Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Min chefs kone er medarbejdende ægtefælle i det firma, jeg arbejder i. Hun er en skøn slank pige i slutningen af 40erne. Selv er jeg i slutningen af 20erne og har længe haft et godt øje til hende. En sommerdag sidste år midt i sommerferien var jeg på arbejdet, der var kun et par stykker mere på arbejdet, bl.a. chefens kone Sanne.

Sanne havde klædt sig på som hun plejer når det er varmt, en knælang nederdel og en næsten gennemsigtig hvid skjorte. Når hun gik forbi min plads fyldte vellugten rummet. Pludselig ringede telefonen, det var Sanne, hun havde problemer med sin computer, jeg gik over på hendes kontor, det var et behageligt kontor med aircondition, så døren skulle være lukket. Hun forklarede mig sit problem, jeg tog en stol for at sætte mig ned og vise hvordan problemet skulle løses. Hun smilede til mig og sagde tak, jeg skulle til at rejse mig da hun overraskede mig med et hurtigt kindkys. Jeg satte mig igen og kiggede på hende, overrasket, måbende, men med et smil på læben. Hun sagde at hun længe havde haft lyst til at gøre det, men først nu var lejligheden til det. Vi kiggede lidt på hinanden, det blik hun sendte mig endte i et langt kys. Jeg spurgte om vi skulle låse døren, hun sagde nej, men det forhindrede hende ikke i at begynde at tage min skjorte af. Jeg tænkte, hvad nu hvis der kommer nogen, men hvem skulle det være, de 2 andre der var på arbejdet kendte mit syn på Sanne. Sanne rejste sig op på og sagde kom. Det skulle hun ikke sige 2 gange, vi endte i en hed omfavnelse og klædte hinanden af. Hendes krop var perfekt for en 49 årig, vi kyssede og kælede for hinanden et stykke tid, men nu ville hun have mig. Jeg lagde hende ned på skrivebordet og gled langsomt, meget langsomt op i hende, følelsen var ubeskrivelig for hun kom i det samme øjeblik jeg var helt oppe i hende. Hun stønnede, vred og vendte sig, hun nød virkeligt at jeg tog hende langsomt. Et langt stykke tid senere var vi helt færdige og havde fået tøj på igen.

Vi sad og snakkede lidt, hun fortalte hun længe havde trængt til at føle at hun levede. Hun havde en fantasi om en trekant med mig og den anden på kontoret, om jeg var med på den. Gosh, tænkte jeg sikken en kone, mens jeg tænkte på den anden på kontoret, chefens datter.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 31 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.