Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Koner eller Eva, har godt af at blive straffet, hun bliver som regel blødere af det, hvis man gør det rigtigt. Det skal selvfølgelig være en del af den leg der findes i et parforhold. Kan man få det med i sit forhold, kan straf / smæk ja kærlige men ikke umærkelige pisk også være en sanselig oplevelse for begge parter.

Eva har i perioder haft det med at spille op, og blive lidt opsætsig. Hun var begyndt med at nægte at gøre ting, som hun blev bedt om eller bare stritte imod. Nok mest for at spille op til noget leg. Det startede en dag hvor jeg bad Eva om at barbere sin kusse. Jeg ved at hun ikke synes det er så sjovt at bruge en skraber på sin kusse, hun vil helst holdes barberet af mig.

SEX I DAG?

Jeg havde fortalt hende hvornår hun skulle gøre det, fordi så ville jeg på mit arbejde vide hvad hun foretog sig.

Jeg havde også givet hende besked på at hun skulle sætte sig på badeværelset på hug med spredte ben. Hun skulle lægge et spejl på gulvet så hun kunne se sin egen kusse og se hvordan klipningen blev. Hun skulle kun klippe hårene så de let kunne barberes af når jeg kom hjem. Det er ganske let at foretage, hun skulle kun trække de lange hår nedad og så med en saks klippe så tæt på læberne som muligt. Jeg havde lagt tingene frem til hende, så hun vidste at det var meningen.

Da jeg kom hjem fra arbejde, kom der en kop kaffe på bordet til mig, Eva hentede den, og jeg spurgte om hvordan det var gået i dag. "Har du nået hvad du skulle" spurgte jeg. Eva kiggede væk og skyndte sig at snakke videre om noget andet.

Jeg fik på fornemmelsen at hun ikke havde barberet kussen, som jeg havde bedt hende om. Når jeg senere prøvede at få øjenkontakt med hende gled øjnene væk og ned.

Jeg fornemmede dog, at hun var oplagt til noget spændende - Evas øjne får noget blankt over sig når der er uro eller seksuel spænding i hendes krop.

Eva havde lagt armene om mig bagfra, min ene hånd havde lagt sig bagud på en af de dejlige velformede balder. Eva virkede lidt urolig, men blød og kærlig, hendes krop gled let ind mod min.

Vi drejede os så vi kunne kysse hinanden og jeg spurgte, om hun havde gjort som jeg havde bedt om. Samtidig gled min hånd op under kjolen for at mærke efter om de lange hår var forsvundet.

Eva forsøgte ganske svagt at forhindre min hånd i at glide ind imellem hendes ben, men det var kun på skrømt. Eva vidste godt at jeg ville mærke efter og en finger gled ind under trussekanten lige der hvor skamlæberne mødes med lårene.

Eva sagde jeg, jeg håber du har været en god Kone i dag og trak trusserne over til den ene side så jeg kunne få fat i læberne.

Jeg kyssede Eva og tog fat i noget kussehår og trak nedad. Du har været en uartig tøs sagde jeg, Eva stod nu lidt uroligt på benene fordi det gjorde lidt ondt at få trukket kusselæberne nedad i hårene.

Ordene uartig tøs gav et sæt i kroppen på Eva, et af de signaler der viser hendes lyst til noget spændende.

Det var nu tænkte jeg og sagde. Sådan en uartig tøs som dig skal opdrages, du skal høre efter når jeg siger noget - jeg tog kraftigt fat i kussehårene og trak nedad.

Eva bevægede sit underliv fremad og sagde, jeg har ikke haft tid - der har været så meget i dag.

Jeg slap hende og vi gik ind i stuen. Jeg satte mig på en stol og lige da Eva skulle til at passere, trak jeg hende ned over mine knæ. Hvad laver du sagde Eva? Du har været uartig og du skal mærke hvad jeg mener om det. Kjolen blev trukket op over bagdelen. Det var faktisk lykkedes mig at få Eva til at ligge som en lille pige der skulle straffes i dette snuptag. Hun lå på maven hen over mine knæ og hendes arme hang ned mod gulvet. Hendes bagdel hvilede på mit højre lår og hendes fødder lå på gulvet så hun ikke lige kunne støde fra.

Evas trusser dækkede balderne men hun havde ikke fået dem helt på plads imellem benene, så den ene elastik var kravlet ind i revnen, som var begyndt at glinse af kussesaft. Du er min kone og min kusse sagde jeg og lod hånden glide hen over balderne uden på trusserne. Bestemt vandrede mine hænder hen over hendes bagdel og ned imellem lårene. En finger gled på kanten af den læbe som var blotlagt.

Med ganske lette bevægelser trak jeg kussesaft fra revnen og ud på hendes lår for at vise hende at selvom hun er en voksen kvinde bliver hun våd imellem benene når hun bliver lagt over knæene som en lille pige der skal straffes.

Du er en våd og liderlig uartig tøs sagde jeg og løftede hånden for at give indtryk af at der ville falde et slag, Eva spændte balderne for at modtage slaget - der skete intet. Jeg lagde forsigtigt hånden balderne igen og lod den igen glide bestemt hen over de runde bløde former, jeg tog fat i trussekanten for at trække dem af hende.

Det var nødvendigt at slippe trusserne da de var halvt nede på lårene, idet de sad fastklemt mod mine lår. Jeg tog fat i den våde kant af trusserne som havde siddet trukket op imellem læberne, og trak dem helt ned, så de hang ved knæhaserne.

Jeg fortsatte med at fortælle Eva at hun ikke havde været sød og jeg masserede hendes balder hårdt og krævende - så meget at hendes kusse blev trukket frem og tilbage.

Det medførte at saften nu tydeligt kom frem og der sad perler i de alt for lange hår.

Det er altid spændende at se hvor meget elskovssaft Eva får frem mellem benene, eller rettere sagt hvor meget jeg kan få frem.

"Husker du at gøre hvad jeg beder dig om en anden gang spurgte jeg" - Eva tøvede med svaret, jeg løftede hånden og lod den ramme hendes ene balde med en sådan kraft at jeg kunne se aftrykkene fra fingrene med det samme. Klask sagde det, en rigtig dejlig lyd.

Lige i det sekund slaget rammer spænder hun musklerne i balderne og de forbliver spændt et stykke tid.

Eva tror der skal falde et slag igen, men jeg lægger min hånd på den nederste del af ryggen og lader den glide blødt rundt på den del af hendes røv hvor slaget har ramt.

"Hvorfor klippede du ikke kussen Eva, jeg øh - endnu et slag faldt denne gang på den anden balde.

Min hånd glider om til den første balde som nu så småt er begyndt at blive rød efter slaget, jeg løfter hånden og som et lyn fra en klar himmel spænder Eva sine muskler igen, men denne gang kommer der ikke noget slag. Eva slapper af, og da hun mindst forventer det, kommer der en serie af slag. Hun ligger som en sexet fræk kvinde og spræller med benene men slagene kommer hurtigt på balderne.

Hun forsøger at værge for sine balder med sin højre hånd, men den fanger jeg.

Der høres kun lyden fra klaskene når min hånd rammer balderne.

Jeg holder inde. Evas røv er nu helt rød, og der ses flere sæt af fingre rundt på det hvælvede og smukke stykke af hende.

Jeg spreder hendes ben lidt så jeg kan få hånden ind imellem lårene for at mærke kussen. Hun er nu meget våd og det er let at stikke en finger op i kussen på hende.

Eva viser med al tydelighed at hun vil kneppes nu - hun laver bevægelserne med kroppen som om der var en pik på vej op i hende. Mine fingre finder nu den hårde knop og den maseres let. Eva begynder at stønne - nærmest hvisker knep mig.

Du skal nok få pik min skat - men først skal jeg lige se om du er blevet en lydig pige.

Du skal have 6 slag mere og du skal tælle med højt.

Når du har fået et slag tæller du. Eva blev helt stiv i kroppen - har du forstået - ja kom det fra Eva, men det var næsten ikke til at høre så jeg måtte spørge igen - JA kom det denne gang tydeligt.

Jeg tog mig tid til at fortælle hvilken balde det første slag ville komme på. Luften var fyldt med sex og spænding min pik dunkede og gjorde næsten ondt fordi der ikke var nogen som rørte ved den.

Jeg løftede hånden og for fuld kraft faldt slaget på den højre balde, lige der hvor overgangen til lårene er - klask.

ET kom det fra Eva to, tre en lille kunstpause og så fire fem seks.

Eva glider ned på gulvet da slagene stopper og jeg slipper hende - jeg drejer og bøjer mig ned og kysser hende - et langt og inderligt kys.

Eva holder sine arme inde ved siden og den ene hånd glider om på bagdelen for at mærke de varme balder.

Imens Eva føler sig på balderne rejser jeg mig og går om bag hende for at nyde synet af hendes røde og varme balder. Med begge hænder tager jeg fat og løfter hendes bagdel op.

Eva kommer nu til at ligge på knæ med hovedet mod gulvet. Overalt på hende kan jeg se hvor mine fingre har afsat sine mærker og når min hånd glider hen over huden kan jeg mærke at hun er brændende varm.

Revnen i kussen er fyldt med saft, der er så meget i hende at det er begyndt at løbe ud og der hænger tråde af kussesaft ned mod gulvet. jeg går om foran Eva og lyner mine bukser ned og trækker min meget stive og dunkende pik frem og tager fat om Evas hoved og siger "slik".

Det er tydeligt at slagene har gjort sin virkning – Evas øje er nu meget liderlige at se på og hun åbner munder for at slikke. Hun kysser spidsen af pikken og hun griber om skaftet og trækker huden ned over hovedet. Det klør og kildrer i pikken - den trænger til at blive brugt.

Eva tager pikken i munden og lader læberne glide ned over skaftet cirka halvt ned og tilbage igen. Det gør dejlig, man får lyst til at lukke øjnene og nyde hendes bevægelser ned over pikken, men så vil udløsningen komme hurtigt.

I stedet flytter jeg mig lidt og knapper bukserne op og trækker dem helt ned derved kan Eva få fat i kuglerne hun tager let og trykker og trækker i dem. Når Eva sidder på knæ og jeg står op så passer pikken lige i højde med hendes hoved og jeg tager med højre hånd fat i hendes baghoved for at styre hendes mund hen til pikken igen som jeg holdt i venstre hånd.

Helt automatisk åbner hun munden og pikken smutter ind. Da Eva først har pikken inde i munde griber jeg om hendes hoved med begge hænder og siger: " Sid stille Eva og hold munden åben så jeg kan kneppe dig i munden. Eva sidder på knæ med åben og fyldt mund og jeg begynder at kneppe hende i munden - nøjagtig som hvis det var i kussen - stille og roligt trækker jeg pikken ud og skubber den ind. Lidt efter lidt bliver det lettere at få pikken helt ned i halsen på hende. Man skulle ikke tro at det var nødvendigt at "åbne" en mund på samme måde som en kusse eller en røv skal "åbnes" for at pikken kan komme helt ind.

Men det skal den faktisk, stille og roligt skal pikken føres længere og længere ind i munden. Det er muligt at få pikken så langt ned i halsen på Eva at jeg kan mærke spidsen støder på. Eva kan klare tre til fire stød dybt i halsen inden hun begynder at virre med hovedet.

Det er en helt utrolig fornemmelse at kneppe sin kone i munden på denne måde. Hun ved hun har været uartig og hun har fået sin straf og nu vil hun godt vise at hun er blevet en sød kone ved at tage pikken hårdt i munden.

Jeg holder inde med mine kneppebevægelser, da pikken er næsten helt nede i halsen.

Jeg kigger ned på Eva og i hendes øjne kan jeg se at hun også finder glæde ved dette.

Mens jeg ser på hendes liderlige og glade øjne, vipper jeg med pikken som om sæden var på vej. Eva forsøger at flytte hovedet men det bliver holdt meget fast, en enorm velfølelse løber igennem kroppen på mig når jeg ser hende på knæ med pikken i munden, hendes læber slutter tæt og varmt om skaftet.

Jeg ved at hun frygter at få sæd i munden, så jeg vipper endnu en gang med pikken og slipper grebet om hovedet, Eva trækker vejret dybt da hun igen kan få luft.

Jeg går om bag ved Eva og gør mig klar til at stikke pikken op i hende, det er kun et spørgsmål om kort tid inden jeg giver slip på sæden.

Jeg stikker pikken ind i den fugtige kusse og den glider i helt til roden, ved at bevæge hofter rundt i små cirkler kan jeg mærke Evas sider af kussen langt inde. Hun stønner højt og jeg finder hendes knop men mine fingre og gnidder hurtigt og bestem på den.

I løbet af et øjeblik trækkes hendes skedemuskler sammen og orgasmen strømmer igennem kroppen på hende. Efter at kussen har klemt et par gange på pikken kommer sæden - jeg kan mærke den helt nede fra pungen og ud gennem pikken og jeg stønner højlydt da jeg sprøjter helt oppe i hende.

Vi rystes nu begge af orgasmer og langsomt dør rykkene i pikken ud. Pikken er begyndt at blive mindre og jeg trækker den langsomt ud mens Eva siger Nej ikke endnu. Ud sammen med pikken glider en del af den sæd som jeg har lagt i Eva og den løber langsomt ned over skamlæberne og drypper til sidst ned på gulvet.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 23 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.