Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

For et par år siden fik jeg en indbydelse fra en soldaterkammerat om en genforeningsfest i Herning. Jeg var lidt tøvende, da jeg ikke havde haft kontakt til ham siden vi gik på skole i Sønderborg. Min kæreste derimod syntes vi skulle tage af sted. Enden blev at vi tog af sted, hvilket jeg ikke har fortrudt siden.

Vi var 5 par, der var blevet sat stævne hos Rikke og Michael i Herning. De havde et stort parcelhus i udkanten af byen, hvor der var 1 sal samt kælder til, hvilket skulle vise sig at være yderst praktisk. Vi havde bestilt værelse på Hotel Scandic Regina sammen med de andre par, så vi kunne få morgenmad dagen derpå sammen.

SEX I DAG?

Vel ankommet til festen, hvor der blev givet hånd til gamle kammerater og hilst på deres kærester/koner. Efter en lille halv times tid med small talk, blev der sagt værsgo. Vi skulle sidde dreng pige og måtte ikke sidde ved siden af vores egne piger, dette for at snakken kunne gå hurtigere. Min bedre halvdel Kirsten er en størrelse 40 uden at være frue størrelse, med et uskyldigt ansigt og så kan hun lave mad så fuglene synger. Jeg selv er normal af bygning med 7-8 kilo for meget placeret omkring navlen.

Jeg skulle sidde mellem Rikke og Lis (Søren’s kone). Rikke var en lille fin sag, størrelse 34, men med et stramt ansigt der ikke overlod noget til fantasien. Man mærkede straks, at det var hende der havde bukserne på i forholdet. Lis derimod var et par størrelser større, men med et ualmindeligt dejligt væsen samt et frækt glimt i øjet.    

Vi havde knap nok sat os til bords før Lis venstre knæ pressede på mit højre knæ. Jeg tænkte det var da mærkeligt hun ikke flyttede sit knæ igen, men det gjorde hun ikke. Det gjorde jeg derimod, men hun flyttede blot sit knæ med, jeg var noget paf og tænkte hun mangler sku da normal dannelse. Efter et stykke tid hviskede jeg til hende, om hun ikke kunne lade være med denne kropsberøring. Hun kikkede mig direkte i øjnene og sagde, hvad er du nervøs for. Ikke noget, men finder det ubehageligt. Hun trak sit knæ til sig og placerede derimod sin venstre hånd på mit højre lår.

Hvis ikke jeg var paf før, så blev jeg det nu. Her sad jeg blandt gamle soldaterkammerater og blev befamlet af Søren´s kone, samtidig med at min egen kæreste Kirsten sad mellem Michael og Nikolaj og hyggede sig. Jeg fik øjenkontakt med Kirsten, der smilede over hele femøren, hun befandt sig åbenbart i godt selskab med sine bordherrer.

Lis havde nu lavet det lille nummer med mig et par gange og virkningen udeblev da heller ikke. Jeg prøvede dog et par gange at liste min højre hånd ned for at fjerne hendes hånd, men hver gang med det resultat, at hun prøvede at holde mig i hånden.

Rikke på min venstre side prøvede jeg ihærdig at konversere med for på den måde at abstrahere fra Lis. Rikke havde et interessant job, hvor hun var afdelingsleder for en virksomhed i Herning området, hvilket forklarede hendes kropssprog. Lis på min højre side begyndte mere og mere at irriterer mig, da jeg ikke havde intentioner om at være min kæreste utro.

På et tidspunkt gik Lis på toilet, hvilket jeg syntes var en god lejlighed til at få sat tingene på plads. Efter hun havde rejst sig gik jeg selv på toilet for at få tingene reddet ud.

Jeg forklarede kort, at hun skulle lade mig være i fred, hvortil hun blot smilede og sagde at det var i orden med Søren. Det var jeg ski da ligeglad med, da jeg ikke havde intentioner om at der skulle ske noget. Hun trak på smilebåndet og gik tilbage til festen.

Stemningen ved bordet var blevet højere nu hvor alkoholen havde begyndt sin indvirkning, hvilket jeg til dels kunne se på Kirsten, hendes kinder var bluset op og hun var blevet mere løssluppen. Dels ved at stemningen var et par oktan højere samt Mette med sine store attributter ikke længere sad med korslagte arme og prøvede at skjule sine fantastiske nødder.

Tilbage på min plads begyndte Lis igen sit forehavende, men var blevet mere dristig, da hun nu med hendes hånd begyndte at kærtegne mit lem. Det kunne kaloriusen ikke abstrahere fra. Samtidig med dette kunne jeg se på Rikke, at hun havde opdaget hvad Lis havde gang i. Hun smilede blot overbærende, men lagde kort tid efter sin højre hånd på mit lår for derefter at give mit lem et tryk. Lis og hendes hånd ramlede derefter ind i hinanden, hvorefter de udvekslede blikke til stor glæde for mig skulle det vise sig.

Michael holdt en tale efter hovedretten hvor han sluttede af med at uddelegere et par arbejdsopgaver. Den ene side skulle rydde af bordet samt tilberede desserten. Den anden skulle gå i kælderen, hvor desserten skulle indtages. Lis, Rikke, Mette, Palle og jeg selv skulle stå for oprydningen. Rikke fik hurtigt logget Mette og Palle ud i køkkenet, hvor hun bildte dem ind at opvaskemaskinen var itu. Palle trak på smilebåndet, da han befandt sig godt i Mettes selskab.

Rikke bar servicen ud samtidig med at Lis dykkede under bordet, hvor hun var gemt af dugen, og jeg var i tvivl om hvad fanden jeg skulle gøre. Mit lem sagde en ting og min moral var under stærk indflydelse af alkoholen der rullede i mit blod. Hun fik held med at få trukket dyret ud af sin hule, hvorefter der ikke var så meget at rafle om. Hun slubrede så jeg var nervøs for, at de kunne høre det ude i køkkenet, samtidig gik Rikke smilende frem og tilbage og spurgte om jeg nød behandlingen. Jeg nikkede, hvorefter hun kom hen og gav mig en ordentligt tungeslasker. Hun trak sin kjole op, så jeg kunne se hendes g-streng, som hun samtidig benyttede lejligheden til at tage af. Hendes skød var glat, men tydeligt fugtigt. Hun stak lynhurtigt en finger i revnen og stak den efterfølgende i munden på mig. Hun strøg ud i køkkenet og da hun kom tilbage spurgte hun om jeg ville smage mere. Min liderlighed havde nu fået overtaget og jeg var til fals, samtidig blev min pik bearbejdet af Lis så jeg ihærdigt prøvede at advare Lis uden held. Jeg kom i et brag af en udløsning, men Lis hun bare sank og sank.

Lis kom op gav hun mig et kys, hvor jeg kunne smage nogle af mine egne safter. Rikke grinede og spurgte om jeg var kampklar igen eller jeg skulle have en pause. Jeg tænkte ved mig selv, at det her det var ski da ved at udvikle sig til den bedste fest jeg havde været til. Hun foreslog, at vi lige skulle stikke hovedet ned i kælderen og se hvad de andre lavede. Kirsten og Lene var i gang med en gang pool samtidig med at Søren, Nikolaj og Michael sad og talte. Jeg gav Kirsten et kys og spurgte om hun hyggede sig. Hun nikkede og svarede jeg skulle smutte, da hun var ved at give Lene en lektion i pool.

Oppe igen var Lis i gang med at underholde Mette og Palle. Rikke sagde, at så var det nu, hun skulle mærke min tunge på hendes kilder. Hun trak mig med op på første sal, hvor hun trak kjolen op og satte sig på en kurvestol, så jeg kunne se hendes glinsende fisse. Fra hvor hun sad, kunne hun se hvad der foregik nede i køkkenet samtidig med at jeg blev beordret ned og slikke fisse. Jeg slikkede som en besat. Hold kæft hvor smagte hun dejligt, min tunge kørte i et pendul mellem hendes stjerne og klitoris. Virkningen udeblev heller ikke og mit lem skreg på at komme ud. Jeg fik listet mine bukser op og ud sprang min diller. Hun kikkede drilsk på mig og sagde værsgo. Ind med dyret. Det var himmelsk, hun var ufattelig stram, jeg nåede dog ikke op at komme rigtig i gang da Michael kom op fra kælderen. Lynhurtigt var hun oppe og kjolen nede, samtidig med hun stak hovedet ud over gelænderet og spurgte hvad der var los. Han skulle have hjælp til et eller andet, så ned ad trapperne gik hun og der sad jeg med mit ettal i hånden. Lis som havde set det hele kom nærmest sprintende op og kikkede på mit ettal.

Hun sagde, hvad skal du med den der, hvortil jeg svarede, at hvis hun ville smage så værsgo. Hun kikkede på mig og sagde, det har jeg prøvet en gang, men du kan stoppe den op i min sultne grotte. Hendes lyseblå lårkort trak hun op, samtidig med at hun trak sin g-streng til siden. I løbet af et split sekund var jeg i bund, frem og tilbage det gik. Hun trak sig ud og bad mig ligge på ryggen, hvorefter hun red mig som en besat. Hun viskede svagt, at jeg skulle kneppe hende sønder og sammen. Da jeg var tæt på klimaks, hviskede hun igen, at jeg skulle sprøjte op i hende, da hun ikke kunne få børn. Som sagt så gjort. Vi kom i tøjet og hun fik tørret det værste sperm væk. Nede i køkkenet var Mette og Palle blevet færdig med opvasken og kom ind i stuen hvor jeg lige havde plantet mig i min stol. Palle mente ikke jeg var til meget hjælp, men omvendt som han sagde, dengang vi var soldat, da var jeg også en sniger. Jeg spurgte ind til desserten om de ikke havde klaret den, Palle mente det var tid jeg gjorde nytte i køkkenet samtidig med han dunkede mig i ryggen.

Få sex i dag

Jeg lurede lidt da jeg ikke er ferm i et køkken, men Rikke og Lis var hurtig på banen med at det skulle vi nok ordne. Mette og Palle strøg glad ned i kælderen hvor Palle straks informerede Kirsten om at jeg var i køkkenet. Kirsten skulle straks op og se mig med et forklæde på. Hun var glad, for hun havde overlegent vundet over Lene i pool, og skulle møde Michael eller Nikolaj i en slags finale. Hun grinede skælms, da hun gik ned igen og sagde henvendt til Rikke og Lis, bare sæt ham i gang. Knap havde hun lukket døren, før Rikke var over mig som en mis. Hendes kjole løftede hun op og spurgte om jeg skulle prøve at smage på hendes filer igen. Jeg stod og måbede, hvilket Lis hurtigt fangede og skubbede Rikke et meter tilbage for blot at spørge om det også gjaldt hende. Rikke svarede prompte, jeg er ikke til piger, Lis kikkede hende dybt i øjnene og svarede, men det er jeg. Hvorefter hun gik på knæ, samtidig med at hendes arme trak Rikkes ben til siden. Hun var paf, men stillede sig op af køkkenbordet og lod Lis tunge gå på opdagelse.

Der stod jeg og så fjollet ud og kunne se Rikke blive mere og mere liderlig. Liderligheden var ikke til at tage fejl af, Lis kunne et eller andet som Rikke ikke havde prøvet før. Lis stak en finger ind i Rikkes tarm og kørte den frem og tilbage. Rikke stod blot og tog imod samtidig med at hendes ben begyndte at ryste mere og mere. Lis stak endnu er finger op, som hun dog fugtede med saft fra fissen. Lis trak sin tunge ud og spurgte om jeg var klar til at prøve Rikkes tarm. Rikke fik fremstammet at den var uberørt og det skulle den blive ved med. Lis kikkede hende endnu engang dybt i øjnene og sagde det var ikke noget hun skulle bestemme. Rikke kikkede helt desorienteret på Lis, hvorefter Lis gled ned igen og slikkede videre. Rikke lukkede øjnene i bar nydelse, hvorefter jeg fik mig mandet op til at stille mig hen så Lis kunne fornemme jeg var klar. Lis hænder æltede Rikkes røv som en gal, hvorved hun var kommet væk fra bordkanten. Lis holdt Rikkes kjole op og begyndte grådigt at kysse Rikke. Jeg listede min diller hen til revnen hvor jeg stak den ind et par gange for blot at sætte den mod Rikkes stjerne. Rikke hviskede til Lis det går ikke, men Lis mente nu nok det skulle gå. Min pik kørte langsom frem og tilbage, men ville ikke rigtigt ind. Lis tog over og spyttede lidt på min pik og Rikkes tarm, og styrede kaloriussen ind samtidig med at hun æltede Rikkes små bryster og svup, så var jeg inde. Lis hviskede til mig, at jeg skulle køre stille og roligt, da hun kunne se på Rikke at det gjorde en smule ondt.

Lis gik hen mod kælderen og åbnede døren. Jeg tænkte nej sku da ikke nu hvor jeg langt om længe havde fået min første anal debut. Lis råbte om de var sultne, Michael råbte tilbage at han og Kirsten lige skulle spille færdig, hvortil Lis råbte 10 minutter, så kommer vi ned med desserten.

Rikke begyndte at støde tilbage og stønnede svagt. Jeg følte mig som en slags pornostjerne, der stod i en anden mands køkken og kneppede hans kone 3½ time efter jeg havde hilst på hende. Benene begyndte at exe på hende, Lis kom straks til undsætning og greb hendes arme og nikkede til mig, at jeg skulle bare klø på. Rikkes begyndte svagt at hulke, hvilket fik Lis til at tysse på hende. Jeg blev endnu engang beordret ned på gulvet af Lis, hvorefter hun bad Rikke sænke sig over min pik. Rikke plantede sin fisse ovenover min pik, men blev af Lis gjort opmærksom på, at det var det andet hul der stod for tur. Der var utrolig at se hvilken magt Lis havde over hende. Op og ned samtidig med, at Lis hviskede noget i hendes øre, jeg ikke sansede. Jeg kunne ikke holde mig længere, hvilket Lis fangede. Hun bad mig sprøjte min dyrebare sperm op i Rikkes endetarm hvilket jeg gjorde. Rikke rejste sig på skælvende ben og bad om noget køkkenrulle, så hun ikke sølede køkkengulvet til med mine safter.

Hun kikkede på Lis, derefter på mig og sagde, det her er ikke sket. Vi nikkede indforstået og Lis kyssede hende endnu engang og sagde hun syntes hun skulle gå op og vaske sit underliv for fremmede pik.

Rikke gik med kjolen omkring livet og venstre hånd med køkkenrulle op af trapperne. Lis kyssede mig blidt og sagde, skal vi så få lavet den dessert. Jeg skyndte mig hurtigt at skabe gennemtræk, så vi ikke blev afsløret af ”fisse duft”.

Mens vi stod i køkkenet fortalte Lis, at Søren havde været hende utro, hvorfor havde besluttet sig for at hun skulle have revancheret sig. At det lige blev mig var blot en tilfældighed, hvilket hun ikke håbede jeg havde noget imod.

Vi gik ned til de andre hvor Michael havde vundet over min kæreste, der straks skulle trøstes med et lille kys. Hun spurgte om jeg hyggede mig, ja det var da meget hyggeligt svarede jeg. Hun fandt en øl til mig og gled glad videre for at tale med Lis og Nikolaj, der var gået i gang med en gang pool. Rikke kom ned og jeg kunne se ud af øjenkrogen, at hun gav Michael et klap i røven. Han smilede stolt over hele hovedet og tænkte sikkert, min kone hun er sku mere lækker end de andres. Jeg smilede for mig selv og kunne mærke mit hjerte hamre, ved tanken om hvad jeg for kort tid siden havde gjort med hende og mod ham.

Som aftenen skred frem blev Kirsten mere og mere bedugget, hvilket resulterede i at Michael foreslog, at vi bar hende op i deres seng indtil vi andre skulle tilbage på hotellet. Som sagt så gjort, Michael var hurtig til at tage hende under armen, hvorved han fik mulighed for at røre Kirstens bryster. Nikolaj tog hendes ben og jeg selv fulgte blot med, så jeg kunne hvor de lagde hende. Oppe i deres soveværelse lagde de Kirsten og jeg trak dynene op over hende, hun kikkede på mig med sløret blik og sagde, jeg tror Michael med vilje rørte mine bryster. Jeg svarede det kan man da heller ikke fortænke ham i, hun smilede og sagde jeg skulle bare hygge mig, for hun ville bare ind i drømmeland. Jeg fandt en spand og drejede hende om på maven.

Lige som jeg skulle til at gå ned til de andre kom Lis op for at se hvordan det stod til med Kirsten. Kirsten kikkede åndsfraværende op og sagde tag venligst Lars med ned og hyg jer. Lis sagde, det skulle hun nok sørge for.

Ude på gangen trak Lis mig med ind på badeværelset, hvorefter hun med et snup tag drak sin lårkort af, og beordrede mig til at slikke hendes fisse. Jeg kikkede lidt for længe på hende, da hun kikkede mig i øjnene og sagde, nu eller jeg sladder. Stop nu en halv, jeg er sku da ikke din slave. Hun svarede prompte, muligvis ikke, men du vil jo gerne samtidig med hun havde taget min hånd ned til sit skød, hvor jeg kunne mærke hun var drivende våd. Jeg prøvede med at min pik var træt, hun trak på smilebåndet og sagde det mærkes ikke sådan. Hun trak mig derefter ned på gulvet hvorefter hun kørte helle fissen rundt i ansigtet på mig og lynede min bukser op, hvorved min pik kæmpede for at komme ud af sin indespærring. Pikhovedet var rødt efter at jeg havde haft fornøjelsen af Rikke stramme stjerne, men det virkede lindrende med Lis ivrige tunge. Hun var stille for ikke at vække Kirsten, men da hun rejste sig og sænkede sig ned over mig, kunne jeg se på hendes ansigtsudtryk at hun nød at have kontrol. Hun trak sig ud og forsøgte at presse mig op i 2’eren uden held, men hendes hånd kom til hjælp, dog igen uden held. Hun kikkede febrilsk rundt på badeværelset, men kunne ikke få øje på noget hun kunne bruge som smørelse. Hun trak mig op, så vi kunne liste rundt uden jeg gled ud af hende. Henne foran badeværelsesspejlet, åbnede hun skabene på siden og fandt blot noget mini risk. Jeg trak på skuldrene og trak mig ud, for derefter at spytte i bedste Rocco stil på min diller. Jeg pressede på samtidig med, at hun begyndte at støde tilbage i stille og rolige bevægelser, efter et stykke tid og en del underlige ansigtsudtryk i spejlet, var jeg på plads. Hun stirrede ind i spejlet og sagde, det her har jeg heller aldrig prøvet før, hvorefter hun hviskede tag mig på patterne og tal grimt til mig.

Jeg lukkede øjnene et kort øjeblik og troede det var løgn, klokken var ca. 00.30 og indenfor de sidste par timer, havde jeg fået mere fisse end jeg havde de sidste 3 måneder med Kirsten, tillige med at jeg var i gang med min anden anal debut denne aften.

Hendes ben begyndte at ryste og hendes blik blev sløret. Hun lænede sig mere og mere ind over vasken, og hun hviskede det er skønt. Jeg var tæt på klimaks, da der var en der tog i dørhåndtaget, vi for sammen. Mette er du der inde, det var Mette’s mand. Hun kikkede med blusset ansigt ind i spejlet og svarede. Søren jeg har det ad helvede til, kan du ikke finde noget vand samt nogle Panodiler. Vi kunne høre han gik ned ad trapperne. Jeg åbnede vinduet, Lis fik sin lårkort på og vi listede ud. Michael og Søren rumsterede nede i køkkenet efter hovedpinepiller. Jeg selv listede ind til Kirsten for ikke at blive opdaget. Endnu en gang trin på trappen, det var Michael der forsigtig åbnede døren og spurgte om jeg ikke kom ned til de andre. Jeg rejste mig og vi gik ned. Nede i køkkenet sad Lis på en stol og fik masseret sin hovedbund af Søren. Jeg gik ned i kælderen hvor musikken spillede for fuld drøn.

Rikke sad alene da de andre dansede, hun smilede og sagde tak. Lidt forlegen sagde jeg selv tak, hvorefter hun sagde, hun havde det dårligt med hvad hun havde gjort, for hun elskede Michael.

Det kunne jeg ikke just sige jeg gjorde, men jeg havde nydt at se hendes ansigtsudtryk samt holde om hendes perfekte pariser. Lars sagde hun, håber du nød det for det var en engangsforestilling, ja selvfølgelig hvis du siger det.

Kort tid efter var der opbrud og der blev bestilt en stor taxa. Tilbage på hotellet aftalte vi morgenmad klokken 9, så vi kunne få sagt pænt farvel til hinanden.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 26 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.