Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det er tidlig morgen, og du er på vej ind i kondirummet for at gøre rent, det er ren rutine for dig, og du er glad for dit nye job. Du ved at der næsten aldrig er noget på denne tid af dagen, så det tager ikke så lang tid at gøre rummet fint og rent inden du fortsætter til baderum og de andre rum. Der må åbenbart være nogen, for der er stille musik i lokalet da du åbner døren, så hvis du ikke forstyrrer kan du sikkert godt være der og arbejde. Du får øje på en mand som ligger på en bænk og løfter en lille vægt med armene, han arbejder stille og roligt med vægten og puster en del, så det må alligevel være hårdt for ham. Du går nærmer til ham, for at gøre ham opmærksom på at du er der og vil gøre lidt rent, så du stiller den lille spand fra dig og går hen til ham. Du siger hej og spørger om det gør noget du arbejder medens han laver sit kondi, nej, det er bare i orden for ham. I får en lille sludder inden du går videre med arbejdet. Du lagde mærke til at manden var ca. 45 år, altså omkring 5 år yngre end dig, slank og ganske nydelig, og en anelse større end dig selv. Medens du talte med ham lagde du mærke til hans bukser var meget åbne i skridtet og du mente du kunne se den ene nossekugle hænge ud af buksebenet, men hvis det var hans pik der var i de løse bukser, måtte det være en kæmpe eller han havde stå pik så udspændt som de bukser var. Du kunne mærke på dig selv at du var blevet nysgerrig efter om han havde stiv pik og du kunne mærke en lille varme i kroppen. Du kunne også mærke lidt liderlighed efter at du havde fået din mands pik op her til morgen, det var en hurtig tur inden han tømte sig inde i dig så du nåede ikke at blive færdig selv, men du havde allerede haft tanken da du gik på arbejde, at du kunne tage trykket i fissen når du kom hjem fra arbejde. 

Du fik mange glimt af ham, og du vidste nu at han var særdeles godt udrustet med den store bule der var i bukserne så dine tanker var ikke ved rengøringen. Han kom nærmer til dig da han skulle bruge en benpresser, han satte sig op på sædet og begyndte at presse benene ud. Du så nu tydeligt de store nosser hænge ud af bukserne, de var helt glatte og uden hår. Han undskyldte pludselig at du kunne se hans nosser, han forklarede at han ikke kunne have snæver bukser på fordi han havde så stort et udstyr. Det gjorde ikke noget for dig, sagde du, men mente da at han måtte have problemer med sådan et udstyr, og du troede at det var fordi han havde morgenstiver på. Han forklarede at han altid gik i løsthængende bukser for at have plads til den og så kom han helst meget tidligt om morgenen, når der ikke var noget her, men i dag havde han sovet lidt længe. Har din kone glemt at kalde på dig, spurgte du, nej, jeg er ikke gift for det er også et problem at finde en pige, sagde han og blev lidt flov. Hvis du bare er forsigtig med den skal du såmænd nok find en sød kone sagde du og smilede.
 
Tiden gik og dine tanker var stadig ikke ved rengøringen, tankerne var ved det du havde set og snakket med ham om. Nu måtte det være nok med det kondirum, så du måtte hellere se at få gjort de badeværelser rent. Der var 2 baderum, et til kvinder og et til mænd, og du valgte at starte med det første som var mændenes og da du ikke kunne hører noget ude på gangen åbnede du forsigtigt døren. Der så tomt ud så du gik ind, men pludselig stod du stille, for manden stod med ryggen til dig og tørrede sig foran. Han vendte sig om og pludselig så i hinanden i øjnene, du så hans smilende ansigt og lod dine øjne glide ned af ham. Han kunne se din måben og åbne mund da du fik øje på hans nøgne pik som han havde hånden om og gned på. Det må du undskylde, sagde du, jeg kunne ikke høre der var nogen herinde, men du fjernede ikke blikket fra pikken. Det gør ikke noget, sagde han, men jer er nød til at gøre det her for at få den til at blive lille igen, og det er jo lydløs, sagde han og smilede. I stod stille og så på hinanden, han så på dine øjne og du så på den store pik som han arbejde med. Du burde gå men blev stående stille og så ham gøre den færdig, du så det store pikhoved vokse inden spermen kom i store kaskader fra ham, der var tryk på, så meget at det strintede på gulvet og over på dig, han ramte dig 3-4 gange på dine bukser. Han var meget flov over det skete, men du beroligede ham og sagde at det gjorde ikke noget, for du vidste godt at det var svært at holde op med at onaner når den var lige ved at gå på ham, og det burde være dig der skulle være gået, men du blev lidt fascineret af den store pik han havde, så i var da vist begge skyldige sagde du og smilede.
 
Du kunne ikke komme hurtigt nok hjem efter arbejdet, nu skulle det tryk tages i fissen. Du fik hurtigt tøjet af og lagde dig op i sengen hvor dine fingre søgte ned til din fisse. Hvor var du våd og tændt efter det du havde oplevet, så dine tanker kredsede om hvordan det var at blive pulet i fissen af sådan en stor pik, du kom i en heftig orgasme og skreg  og skreg. Nej, tænke du, sådan en stor tyk lang pik kunne slet ikke være oppe i dig, han sagde også selv han havde problemer med piger, og det forstod du godt med den pik han havde.
 
Det var dog en fræk  historie, sagde jeg, efter du havde fortalt om dagens oplevelse, tror du ikke du kan klare den pik, spurgte jeg, for jeg kunne godt tænke mig at opleve det, det ville frækt at få dig bagefter med fissen våd og udblokket og fuld af sperm. Den store pik tænder mig vildt, sagde du, lad os nu se om jeg ser ham igen.
 
Næste dag kunne du ikke komme hurtigt nok hjemmefra og på arbejde, måske han var der igen. Du gik direkte ind i kondirummet, og stor blev din glæde da du så han var der. Du gik hen til ham og sagde at du ville gøre rent ligesom i går, og du skulle nok lade være med at gå i vejen for ham. I fik en snak om forskellige ting medens han svedte med sit kondi og du tørrede maskiner rene. Han fortalte at han havde ferie  i 14 dage og skulle ingen steder, han ville bruge noget af tiden her i kondicentret for at komme i bedre form. Du er da ikke for tyk, sagde du medens du studerede ham, og igen fik du øje på den store bule i bukserne, men jeg har da en masse opskrifter på slankemad, sagde du. Dem ville han gerne have, for kondi alene kan ikke gøre det sagde han. Du kan komme hjem til mig og hente dem, for jeg har fri kl. 12 i dag. I aftalte at han skulle komme til en kop kaffe efter du havde fri.
 
Du ville lige skifte tøj inden han kom, så du gik ind i soveværelset for at finde noget andet, og da du fik bukserne af kunne du mærke at du var meget våd, så våd at du blev nød til at skifte trusser. Du vidste godt at det var den store pik der havde gjort dig våd, så du tænkte at nu skulle det være, du ville se hvor stor den kunne blive, om ikke andet så kunne du hjælpe ham til orgasme ved at lege med den. Du fandt en kort kjole og en lille top, og trusserne var de mindste og mest gennemsigtige du havde, så nu ventede du bare på han skulle komme.
 
Du hørte klokken og skyndte dig at åbne døren, og der stod han i hans løse bukser. I satte jer ind i stuen, og du sørgede for at komme til at sidde overfor ham så han havde udsyn til dig og du til ham. Snakken gik om opskrifter og mad, men i viste begge efterhånden at i ikke kunne undgå at berører det seksuelle også. Har du aldrig haft en pige, spurgte du ham, jo, sagde han, men det er mange år siden og det var kun en kort affærer. Han fortalt at pigerne blev meget betænksomme når de rørte ved hans pik, de turde ikke lade ham få den ind, og de få gange han havde fået trusserne af dem var det kun blevet til at den kom i nærheden af deres fisse, nogle gange havde han forsøgt at presse den ind inden de stoppede ham og måtte hjælpe ham med hånden og munden. Der var kun en enkelt pige han havde fået det meste af den op i inden kan kom i hende, og hende havde han en kort affærer med. Du kunne mærke at du blev våd og varm af at hører ham fortælle, og du skiftede bestilling flere gange og du vidste at han så efter dit skød hver gang du gjorde det. Du skulle lige på toilettet, sagde du, du smed dine trusser og måtte tørrer dig så våd var du, og du bestemte at nu skulle det være, så nye trusser var ikke nødvendig at tage på.
 
Du satte dig igen i sofaen og spurgte om han ville have mere kaffe, ja tak, sagde han og du gled frem i sofaen for at tage kanden og hælde op vel viden at nu kunne han se din nøgne våde fisse som du sad der med benene let adskilte.  Du gled tilbage i sofaen og bemærkede at kjolen var krøbet helt op så fissen var synligt derfra hvor han sad, men nu var du tændt så nu skulle han tændes. Han sagde at det var frækt at se din nøgne fisse og han nød synet. Bliver din pik stiv og stor af det spurgte du, for så må du gerne tage bukserne af så de ikke strammer. Han rejste sig og lod bukserne falde til gulvet, og du fik næsten et chok da du så den store pik vippe ud i luften. Hvis det er min skyld den er blevet sådan, må du gerne sætte dig over til mig, så kan jeg hjælpe dig med at gøre den mindre igen, og denne gang vil jeg ikke nøjes med at se på at du leger med og sprøjter. Han satte sig ved din side, og du så pikken stå op af maven på ham, den var fræk at se på. Du lod ham rører dig på låret og mærkede hans hånd glide langsomt op mod din våde fisse, en finger ramte lige i plet og du sukkede dybt, for i næste øjeblik at sprede dine lår da han førte 2 fingre op i dig. Han undersøgte din fisse meget grundigt, han trak i skamlæberne og lod 3-4 fingre glide frem og tilbage i dig medens du stønnede og nød det. Du bad ham stoppe og kravlede ned på knæ på gulvet mellem hans ben, for du ville gerne se på det store udstyr han havde. Du blev meget betænksom da du fik fat  om pikken, du kunne slet ikke nå om den, den var tykkere end din egen arm, og længden var ligeså imponerende, men pikhovedet var voldsom stort og det var våd af hans safter der kom ud af det. Du lod tungen glide op af skaftet til hovedet, du slikkede og suttede det bedste du kunne, men du kunne ikke få det store hoved ind i munden, så du lod den glide op og ned samtidig med du kælede for de store tunge nosser som du vidste indeholdt en masse sperm.
 
Nu ville du prøve at mærke denne kolossale pik inde i dig, så du skrævede ind over ham og løftede din krop op så pikken var mellem dine lår lige ud for fissen. Pikhovedet pressede dine skamlæber fra hinanden og tvang sig vej ind i dig, du mærkede presset da den begyndte at udvide dig, og du blev lidt bekymret om den kunne være der. Du mærkede tydeligt at pikhovedet var inde, for presset i skamlæberne var mindre nu, og du mærkede den tykke knold øverst på pikken glide lidt op i dig. Du kunne mærke en orgasme var på vej, og du bestemte dig for at når den kom ville du tvinge din krop nedad for at modtage denne voldsomme pik. Nu var den der, du skreg din orgasme ud og i det samme kastede du kroppen nedad. Du må have været væk et øjeblik, for du hørte han kaldte på dig om du var vågen. Pludselig var du tilstede igen, og mærkede en ny orgasme komme medens din fisse brændte. Du skreg igen og i medens du fik orgasme tvang han pikken frem og tilbage inde dig, en fantastisk følelse at mærke denne tykke lange pik arbejde i dig. Du har den helt inde, sagde han, og jeg vil nu kneppe dig til jeg kommer i dig, du skreg igen over den dejlige vildskab han tog dig med. Nu begyndte pikken at blive tykkere og du mærkede den hugge op i dig for fuld kraft, den ramte dig oppe i bunden nu og du kunne mærke varmen fra hans sæd der kom i voldsomme sprøjt. Du løftede dig op og mærkede pikken glide ud samtidig med at spermen løb ud af dig, du mærkede tomheden i fissen efter den stor pik havde været der. Den fisse vil min mand nyde når han kommer hjem, sagde du, bare han nu er forsigtig for jeg er da lidt øm oppe i den, var det for meget, spurgte han,… nej, det var skønt, sagde du. I aftalte at vi skulle hygge os sammen næste lørdag aften, så ville du byde på lidt godt at spise og så kunne din mand også se når du blev fyldt ud af den store pik han havde.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 69 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.