Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Fie havde været så tæt på at overgive sig og lade orgasmen rulle sidst de havde set hinanden, der på stranden. Men han var stoppet lige før det skete, de var blevet afbrudt af andre strandgæster. Efter han havde sat hende af, var der tikket en mail ind fra ham sent på aftenen. Ham og konen havde været til noget grill halløj hos et venne par, han havde kunne dufte hendes fisse hele aftenen. Fie smilede ved tanken, og havde lyst til ham igen i samme øjeblik. Havde lyst til at overgive sig fuldstændigt, lade ham trænge ind og fylde hende ud. Det skulle ske næste gang de sås, og hun så frem til det. Så frem til at mærke HAM.

Det var i dag. Dagen hvor Fie skulle have endnu et stykke med Søren. Denne gang bare sådan rigtigt. Hun vågnede badet i sved, liderlig og spændt. Der var 3 timer til de skulle mødes, så hun rejste sig fra sengen og gik direkte i bad. Sørgede for, at alt var barberet – glat, ren og klar. De havde Mailet frem og tilbage siden sidste møde og beskederne var blevet mere og mere lumre. Prævention var også kommet på tale, Fie brugte ikke noget, så Søren ville sørge for kondomer. En graviditet eller mulig sygdom ville nok sætte store spørgsmålstegn hos deres partnere.

SEX I DAG?

Strand tasken var pakket med tæppe, håndklæde og lidt frugt. Bikinien havde hun under tøjet, måske han ville blive skuffet over hun ikke var trusse løs? Men hun valgte at tage af sted noget tid før deres aftale, så hun kunne få slappet af i solen og ikke mindst, dulme nerverne. Metroen var næsten tom da Fie stod på, men det var jo også tidligt på en hverdag. Liderlig begav hun sig mod deres mødested, samme sted som sidst. Til hendes store ærgrelse, var der rigtig mange mennesker. Der skulle være oktoberfest og teltene var ved at blive stillet op. Solen lod vente på sig, og frustrationerne over at være blevet afbrudt igen gjorde hende godt irriteret. Hun havde lige håbet på, at kunne lege lidt med sig selv, inden Søren ville dukke op. Gøre klar til ham. I en mail forklarede hun ham situationen, de måtte finde et andet sted, for han ville ikke aflyse.

Skuffet fik hun pakket sammen og gik mod parkeringspladsen hvor han ville komme i sin stationcar. Efter noget tid kom han. Søren fornemmede straks hendes anspændthed. 'Hej smukke, ærgerligt med vores plads, men lad os gå en tur og finde en anden". Han gav hende et af de der inderlige frække kys og straks slappede hun af. Kysset havde sat gang i hendes underliv og safterne drev ud af hende og ned i bikini trusserne. På den anden side af gaden lå en park af en slags, han trak hende i den retning. Virkede en anelse ivrig, men på den anden side, det var hun jo også selv. Efter at have gået rundt noget tid, fandt de et godt spot. Ikke gemt så meget væk, men nok til at kunne være lidt private. Tæppet blev bredt ud og de lagde sig med tøj på tæt mod hinanden. Tungerne legede ivrigt og hans hænder var overalt på hendes krop. 'Mmm Fie, jeg har ventet SÅ længe på i dag' straks efter var hans hånd ved bikinitrussen. Hun kiggede på ham, men han lod ikke til at være skuffet, hans fingre dansede let over den helt glatte og nybarberede fisse. 'Du skylder en orgasme' sagde hun drillende og lagde en hånd på hans meget hårde bule. 'Mmm' brummede han og fortsatte sin leg. Fie lod ham lege og lukkede øjnene for at nyde. 'Du skal kigge på mig Fie, lad mig se i dine øjne'. Ligesom hun åbnede dem, lod han et par fingre glide op i hende. 'Åh, du er så stram og våd. Jeg vil mærke dig rigtigt'. Han stoppede, rejste sig for at tage jakke, skjorte og t-shirt af. Hun betragtede ham mens han lod tøjet falde på græsset.

Fie satte sig på knæ og tog fat i hans bælte og åbnede det. Han kiggede ned på hende, uden at sige noget. Hun lod sin tunge glide fra buksekanten op mod hans navle uden at fjerne sit blik fra hans. Hun var så klar til at modtage ham, han hjalp til med at smide bukserne. 'lad mig se dig helt nøgen' Fie lod resten af tøjet af – lidt genert og usikkert. Ud af inderlomme på hans jakke, fik han fundet en blå pakke kondomer. Nu lå de så her, nøgne og blottede. Dybe våde kys, hendes fingre legede med de krøllede hår på hans bryst. Hans hænder var overalt på hendes krop. Liderligheden var ikke til at tage fejl af, deres vejrtrækning var tungere og dybere. ' Søren, jeg vil mærke dig, sådan rigtigt'. Mere behøvede hin ikke at sige. Selvom det var længe siden, fik han rullet kondomer på uden problemer. Det hjalp selvfølgelig en del, at Fie havde gjort ham mere end blot almindelig liderlig. Hun lå på ryggen, lå og kiggede på ham da han som en anden bestiger, besteg hende. I et langsomt stille ryk, gled han op i hende. De havde øjenkontakt hele vejen. ' Er du okay?' 'Jeg er mere end okay. Hun lagde armene om han nakke og trak ham tættere på, lod neglene klemme hans nøgle ryg og Baller ligeså forsigtigt – der måtte ikke efterlades mærker. Søren bevægede sig stille og intimt, så hun kunne mærke hver en cm af ham i sig. 'Åh det er så dejligt Søren'..... En masse stemmer kom pludselig nærmere. Med ét var deres øjeblik spoleret, igen. En børnehave på tur nærmede sig og Søren trak sig ud og tilbage. Rullede om på siden af hende og nåede lige at hive tæppet over dem. Suk, øjeblikket var ødelagt, så de kom i tøjet igen. Søren kastede det brugte kondom i busken og rakte Fie pakken. ' kan du ikke passe på denne indtil næste gang'? Hun tog pakken og kom den i tasken

Uden så mange ord, gik de hånd i hånd ned til parkeringspladsen. 'skal jeg ikke køre dig hjem' Han kyssede hende og åbnede passager døren. Uden at tøve, satte hun sig ind og lod ham kører sig hjem gennem byen. Hans ene hånd på hendes lår og kys i hver en kø..

'Vi ses' hun smækkede døren bag sig og vuggede hen mod opgangen. Smagen og duften af denne fremmede mand hang i hende. Hun lod ham hænge og gik ikke i bad med det samme. Denne frække oplevelse krævede en forløsning – dén fik hun med hans navn hviskende ud i værelset....

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 22 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.