Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

De næste par uger fik vi ikke mulighed for at se noget til hinanden, men vi fik sendt hinanden en del frække beskeder, nogle af dem var også med billeder af vores kønsdele, men også bare små kærlighedsbeskeder om hvor meget vi savnede hinanden.

Så en aften, lige efter vi havde spist, ville skæbnen at Mille bad mig gå over til Kasper og Pernille, efter et par bøger som Mille havde aftalt at hun skulle låne af Pernille, jeg indvilgede selvfølgelig med det samme, velvidende at både Kasper og børnene også var der, men i det mindste ville jeg dog snakke med hende og ikke mindst se hende igen.

SEX I DAG?

Da jeg kom der over, kunne jeg konstatere at Kasper's bil ikke stod i carporten, min pik begyndte at røre lidt på sig, kunne jeg virkelig være så heldig at Pernille var alene hjemme, nej selvfølgelig ikke, børnene var jo hjemme på den her tid, øv også, nå men jeg gik op til døren og bankede på, og som jeg håbede, kom Pernille ud og lukkede op, hun lyste op i et kæmpestort smil, da hun så at det var mig, jeg kom med indenfor, og da døren var lukket bag mig, faldt hun mig direkte om halsen og kyssede mig i hele ansigtet, jeg tog omkring Pernille og pressede hende ind imod mig, og da jeg endelig kunne få et ord indført efter et minuts tid, sagde jeg.

"Hvor er Kasper og børnene? Jeg går ud fra at de ikke er hjemme med den velkomst"

"De er lige kørt ud i centeret for at handle, de er tidligst tilbage om et par timer"

"Jeg ville ønske at jeg kunne blive så lang tid, men Mille forventer at jeg snart er hjemme igen men lidt tid har jeg da, jeg har savnet dig helt vildt"

"Jeg har også savnet dig, kom med"

Jeg fulgte med Pernille ud i deres køkken, hvor vi kyssede og krammede og pressede underlivet mod hinanden, jeg flyttede mine hænder ned på Pernille's dejlige røvballer, hun havde en kjole på, og jeg begyndte at trække kjolestoffet op indtil jeg havde mine hænder på hendes dejlige blondetrusser, min pik var fuldstændig stiv nu.

Pernille trak sig lidt efter væk fra mig, vendte sig om og gik hen og bøjede sig hen over køkkenbordet, jeg fik hurtigt knappet mine bukser op, fiskede min stive pik frem og gik over bag ved Pernille, som i mellemtiden havde trukket sin kjole op over sin dejlige røv, og trukket trusserne til side, så der var frit udsyn til hendes dejlige og glinsende våde og opsvulmede skamlæber.

Jeg stod nu helt op ad Pernille, og kørte mit pikhoved frem og tilbage i hendes fisse åbning, og pressede mig dernæst i bund i hendes drivende våde fisse.

"Nej hvor har jeg savnet fornemmelsen af at føre min pik dybt op i dig"

"Ååååhhhh jjaaa, hvor har jeg også savnet at mærke din pik oppe i mig, kom så, knep mig, tag mig hårdt"

Jeg begyndte nu at køre pikken ind og ud af hendes stramme og meget våde fisse, liderligheden havde endnu engang overtaget enhver fornuftig tankegang, det eneste jeg tænkte på var at jeg snart ville sende en ny ladning sæd op imod Pernille's livmoder, tanken alene gjorde bare min pik endnu mere stiv og hård.

"Ååååhhh Pernille, du er bare så dejlig, jeg elsker dig"

"Jaaahh Kim, jeg elsker også dig"

Efter ca. 5 minutter knepperi, trak jeg mig ud af Pernille, og fik hende vendt om og løftet op på køkkenbordet, skubbede hendes kjole op om livet på hende og trak hendes trusser helt af, og med to fingre skilte jeg hendes skamlæber fra hinanden, samtidig med at jeg førte min pik op i hendes fisse igen.

Jeg lænede mig ind over hende og vores læber mødtes i et meget vådt kys, vores tunger kæmpede en brav kamp imod hinanden, jeg kunne mærke at jeg var ved at være tæt på nu, og at Pernille også nærmede sig orgasme.

"Nnnngggghhh, aaaaahhhhh jaah, jeg kommer Kim, jeg kommer skat"

"Aaaaaahh jaaaahh, du får mig til at komme, jeg sprøjter op i dig nu, åååhh jaaah"

Jeg blev liggende inde over Pernille, mens vores orgasme langsomt ebbede ud, vi kyssede hinanden meget kærligt,.

Pernille var den første der brød tavsheden.

"Det bliver ikke ved med at gå, uanset om jeg snart bliver gravid eller ej, så bliver vi snart nødt til at fortælle sandheden overfor Kasper og Mille"

"Jeg ved det, men vi bliver nødt til at vente lidt endnu, men du har ret, jeg kan ikke undvære dig og jeg tænker på dig hele tiden"

Min pik var nu gledet ud af Pernille's fisse, og jeg kunne se at noget af min sæd løb ud og ned over hendes lår, vi tog nu vores tøj på igen, kyssede og krammede hinanden igen, og blev enige om at vi var nødt til at mødes igen hurtigst muligt.

Jeg fik bøgerne under armen og gik hjem til Mille igen.

"Det var du da længe om, var du ikke?"

"Det ved jeg nu ikke, var jeg det"

"Ja, det tog da lidt over en halv time, jeg regnede kun med at du ville være væk i ti minutter"

"Åh, slap dog af, jeg blev bare og snakkede lidt derovre, det er måske blevet forbudt?"

"Nej, selvfølgelig ikke"

"Nå, det var da rart at høre, ellers må du jo bare selv hente dine bøger, så er jeg da fri for det"

Inderst inde smilede jeg til mig selv, Mille skulle bare lige vide hvad og hvordan vi snakkede.

Senere på aftenen tikkede der en besked ind på min telefon.

"Hej dejlige, tak for besøget, jeg savner dig allerede, håber snart vi kan mødes igen, kys kys, din Pernille"

Jeg svarede hende tilbage.

"Hej smukke og dejlige kvinde, jeg savner også dig, har du mulighed får at slippe hjemmefra et par timer her i weekenden, evt. sige at du går en tur i skoven, så kan jeg komme og samle dig op i min bil og køre en tur ud i det blå? Kæmpekys og kram til dig"

"Jeg ved det ikke helt endnu, men jeg vil helt sikkert prøve, kan du sove godt, og drømme sødt (gerne om mig ti hi) kys og frække tanker til dig"

"Tak for det dejlige, jeg elsker dig, og jeg drømmer helt klart om dig i nat, godnat skønne og dejlige kvinde"

Nu kunne jeg kun gå og krydse fingre for at vores plan ville lykkes.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 50 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.