BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg havde på mit nye job fået øje for at jeg stadig var interessant for andre mænd end min mand derhjemme. 3 børn og over 40 var altså ingen hindring for at få en ung mand i mine trusser.

Jeg havde den første måned været særlig glad for at arbejde med mænd fordi på mit forrige job havde jeg gået mest for mig selv og nu her på landets 3. største sygehus havde jeg fået en hel del venlige og sexede smil tilbage og derfor håbede jeg på et lille spændende sidespiring hvis i mit stille jeg.

Det skete en dag hvor jeg skulle ind i et lokale og tælle nogle piller op at Bo, min kollega, nåede at smutte med ind inden jeg skulle låse døren for det skulle vi i et sådan rum.

Han spurget om vi ikke skulle snakke lidt og det sagde jeg var i orden imens stillede jeg mig med ryggen til ham og begyndte at arbejde på disken med pillerne.

Bo var en meget flot ung mand og meget slank, i forhold til min mand derhjemme som bulede for meget ud omkring maven og han var efterhånden meget sløv i sengen og min gnist var efterhånden slukket når vi havde lagengymnastik i soveværelset.

Bo stillede sig bagved mig og pressede sin krop mod min og han måtte kunne mærke på mig at jeg kunne lide det, fordi nu var hans hænder på min mave og på vej op til mine små bryster, som føltes meget spændte.

Jeg kunne hører at mit eget åndedræt blive tydeligere og jeg rakte bagud efter hans lår og baller og klemte dem forsigtigt som et tegn på at han gerne måtte forsætte sit forehavende på min nu liderlige krop.

Ubevist trykkede jeg min numse bagud mod hans skød og han gengældte

mit tryk med at holde om mine hofter og presse til så jeg blev løftet lidt op på disken.

Han forsatte endnu engang med at masserer mine bryster, men nu meget hårdere og jeg fik med mine hænder trukket mine hvide uniformsbukser og mine trusser godt ned på lårene og forsatte med at finde bulen i hans bukser. Imens Bo arbejdede med at frigøre sin stive pik fra sine udspilede bukser fik jeg skubbet mine bukser og trusser helt af og stod nu med mit bare skød direkte mod en fremmed ung mand og var smask liderlig.

Endelig var Bo klar til at "stikke" mig med hans pik. Den var større end min mands, men jeg var så våd at det kun føltes rigtigt dejligt.

Selv om han pumpede mig rigtigt hårdt bagfra og at det ikke varede så længe blev jeg godt tilfredsstillet af mit lille sidespring, bare spændningen var det hele værd og at jeg stadig kunne få en anden mand til at begære mig. Bo var kommet oppe i mig med mange højlydte støn og da han trak sig ud af mig, satte jeg mig ned og slikkede vores safter af hans dejlige tykke pik , som jeg for øvrigt får i min fisse når jeg har lyst og når vi begge er på arbejde sammen.

Den igen-liderlige pige på o/40

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 53 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.