Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Denne historie starter en tirsdag eftermiddag hvor jeg kommer hjem fra arbejde. Det er i slutningen af november og jeg kan stadig mærke efter veerne fra weekendens julefrokost. Både min pige og jeg havde været til julefrokost men hver for sig.

Jeg tømmer postkassen som det første da jeg kommer hjem og ser at der er et brev til mig. Der står ingen afsender på brevet og det indeholder kun en DVD.

SEX I DAG?

Det virker sku noget mystisk, men jeg går ind og smækker den i DVD-afspilleren og trykker play. Frem på skærmen toner billederne af et soveværelse. Jeg kan se en mand i midten af fyrrerne pusler med kameraet. "Hej Mettes mand" siger manden "om lidt gennemknepper jeg din lækre kone og der er intet du kan gøre ved det" siger han stor smilende. Der går nogle minutter og så kan jeg se min pige komme ind i rummet. Jeg kan se at det er fra i lørdags på tøjet. Mit hjerte begynder at hamre løs og jeg føler at jeg ikke kan få vejret. Hva fanden i helvede er det lige for noget. De begynder at kysse og kærtegne hinanden. manden hiver mettes kjole op så han kan komme til at gramse hende på røven. Mette åbner hans bukser op og begynder at gnide på hans pik uden på underbukserne. Manden hiver nu Mettes kjole helt af så hun nu kun er iført undertøj og selvsiddende strømper. Mette hiver hans pik ud af underbukserne og hun

er tydeligt begejstret for størrelsen. Hun sætter sig ned på hug og tager den i munden. Første slikker hun omkring hovedet mens hun kærtegner hans nosser. Hun slikker nu hele pikken samtidig med at hun bruger hånden. Efter noget tid rejser hun sig og smider sig på sengen. Manden hiver straks hendes trusser af og begynder at slikke hende hvilket hun nyder til fulde. Manden spreder nu Mettes ben og banker hans store pik op i hende, Mette stønner højlydt mens han knepper hende hårdt. Han vender hende rundt så hendes røv er lige ud for kameraet. Han går straks i gang med at kneppe hende bagfra og han har placeret sig sådan at man kan se hans pik der kører ud og ind af Mettes efterhånden temmelig våde fisse. Efter han har kneppet hende lidt stopper han og spørger om han må kneppe hende i røven hvilket hun afviser, men han tager tydeligvis ikke et nej for et nej så han plager hende og siger at de kan lave den aftale at hvis han får lov og det gør ondt så stopper han øjeblikkeligt. Mette er ikke helt med på den men hun er tydeligvis så fuld og liderlig at hun til sidst indvilliger i det. Han fisker en tube creme frem og presser en klat ud i røven på Mette hvorefter han stikker en finger nænsomt op i røven af hende. Jeg er total målløs over hvad jeg ser men ænser ikke at slukke. Mette har aldrig villet ha' den i røven og nu er en eller anden klam støder med klørfem i røven på hende. Det lyder som om Mette ka' li' det for hun stønner godt over det. Da der er gået omkring 5 min tager han pikken og sætter hen til hendes røv og begynder at presse den ind. Stille og roligt arbejder han sig længere og længere ind og Mette stønner højere og højere. Han knepper hende nu hårdt i røven og efter et stykke tid kommer han i et brøl op i hende, han bliver ved med at kneppe hende til hun også kommer og man kan se hvordan spermen løber ud af røven på hende. Han kravler af hende og smider sig ved siden af hende.

Filmen stopper et øjeblik hvorefter man ser soveværelset igen men nu er det blevet lyst. Mette har fået sit tøj på og står med sin mobiltelefon i hånden mens manden ligger nøgen på sengen. Mette ringer op og jeg kan hører på samtalen at det er mig hun snakker med. Hun siger at hun har sovet ved en af hendes kollegaer der hedder Kirsten og at hun regner med at kører derfra om ca. 15 min. Jeg banker hånden i skærmen og råber FUCKING SO. Det forpulede møgdyr ligger bare på sengen og er ved at dø af grin. Da hun har lagt på rejser han sig fra sengen og begynder at kysse Mette. Jeg kan se på hans pik at han er godt liderlig. Mette tager om den og gnider på den mens de står og kysser. Efter lidt tid vender han hende rundt så hun står foroverbøjet ind over sengen Mette griner og siger at hun skal til og hjem men han hiver hendes kjole op og begynder at kneppe hende bagfra. Mette giver efter og nyder det tydeligvis. Da han har kneppet hende hårdt bagfra et stykke tid siger han at hun skal slikke ham til han kommer. Mette sætter sig på hug og begynder at sutte hans pik og efter kort tid kommer han i munden af hende. Spermen løber ned af hagen på hende og ned på hendes tøj. Hun rejser sig og tørrer munden hvorefter de forlader rummet. Jeg sidder fuldstændig lamslået og kigger tomt ind i skærmen. Den pige som jeg elsker over alt på jorden og som påstår hun gør det samme har lige fået pik for vildt af en fremmet mand, tydeligvis en kollega. Og ikke nok med det, så har jeg søndag formiddag tungekysset hende en kort tid efter, at den klamme stodder havde tømt sine nosser i munden af hende. Hun røg ud og hendes kollega som hedder Peter, ja, han grinte ikke så meget da jeg fik kløerne i ham.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 42 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.