BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

De havde aftalt at mødes 'tilfældigt' et sted på Amager. Hun havde i en mail beskrevet hvilket tøj hun ville have på – han havde ikke givet feedback. Så hun havde ingen ide om, hvem af mændene i parken der var ham. Tanken om denne mystiske mand tændte hende, så skraberen fik en ekstra tur henover hendes Venusbjerg i badet, inden mødet denne formiddag.

Vel ankommet til Amager og det rigtige sted, begav hun sig ind i parken. Med bankende hjerte kiggede hun rundt, men ingen var at se. Kaffekoppen blev med rystende hænder hurtigt halvtom, nervøsiteten var til at føle på. Han havde bedt hende sætte dig på en tilfældig bænk, men der var ingen at se – bænke altså. Hun stoppede op for at tømme Kaffekoppen, skridt bag hende på grus stien standsede samtidig. Hun kiggede ikke tilbage, for hun vidste med det samme, at det måtte være Ham. Det dunkede i brystet, men ligeså vel i hendes underliv. Han havde tændt et bål i hende, bare ved hans ord og måden han tiltalte hende. Ikke et sekund, havde hun bedt om at se et billede af ham. For han tændte hende med hans ord og hans høje alder.

Der var slet ikke nogle bænke i denne park, så hun overvejede at vende sig mod ham og bare "få det overstået". Hun så en lysning bag nogle buske, et højt træ med lange grene stod i midten. Med hastige skridt, smuttede hun derind og satte sig under træet. Hun hørte ham gå forbi – nu kunne han jo ikke finde hende... hun nåede ikke at tænke tanken til ende, for bag hende og træet lød et "Hej". Hun sank klumpen i halsen og vendte sig mod stemmen. Dér stod han, wow, slet ikke som hun havde forestillet sig, men slet ikke dårligt. En flot og velklædt ældre herre- ældre i forhold til hende hvertfald. 21 år for at være præcis.

"hej" sagde hun og sendte ham et smil. "ja det er så mig, Fie." Han satte sig ned overfor hende. "og det er så mig, Søren". Ikke mange ord var udvekslet, før han havde taget hendes tomme kaffekop og sat den op af træet. Han hev hende hen til sig og kyssede hende dybt, vådt og længe. Her sad de så omklamrende i en park på Amager, med virkeligheden på den anden side af buskene. Jo dybere han kyssede hende, jo dybere stønnede han og jo tættere hev han hende. Hans hænder gik på opdagelse under hendes top, de øvede hænder fandt hurtigt vej til hendes stive brystvorter. "uhm". Han blev tydeligt mere og mere liderlig af Hende unge krop. Hun trak sig lidt væk, for at kigge efter mennesker i nærheden – han mærkede med det samme hendes nervøsitet. " Ja tænk, hvis nogen vi kendte kom forbi" hans skæve drillende smil fik hende til at glemme bekymringen. Hvem skulle dog dukke op her, det var flere år siden hun var flyttet fra øen.

I hans arme med læberne og kroppen mod hans, lagde han hende ned i græsset. Hans Lem pressede på, bag de lidt stramme bukser og hun klemte hårdt om den. I hans øjne lyste begæret, i hendes lyste det samme. Hans hænder legede med hendes klit udenpå de ret så stramme hotpants, hun mærkede hvor våd han havde gjort hende. Mest af alt, havde hun lyst til bare at flå deres tøj af og dyrke sex lige nu. Hendes tanker blev afbrudt...

Han måtte tilbage på kontoret, havde sagt han bare skulle til en frokost aftale ude i byen. Hun skulle også have været hos en veninde for 20 min siden. De fulgtes ad ud til hans bil – selvfølgelig havde han en stationcar tænkte hun, da han stoppede op. De skiltes ad med et kram.

" vi ses" sagde han inden han slap hendes hånd. "gør vi"? Svarede hun kækt og vuggede lidt ekstra meget med hofterne, da hun gik fra parkeringspladsen.. Hun vidste han kiggede efter hende men hun vendte sig ikke om. Hun var driv våd og ærede sig over, ikke at have taget skiftetøj med....

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 30 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.