Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Vi har længe skrevet sammen på g6n og pr. mail, men vi har aldrig mødtes. På det seneste er vores mailvekslinger dog blevet mere og mere intense. Vi er begge i et parforhold, men vores korrespondancer er ved at løve løbsk for os.
Du har frokostpause, og du tror at det er en ganske almindelig dag. Du skal lige til at sætte dig da du får en sms: "P-pladsen... NU!"
Du skynder dig ned af trappen. Udenfor får du hurtigt øje på mig siddende i en bil. Du sætter dig ind ved siden af mig. Jeg møder dig med et frækt og vådt kys. Fastholder øjenkontakten, mens vores tunger leger. Min hånd kilder dit inderlår. Du kan se i mine øjne, at jeg er hamrende liderlig. Jeg vil ha dig NU. Spørgsmålet er bare hvor. Du kigger spørgende på mig. Jeg starter bilen og sætter i gang.
Vi siger ikke meget, men luften er ladet med sex. Du kigger på mig og kan ikke undgå at bemærke bulen i mine bukser. Du kan ikke lade være med at kæle for den.
Efter kort tid holder jeg ind foran et hotel. Vi haster igennem lobbyen. Da vi kommer ind på værelset kaster vi os over hinanden. Tiden er knap og vi er hamrende liderlige.
Mine hænder finder dine bryster og dine hænder kæmper med mit bælte mens vi febrilsk kysser hinanden. Da du flår bukserne af mig vipper min stive pik ud af mine tights. Den er helt stiv. Da dine hænder lukker sig om den kan du mærke, hvordan det dunker i den.
Du sætter dig på sengen og kort efter lukker dine bløde læber sig om min pik. Du kigger frækt op på mig, suger på pikhovedet og lader din tunge danse frækt på pikhovedet. Åh, hvor du dog tænder mig.
Skubber dig bagover. Flår dine trusser af dig. Må smage dig inden... Mine læber omkranser din klit og min tunge sender stød igennem dig. Du er så liderlig at der næsten ikke skal noget til før jeg sender dig ud over kanten. Du ryster!!!!
Jeg retter mig op og placerer min pik imellem dine våde læber. Glider let op i dig. Du er helt vildt våd. Kan ikke lade være med at støde hårdt og hurtigt op i dig. Du kan heller ikke holde dig tilbage. Du folder dine ben bag min ryg og presser mig ind mod dig - signalerer at jeg ikke skal holde mig tilbage. Vi stønner begge to. Nyder liderligheden i hinandens øjne.
Elsker synet af dine dejlige bryster mens jeg knepper dig. Krammer dem begge. Bukker mig frem og bider i vorterne. Det gør lidt ondt men det er en let sød smerte, som sender stød ned i din fisse.
Jeg banker mig op i dig, og da mine fingre samtidig finder din klit må du overgive dig til orgasmen. Kramperne bølger igennem din krop og du stønner uhæmmet.
Synet af dig, dine lyde og din dejlige fisse, der klemmer om min pik sender også mig ud over kanten. Det første sprøjt sender jeg langt op i din fisse. Jeg brøler højt. Du griber roden om min pik og klemmer om den mens jeg knepper dig. Da jeg glider ud af dig spiller og klemmer du om min pik. Jeg sender flere stråler af hvid sperm af sted. Rammer din fisse, din mave og dine frække bryster.
Du retter dig lidt op, og med et fast greb om min pik trækker du mig op imod dit ansigt. Dine læber lukker sig igen om min pik, og mens du kigger frækt på mig suger du de sidste dråber ud af mig. Du kan smage mig og dine egne safter. Smagen af sex.
Vi ligger tæt et par minutter, men du skal snart tilbage på dit arbejde. Vi får bragt tøjet i orden og skynder os igen ned mod bilen. Med røde kinder haster vi igen igennem lobbyen. Receptionisten kan sikkert godt regne ud, hvad vi har lavet, men det kan vi ikke tage os af. Måske medvirker vi i hendes fantasier senere i aften, når hun kommer hjem fra arbejde.
Jeg kunne ikke vente mere. Måtte bare ha' dig.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 27 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.