Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det hele startede en fredag aften til en af mine lillebrors sædvanlige mange fester han holder ude i værkstedet

jeg blev ringet op af lillebror om jeg ikke ville ud og sige hej sammen med et par venner og jo selvfølgelig..

vi kørte så derud og deltog lidt på afstand fra festen da v er imellem 20 og 30 år og min lillebrors venner er fra 16 til 20 ca..

klokken ca. 20 kørte mine venner ned for at skaffe forsyninger til feste og jeg gik ind og var med og der sad en sød lille flot ung brunette på 18 år med virkeligt ung pige udseende og meget kort nederdel osv. altså virkelig tiltrækkende pige og jeg ender da også med at komme i snak med hende og efter en lille times tid begynder vi så at kysse /snave osv.. og de går da heller ikke længe før vi ender inde på mit værelse til nuseri og på det tidspunkt bliver det ikke til mere da jeg spøger hende om hun har været sammen med flere på en gang og svaret var nej... så tilbød jeg hende at være sammen med 4 af mine kammerater og mig selv så 5 i alt og tøvende svarede hun ja og hun sagde hun var meget nysgerrig.. tiden gik lidt og vi snakkede og vennerne kom tilbage .. jeg gik ud og sagde til dem hun gerne ville kneppes af os alle sammen og vi forklarede hende det nok ville gå lidt vildt for sig og hun nikkede ja og sagde ja.. vi fik hende så ind i bilen midt på bagsædet og kørte af sted jeg var chauffør på bilen så jeg overværede alt i bakspejlet ... de begyndte jo straks at rave vildt på hende og der gik nok ikke mere end 20 sek. før hendes trusser var flået i stykker og hendes små ben var spredt for alle vinde .. vi spurgte hende så om vi godt måtte være meget vild med hende og gør som det passede os uanset hvad og hun nikkede bare og sagde jeg ville tage det som en oplevelse.. så blev hendes små bryster så blottet og alle rørte og følte og klemte hendes lille krop så bliver hun løftet op på en der hed søren og hendes ben blev spredt af 2 fyrer så jeg kunne se det gjorde ondt på hende men vi var ligeglade hun var selv gået med til det hendes hænder og fødder blev bundet og hun fik bind for øjende .. vi kørte så ud i en skov nær stranden og løftede hende med derind hvor alle efter tur stoppede vores mægtige pikke ind i munden og fissen og det hele gik vildt for sig .. vi begyndte at slå hende imens hun blev kneppet og stoppede flere pikke ind i hullerne af gangen og halv kvalte hende med en pik i halsen vi spurgte hende flere gange om hun nød det det og hun svarede ja .. så blev vi enige om hun skulle føle smerte i sin fisse og begyndte at kneppe hende med grene osv.. sådan fortsætte det i flere timer og vi kørte hende hjem glad og fornøjelig .. og hun sagde pænt tak til alle og sagde det gerne måtte gentages hvilket det også gør .. ofte dog nu mere smertefuldt for hende

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 21 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.