BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg trækker langsomt mine bukser ned foran ham og afslører min lille g-streng, mens jeg holder øje med hvordan han betragter mig. Efter at have trådt ud af mine bukser, går jeg lidt tættere på ham og trækker hans t-shirt af. Jeg griner frækt til ham, da jeg bruger den til at tørre resterne af hans sperm på mit ansigt af med, inden jeg smider den ned på gulvet.

Med et frækt smil på læben vender jeg mig om og afslører min lille stramme numse, der kun er dækket af det tynde stof fra g-strengen. Jeg går lidt bagud og ind mellem hans ben, mens jeg skyder min numse lidt bagud. Mærker hans hænder på den og kort tid efter mærker jeg hvordan han langsomt piller g-strengen ned om benene på mig. Det får mig til at skyde numsen endnu mere ud og jeg tænker, at han burde have frit udsyn til min mis. Jeg sætter mig langsomt ned i hans skød og mærker hans pik mod min fisse - den er allerede stiv igen.

SEX I DAG?

Jeg mærker hvor drivvåd min fisse er, da jeg sætter den ned mod hans pik. Fornemmer hvordan jeg næsten drypper ned på den og gør den helt våd. Langsomt begynder jeg at gnide mig mod den og jeg fornemmer hvordan Mikkel begynder at stønne lidt af mine bevægelser. Jeg mærker et par hænder på min lille røv, der begynder at skubbe mig frem i takt med mine egne bevægelser.. Min fisse brænder efter at mærke hans pik oppe i mig, men jeg nyder at pirre ham lidt endnu. Det bliver til sidst for meget for ham og jeg mærker hvordan han hurtigt løfter min røv op med den ene hånd og med den anden fører han sin pik mod mit hul. Da han finder hullet, presser jeg mig voldsomt ned over ham og lader ham glide op i mig i et hug. Langsomt begynder jeg at ride ham med ryggen til og jeg begynder svagt at stønne og klynke en smule hver gang jeg presser mig helt ned over ham.

Der går ikke lang tid før jeg mærker begge hans hænder på mine bryster. Jeg mærker hvordan han blidt kæler for dem, men da han finder mine brystvorter niver han forsigtigt i dem. Det tænder mig og jeg kan ikke lade være med at sætte farten op. "Fuck din fisse er så stram" stønner han frækt bag mig, mens jeg lader min fisse glide op og ned over hans pik.. Jeg kan ikke lade være med at spørge om den er strammere end Majas.. Der går lidt tid, men han svarer: "Mhm fuck ja. Både mere stram, våd og lækker end hendes" stønner han frækt tilbage. Det tænder mig ekstremt og jeg sætter farten op og rider ham nu i et vanvittigt tempo. Det føles næsten som om min fisse brænder.

Jeg vender frækt hovedet bagud og kigger intenst i hans øjne, der næsten er halvlukkede af nydelse. Kigger frækt på ham, mens jeg sætter farten ned. Begynder langsomt at dreje min røv i cirkler, mens jeg har sænket min fisse helt ned over ham. Det føles fantastisk at mærke ham oppe i mig, mens jeg bevæger mig i cirkler på hans pik. Nyder at mærke hans pik presse mod hele min fisse mens jeg vender mig..

Mens jeg fastholder hans blik trækker jeg mig langsomt op og lader hans pik glide helt ud af mig. Hurtigt sætter jeg mig på alle 4 i sofaen. "Nu vil jeg mærke dig kneppe mig" stønner jeg og skubber frækt min numse ud, mens jeg har mit hoved nede.. Han får hurtigt placeret sig bag mig og jeg er sikker på han har frit udsyn til min fisse og min lille stjerne. Hurtigt får han guidet sin pik ind i mig, for herefter at tage fat i mine hofter. Han begynder hurtigt at kneppe mig og jeg nyder at mærke hvor vild han er. Jeg stønner frækt i takt med han kommer i bund i mig og jeg opildner ham hele tiden med frække kommentarer. "Mhm Mikkel. Du knepper så godt… Din pik føles så godt i min fisse" stønner jeg og kan mærke hver gang, at han lige knepper mig lidt hårdere.

Jeg bliver efterhånden kneppet så hårdt, at jeg er nødt til at holde ved armlænet på sofaen og presse mod ham. Det gør også, at hver gang han hårdt presser sig i bund, så presser jeg imod, så hans pik ryger endnu hårdere op i mig. Imens jeg klynker, begynder jeg at mærke den velkendte følelse af orgasmen der bygger sig op. "Mhm Mikkel.. Åh fuck,." stønner jeg kælent.. Min krop begynder langsomt at ryste og jeg mærker hvordan følelsen breder sig i hele kroppen. Det sitrer helt da jeg spænder i hele kroppen og mærker hvordan han knepper mig til min første orgasme. Jeg holder vejret et par sekunder, men begynder herefter at trække vejret hurtigt. Mikkel er imidlertid stoppet med at kneppe mig for at finde ud af om jeg er okay eller lige skal have en pause..

"Knep mig mere" stønner jeg, da jeg får vejret og han begynder hurtigt at kneppe min lidt ømme fisse. Jeg kommer i tanke om Maja og hvor frækt det er, at blive kneppet af hendes kæreste. Mens jeg stønner i takt med at jeg bliver kneppet, kommer jeg i tanke om nogle af de gange jeg har snakket om sex med hende. Det er kun et par dage siden, at hun fortalte mig - lidt forarget - at mikkel havde spurgt om han måtte kneppe hende i røven. Imens jeg tænker over det, begynder Mikkel at kneppe mig hårdere, mens hans hænder har et stramt greb i min lille røv. Jeg begynder hurtigt at stønne og klynke lidt igen og ud af det blå skriger jeg: "Knep mig i røven"… Fuck. det var ikke meningen. Jeg mærker hvordan han sætter farten ned.

Jeg håbede lidt han overhørte det, men da jeg mærker hvordan han langsomt trækker pikken ud af min fisse indser jeg, at det ikke er tilfældet.. "Årh du er så pisse fræk. Det ville Maja aldrig lade mig gøre" stønner han og med de ord glemmer jeg mine bekymringer. Jeg er nu fast besluttet på at mærke ham i mit stramme hul. "Mhm ja, men vær forsigtig frække" stønner jeg mens jeg skyder min røv endnu mere bagud. Jeg mærker hans fingre mod hullet og det føles både forkert og rigtigt.

Pludselig kan jeg fornemme, at han går, men hurtigt kommer tilbage. Det næste jeg kan mærke, er hans fingre på min stjerne igen. Han smører den ind, men jeg ved ikke med hvad, da jeg har lukkede øjne og rent faktisk nyder hans finger. Han må tydeligvis have forberedt sig, hvis Maja nu skulle have haft sagt ja dengang. Jeg mærker hvordan hans finger langsomt finder vej op i min røv. Det gør ikke ondt som jeg havde troet, men det føles underligt.. og lidt frækt. Min egen hånd finder automatisk ned mellem mine ben, så mens han blidt leger med min røv, så er mine egne fingre i gang med mig selv. Hans finger kører ind og ud af mit stramme lille hul og i takt med at jeg leger med mig selv, begynder jeg at stønne.. Jeg mærker hvordan han nu forsøger med 2 fingre og det gør en smule ondt, men ikke mere end at han bare skal være forsigtig.

Han fortsætter med at lade sine 2 fingre glide ind og ud af mig og jeg begynder langsomt at nyde det mere og mere. Jeg begynder selv at bevæge min røv bagud mod hans fingre. Det er åbenbart et tegn til ham om, at jeg har vænnet mig til det og han fjerner sine fingre. Jeg hører hvordan han smører sin pik ind og det næste jeg mærker er pikken der presser mod min røv. Den er lidt større end 2 fingre, men det gør ikke ondt så længe han er forsigtig. Jeg fornemmer hvordan hans pik langsomt glider op i min lille røv. "Fuck hvor er din lille røv stram" stønner han, da hans pik endelig er helt oppe i mig. Det føles vildt frækt. Min finger finder hurtigt vej til min klit igen, mens han forsigtigt bevæger sin pik i min lille numse. Jeg begynder at nyde følelsen og stønner "mhm babe.. knep min lille røv" og det tænder ham tydeligt. Han begynder nu rytmisk at kneppe mig mens jeg leger med mig selv. "Fuck du elsker jo at blive kneppet i røven, tøs" stønner han. Jeg svarer ham ikke, men tænker bare, at han jo har ret. Det er frækt at høre ham stønne, mens jeg selv klynker hver gang han  kommer i bund i min røv.

Sammen med min hånd der leger med mig selv, føles det virkelig godt og jeg kan snart mærke følelsen af orgasmen der kommer. Mine fingre leger på højtryk med mig selv, mens mine små klynk langsomt bliver til skrig. "Åh fuck babe. Jeg kommer. Knep min røv. Kom i min røv" skriger jeg mens jeg er få sekunder fra at komme. Mine ord får Mikkel til at kneppe alt hvad han kan og det gør lidt ondt, men den dejlige følelse overskygger alt. Jeg skriger vildt og kommer og få sekunder efter mærker jeg hvordan pikken bliver banket i bund i min røv og hvordan Mikkel brøler mens han eksploderer i mig. Kan mærke hvordan hans sæd fylder mig helt op mens vi begge falder sammen. Da min orgasme langsomt aftager begynder det at gøre ondt. "Mhm Mikkel.. det gør lidt ondt nu" stønner jeg forsigtigt og jeg mærker hvordan han langsomt trækker sig ud. "Undskyld" siger han bare mens jeg fornemmer hvordan han er helt færdig.

Jeg skal lige til at sige, at det er min egen skyld, da hans telefon ringer. Han kigger ned på den. "Fuck det er Maja" siger han og venter et par sekunder inden han forsøger roligt at tage den. "Hej skat" siger han med en påtaget træt stemme. Jeg mærker hvordan spermen langsomt begynder at glide ned af mine ben. "Står du nede ved døren og har glemt dine nøgler. Giv mig lige et halvt minut, så kommer jeg ned og åbner" siger han og kigger på mig. Fuck tænker jeg og skynder mig at tage mit tøj på, men det er ikke nemt når ens røv er mega øm. Selv er mikkel også igang med at tage tøj på. "Du ligner.. dit hår.. og din mascara" siger han.. "Jeg smutter ud på toilettet og så siger vi, at jeg har haft det dårligt og brækket mig fordi jeg var for fuld. og du har hjulpet mig" siger jeg, mens han nikker og tager tøjet på.

Da Maja kommer op bliver hun sur på Mikkel over, at han ikke har skrevet jeg havde det dårligt så hun kunne have taget hjem og hjulpet mig. Alt hvad der skete tidligere er åbenbart glemt og nu forsøger hun at redde hendes dårlige samvittighed - det er typisk hende, men jeg er ligeglad. jeg har allerede fået min hævn. Hun spørger om jeg ikke ville sove der, men jeg siger jeg hellere må komme hjem. Inden jeg går giver jeg Mikkel et kram og siger tak for hjælpen, mens jeg frækt blinker til ham. Jeg kan se han bliver lidt rød i hovedet, men Maja er nok for fuld til at opdage det. På vejen hjem mærker jeg hvordan det bliver ved med at løbe ud af min ømme røv.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 52 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.