bevægede hurtigt på sig igen, og Fruen befalede tjeneren til at sutte min pik mens hun fik slikket røv af mig. Med tungen dybt oppe i hendes røvhul kom jeg anden gang. Denne gang i munden på tjeneren hvilket hun befalede os at ’snowballe’. Derefter fik vi begge lov til at bolle hende igen i en trekant.

Resten af natten legede vi på forskellige måder som min herskerinde bestemte.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 28 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.