BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Min kone og jeg har et sommerhus på landet som vi desværre kun kan tilbringe perioder af vores fritid i. Sommetider tager vi alene derop for at slappe af og det var lige hvad jeg trængte til. Så fredag eftermiddag pakkede jeg og tog af sted.

Det var en varm dag og jeg glædede mig til at ligge mig nøgen ud på vores terrasse og sole mig.

Da jeg kom til sommerhuset så det ud som det plejer at gøre og jeg låste mig ind og slog alarmerne fra og satte diverse ting på plads, og nu skulle der slappes af, så jeg smed tøjet og tog en drømmeseng under armen og skulle lige til at åbne havedøren, da jeg så de flotteste kvinder jeg længe havde set ligge nøgne på min terrasse.

Min pik rejste sig hurtigere end jeg kunne opfatte det, pigerne havde hørt støjen og var gået hen til døren og inden jeg nåede at dække mig til stod de der.

De var ikke flove tværtimod, de sagde hej og det samme gjorde jeg og vi snakkede lidt frem og tilbage og det endte med at jeg lå nøgen sammen med dem.

Vi lå meget tæt på hinanden og jeg lå mellem dem, den ene kiggede hele tiden på min halvstive pik som havde svært ved at blive liggende nede.

Begge piger havde fået lavet silikone bryster og var glade for dem de havde begge mellem en c og d skål begge var lyshåret og glatbarberet, så det er ikke uforståeligt at man bliver tændt.

Efter en lille time på drømme seng begynder den ene at røre ved mig og jeg lader hende, hvilket hun tager velkomment imod og tager fat og min pik og begynder at køre den af i lange seje stød, den anden ligger og kigger fornøjet med mens hendes ene hånd er placeret på hendes klit.

Jeg løfter pigen som massere min pik op på mig selv så jeg kan komme til at slikke hende, hun smager skønt og jeg labber alle de safter som der kommer ud af hende i mig.

den anden begynder at slikke mine boller mens den første har begravet hendes mund dybt ned over min pik, jeg spreder hendes skamlæber og slikker op og ned fra hullet mod klitten, mens jeg har en finger begravet i hendes røvhul.

Begge Piger puster og stønner, hende jeg slikker sætter sig på mit stive lem og rider til mens hun kører rundt med underlivet, den anden overtager hurtigt hendes slikke plads og placere hendes yderst våde fisse ned over min mund, hendes safter løber ned i munden på mig inden jeg når hende med min tunge, men hun vil slikkes i røven og det bliver hun mens jeg presser fingre ind i hendes stramme hul!

Jeg løfter dem begge af og gør klar til at kneppe hende i røven fra en doggystyle, hun har prøvet det før for min stive pik går nemt i bund og den er alligevel 25 cm. pirrende kysser og slikker de hinanden og det varer ikke længe før de begge kommer ved at jeg knepper dem for som en sand gentleman lader jeg altid kvinden komme først.

De synes begge det er synd jeg ikke er kommet og sætter sig på sengen mens jeg står op og begynder at sutte slikke løs på min pik til jeg kommer i meget store kaskader ud over deres bryster og ansigter! så gik de i bad og forsvandt ud af døren og siden har jeg ikke set dem, kun i mine meget saftige fantasier.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 55 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.