Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Endnu en flok håbefulde elever flytter ind på æblegården efterskole og skal tilbringe det næste års tid. Mange elever har gået på denne skole og skole har haft både gode og dårlige erfaringer. Disse erfaringer bliver givet videre til nye lærer og ikke mindst de nye elever som starter. Disciplin er et af nøgleordene for at få de unge til at føle et ansvarsmæssigt skoleforløb hvor de ud over at følge et skoleår også skal blive mere voksen end da de kom. Måske lyder det som et fængsel for unge, men det er faktisk en mulighed for at give unge en oplevelse for livet. Livet er altid lærerigt, men der findes andre måder at lære på end at sidde på en stol hele dagen, have lektier og komme for sent. Skolen er hård men fair. Møder man klokken 8, så er alle i lokalerne 5 minutter før og gør man ikke som der bliver sagt, så falder straffen et hårdt sted. Det er for at lærer de unge ansvar og de ved at med ansvar kommer der fornøjelser og nogle elever nyder det mere end andre.

Lene har været ansat på skolen i snart 3 år, og i morgen venter det nye hold elever. Alt er klar, men alligevel flyver tankerne i hendes hoved. Lene har tidligere været ansat på en folkeskole og der følger en lærer typisk den samme klasse i mange år, men her er der anderledes. Dynen kalder og Lene går ind til hendes mand som allerede er hoppet under dynen med en bog. "Så er det i morgen de nye elever starter, er du nervøs?" Spørger manden som for resten hedder Allan. "ja, er lidt nervøs, og du ved hvordan det er med første indtryk". "Du skal nok klare det. Ved godt nogle elever kan være besværlige, men jeg tror de er søde og skal nok artige" siger Allan og ligger bogen fra sig. Allan slukker sin lampe på natbordet, kysser Lene godnat og ligger sig til rette under dynen op af Lene og begynder at nusse hende. Kort efter slukker Lene selv sin lampe og ligge sig til rette, og hurtigt falder de begge i søvn.

SEX I DAG?

En meget varm og solrig dag venter og Lene har sat sig op på sin cykel iført hvid nederdel og tilhørende top som matcher med et par lyse farver. Ved skolen er lærerne samlet og gør de sidste ting klar til de nye elever som kommer "dumpene". Klokken er 9 og skolen har arrangeret specielle busser der fragter de unge, så alle kommer frem.

I forsamlingslokalet er der opstillet stole som alle peger op mod den talerstol de forskellige personer skal tale fra. Minder lidt om 30/40/50erne, hvor rektor skulle sige de vise ord, som man har f. eks har set i "det forsømte forår" m.fl.

Det lader til at skolelederen er blevet forsinket, så Lene går gennem salen med alle eleverne på hver deres side for at træde op på talerstolen. "Velkommen alle, skolelederen er desværre forsinket grundet en meget vigtig telefonsamtale, men vil komme om lidt. Jeg hedder Lene og på alles vegne siger jeg velkommen og vi glæder os til at få et godt skoleår. Mange elever har gået på denne skole, og i har sikkert hørt fra tidligere elver om omkring skolen. På gangene omkring har vi opstillet holdere omkring skolen og i bedes læse ophold og regler ved skolen. Inden ugen er omme vil vi spørge alle om i har læst dette og forstået dette. Vi vil udvikle jer til voksne mennesker og gøre jer klar til den verden som er udenfor disse mure. *mindre pause*. Dette lyder meget kedeligt, men i vil forstå, lære og få udbytte af denne skole og det at udvikle og lære, skal ikke være kedeligt. Resten af dagen har i fri mulighed for at lære hinanden at kende og så møder man til første time i morgen klokken 830." Lene stiger ned af talerstolen og sveder lidt ved tanken om hun var på talerstolen og virkede som en sadistisk leder, der nok skulle få kål på eleverne om så de skulle tortureres.

Eleverne går tilbage til deres værelser og lærerne går nogle runder for at se om eleverne er faldet til. I et af værelserne bor der kun to, Alex og Mads. De sidste to skulle have været ankommet, men nogle når altid at springe fra i sidste øjeblik. Lene banker på døren, men ingen svarer, hun åbner døren stille "Hallo". Ingen svarer og hun går ind på værelset. Hver værelse er opbygget på sådan en måde at der er et slags forværelse med to separate værelser ved siden af og et badeværelse. Der er ingen at se, men pludselig går døren op til badeværelset og der står Alex med et håndklæde om sig. "åhh undskyld. Jeg ville bare tjekke om alt var som det skulle være og kan se at du vist er mere end glad for jeg er her". Alex har en kæmpe bule under håndklædet. "Smid du bare håndklædet og lad mig se". Alex løsner håndklædet og en kæmpe krabat står stift ud i luften. "Uhmm, sikke en pik du har". Lene går hen til ham og tager den i hånden. "Må vist være helt sikker på at alt er i orden, og sådan en kan du ikke gå rundt med på skolen." Lene sætter sig på hug foran Alex og tager hans stive pik i munden og hun kan sit kram. "Denne må jeg mærke, kom sæt dig her på stolen.". "Det går ikke, min kæreste hjemme..." siger Alex, men han bliver afbrudt af Lene "Du er allerede på dybt vand, og jeg skal vel ikke fortælle hende at jeg har set og smagt på den vel. Vær sød at sætte dig på stolen". Alex sætter sig på stolen og Lene får sit tøj af og er klar til hans stive lem.

Lene har en veltrimmet krop, faste D-skålsbryster og en trimmet fisse som er blevet meget våd efter mødet med Alex´s pik. Hun sætter sig over hans stive lem og sikke hun stønner, svinder rundt med sit halv lange røde hår og holder fast på hans skuldre. Starter at ride ham langsomt og sætter hurtigt farten op. "Uhmmm, du kan være stolt af at have sådan en krabat i bukserne. Min grotte brænder efter din pik og hvor den dog passer godt". Alex´s pik bliver endnu hårdere af ordene og det kan Lene mærke.

Hun stopper brat, ligger sig ind i et af værelserne på sengen. "kom skynd dig at stikke din fede pik ind i mig og knep mig, lad mig mærke hvor god du er". Alex kommer ind i værelset hvor Lene ligger klar i missionærstillingen, ligger sig mellem hendes ben, og stikker sin pik ind i Lene. Lene ligger og vrider sig og griber sig fast i alt hvad hun kan få fat i, mens Alex´s pik bearbejder hende. Hendes stønnen bliver heftigere og hun giver kort tid efter i en orgasme som hun ikke har haft i laaaang tid.

Alex trækker sig ud af Lene og hun får sat sig op. De sidder begge og kigger på hinanden og smiler. Alex går ind efter Lenes tøj, og kommer tilbage til hende med det. De 'smal-talker' mens Lene tager tøj på og efterfølgende rejser Lene sig fra sengen. I det samme kommer Mads ind på værelset. Lene er på vej ud og tager fat i håndtaget "Tak for hjælpen Alex, håber du vil behjælpelig en anden gang og måske kan i begge hjælpe mig på samme tid". Lene smiler og lukker døren til værelset.

Mads kigger på Alex som er kommet i tights. ”Hvad sker der?” siger Mads. ”ikke noget dude, du kender kvinder, de farer vild og skal hjælpes tilbage på rette kurs”.

Lene går smilende ned af gangen og hendes smil er lidt så bredt da hun kommer hjem til manden som får et kys på panden inden hun går i bad.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 47 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.